بهترین گرافیک کنسولی در اینده؟

بهترین گرافیک کنسولی در اینده؟

• Rage

رای‌ها: 23 7.7%
  • GT5

رای‌ها: 90 30.2%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 52 17.4%
  • Killzone3

رای‌ها: 64 21.5%
  • Crisis2

رای‌ها: 69 23.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    298
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این عجیب ترین چیزی بود که تاحالا شنیدم. fear از gears1 تو زمینه نور پردازی؟ مطمينی اونی که بازی کردی gears of war بوده؟تو اکثر مناطق fear که اصلا نور وجود نداشت وچشم چشمو نمیدید . شما تاثیر نور رو روی چه اجسامی دیدی؟
بله نور پردازی گرز از fear ضعیف تر بود همچنین سیستم ذراتش
یادمه وقتی به لامپ های سقف شلیک میکردی کاملا نور پردازی پویای بازی رو میدیدی
ولی این رو همه میدونن که ue3 یا 3.5
اصلا نورپردازیش پر از ایراد بود
سیستم ذرات هم که قوربونش برم تا دلت بخواد ضعیف!
انفجار های توی بازی fear رو من تو کمتر بازی تا الان دیدم که به اون زیبایی طراحی بشه
fear2-combat_sm.jpg

FEAR%205.jpg

920744_20051005_screen009.jpg

انفجار های توی بازی fear رو من تو کمتر بازی تا الان دیدم که به اون زیبایی طراحی بشه

دوست عزیز من به نظر شما احترام میزارم ولی خدایی حتی تو همین تصویر هم که خودتون گذاشتید یدونه سایه هم از دشمنان روی زمین نیفتاده .خوب تشکیل سایه هم جزیی از نورپردازیه. ببینید من خودم fear رو از نظر داستان واتمسفر خیلی بهتر از gears میدونم ولی
تو زمینه نورپردازی نه. البته این نظر شخصی منه و دلیل نداره حتما درست باشه واصلا نمیخوام نظرم رو تحمیل کنم.

fear2-combat_sm.jpg

FEAR%205.jpg

920744_20051005_screen009.jpg

عزیزه من شما برو یاد بگیر که اون بازی اسمش گیرزه نه گرز
بعد میتونی نظرتو بگی
چون طرف با خودش میگه این اقا هنوز اسمه بازیرو نمیدونه که نظر میده
گرز یه وسیله جنگی هستش

کلا انگاری هر چی انحصاری سونیه باید بچپه داخل نه ؟
بدون شوخی آنچارتد 3 میتونه توی لیست باشه ، اما اینفیمس ... :| !
Uncharted 3 رو که ا از بچه دو ساله هم بپرسی میگه جاش تو لیست خالیه در مورد InFamous 2 فقط کافیه چندتا شات و تریلر in-game از بازی ببینید. (کدوم بازی OW رو کنسول تا حالا همچین گرافیکی داشته؟) نمیگم اینفیمس دو باید جایگزین یکی از بازی های توی نظر سنجی بشه, باید تعداد عناوین نظر سنجی بیشتر بشه. :d

Uncharted 3 رو که ا از بچه دو ساله هم بپرسی میگه جاش تو لیست خالیه در مورد InFamous 2 فقط کافیه چندتا شات و تریلر in-game از بازی ببینید. (کدوم بازی OW رو کنسول تا حالا همچین گرافیکی داشته؟) نمیگم اینفیمس دو باید جایگزین یکی از بازی های توی نظر سنجی بشه, باید تعداد عناوین نظر سنجی بیشتر بشه. :d

OW مثه Rage تو این نظر سنجی هست . پس نمیشه گفت که گرافیک OW نمی شه بالا باشه . اگه بخوای inFamous رو اضافه کنی من قیام میکنم :دی چون یه بازی ـی مثه DX : HR نیست اینجا :|

در مورد U3 هم نمیشه حرفی زد . هر وقت تریلر ingame اومد اون موقع میشه گفت . و گرنه منم میگم چون Kingdoms کاره کرایتکه باید تو این نظرسنجی میبود !

OW مثه Rage تو این نظر سنجی هست . پس نمیشه گفت که گرافیک OW نمی شه بالا باشه . اگه بخوای inFamous رو اضافه کنی من قیام میکنم :biggrin1: چون یه بازی ـی مثه DX : HR نیست اینجا :|

در مورد U3 هم نمیشه حرفی زد . هر وقت تریلر ingame اومد اون موقع میشه گفت . و گرنه منم میگم چون Kingdoms کاره کرایتکه باید تو این نظرسنجی میبود !
منم نگفتم Rage رو بردارین گفتم InFamous رو اضاف کنید.
در مورد U3 خُب بدیهی هست که گرافیکش چی خواهد شد، همونطوری که هنوز هیچ بازی کنسولی نتونسته به گرافیک نسخه دومش نزدیک بشه وای به حال نسخه سوم حالا هم که مجری GT گفته فکتون میوفته اگر تریلر in-game آنچارتد 3 رو ببینید :d

منم نگفتم Rage رو بردارین گفتم InFamous رو اضاف کنید.
در مورد U3 خُب بدیهی هست که گرافیکش چی خواهد شد، همونطوری که هنوز هیچ بازی کنسولی نتونسته به گرافیک نسخه دومش نزدیک بشه وای به حال نسخه سوم حالا هم که مجری GT گفته فکتون میوفته اگر تریلر in-game آنچارتد 3 رو ببینید :d
من چه میگویم شما چه :دی
من میگم این نظر سنجی تقریبا کامله ! اُکی inFamous هم بره داخل ما که بخیل نیستیم ! :دی
من هم گفتم ! منکر نمی شم گرافیک U3 ممکنه بترکونه مثه قبلیش اما تا وقتی که نیومده تریلر ingame نمی تونیم اضافش کنیم ! من هم گفتم میتونم بگم چون کرایتک همه بازیهاش شاخ ترین گرافیکا رو دارن پس kingdoms خدا میشه ! اما کو تریلر که بهش استناد کنم ؟

دوست عزیز من به نظر شما احترام میزارم ولی خدایی حتی تو همین تصویر هم که خودتون گذاشتید یدونه سایه هم از دشمنان روی زمین نیفتاده .خوب تشکیل سایه هم جزیی از نورپردازیه. ببینید من خودم fear رو از نظر داستان واتمسفر خیلی بهتر از gears میدونم ولی
تو زمینه نورپردازی نه. البته این نظر شخصی منه و دلیل نداره حتما درست باشه واصلا نمیخوام نظرم رو تحمیل کنم.
دوست من من قصد تحمیل کردن حرفم رو ندارم و نظر خودم رو میگم
کلا FEAR بهترین بازی تو این نسل هست ( به نظر من)
من هنوز هم هیچ بازی رو تو سبک FEAR ندیدم که بیاد
خوب اگر ما بیایم و تاریخ انتشار بازی رو در نظر بگیریم ( 2 سال زود تر از رلیز کنسولها!!!) و گرافیک بازی رو با توجه به تاریخ انتشارش در نظر بگیریم یکی از بهترین هاست
من موتور بازی FEAR رو خیلی بهتر از UE3 میدونم ( البته در زمینه ذرات و آتش و نور و...) ولی درسته که از نظر تکسچر ها و تعداد پولیگون ها با بازی های روز کمی فاصله داره ولی نباید این رو فراموش کرد که این بازی در چه تاریخی منتشر شد
اگر تو نظر سنجی تاریخ انتشار رو هم مد نظر قرار میدادن من حتما این بازی رو انتخاب میکردم
یه چنتا عکس برای خاطه هم میزارم ببنید
125

195

207

آخرین ویرایش:
من چه میگویم شما چه :دی
من میگم این نظر سنجی تقریبا کامله ! اُکی inFamous هم بره داخل ما که بخیل نیستیم ! :دی
من هم گفتم ! منکر نمی شم گرافیک U3 ممکنه بترکونه مثه قبلیش اما تا وقتی که نیومده تریلر ingame نمی تونیم اضافش کنیم ! من هم گفتم میتونم بگم چون کرایتک همه بازیهاش شاخ ترین گرافیکا رو دارن پس kingdoms خدا میشه ! اما کو تریلر که بهش استناد کنم ؟
من چه گفتم شما چه :d
منم میگم نظر سنجی کامل نیست، جای اینفیمس و چندتا بازی دیگه خالیه. :d
دیگه وقتی داری در مورد گرافیک U3 حرف میزنی از کلمه "ممکن" و تردید و اینجور چیزا نباید استفاده کنی مگر اینکه شاهکار های ND رو تجربه نکرده باشی. در مورد Kingdoms برادر بازی سازی برای کنسول ِ محدود و PC HE خیلی فرق میکنه، بزار ببینیم این استدیو Crytek چه گلی با عناوین کنسولیش بسرمون میزنه، میتونه پیشرفتی رو که با Crysis توی بازی های PC حس کردم با Crysis 2 تو بازی های کنسولی بهمون منتقل کنه ؟ من که بشخصه بعید میبینم و هنوز هم ND رو بالاترین استدیو بازی ساز کنسولی از لحاظ تکنیکال میدونم.

منم میگم نظر سنجی کامل نیست، جای اینفیمس و چندتا بازی دیگه خالیه. :d
واقعا اینفیموس چه چیز شاخی داره از نظر گرافیک؟

دیگه وقتی داری در مورد گرافیک U3 حرف میزنی از کلمه "ممکن" و تردید و اینجور چیزا نباید استفاده کنی مگر اینکه شاهکار های ND رو تجربه نکرده باشی. در مورد Kingdoms برادر بازی سازی برای کنسول ِ محدود و PC HE خیلی فرق میکنه، بزار ببینیم این استدیو Crytek چه گلی با عناوین کنسولیش بسرمون میزنه، میتونه پیشرفتی رو که با Crysis توی بازی های PC حس کردم با Crysis 2 تو بازی های کنسولی بهمون منتقل کنه ؟ من که بشخصه بعید میبینم و هنوز هم ND رو بالاترین استدیو بازی ساز کنسولی از لحاظ تکنیکال میدونم.
:|

تمام SC ها هم گرافیک خارق العاده ای داشتن اما کانویکشن اینطور نبود ! دلیل نمیشه که ! من به مدرک استناد میکنم نه چیزه دیگه !
فارکرای نسخه Xbox هم برای کرایتک کشکه نه ؟

inFamous 2 ؟! هیچ؛ بالاترین گرافیک یک بازی OW برای کنسول.
در وافع Rage کشکه تو این جمله اصلاح میکنم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or