بهترین گرافیک کنسولی در اینده؟

بهترین گرافیک کنسولی در اینده؟

• Rage

رای‌ها: 23 7.7%
  • GT5

رای‌ها: 90 30.2%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 52 17.4%
  • Killzone3

رای‌ها: 64 21.5%
  • Crisis2

رای‌ها: 69 23.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    298
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به نظر من از بین بازی های توی لیست KZ3 واقعاً از رقیباش جلوتره هرچند باز هم این منصب متعلق به برند آنچارتد با U3 خواهد بود.

نمایش های گیرز آو وار 3 هم تا حالا فوق العاده بوده و نوید یک بازی تمام عیار رو میده، Rage هم که دیگه مغز جان کارمک بر کسی پوشیده نیست، کلاً رقابت تنگه :d

در مورد Crysis 2 بنده در زمینه کنسولی زیاد امیدی بهش ندارم.

به نظرم الان نمیشه نظر قطعی داد چون هر کدوم از این بازی ها تو یه زمینه قوی عمل کردن مثلا GEOW3 تو مدلسازی و کیفیت بافتها خیلی خوب عمل کرده یا مثلا crysis 2 از لحاظ نورپردازی و افکت های تصویری یک سرو گردن از بقیه بازی ها جلوتره ، یا Rage تو فریم ریت و وسعت محیط از بقیه سرتر هست و ..........
چندتا عکس میذارم برا مقایسه :

خودتون این تصویر gt5 رو ببینید و قضاوت کنید . آدمو یاد ps1 خدا بیامرز میندازه.

میشه یه لینکی چیزی ازش بدی.
یا دوستانی که بهتر میشناسن یه لینکی بدید و یا تو چه بازی هایی که فعالیت داشته بگید.
اما اینم در نظر بگیرید همین صحبت ها برای gt هم بود.قبل از این که بیاد میگفتن gt فورزا رو میخوره و تا نسل بعد گرافیک بهتر از gt نمیبینیم و .... که دیدیم چی شد.
عزیز برادر بفرما
http://en.wikipedia.org/wiki/John_D._Carmack

آخه مشکل اینجاست که GT واسه رقابت گرافیکی نیومده اما Rage بخاطر به رخ کشیدن قدرت موتورش داره عرضه میشه ! :d

بنظرم باید GT5 از تو لیست حذف شه چون ما داریم در مورد بهتریم گرافیک کنسولی در آینده صحبت میکنیم نه در حال حاضر، ولی GT5 عرضه شده و اگه بخوایم بین بازی هایی که عرضه شده مقایسه کنیم مسلما uncharted 2 یا halo reach باید تو لیست قرار میگرفتند.

آخرین ویرایش:
اصلا geow3 قابل مقایسه با کیلزون و کرایسیس نیست چون گرافیک خیلی غولی نداره
تخریب پذیریش رو نمیدونم ولی تا اونجایی که میدونم موتورش اصلا این قابلیت رو نداشت ( ue3 رو میگم)
u2 یا 3 رو هم بیخیال شید چون مقایسه گرافیک بازی fps با شاتر سوم شخص اصلا جور در نمیاد

خوب به این عکس نگاه کنید
dm-612912353803.png

خیلی تابیل هست که این عکس اصلا in game نیست و اصولا نمی تونه باشه
geow3 رو من فکر نمیکنم بتونه شانسی داشته باشه

یه 5-6تا عکس از گیرز اومده که دیگه واقعا ترکونده.محیط بزرگ و گرافیک و....حتی دوخت لباساشونم میشه دید.به این سایت مراجعه کنید و یه چند تا هم عکس تو تاپیک خودش هست.:
http://www.1up.com/do/slideshow?pager.offset=17&mt=0&cId=3173372&mId=3847881
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=29521&page=35

اره داداش ترکونده

به نظر من Crisis2 میتونه عالی بشه نسخه ی اولش که تو pc طوفان به پا کرده بود ...

دوستان متاسفانه این بحث ها تو سایتای دیگه هم هست که یه عده میان و از روی نادانی و نداشتن تجربه ی بازی کردن GT5 الکی نظر میدن به طور مثال یک سایتی که ترجیح میدم اسمش رو نیارم به این بازی 9.5 داده این سایته ایرانیه و توجیهشونم اینه که هر کسی میتونه امتیازشو بده در صورتی که غلته و اینا باید برای امتیز دهی قسمت های مختلف :امتیاز کاربر و امتیاز خود سایت رو داشته باشن و AVRAGE(میانگین) بگیرن برای دادن امتیاز متاسفم که GT5 با اون غولی که ساخته بودن فاصله ی زیادی داشت من تجربشو دارم و میدونم که این بازی چجوریه ولی کسایی میان از روی تریلر نظرشونو میدن و این در صورتیه که حتی تو عمرشون PS3 بازی نکردن...

اصلا geow3 قابل مقایسه با کیلزون و کرایسیس نیست چون گرافیک خیلی غولی نداره
تخریب پذیریش رو نمیدونم ولی تا اونجایی که میدونم موتورش اصلا این قابلیت رو نداشت ( ue3 رو میگم)
u2 یا 3 رو هم بیخیال شید چون مقایسه گرافیک بازی fps با شاتر سوم شخص اصلا جور در نمیاد

خوب به این عکس نگاه کنید
dm-612912353803.png

خیلی تابیل هست که این عکس اصلا in game نیست و اصولا نمی تونه باشه
geow3 رو من فکر نمیکنم بتونه شانسی داشته باشه

=))=))=))=))معلوم شد حرفم درست بوده بابا حد اقل برو به یه کلوپ گیرز رو بازی کن ببین.=))=))=))
برو ببین in game نسخه 1 و 2 چه تفاوتی با فیلماش داشت =))برای اطلاع میگم این بازی مثل بعضی قسمت های گرن توریسمو و فینال فانتزی فیلم و ... از پیش رندر شده ندارن که به نمایش بزارن.دقیقا فیلم های بازی خود کاراکترها هستن که حرکتشون تحت کنترل خود سیستم در میاد و به صورت فیلم نمایش داده میشن کسایی که گاد آف وار رو بازی کردن میدونن من چی میگم.گاد آف وار تو بعضی فیلم هاش خوب بود و تو بعضی ها عالی که معلوم بود اونا از پیش رندر شدن.
این عکس ها همه in game هستن.
اگه دروغ میگم کسایی که گیرز رو بازی کردن بیان بگن فیلم های گیرز با in game بازی تفاوت دارن.
به طور کامل لول=))=))
در مورد شانس هم ببینیم بعد از اومدن چی میشه البته امیدوارم مثل گرن توریسمو نشه.یکی از بچه ها میگفت بهترین گرافیک هست و تا 3-4 سال روش نمیاد اما بعد از دیدن گرافیک خبری ازش نشد تا این که اومد و گفت گاد آف وار که خوب بود=))

عزیز برادر بفرما
http://en.wikipedia.org/wiki/John_D._Carmack

آخه مشکل اینجاست که GT واسه رقابت گرافیکی نیومده اما Rage بخاطر به رخ کشیدن قدرت موتورش داره عرضه میشه ! :d
راستش من Rage رو برای psp بازی کرده بودم محیط عالی اما ماشین ضعیف و رانندگی ماشین خیلی خیلی بد بود.اما با لینکی که دادید و چیزایی که دیدم دو دل شدم نمیدونم کدوم بازی اما میدونم کیل زون و این بازی و گیرز و کرایسیس هرچی باشن نمرشون بالای 5/8 هستش.

اره داداش ترکونده
مگه نترکونده؟؟؟پس اعتبارت کو با مرام؟:d

ویرایش مدیریت : لطفآ پست های پشت سر هم رو یکجا ارسال کنین
با تشکر

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: ston cold
dm-612912353803.png

برو ببین in game نسخه 1 و 2 چه تفاوتی با فیلماش داشت =))برای اطلاع میگم این بازی مثل بعضی قسمت های گرن توریسمو و فینال فانتزی فیلم و ... از پیش رندر شده ندارن که به نمایش بزارن.دقیقا فیلم های بازی خود کاراکترها هستن که حرکتشون تحت کنترل خود سیستم در میاد و به صورت فیلم نمایش داده میشن کسایی که گاد آف وار رو بازی کردن میدونن من چی میگم.گاد آف وار تو بعضی فیلم هاش خوب بود و تو بعضی ها عالی که معلوم بود اونا از پیش رندر شدن.
اگه دروغ میگم کسایی که گیرز رو بازی کردن بیان بگن فیلم های گیرز با in game بازی تفاوت دارن.
به طور کامل لول=))=))
در مورد شانس هم ببینیم بعد از اومدن چی میشه البته امیدوارم مثل گرن توریسمو نشه.یکی از بچه ها میگفت بهترین گرافیک هست و تا 3-4 سال روش نمیاد اما بعد از دیدن گرافیک خبری ازش نشد تا این که اومد و گفت گاد آف وار که خوب بود=))

زیاد شلوغش نکن :d این عکس ها مربوط به آپدیت جدید Unreal Engine و ربطی به GEOW 3 نداره که بخواد in game باشه:d

راستش من Rage رو برای psp بازی کرده بودم محیط عالی اما ماشین ضعیف و رانندگی ماشین خیلی خیلی بد بود.اما با لینکی که دادید و چیزایی که دیدم دو دل شدم نمیدونم کدوم بازی اما میدونم کیل زون و این بازی و گیرز و کرایسیس هرچی باشن نمرشون بالای 5/8 هستش.
رو Handheld بازیش کردی بعد توقع داری بفهمی گرافیکش چطوره ؟ :دی باو Rage باید چن تا اسکرینشو ببینی تا بفهمی :دی

=))=))=))=))معلوم شد حرفم درست بوده بابا حد اقل برو به یه کلوپ گیرز رو بازی کن ببین.=))=))=))
به طور کامل لول=))=))

1-می خندی باید گریه کنی اینجوری :((:((:((:((
2- شما وزنه هات رو زدی که اومدی اینجا پست میدی b-)
3- اگر چندین صفحه قبل رو نگاه کنی متوجه میشی که من فن ps3 نیستم حتی 360 هم نیستم و معتقدم که جفتش رو باید سوت کرد تو سطل فقط pc
3- من همیشه طرف حق رو میگیرم این کاملا مشخصه که این تصاویر این گیم نیست .
با اجازتون هم گریز 1 و هم 2 رو تموم کردم ولی حالا خودت می خوای قبول بکن میخوای نکن
گرافیک killzon3 و کرایسیس 2 از همه این ها بهتره برادر
بازی که تو این نسل تخریبذیری هم نداره مطمئن باش که بهترین نمیشه

زیاد شلوغش نکن :d این عکس ها مربوط به آپدیت جدید Unreal Engine و ربطی به GEOW 3 نداره که بخواد in game باشه:d

والا ما شلوغش نکردیم شما طرف دارای geow هستید که دارید طرفداری بیخودی میکنید

اصلا این موتور ue3 رو هرچه قدر هم ماله بکشن روش بازم درست نمیشه مگه تفاوت نسخه 1 و2 گریز چه قدر بود؟ بیشتر از 10 درضد که نبود

ژیان رو که نمیشه کمری کرد حالا هرچه قدر هم که بهینش کنن

ویرایش مدیریت : لطفآ پست های پشت سر هم رو یکجا ارسال کنین
با تشکر

Last edited by a moderator:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or