مگه تو به نظر شخصی اعتقاد نداشتی؟گزیده اشعاری بود از دیوانِ تروا ...
مگه تو به نظر شخصی اعتقاد نداشتی؟
نظر شخصی با نفخ معده ی شخصی فرق داره .
نه دیگه نشد. اگه اینطوره اون نظرهای شما هم نفخ معده است از نظر من.حال میدی به خودت ؟! تو نوشته طرف رو میخونی بنظرت نظرشخصی میاد ؟!
کات سینها U3 خیلی بهتر از Gameplay ه ؟! بعد تمام عکسهای خوب U3 از کات سینهاشه ؟! GeOW 3 اگه AA داشت U3 رو میخورد ؟!
OK ... اینا اصلا نظرشخصی که هیچ Fact ه مطلقه ، الان همه این جا رو جنجالها و ... بخاطر یه Monitor Melting ه IGN ه که دیگه U3 رو اصلا به حساب نمیارین ؟!! سر جمع چند تا منبع تایید کردن که Halo 4 خدای کنسوله که به پشتوانه ش اینجوری بیانیه صادر میکنید ؟!
میتونی پست فنهای x360 رو بخونی و دقیقا ببینی کی gif میزاره !نه دیگه نشد. اگه اینطوره اون نظرهای شما هم نفخ معده است از نظر من.
چطور یکی بگه کرایسیس 2 از نظرش بهتر از U3ـه شعر گفته، ولی یکی دیگه بگه هیلو4 در حد بازیهای سال های قبل نیست نظر شخصی داده؟
اگه اینطوری باشه، من باید تمام کسایی که اون بالا به BO2 یا مثلا Max Payne 3 رای دادن رو یوزرشون رو بگذارم اینجا، یه gif هم جلوش بگذارم مسخره کنم؟ برای یک بار هم که شده فن بازی رو بگذارید کنار و با خودتون روراست باشید. اگر شما هر وقت هرچی دلتون خواست میگید و کسی نقل قول کرد جواب میدید "نظر شخصی دادم"، این باید در مورد همه صدق کنه، نه فقط خودتون.
نه دیگه نشد. اگه اینطوره اون نظرهای شما هم نفخ معده است از نظر من.
چطور یکی بگه کرایسیس 2 از نظرش بهتر از U3ـه شعر گفته، ولی یکی دیگه بگه هیلو4 در حد بازیهای سال های قبل نیست نظر شخصی داده؟
اگه اینطوری باشه، من باید تمام کسایی که اون بالا به BO2 یا مثلا Max Payne 3 رای دادن رو یوزرشون رو بگذارم اینجا، یه gif هم جلوش بگذارم مسخره کنم؟ برای یک بار هم که شده فن بازی رو بگذارید کنار و با خودتون روراست باشید. اگر شما هر وقت هرچی دلتون خواست میگید و کسی نقل قول کرد جواب میدید "نظر شخصی دادم"، این باید در مورد همه صدق کنه، نه فقط خودتون.
نه دیگه نشد. اگه اینطوره اون نظرهای شما هم نفخ معده است از نظر من.
شما قبل از اینکه من اونو بگم داشتید میگفتید هیلو4 در سطح عناوین پارسال و پیارسال و پیارسالش (!) نیست. که بعدش من اونو گفتم، در واقع خودتون باعثش شدید تا منم اونطوری پست بدم. به قول گفتنی همیشه پای یک سونی فن در میان استما نگفتیم هیلو در سطح بازیای پارسال نیست ، تو گفتی هیچکودوم از بازیای قبل از هیلو در سطح هیلو نیستن ما هم گفتیم اشتباهه .
تو اینو جواب بده : الان من بگم کالاف اگه AA داشت گرافیکش هیلو رو میخورد یا همه ی بازیایFPS امسال از نظر گرافیکی به نظرم بهتر از هیلو هستن ، تو چی میگی بهم ؟ الان این نظر شخصیه یا توهمات ضمیر خودآگاه ؟
جدیدا" Crysis 2 هم انحصاری 360 شده یا بوده و ما خبر نداشتیم؟!!؟!witcher 2 , forza horizon هم داريم سال هاي قبل هم crysis 2 , forza 4 و alan wake رو هم داشتيم.
اصلا" چه ربطی داره؟؟؟!؟!؟مگه هر بازی که روی یک پلتفرم گرافیک بهتری داشه باشه باید جز انحصاریهاش حساب شه و بگن مثلا" ما(که منظورشون مایکروسافت هست حالا چجوری میگن ما!!) این بازی و Alan Wake و Forza و ... رو داریم؟!؟!اگه اینطوره بنده همینجا 99% بازیهای مولتی که رو PC هم منتشر میشن رو انحصاری PC اعلام میکنماز اون بابت که گرافیک نسخه 360 بهتر بوده !
OK ... اینا اصلا نظرشخصی که هیچ Fact ه مطلقه ، الان همه این جا رو جنجالها و ... بخاطر یه Monitor Melting ه IGN ه که دیگه U3 رو اصلا به حساب نمیارین ؟!! سر جمع چند تا منبع تایید کردن که Halo 4 خدای کنسوله که به پشتوانه ش اینجوری بیانیه صادر میکنید ؟!
دوستان چرا انقد بحث میکنید؟خب تا چندی دگر مشخص میشه هیلو بهترین گرافیک نسل کنسول هست یا نه!!!
در ثانی اگر هم بهترین بشه کاملا موقتیه چون باید منتظر gow نو tlou باشیم اوونوقت باز هم یه انحصاری سونی پرچمدار گرافیک کنسولی میشه.
بوکمارک بفرمایید:d
جدیدا" Crysis 2 هم انحصاری 360 شده یا بوده و ما خبر نداشتیم؟!!؟!
خب میتونه این کلمات برای بقیه بازی هم به کار بره ولی به قول شما وقتی همون سایت که به هیلو 4 میگه گرافیکش باورنرکردنی هست و اگر گرافیک انچارتد 3 بهتر از هیلو 4 باشه از نظر همون سایت , پس چطور دوباره گرافیک هیلو 4 برای اون سایت باورکردنی هست ؟!وقتی انچارتد بهتره باید هیلو 4 براش باور پذیر باشه دیگه !؟ مثل این میمونه یه یه چیز بهترش باشه ولی من به ضعیفترش بگم باورنکردنیه ؟! یا مثلا چه لزومی داره اون سایتی که به گرافیک انچارتد 3 نگفته نسل بعد و بهترم باشه انچارتد 3 ولی بیاد به هیلو 4 بگه نسل بعد ؟!شما احتمالا زبان فارسیتون ضعیفه و درک درستی از صفت ها ندارید.
Best یعنی بهترین و یک صفت مقایسه ای هست و فقط به یک چیز تعلق میگیره. ولی صفت های باور نکردنی، فک انداز، خارج از محدودیت های کنسولی ، شبیه نسل بعد و... میتونه هم زمان به چند تا عنوان تعلق بگیره. یعنی چون لغب باورنکردنی رو برا فلان بازی به کار بردن یعنی هیچ بازی دیگه ای نمیتونه این لغب رو داشته باشه؟ چون هیلو 4 لغب فک انداز گزفته یعنی گرافیک آنچارتد 3 همین الان دیگه نمیتونه فک انداز باشه؟ 5 تا چیز عالی داری و به همشون لغب فوق العاده یا باور نکردنی میدی. دیگه از این ساده تر؟