بهترین گرافیک کنسولی در اینده؟

بهترین گرافیک کنسولی در اینده؟

• Rage

رای‌ها: 23 7.7%
  • GT5

رای‌ها: 90 30.2%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 52 17.4%
  • Killzone3

رای‌ها: 64 21.5%
  • Crisis2

رای‌ها: 69 23.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    298
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تمام SC ها هم گرافیک خارق العاده ای داشتن اما کانویکشن اینطور نبود ! دلیل نمیشه که ! من به مدرک استناد میکنم نه چیزه دیگه !
فارکرای نسخه Xbox هم برای کرایتک کشکه نه ؟
بحث کانویکشن کلاً فرق میکرد، انجین بازی رو به کل تغییر دادن و . . . که تغییرات فراوانی نسبت به قبل داشت این موضوع چه ربطی به ND داره ؟ وقتی میگند از لحاظ تکنیکال بهترین گرافیک کنسولی که ازقضا نسخه دوم همین بازی هست پیشش هیچه تا تهش باید بری . . .
در مورد Far Cry باید بگم که Crytek سازنده نسخه PC بود. XBOX ـش Publish , Develop ـش کلاً با Ubi بود.

در وافع Rage کشکه تو این جمله اصلاح میکنم .
والا من چیز خاصی تو Rage ندیدم، البته گرافیکش برای یک بازی OW خیلی خوبه مخصوصاً 60fps بودنش.

207

بحث کانویکشن کلاً فرق میکرد، انجین بازی رو به کل تغییر دادن و . . . که تغییرات فراوانی نسبت به قبل داشت این موضوع چه ربطی به ND داره ؟ وقتی میگند از لحاظ تکنیکال بهترین گرافیک کنسولی که ازقضا نسخه دوم همین بازی هست پیشش هیچه تا تهش باید بری . . .
ربطش به اینه که همه بخاطر SC بودنش قبل عرضه میگفتن عجب گرافیکی ... چون SC همیشه گرافیکش شاخ بوده ... اما اون نسخه زد تو ذوقشون ... من میگم یه درصد احتمال خطا هم بزارین برادر:دی

والا من چیز خاصی تو Rage ندیدم، البته گرافیکش برای یک بازی OW خیلی خوبه مخصوصاً 60fps بودنش.
باز خوبه تو چیزی ندیدی ... اکثر ملت تو inFamous گرافیک شاخ ندیدن .
Rage برو خصوصیات مهم موتورشو بخون آشنا شو با سابقه جان کارمک ( که مطمئنن هستی برای کسایی که نمیشناسن میگم) یه نگاه به Doom 3 نسخه Xbox بنداز و بحث CG بودن تریلراش بعد چن تا شات با کیفیت خوب از Rage ببین .
با توجه به 60 fps بودنش گارفیک واقعا خداست . کلمه وصفش نمی کنه . این هم نظر منه .

ربطش به اینه که همه بخاطر SC بودنش قبل عرضه میگفتن عجب گرافیکی ... چون SC همیشه گرافیکش شاخ بوده ... اما اون نسخه زد تو ذوقشون ... من میگم یه درصد احتمال خطا هم بزارین برادر:biggrin1:
یعنی همه اون همه شات و تریلر in-game رو از Conviction ول میکردن رو حساب گرافیک بقول شما شاخ نسخه های قبلی از بازی تعریف و تمجید میکردن ؟!, هر چند احتمالش نزدیک به صفره ولی باشه بخاطر گـُل روی شما 1% احتمال هست ND گند بزنه به گرافیک U3 :d

باز خوبه تو چیزی ندیدی ... اکثر ملت تو inFamous گرافیک شاخ ندیدن .
Rage برو خصوصیات مهم موتورشو بخون آشنا شو با سابقه جان کارمک ( که مطمئنن هستی برای کسایی که نمیشناسن میگم) یه نگاه به Doom 3 نسخه Xbox بنداز و بحث CG بودن تریلراش بعد چن تا شات با کیفیت خوب از Rage ببین .
با توجه به 60 fps بودنش گارفیک واقعا خداست . کلمه وصفش نمی کنه . این هم نظر منه .
سلیقه ای ـه برادر ,از کلمه اکثراً هم در مورد موضوعی که بازخورد کلی نداشته استفاده نکن, بهتره بگی به نظر من inFamous 2 گرافیک شاخی نداره نه از جانب اکثر گیمر ها یا کاربران سایت یا حتی بچه های کوچتون. :d
با سابقه جان کارمک کاملاً آشنا هستم و با عناوین ایشون مخصوصاً Quake زندگی کردم اما خُب من چیز شاخی تو گرافیک Rage ندیدم که بخواد مبهوتم کنه، منکر توانایی های Carmack و بازی هاش هم نیستم.

آخرین ویرایش:
دوستان نظر من اینه که سر برخی موضوعات بی مقصد بحث نکنید هرکس نظرش محترمه و دلیلی نداره کسی چیزی رو برای دیگران تحمیل کنه
نظر خودم اینه که قبلا هم گفتم الان gt5 از تو لیست باید حذف بشه چون دیگه بازی عرضه شده در مورد rage هم باید بگم بازی با سبکی جدید از گرافیک می خواد وارد بشه و گرافیکش یه نوع انقلاب محسوب میشه که من کاملا براش احترام قائلم
Crysis 2 هم یکی از مهمترین بازی های 2011 میشه به دلیل همینی که Crysis این کا رو کرد
Kiilzone 3 هم بازی بسیار مهمی محسوب نمیشه البته تا اونجا که من تو نمایشگاه دیدم چیزی بود که نمیتوستم روش حساب باز کنم چون بازی همون شماره ی دو بود فقط محیط رو تغییر داده بودند...

اقا خواهشا این تاپیکو یه edit بکنید!!
این gt 5 رو بردارین uncharted 3 رو بذارین.
بخدا ظلمه:d

سلام
فقط بحثه الکی
هی بحث هی بحث
حالا این خوبه اون خوبه که چی بشه
چی به شما میرسه
هیچکس نمیتونه یه فن بوی پی اسو راضی کنه که بازی ایکس باکس خوبه و برعکس
پس چرا زور میزنین
وقت بیشتر از اینا ارزش اره

بعد از بازی کردن gt5 باید عنوان کنم فورزا3 در مجموع گرافیک بهتری داره.

این یه کاربر منطقیه احتمالا

میدونستید انجین Call of Duty بر پایه id Tech 3 (دقت کنید 3 ، نه 4) ساخته شده؟:دی البته Infinity Ward خیلی چیزها هم بعدا بهش اضافه کرد، ولی پایه اش همونه:دی

Rage چون محیط هاش خیلی بزرگه و از اونور 60 فریم هم هست شاید نشه بهش گفت بهترین گرافیک، ولی انجینش بدون شک بهترینه. خداییش معجزه است این گرافیک رو تو 60 فریم درآوردن:دی

بهتره بگی به نظر من inFamous 2 گرافیک شاخی نداره نه از جانب اکثر گیمر ها یا کاربران سایت یا حتی بچه های کوچتون. :d
تو همین تاپیک رو به عنوان جامعه آماری کوچیک بگیر ببین چن نفر گفتن گرافیک inFamous عالیه !
من منکر گرافیک شاخش نمی شم اما برای رقابت با این بازی های تو این لیست گرافیکش پایینه !

عزیزه من شما برو یاد بگیر که اون بازی اسمش گیرزه نه گرز
بعد میتونی نظرتو بگی
چون طرف با خودش میگه این اقا هنوز اسمه بازیرو نمیدونه که نظر میده
گرز یه وسیله جنگی هستش
راست میگه دیگه:d

داداش اولا من نگفتم که بازی های الان دارن از dx8 استفاده میکنن!!!! من منظورم این بود که کارت 4400 ti که فقط dx8 رو میتونه ساپرت کنه از کارتی مثل 8400 قویتره ولی به درد نمیخوره چون تاریخ مصرفش تموم شده
همین الان هم همین جوری هست مثلا کارتی مثل 4870 خیلی قوی تر از کارت 5570 هست چون 5570 اصلا برای بازی ساخته نشده .
بعدش هم این موتور ue3 فقط به درد طراحی محیط های کثیف و مخرب به درد میخوره شما تمتمی بازی هایی که با این موتور ساخته شده رو اگر نگاه کنی همین طور هست
ایراد اساسی این موتور هم نور پردازیش هست که افتضاح به تمام معنا هست
این ضعف این قدر زیاد هست که شما با اولین نگاه میتونی بازی هایی که با این موتور ساخته شده رو بفهمید
کلا موتور توانایی نیست و خیلی ضعف های اساسی داره
در مورد بارزی هم برات بگم که من به شخصه گرافیک بازی fear که حدود 3 سال قبل از گریز 1 اومد رو در یه سری زمینه ها قویتر از بازی گرز میدونم مثل همین نور پردازی . یا افکتهای مربوط به ذرات .

در مورد نور پردازی که بچه ها توضیح دادن دیگه من توضیح نمیدم که یکی از بهترین نور پردازی ها برای گیرز بود.
در ضمن تو همون بازی فیر شما اول بازی به لاستیک ماشین نیگاه کن.واقعا آدم خندش میگیره لاستیک یه مقوای چند ضلعیه.آتیش هم میگفتید توی اون سطل که آتیش گرفته رو ببینید خیلی با حاله آدم یاد ps2 میفته.محیط هم مثل عکس هایی که گذاشتید خیلی شبیه هستن یعنی تنوعش کمه.
شما که میگی این موتور ضعیفه به نظرت یه شرکت اونم مثل ماکروسافت با 100 تا تحلیل گر و .... اجازه میدادن این بازی با این موتور انحصاری xbox باشه؟؟؟؟؟؟
شما فرض کن خودت کمپانی داری میای یه موتور ضعیف رو برای انحصاری بودن انتخاب میکنی؟اون موقع که بازی انحصاری نداشته باشی بهتره حد اقل میگن نداریم و نمیخواهیم داشته باشیم.پس حرف شما خلاف سیساست های غول نرم افزاری جهانه.بالاخره این همه تحلیل گر دارن پول میگیرن برای این چیزا نه این که یکی بیاد بگه فلان بازی از انحصاری فلان شرکت خیلی بهتره موتورشون به درد نمیخوره.
هیچ جا هم نه خونده شده و نه گفته شده فیر بهتر از گیرز 1 بوده.زمانی که گیرز1 اومد تو زمان خودش انقلاب کرد که همه میدونن.

سلام دوستان، به نظر من بهترین گرافیک 2011 رو بازی rage داره ، اگر به پیشینه ی جان کارمک یه نگاهی بندازید میبینین که چه شاهکارایی رو تا حالا ساخته. rage هم بیشتر برای به رخ کشیدن گرافیک و موتور قدرتمندش داره ساخته میشه. کلا انقلاب گرافیکی تو هر دهه بوسیله ی یکی از عناوین id software اتفاق میفته. البته واقعا اینبار رقابت خیلی تنگاتنگه. بقیه ی عناوینم واقعا عالی هستن ولی من به شخصه به rage بیشتر امید دارم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or