بهترین گرافیک کنسولی در اینده؟

بهترین گرافیک کنسولی در اینده؟

• Rage

رای‌ها: 23 7.7%
  • GT5

رای‌ها: 90 30.2%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 52 17.4%
  • Killzone3

رای‌ها: 64 21.5%
  • Crisis2

رای‌ها: 69 23.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    298
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بابک من فکر نمیکنم بهترین گرافیک مال rage بشه چون 60فریم هستش و همین باعث میشه مقداری از جزییات رو فدای فریم ریت کنه حالا هرچقدرم موتورش قوی باشه و گرافیکش خفن ولی بعیده بتونه بهترین بشه.
gt5 هم که زایید با اون گرافیکش:d
مشکل حرفت دقیقا اینجاست که موتورش یه خاصیت خیلی جالب به اسم mega textures داره که هر چن هزارتا تکسچر رو یه تکسچر نشون میده که ممکنه از لحاظ گرافیک از اونا بالاتر هم بره ! :d

من میگم رقابت بین 3 تا عنوان در میوفته
یکی rage باید باشه چون جان کارمک پشت اون هست من یادم نمیره که doom3 با اون گرافیک عالی عرضه شد
یکی هم کرایسیس هست که کرایتک با عرضه کرایسیس و فار کرای 1 واقعا حرفی برای گفتن نمیزاره
یکی هم killzone3 هست که موتور گرافیکیش خیلی خوبه
geow3 فکز نمیکنم زیاد بتونه تو گردونه رقایت باقی بمونه

من میگم رقابت بین 3 تا عنوان در میوفته
یکی rage باید باشه چون جان کارمک پشت اون هست من یادم نمیره که doom3 با اون گرافیک عالی عرضه شد
یکی هم کرایسیس هست که کرایتک با عرضه کرایسیس و فار کرای 1 واقعا حرفی برای گفتن نمیزاره
یکی هم killzone3 هست که موتور گرافیکیش خیلی خوبه
geow3 فکز نمیکنم زیاد بتونه تو گردونه رقایت باقی بمونه
حرفت آخرته خنده بود گیرز 3 همون طور که گیرز 1 تو گرافیک طوفان کرد طوفان میکنه.معلومه شما فن ps3 هستی اما تو آواتارت xbox زدی که احتمالا نداری چون گیرز رو بازی نکردی.=))

دقیقا برعکس:دی Rage اولین بازی است که داره با این موتور (id Tech 5) ساخته میشه. بعدیش هم احتمال زیاد Doom 4 است. اونی که شما میگی احتمالا id Tech 4 است که باهاش Doom 3 و Quake 4 ساخته شدند.

وقتی قدرت این موتور بیشتر مشخص میشه که بفهمیم Rage با این گرافیک ( و محیط های بزرگش) داره روی 60 فریم ثابت اجرا میشه! یعنی حتی شاید بتونیم بگیم بین اینا Rage بهترین گرافیک رو نداشته باشه، ولی موتورش هم UE 3.0 و هم CE 3.0 رو درسته قورت میده:دی (فکر کنم شما جان کارمک رو نمیشناسید!)

اصلا rage در مقابل کرایسیس و gow حرفی برای گفتن نداره.جان کارمک هرکی هست نمیتونه که معجزه کنه.
همه میدونن کرایسیس بالاترین گرافیک رو داشت.اما وقتی اومد برای کنسول بازی بسازه جنگل و درخت ها رو حذف کرد و وارد شهر شد چون شاخ و برگ نیاز به پردازش سنگین دارن.اما گیرز برای رو کم کنی برخلاف گیرزهای قبلی بیشتر مراحل رو برد تو جنگل تا قدرت خودش رو نشون بده یعنی نه تنها بازی رو با گرافیک تر کرد بلکه خیلی خیلی سنگین هم کرد.دیگه همه میدونن بازی هایی که تو جنگل هستن از نظر گرافیکی خیلی بیشتر از بازیهایی که تو شهرن تو فشارر و محدودیت هستن اونم به خاطر رندر کردن شاخ و برگ زیاد درختان.

دوست عزيز جان كارمك رو دست كم نگيريد
كلا معمولا انقلاب در صنعت گرافيكي به عهده ي اين بشر بوده تا حالا :))

كلا به قبلش كار ندارم اما 6 7 سال پيش با دوم3 باز انقلاب بزرگي در انجين هاي گرافيكي كرد و بعدش با quake 4 بهبودش داد !!!

زماني كه geow و كرايسز با انجيناشون اومدن اين كارمك نظاره گر بوده به كار اينها

الان اين انسان 6 ساله در خفا بوده و از غارش بيرون نيومده !
حالا كه داره در مياد پيشنهاد ميكنم از انجينش واهمه داشته باشيد ! :d

• Like
Reactions: Daedalus
need to fight

یه سر برو در مورد ایشون تو سایت دم دست ( wikipedia ) تحقیق کن بعد بیا بگو جان کارمک نمی تونه معجزه کنه ...

• Like
Reactions: koorosh sh
اصلا مقایسه یه بازی racing با سبک fps و tps قابل مقایسه نیست.این همه دوستان میگن فقط gt پس یه نگاهی به مقایسه تصاویر forza و gt بندازن تا بفهمن این غول خیالیشون اونجوری نیست که فکر میکنن .

Gran_Turismo_5_Forza_3_1_wm_7315.jpg

Gran_Turismo_5_Forza_3_2_wm_7316.jpg

واقعا ادم چه چیز های که تو bc نمیبینه !!!!!!!!!
تا الان که طبق اون چیزی که دیدیم بهترین گرافیک کنسول رو U2 داشته و فکر میکنم طبق چیز هایی که دیدیم بهترین گرافیک کنسول در اینده فقط و فقط crysis2 خواهد داشت البته کیلزون 3 هم شانس داره در مورد gt 5 هم بگم که بعضی از دوستان مثل اینکه از روی چهار تا اسکرین شات دروغین نظر دادن گرافیک این بازی بالا هست ولی نه دیگه در حد بهترین گرافیک کنسول حداقل این بازی رو بازی نکردید Review بازی رو دانلود کنید ببینید بعد بیاید نظر بدید gt5 فقط بهترین گرافیک رو تو ریسینگ ها داره

آخرین ویرایش:
واقعا ادم چه چیز های که تو bc نمیبینه !!!!!!!!!
تا الان که طبق اون چیزی که دیدیم بهترین گرافیک کنسول رو U2 داشته و فکر میکنم طبق چیز هایی که دیدیم بهترین گرافیک کنسول در اینده فقط و فقط crysis2 خواهد داشت البته کیلزون 3 هم شانس داره در مورد gt 5 هم بگم که بعضی از دوستان مثل اینکه از روی چهار تا اسکرین شات دروغین نظر دادن گرافیک این بازی بالا هست ولی نه دیگه در حد بهترین گرافیک کنسول حداقل این بازی رو بازی نکردید Review بازی رو دانلود کنید ببینید بعد بیاید نظر بدید gt5 فقط بهترین گرافیک رو تو ریسینگ ها داره
داداش همه که از روی اسکرین ات نمیان بگن شماهم اگر review رو از گیم اسپات دانلود کردی باید بهت بگم که خود گیم اسپات توی اون صحبتاش توی ریویوش گفت گرافیک بازی با اینکه چندسال تاخیر داشته بازی و خیلی دیرتر نسبت به فورزا عرضه شده گرافیکی نبود که ما از GT5 انتظار داشتیم همه نمیان از روی اسکرین چیزی بگن و شاید کسی این بین تجربه ای هم داشته باشه بنده به شخصه میگم طراحی داخل خودرو GT5 که تازه حدودا چندتا از ماشیناشم هم بیشتر اینجوری نیست از FORZA MS3 بهتره ولی در کل بدلیل تغییر آب و هوا در GT5 این بازی ار این لحاظ از FORZA MS3 بهتره ولی گرافیک هنری و تکنیکی FORZA MS3 از GT 5 بهتره و بیشتر تکیه GT 5 روی اسمش هست و ... این بازی رو قبل از عرضش یک عدد غول درست کرده بودن و توی دمو های عرضه شده هم از تقلب استفاده کردن وماشین های تازه ظراحی شدشونو گذاشته بودن نه اونایی که ماله 5 سال پیش بود(گرافیک 50 درصد ماشیناش افتضاحه) در ضمن GT5 بهترین گرافیک توی ریسینگ ها نیست حالا به اونایی میگم که به امتیاز ها هم نگاه میکنن به شما هم میگم که FORZA MS3 از گیم اسپات 9.5 گرفت ولی GT5 از این سایت 8 گرفت...

داداش همه که از روی اسکرین ات نمیان بگن شماهم اگر review رو از گیم اسپات دانلود کردی باید بهت بگم که خود گیم اسپات توی اون صحبتاش توی ریویوش گفت گرافیک بازی با اینکه چندسال تاخیر داشته بازی و خیلی دیرتر نسبت به فورزا عرضه شده گرافیکی نبود که ما از GT5 انتظار داشتیم همه نمیان از روی اسکرین چیزی بگن و شاید کسی این بین تجربه ای هم داشته باشه بنده به شخصه میگم طراحی داخل خودرو GT5 که تازه حدودا چندتا از ماشیناشم هم بیشتر اینجوری نیست از FORZA MS3 بهتره ولی در کل بدلیل تغییر آب و هوا در GT5 این بازی ار این لحاظ از FORZA MS3 بهتره ولی گرافیک هنری و تکنیکی FORZA MS3 از GT 5 بهتره و بیشتر تکیه GT 5 روی اسمش هست و ... این بازی رو قبل از عرضش یک عدد غول درست کرده بودن و توی دمو های عرضه شده هم از تقلب استفاده کردن وماشین های تازه ظراحی شدشونو گذاشته بودن نه اونایی که ماله 5 سال پیش بود(گرافیک 50 درصد ماشیناش افتضاحه) در ضمن GT5 بهترین گرافیک توی ریسینگ ها نیست حالا به اونایی میگم که به امتیاز ها هم نگاه میکنن به شما هم میگم که FORZA MS3 از گیم اسپات 9.5 گرفت ولی GT5 از این سایت 8 گرفت...
دقیقا با نظرت موافقم . ولی crysis2 هم اون چیزی نیست که pc بازها منتظرشن. pc گیمر ها خیلی رو عنوان crysis تعصب دارن از جمله خودم ولی بعضی مواقع نباید پا روی حق گذاشت و بایستی منطقی برخورد کرد. به دوستان پیشنهاد میکنم یه بار دیگه برن تریلرهای hd کیلزون3 رو ببینن .

یه سر برو در مورد ایشون تو سایت دم دست ( wikipedia ) تحقیق کن بعد بیا بگو جان کارمک نمی تونه معجزه کنه ...
میشه یه لینکی چیزی ازش بدی.
یا دوستانی که بهتر میشناسن یه لینکی بدید و یا تو چه بازی هایی که فعالیت داشته بگید.
اما اینم در نظر بگیرید همین صحبت ها برای gt هم بود.قبل از این که بیاد میگفتن gt فورزا رو میخوره و تا نسل بعد گرافیک بهتر از gt نمیبینیم و .... که دیدیم چی شد.

میشه یه لینکی چیزی ازش بدی.
یا دوستانی که بهتر میشناسن یه لینکی بدید و یا تو چه بازی هایی که فعالیت داشته بگید.
اما اینم در نظر بگیرید همین صحبت ها برای gt هم بود.قبل از این که بیاد میگفتن gt فورزا رو میخوره و تا نسل بعد گرافیک بهتر از gt نمیبینیم و .... که دیدیم چی شد.

دوست عزيز چيزي كه كاملا مشخصه اينه كه شما بحث رو دنبال نميكني و فقط كامنتهايي كه ازت نقل قول ميشه رو ميخوني ! :)

دوست عزیز مثل اینکه منظور منو کلا متوجه نشدی من میگم gt5 تو گرافیک از ریسینگ های دیگه یکم بهتره و گرافیکی ترین ریسینگ حساب میشه من نگفتم بهترین گرافیک نسل رو داره من اعتراظ به اونهایی داشتم که به gt5 رای دادن اون هم از روی اسکرین شات!!!!!! گرفتی چی شد

دوست عزیز مثل اینکه منظور منو کلا متوجه نشدی من میگم gt5 تو گرافیک از ریسینگ های دیگه یکم بهتره و گرافیکی ترین ریسینگ حساب میشه من نگفتم بهترین گرافیک نسل رو داره من اعتراظ به اونهایی داشتم که به gt5 رای دادن اون هم از روی اسکرین شات!!!!!! گرفتی چی شد
بله دوست عزیز گرفتم و منم مستقیما شما رو مورد خطاب قرار ندادم با دوستانی بودم که بدون اینکه حتی بازی رو از نزدیک لمس نکردن میان و میگن که چه جوری یا دیگه رو دستش نیومده و...
در هر صورت من مستقیما با شما نبودم اگر هم چیزی شده یا شما ناراحت شدید ببخشید دوست عزیز...>:d<

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or