نظر با استدلال !!! :d
GT که همون Forza با گرافیک کمتر بود پس میره کنار .
Rage هم چون موتورش یه کمی قدیمیه نمیتونه خیلی برای بقیه شاخ و شونه بکشه .
Kill zone هم که اونطور که من تو دموهاش دیدم خیلی نمیتونه بهتر از KZ 2 عمل کنه .
میمونه GOW و Crysis که اونم با توجه به موتور خارق العاده ی CE 3 فرصتی برای خود نمایی GOW وجود نداره ! بدون شک Crysis برترین خواهد بود چون بازی هست که تمام تمرکز سازنده هاش روی گرافیکش بوده .
:shocked::shocked:Rage هم چون موتورش یه کمی قدیمیه نمیتونه خیلی برای بقیه شاخ و شونه بکشه .
لطفا اول یه خرده در مورد Rage و موتورش اطلاعات جمع کنید بعد حذفش کنینبا صحبت های شما تا خط آخر موافقم.
چون gow گویا برای ساختش از یک موتور بهینه شده قراره استفاده شه و از عکس هایی که گذاشته شده واقعا آدم میمونه بازی واقعا برای همین نسل ساخته شده؟؟؟؟؟؟؟
چون اگه بگیریم gow 2 نسبت به 1 حدود 20 درصد گرافیکش بهتر شده این بازی 100 درصد بهتر شده اونم نسبت به 2.
اتفاقا موتور Rage از همه بازیهای این لیست جدیدترهRage هم چون موتورش یه کمی قدیمیه نمیتونه خیلی برای بقیه شاخ و شونه بکشه .
من خیلی راجع به موتورش نمیدونم اما از یه چیز مطمئنم اونم اینه که این بازی (Rage) اخرین بازی هست که با این موتور ساخته میشه و چون این موتور دیگه کارایی خوبی در مقابل CE3 و UR نداره میخوان موتور جدیدی طراحی کنن .
منم فک میکنم رقابت اصلی بین GEOW3 ، crysis 2 و rage باشه ولی خودم به شخصه به GEAR رای دادم چون خیلی پیشرفت کرده.
دقیقا برعکس Rage اولین بازی است که داره با این موتور (id Tech 5) ساخته میشه. بعدیش هم احتمال زیاد Doom 4 است. اونی که شما میگی احتمالا id Tech 4 است که باهاش Doom 3 و Quake 4 ساخته شدند.من خیلی راجع به موتورش نمیدونم اما از یه چیز مطمئنم اونم اینه که این بازی (Rage) اخرین بازی هست که با این موتور ساخته میشه و چون این موتور دیگه کارایی خوبی در مقابل CE3 و UR نداره میخوان موتور جدیدی طراحی کنن .
بابک من فکر نمیکنم بهترین گرافیک مال rage بشه چون 60فریم هستش و همین باعث میشه مقداری از جزییات رو فدای فریم ریت کنه حالا هرچقدرم موتورش قوی باشه و گرافیکش خفن ولی بعیده بتونه بهترین بشه.دقیقا برعکس Rage اولین بازی است که داره با این موتور (id Tech 5) ساخته میشه. بعدیش هم احتمال زیاد Doom 4 است. اونی که شما میگی احتمالا id Tech 4 است که باهاش Doom 3 و Quake 4 ساخته شدند.
وقتی قدرت این موتور بیشتر مشخص میشه که بفهمیم Rage با این گرافیک ( و محیط های بزرگش) داره روی 60 فریم ثابت اجرا میشه! یعنی حتی شاید بتونیم بگیم بین اینا Rage بهترین گرافیک رو نداشته باشه، ولی موتورش هم UE 3.0 و هم CE 3.0 رو درسته قورت میده (فکر کنم شما جان کارمک رو نمیشناسید!)
Crysis فکر میکنم بهترین باشه.البته از GT انتظار بیشتر داشتیم که خراب کرد متاسفانه !
قدرت Xbox چقده که Crysis رو اجرا میکنه!؟ دمش گرم
Crysis فکر میکنم بهترین باشه.البته از GT انتظار بیشتر داشتیم که خراب کرد متاسفانه !
قدرت Xbox چقده که Crysis رو اجرا میکنه!؟ دمش گرم