بهترین گرافیک کنسولی سال 2012

به نظر شما کدامیک بهترین گرافیک خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    309
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اول تاپیک همه داشتن مثل جنت لمن ها بحث تخصصی میکردن بعد یک هو که دیدن فایده نداره ریختن سر هم و ترول رو محور قرار دادن..:d
از صفحه 19 به این ور بخونید و بخندین.

=====

در مورد گرافیک هم تا اونجای که من میدونم به واسطه قدرت عظیم کنسول PS3 قرار بود بازی های این کنسول با سطحی چشمگیر نسبت به کنسول درب پیت 360 گرافیک خیلی بهتری رو به نمایش بگزاره و به گفته اکثر سازنده های PS3 یک سری بازی ها مثل HR و Unchatd 2 حتی نمیتونن روی 360 با کمترین تنظیمات اجرا بشند..
حالا چی شد که یک هو در سال 2012 بازی Halo 4 با این وسعت بالای محیطی اومده و از بازی های PS3 گرافیک به مراتب بالاتری رو نشون میده من نمیدونم..

آیا همچنان PS3 بعد از 7 سال قدرت واقعی خودش رو نشون نداده..؟

اول تاپیک همه داشتن مثل جنت لمن ها بحث تخصصی میکردن بعد یک هو که دیدن فایده نداره ریختن سر هم و ترول رو محور قرار دادن..:d
از صفحه 19 به این ور بخونید و بخندین.

=====

در مورد گرافیک هم تا اونجای که من میدونم به واسطه قدرت عظیم کنسول PS3 قرار بود بازی های این کنسول با سطحی چشمگیر نسبت به کنسول درب پیت 360 گرافیک خیلی بهتری رو به نمایش بگزاره و به گفته اکثر سازنده های PS3 یک سری بازی ها مثل HR و Unchatd 2 حتی نمیتونن روی 360 با کمترین تنظیمات اجرا بشند..
حالا چی شد که یک هو در سال 2012 بازی Halo 4 با این وسعت بالای محیطی اومده و از بازی های PS3 گرافیک به مراتب بالاتری رو نشون میده من نمیدونم..

آیا همچنان PS3 بعد از 7 سال قدرت واقعی خودش رو نشون نداده..؟

این هم نظر شخصی پس برای خودت فکت صادر نکن ;;)

max payne3 گرافیکش عالی بود ولی اونایی که دوسش ندارن بهش رای الکی می دن halo4 هم بد نبود

باو یک halo 4 دارید خودتون رو با گرافیکش کشتیدید:d
tlou از هر لحاظ گرافیک بالاتری رو داره ارائه می ده
والا در رابطه با اون 8 تا ps3 بگم که ناتی داگ سر u3 خودش رو پوکوند گفت اقا به خدا این کات سین in game هست
بعدش بازی اومد دیدیم بله راست می گن بعدش حالا که هم گرافیک بازیشون در این حد هست چرا باید بیان بگن روی 8 تا ps3 داشته اجرا می شده

حالا خود tlou از کجا معلوم که از GoW:A خفن تر باشه!؟
yahoo_5.gif

به تاپیک 2013 خوش آمدید
yahoo_6.gif
100 درصد خفن تر هستش چون که gow فریم ریتش بین 40 تا 60 هست ولی tlou 30 فریم هست
در ضمن همین الان دموی gow ضعف گرافیکی داره
yahoo_4.gif

100% باید یه 6 ماهی صبر کرد و دید:دی
ولی اون هم که میگی دمو بابا اسمش روشه دمو
من دمو رو هم ندیدم چجوریاس ولی هرکی بازیش کرد فکش الآن زیز زمینه:دی

آخرین ویرایش:
حالا خود tlou از کجا معلوم که از GoW:A خفن تر باشه!؟;;)

به تاپیک 2013 خوش آمدید>:d<
100 درصد خفن تر هستش چون که gow فریم ریتش بین 40 تا 60 هست ولی tlou 30 فریم هست
در ضمن همین الان دموی gow ضعف گرافیکی داره:d

TLOU اومده ؟! چنده تو بازار ؟! :| خب چرا آمار فیک صادر میکنید ؟! :d چیزی که مشخصه تو این لحظه که من و شما داریم صحبت میکنیم از لحاظ تکنیکی بهترین گرافیک کنسولی رو Halo 4 داره ! این یه فکت هست و دلیل نمیشه چون شخص بنده از Heavy Rain خوشم میاد بیام بگم بهترین گرافیک کنسولی رو داره ! من مطمئنم کسایی که دارن هیلو 4 رو کوچیک نشون میدن یه لحظه بازیش نکردن ! من به AC3 رای دادم اما از لحاظ تکنیکی خیلی مشکل داشت ! Halo 4 کوچکترین مشکل گرافیکی نداشت ! نمیدونم این بحثای الکی برای چیه اونم وقتی یه عده هنوز هیلو 4 رو بازی نکردن ! ضمنا بازیایی که هنوز عرضه نشدن رو راجع بهشون قضاوت نکنید ...

والا در رابطه با اون 8 تا ps3 بگم که ناتی داگ سر u3 خودش رو پوکوند گفت اقا به خدا این کات سین in game هست
بعدش بازی اومد دیدیم بله راست می گن بعدش حالا که هم گرافیک بازیشون در این حد هست چرا باید بیان بگن روی 8 تا ps3 داشته اجرا می شده

یک Halo 4 فقط ما داریم همین Crysis 2 نسخه 360 پارسال بهتر از Unchard بود Geow 3 هم اگر AA داشت راحت U3 رو میخورد..

کات سین های U خیلی با گیم پلی فاصله داره اکثر عکسهای هم که دوستان میگزارند از روی کات سین هست

در مورد تلوو هم باید بگم هنوز نیومده و نمیشه روش نظر داد..

یک Halo 4 فقط ما داریم همین Crysis 2 نسخه 360 پارسال بهتر از Unchard بود Geow 3 هم اگر AA داشت راحت U3 رو میخورد..

کات سین های U خیلی با گیم پلی فاصله داره اکثر عکسهای هم که دوستان میگزارند از روی کات سین هست

95311976196073977626.jpeg

دمت گرم، کشتی های نفتکشمون 10 تا 10 تا غرق شده باشه پست های تو یکی روح و روانمون رو شاد میکنه :)) !

witcher 2 , forza horizon هم داريم سال هاي قبل هم crysis 2 , forza 4 و alan wake رو هم داشتيم.

من این جور پست ها رو میخونم واقعا شاد میشم:d
به این میگن یه فن واقعی و باسابقه 360>:d<
در بین بازی های سال 2012 به احتمال خیلی زیاد halo4 برنده میشه البته احتمال کمی برای far cry3 و یا حتی journey وجود داره(مثل سال 2007 که با وجود آنچارتد و کرایسیس جایزه رو دادن به بایوشاک)

بابا تو رو خدا بزارین تو لیست سیاه یا حداقل نقل قول نکنین تا چشممون به این خزعبلات نیوفته . الان حتی 360 و هیلو فنا هم تو حالت facepalm هستن با این پستای ...ها .

گزیده اشعاری بود از دیوانِ تروا ...

واقعا گرافیک halo 4 از farcry 3 بهتره ؟ یا فنهای halo از farcry بیشتره ؟ :-/
شاید هم دوستان بهترین گرافیک سال رو با بهترین بازی سال اشتباه گرفتن :d:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or