بهترین گرافیک کنسولی در اینده؟

بهترین گرافیک کنسولی در اینده؟

• Rage

رای‌ها: 23 7.7%
  • GT5

رای‌ها: 90 30.2%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 52 17.4%
  • Killzone3

رای‌ها: 64 21.5%
  • Crisis2

رای‌ها: 69 23.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    298
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این نظر سنجی باید Restart بشه........ تا دوستان جو زده نظر وافعی خودشون رو بگن

• Like
Reactions: ДядsЙ
نظر با استدلال !!! :d
GT که همون Forza با گرافیک کمتر بود پس میره کنار .
Rage هم چون موتورش یه کمی قدیمیه نمیتونه خیلی برای بقیه شاخ و شونه بکشه .
Kill zone هم که اونطور که من تو دموهاش دیدم خیلی نمیتونه بهتر از KZ 2 عمل کنه .
میمونه GOW و Crysis که اونم با توجه به موتور خارق العاده ی CE 3 فرصتی برای خود نمایی GOW وجود نداره ! بدون شک Crysis برترین خواهد بود چون بازی هست که تمام تمرکز سازنده هاش روی گرافیکش بوده .

با صحبت های شما تا خط آخر موافقم.
چون gow گویا برای ساختش از یک موتور بهینه شده قراره استفاده شه و از عکس هایی که گذاشته شده واقعا آدم میمونه بازی واقعا برای همین نسل ساخته شده؟؟؟؟؟؟؟
چون اگه بگیریم gow 2 نسبت به 1 حدود 20 درصد گرافیکش بهتر شده این بازی 100 درصد بهتر شده اونم نسبت به 2.

Rage هم چون موتورش یه کمی قدیمیه نمیتونه خیلی برای بقیه شاخ و شونه بکشه .
:eek::eek::eek::eek::shocked::shocked:
با صحبت های شما تا خط آخر موافقم.
چون gow گویا برای ساختش از یک موتور بهینه شده قراره استفاده شه و از عکس هایی که گذاشته شده واقعا آدم میمونه بازی واقعا برای همین نسل ساخته شده؟؟؟؟؟؟؟
چون اگه بگیریم gow 2 نسبت به 1 حدود 20 درصد گرافیکش بهتر شده این بازی 100 درصد بهتر شده اونم نسبت به 2.
لطفا اول یه خرده در مورد Rage و موتورش اطلاعات جمع کنید بعد حذفش کنین :|

من خیلی راجع به موتورش نمیدونم اما از یه چیز مطمئنم اونم اینه که این بازی (Rage) اخرین بازی هست که با این موتور ساخته میشه و چون این موتور دیگه کارایی خوبی در مقابل CE3 و UR نداره میخوان موتور جدیدی طراحی کنن .

من خیلی راجع به موتورش نمیدونم اما از یه چیز مطمئنم اونم اینه که این بازی (Rage) اخرین بازی هست که با این موتور ساخته میشه و چون این موتور دیگه کارایی خوبی در مقابل CE3 و UR نداره میخوان موتور جدیدی طراحی کنن .

اینو از کجا شنیدی:-o:-o تازه قدرت اصلی این انجین قراره تو بازی بعدیشون یعنی doom 4 خودنمایی کنه.

منم فک میکنم رقابت اصلی بین GEOW3 ، crysis 2 و rage باشه ولی خودم به شخصه به GEAR رای دادم چون خیلی پیشرفت کرده.

دقیقا برعکس:دی Rage اولین بازی است که داره با این موتور (id Tech 5) ساخته میشه. بعدیش هم احتمال زیاد Doom 4 است. اونی که شما میگی احتمالا id Tech 4 است که باهاش Doom 3 و Quake 4 ساخته شدند.

وقتی قدرت این موتور بیشتر مشخص میشه که بفهمیم Rage با این گرافیک ( و محیط های بزرگش) داره روی 60 فریم ثابت اجرا میشه! یعنی حتی شاید بتونیم بگیم بین اینا Rage بهترین گرافیک رو نداشته باشه، ولی موتورش هم UE 3.0 و هم CE 3.0 رو درسته قورت میده:دی (فکر کنم شما جان کارمک رو نمیشناسید!)

دقیقا برعکس:دی Rage اولین بازی است که داره با این موتور (id Tech 5) ساخته میشه. بعدیش هم احتمال زیاد Doom 4 است. اونی که شما میگی احتمالا id Tech 4 است که باهاش Doom 3 و Quake 4 ساخته شدند.

وقتی قدرت این موتور بیشتر مشخص میشه که بفهمیم Rage با این گرافیک ( و محیط های بزرگش) داره روی 60 فریم ثابت اجرا میشه! یعنی حتی شاید بتونیم بگیم بین اینا Rage بهترین گرافیک رو نداشته باشه، ولی موتورش هم UE 3.0 و هم CE 3.0 رو درسته قورت میده:دی (فکر کنم شما جان کارمک رو نمیشناسید!)
بابک من فکر نمیکنم بهترین گرافیک مال rage بشه چون 60فریم هستش و همین باعث میشه مقداری از جزییات رو فدای فریم ریت کنه حالا هرچقدرم موتورش قوی باشه و گرافیکش خفن ولی بعیده بتونه بهترین بشه.
gt5 هم که زایید با اون گرافیکش:d

نوشته شده توسط Dante DMC
GT که همون Forza با گرافیک کمتر بود پس میره کنار .
:eek:
GT5 بازی کردی یا از رو هوا یک چیزی میپرونی ؟

با اينكه اسپمه !
جان كارمك چند سالشه و از چند سالگي طراحي بازي و موتور گرافيك ميكنه !

بازم ببخشيد:)

Crysis فکر میکنم بهترین باشه.البته از GT انتظار بیشتر داشتیم که خراب کرد متاسفانه !
قدرت Xbox چقده که Crysis رو اجرا میکنه!؟ دمش گرم

rage به نظرم يكم گرافيكش مردس همچين پر رنگ و لعاب نيست هر چند اگه 60 فريم و محيط باز نبود قطعا بهترين مي شد كه احتمالا doom4 اينكا رو بكنه

انتخاب بين 3 تاي ديگه هم دشواره

Crysis فکر میکنم بهترین باشه.البته از GT انتظار بیشتر داشتیم که خراب کرد متاسفانه !

البته اگه خيلي مرد بودن يه مرحله جنگلي مثل نسخه ي قبلش مي ذاشتن توش همه ي حال بازي هم به همون مراحلش بود

دوست گرامي گويا كاري كردن كه بتونه اجرا كنه
به خوديه خود نميتونست !

خوب توی این لیست GT5 که خراب شد و نا امیدمون کرد ولی من بیشتر روی 2 CRYSIS تاکید دارم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or