بهترین گرافیک کنسولی در اینده؟

بهترین گرافیک کنسولی در اینده؟

• Rage

رای‌ها: 23 7.7%
  • GT5

رای‌ها: 90 30.2%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 52 17.4%
  • Killzone3

رای‌ها: 64 21.5%
  • Crisis2

رای‌ها: 69 23.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    298
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کلآ توی GT5 درختها 2 بعدی هستن (به جز یه سری مسیرها که درختهای کمتری داره)
مثلآ توی Nurburgring شاید چند صد تا درخت در هر لحظه توی پیست باشن که با سخت افزار PS3 نمیشه اونها رو 3 بعدی ساخت. به جاش PD روی بقیه موارد (از خود ماشین و نورپردازیش گرفته تا گرد و خاک و دود و ...) کار کرده چون توی سرعتهای بالا درخت 2 بعدی زیاد به چشم نمیاد برعکس خود ماشین. مگر اینکه بخوایم شبیه ساز پیکنیک بازی کنیم و بریم تک تک درختها رو از نزدیک بررسی کنیم !

تایید میشه!:d
به نظر من اگر از درختان سه بعدی استفاده نکردند بقول شما همین سخت افزار پی اس3 هستش!
البته در یک بازی RACINGفکر کنم الویت با طراحی ماشین ها هستش که GT5هم در طراحی ماشین خیره کننده بوده!
---------------------------------
ولی مثلا شماره های قبل کرایسیس که تو جنگل جریان داشتند خب طراحی درختان اهمیتی بیشتری داره! :)

دیگه مطمئن شدم تعدادی از دوستان از گروه Digitals Foundry برای ارائه توضیحات تشریف فرما شدند.:))

من بادن اين تريلر واقعا ايمان اوردم البته به ضعف گرافيكي gt5
تا الان فكر ميكردم يه درصد جزيي ار درختا 2 بعدي هستن حالا پي بردم 100% 2 بعديه! همه ميتونن نگا كنن و تصميم بگيرن كه حرف من چه قدر درسته( البته همه در مقابل من جبهه گرفتن)
واقعيت تلخه
كنار جاده هم كه يه ابجكت سبز 3 بعدي من نديدم در حالي كه تو dirt2
ديدم
hdr هم كه نداشت
اون افكت اب هم 2 بعدي بود تو عكس هم پيدا هست و انيميشنش هم اسكريپت بود . بهتون قول ميدم كه در بازي دكمه اي براي برف پاكن نباشه و اين افكت هم فقت يه چنتا تكسچر انيميت شده هست
ولي خوب نقات غوتش رو حم ميگم :
1- يه افطي هسط كه مرز نور و اجثام رو از بين ميبره خوب بود ( اصمش يادم نيثط)
2- تنوع محيط خوب
3- تنوع ماشين خوب
4- كلا ماشين حا و انيميشنشون و نور پردازيشون و فيزيك و... حمه عالي هسط
كلا من هرفم رو محيت بازي حسط كه خرابه حتي اون افكت اب و برف كه من مي گم اسكريپت بود
در كل مثئول گيم اسپاد و ديگر ثايت ها اگر اين بازي رو بحطرين گرافيك انتخاب كنن ....بايد ...
ديگه براتون بگم ؟
احان يادم امد تو حمون تريلر افكت 2 بعدي توئم با 3 بعدي دود رو ميطونيد ببينيد !
خب
راثتي كار تيم سازنده كيلزون 3 رو كه خودشون رو جر ميدن و حزاران خت برنامه نويصي ستح پايين انجام ميدن براي شيدر ها كه افكت ها با كيفيط بشن رو مد نظر قرار بديد
فعلا باباي
منو واقا ببخش که اینو میگم ولی
شما همیشه انقدر تو جمله هاتون غلط املایی دارین ؟من اصلا نتونستم بخونم ادامشو چون کاملا با دیدن این همه غلط به همه حرف هایی که زدی شک کردم !منو ببخش ولی قصد توهین نداشتم

به نظر من هم GT5 دارای گرافیک خوبی هستش.ولی در حده یه بازی ریسینگ.

من نمیتونم تصور کنم چیزی بالاتر از GT5 تا چند سال اینده منتشر بشه ، حتی CRYSIS 3

جان من نگاه کنید ، کی میتونه این رو از واقعیت تشخیص بده ؟

grand-turismo-5-prologue-ss1.jpg

خوب معلومه كه هيچ بازي به اين عكسي كه شما گذاشتي نميرسه چون اين عكس داخل بازي نيست=))=))
به نظر من همه ي اون بازيهايي كه گفتيد فوق گرافيك هستند ولي از بينشون crysis و gt يك قدم از بقيشون جلوترن ولي باز از بين اين دو تا من crysis رو انتخاب ميكنم چون دقتي كه اين بازي در جزئيات گرافيكي داره در هيچ بازي وجود نداره.البته اميدوارم نسخه كنسول هم همينطور باشه:d
ولي جاي يك بازي توي اين نظر سنجي خالي هستش اون هم dead space بزرگترين بازي تاريخ بشريت از هر نظر:>

موافقم
GT5 خيلي پيشرفت كرده
GT5 100% !

به نظر من که gears of war3:xهست!هنوز کلی تا انتشارش مونده بازم با دیدن تریلراش اینطوری میشیم:-o:-o:-o!!:d

اون افكت اب هم 2 بعدي بود تو عكس هم پيدا هست و انيميشنش هم اسكريپت بود . بهتون قول ميدم كه در بازي دكمه اي براي برف پاكن نباشه و اين افكت هم فقت يه چنتا تكسچر انيميت شده هست
آقای دانشمندی که گفتی تو بازی دکمه برف پاک کن نیست.بازی بالاخره منتشر شد.و مشخص شد بارون اسکریپت نیست.و دکمه برف پاک کن هم تو بازی وجود داره.امیدوارم دیگه روت رو کم کنی.

جالبه این وسط rage کمترین رای رو داره!:))
کیا تا الان یه تریلر از بازی دیدن؟!

آخرین ویرایش:
تمامی عنوان ها امسال مال GT5 هستش,الکی شلوغش نکنید.
حتی بهترین اکشن ادونچور,بهترین بازیه 360 و ... همرو قراره GT ببره چه برسه به گرافیک!:d
اون رفیقمونم که خودشو زده به اون کوچه میگه اونجاش 2 بعدیه پس چرته,درختاش مثل کرایسیس نیست پس چرته و ... بهتره 2 روز دیگه منتظر نمره ها باشه بعد پست بده چون بعد از اون احساس پشیمونی میکنه!

اون رفیقمونم که خودشو زده به اون کوچه میگه اونجاش 2 بعدیه پس چرته,درختاش مثل کرایسیس نیست پس چرته و ... بهتره 2 روز دیگه منتظر نمره ها باشه بعد پست بده چون بعد از اون احساس پشیمونی میکنه!
شما هم یجوری پست نده که همه انتظار نمره 10/10 داشته باشن و اگه خدایی نکرده زبونم لال بازی امتیاز زیر 9 یا پایین تر گرفت همه تابلوش کنن تو دستشون و بکوبن تو سر بازی :d
خود من میانگینی حول محور 93 , 94 /100 رو برای بازی پیش بینی میکنم.

شما هم یجوری پست نده که همه انتظار نمره 10/10 داشته باشن و اگه خدایی نکرده زبونم لال بازی امتیاز زیر 9 یا پایین تر گرفت همه تابلوش کنن تو دستشون و بکوبن تو سر بازی :d
خود من میانگینی حول محور 93 , 94 /100 رو برای بازی پیش بینی میکنم.
خوب مگه بده 93-94!؟:d
اتفاقا همه باید انتظار 10 از 10 داشته باشن چون باور دارم که کم نمره کامل نمیگیره.

GT5 فكر كنم مرز واقعيت و دنياي مجازي باشه. يادمه مجله ي ماشين اشتباهي اومده بود از SS بازي GT5 توي مجله استفاده كرده بود.

خوب مگه بده 93-94!؟:d
اتفاقا همه باید انتظار 10 از 10 داشته باشن چون باور دارم که کم نمره کامل نمیگیره.
بد نیست اما نسبت به پست شما که میشه میانگین حد اقل 99/100 رو برداشت کرد معقوله :d

GT5 فكر كنم مرز واقعيت و دنياي مجازي باشه. يادمه مجله ي ماشين اشتباهي اومده بود از SS بازي GT5 توي مجله استفاده كرده بود.
تایید میشه، الان داشتم ویدئو آپ شده از گیم پلی بازی توسط دست اندرکاران مجله PSM3 رو میدیدم، نمیدونستم با دیدن ویدئو ها برم فضا یا تعریف های پیاپی اونا :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or