بهترین گرافیک کنسولی در اینده؟

بهترین گرافیک کنسولی در اینده؟

• Rage

رای‌ها: 23 7.7%
  • GT5

رای‌ها: 90 30.2%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 52 17.4%
  • Killzone3

رای‌ها: 64 21.5%
  • Crisis2

رای‌ها: 69 23.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    298
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ایشون تونست روی سخت افزار PS2 که همه میدونیم قدرتش چقدر جلوی رقبا کم بود , بازی با رزولوشن 1080i و 60fps بسازه !
:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وای خدای من! اخه برادر PS2 بدبخت کی از این رزولوشن پشتیبانی کرده که شما میگی؟خواهشا حرفاتو با سند بگو اصلا ببین با منطق جور در میاد.اون موقع مبحث HD بودن محتوا تازه اول راه بود اون موقع چه جور اونم یه بازی روی PS2!!!!! با رزولوشن FULL HD 60FPS!!!!! ساخته! اصلا خروجی کامپوننت بینوا(بالاترین کیفیت خروجی روی PS2) کی همچین رزولوشنی رو ساپورت کرده که ما نمیدونیم!!! همین الانم روی کنسولهای نسل حاضر با این قدرت, کمتر بازی با این رزولوشن ساخته میشه و بیشترشون 720P هست.

:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وای خدای من! اخه برادر PS2 بدبخت کی از این رزولوشن پشتیبانی کرده که شما میگی؟خواهشا حرفاتو با سند بگو اصلا ببین با منطق جور در میاد.اون موقع مبحث HD بودن محتوا تازه اول راه بود اون موقع چه جور اونم یه بازی روی PS2!!!!! با رزولوشن FULL HD 60FPS!!!!! ساخته! اصلا خروجی کامپوننت بینوا(بالاترین کیفیت خروجی روی PS2) کی همچین رزولوشنی رو ساپورت کرده که ما نمیدونیم!!! همین الانم روی کنسولهای نسل حاضر با این قدرت, کمتر بازی با این رزولوشن ساخته میشه و بیشترشون 720P هست.
1080i گفتم نه 1080p !‏
1080i میشه گفت توان کمتری از سخت افزار میگیره نسبت به 720p. به جز GT4 دو تا بازی دیگه هم روی PS2 این رزولوشن رو داشتن. یکی Tourist Trophy هست از ساخته های همین PD . یکی هم Valkyrie Profile 2: Silmeria که اون هم گرافیک خیره کننده ای نسبت به سخت افزار PS2 داشته.
یه سرچی بکنین همه جا در مورد رزولوشن GT4 نوشته شده از جمله IGN :‏
It was a last-minute surprise that GT4 not only contained 480p, but also 1080i.

بحث سر polygonگفتم چند تا عکس از ماشین بزارم با حدود 2 میلیونpolygon به گفته سایت انویدیا!! :d
شما می تونید با استفاده از برنامه DESIGN GARAGEانویدیا چنین ماشین هایی خلق کنید!
دوستان بنده به هیچ وجه قصد مقایسه با GT5ندارم! (از الان بگم که سو برداشت نشه! )
بحث polygonشد گفتم چند تا عکس بزارم لذت ببریم! :d

2.jpg

4.jpg

5.jpg

raytrace1.png

9.jpg

بحث سر polygonگفتم چند تا عکس از ماشین بزارم با حدود 2 میلیونpolygon به گفته سایت انویدیا!! :d
شما می تونید با استفاده از برنامه DESIGN GARAGEانویدیا چنین ماشین هایی خلق کنید!
دوستان بنده به هیچ وجه قصد مقایسه با GT5ندارم! (از الان بگم که سو برداشت نشه! )
بحث polygonشد گفتم چند تا عکس بزارم لذت ببریم! :d

2.jpg

4.jpg

5.jpg

raytrace1.png

9.jpg
به به...:دی
مدل ماشینها که در حد FM 2 ـه...:x
ماشینی هم که تو عکس آخره بجای فلز با شیشه ساخته شده...:x
به این عکسا می گن GT 5 Killer واقعی:دی

به نظرم بهتر بود برای هر سبک یک نظر سنجی میزدید. در کل معقولانه تر بود.

این عکس حتی از در سمت راننده Ferrari در GT کمتر Polygon داره ( البته با کمی شوخی )
ولی به طور مشخص اگه یک مدل اتومبیل در GT5 حدود 400000 Polygon داشته باشه این تصویر به وضوح خیلی کمتر از 200000 Polygon داره
تازه توجه داشته باشید که در GT5 حدود 12 تا 16 اتومبیل در هر Track وجود خواهند داشت
و همچنین AA 2X و شیدر ها و پردازش نور و بازتابش نور و تصویر بسیار پیشرفته روی بدنه اتومبیل ها رو به این مورد اضافه کنید
و از همه مهمتر اجرا شدن تمام اینها در 60 فریم و رزولوشن 1080i/p و با AA2X من فکر می کنم درخت های 2D در برابر تمام این ها مثل مقایسه فنجون با فیل هست
شما از كجا اينقدر در مورد تعداد پليگون هاي اين تصوير و بازي جي تي مطمئن هستي؟ خودتون محاسبه كرديد ؟ اگه فرمولي داره بگيد ما هم علممون بره بالا!
بعدشم من كه خودم گفتم جي تي نورپردازي و مدل سازي خوبي داره
درمورد 60 فريم و 1080p هم مسئله كاملا روشن هست ! هرچي افكتها جلوه ها و بافتها كيفيتشون بياد پايين-سرعت فريم ميره بالا
به همين سادگي و خوشمزگي
کافیه یا چیز دیگه ای مد نظرتونه ؟ مثلا عبور حیوانات اهلی با چوپان از وسط پیست ؟!
نه ممنون از لطفتون ولي اين جوري پيش بره احتمالا سازنده هاي جي تي دايناسور ها رو هم ميارن كنار پيست البته 2 بعديش رو مثل اون درختا!
جناب Chuji جان قربون هيكلت برم شما معلوم شد بچه زرنگي نيستي
چون چنتا عكس براي من گزاشتي در حالي كه شما بايد براي پيروزي تو اين بحث از نقاط قوت عناوين ريس وارد ميشدي ( به نوعي ميزدي وسط سولاخ fps)
حالا نقطه قوت عناوين ريسينگ همون سرعت زياد و تعويض سريع بافت هاو افكتها و دادن ميشن بلور رو همه ابجكت ها و... هست . براي استفاده از اين نقطه قوت بايد تريلر ميزاشتي نه چنتا دونه عكس !
يعني درمقايسه يه عنوان ريس با fps بايد از تريلر استفاده ميكردي ! چون الان من چنتا عكس كه بزارم gt5 به بدترين شكل له و لگدددددددد مال ميشه!
خب حالا من از اين فرست استفاده ميكنم ( يه پهن مثبت به من دادي)
شما اين دوتا عكس زير رو با هم مقايسه كن ( در مورد سيستم برف يا اب )
Killzone3_05.jpg.jpg

06957IMMGT5_TGS2010VISUALEFX%5B(000754)10-22-43%5D.JPG

سيستم ذرات كدوم بهتره؟
كيفيت تكسچر هاي كدوم بيشتره ؟( عكس دوم رو حقيقتش من نفهميدم كه ابه يا برفه رو شيشه پاشيده؟ شايدم تو كارواش باشه ! شايد ماشين جلويي يه سطل ماست خالي كرده رو شيشه ماشين عقبي ! )

خوب حالا ريس عنوان rage با جزئيات و افكت هاي زياد كه سرعت فريم 60 هست
view_screenshot.php

view_screenshot.php

view_screenshot.php

view_screenshot.php

البته من سوني رو خيلي دوست دارم و نشون داد مرد عمله و با اينكه سود چنداني نكرده ولي بازي هاي اختصاصيش واقعا از رقباي ديگه يه سر و 2 گردن بالاتره و به اين روند خوبش هم ادامه ميده
من سوني رو شايسته كسب پيروزي تو اين نسل ميدونم ( اين حقيقت رو گفتم يه وقت فكر نكنيد من فن بازي در ميارم و از gt5 ايراد ميگيرم)
من نظر خودم درمورد سوال تاپيك اينه كه كيلزون شايسته اين عنوان هست و فكر نميكنم كرايسيس 2 حريف كيلزون 3 بشه البته ميزان افكت هاي كرايسيس 2 خيلي زياد هست ولي از كمبود detail رنج ميبره كه فكر كنم بابت ميزان كم رم كنسول ها باشه ولي موتور كراي انجين 3 رو بهترين ميدونم اگه سخت افزارش فراهم باشه ميتركونه
در مورد gt5 هم انيميشن خيلي خوبه مدلينگ خيلي خوبه نور پردازي خيلي خوبه و... ولي شايسته گرفتن بهترين گرافيك نيست البته اين نظر منه
( نظر من اينه كه بهترين گرافيك كنسولي حتما بايد در درجه اول از بين عناوين اول شخص انتخاب بشه و در درجه دوم سوم شخص چون اولا اون افكتها و تكنيك هاي زيادي كه تو اين عناوين استفاده ميشه هيچ وقت تو بازي هاي ديگه استفاده نميشه اگر هم باشه از نظر كيفيت در سطح پايين تري هست دوم مخاطب تو بازي اول شخص ميتونه كاملا محيط و گرافيك و افكتها و... رو لمس كنه و ايرادات رو راحت بكشه بيرون ولي تو يه عنوان ريس اين نشدني هست

من الان هر چی دارم فکر میکنم نمیتونم ارتباطی بین GT5 با مثلا Crysis 2 پیدا کنم! مثلا الان کسی که میخواد رای بده، باید با خودش بشینه این دو تا رو با هم مقایسه کنه و در نهایت یکی رو انتخاب کنه. حالا چجوری باید مقایسه کرد فقط سازنده تاپیک میدونه!! مثلا جزئیات ماشین های GT5 رو میخواهید با جزئیات اسلحه های Crysis 2 مقایسه کنید؟:دی یا با جزئیات آرمور مارکوس توی GeoW3 مقایسه کنید؟!

یه مدت بحثی نباشه دوستان هرجوری شده این بحثه رو جور میکنن:دی
در هر صورت بیخیال، ادامه بدید:دی

به به! واقعا جالبه! دوستان میگم یکم دیگه بحث کنین ما هم لذت ببریم! کلا دو معقوله جداگونه رو قاطی کردید!
تو تاپیک، بهترین گرافیک رو میخواین بگین و انتخاب کنین! خبری از بهترین تکنولوژی نیست که دارین میگین Rage داره اون محیط بزرگ رو با اون همه تکسچر رندر میکنه! بهترین گرافیک! یعنی کلا همه چیز رو بیخیال میشید! میبینین کدوم یکی شباهت بیشتری به واقعیت داره و گرافیک بالاتره! هر وقت بحث در مورد بهترین tech شد میاید نظرات قشنگ قشنگ میدید! خیلی جالبه! ذرات Killzone با GT داره مقایسه میشه! ایول واقعا! بفرمایید ادامه بدید! به نظر من بهترین گرافیک هم برا GT هست و بهترین tech برای Rage همونجور که همه جا اکثرا بخاطر پردازش عظیمی که میخواد موتور id tech 5 بکنه بهترین تکنولوژی Rage شده و بهترین گرافیک GT حالا دیگه بشینین به این بحث قشنگ ادامه بدین!

در کل GT5 از لحاظ بصری و نزدیکی به واقعیت از همه سرتره ...به FPS و ، TPS و ریسینگ بودن و آی گرافیک اینجوریه و ...چیکار داریم مهم اینه که چشم چی میبینه/...

شما همچین صحبت میکنی که انگار گرافیکی رو دست GT5 وجود نداره.عزیزم شما داری سبک ریسینگ با شوتر مقایسه میکنی.جزئیات محیط Crysis با GT5 مقایسه میکنی.عجب بابا.:dوسعت محیط GT5 با Crysis که اصلا قابل مقایسه نیست.حالا چه برسه به جزئیات.فقط امیدوارم این 6 سال ارزش انتظار داشته باشه.
والا ما هم صفحه پیش اینو به جناب ricosev توضیح دادیم.

نه ممنون از لطفتون ولي اين جوري پيش بره احتمالا سازنده هاي جي تي دايناسور ها رو هم ميارن كنار پيست البته 2 بعديش رو مثل اون درختا!
جناب Chuji جان قربون هيكلت برم شما معلوم شد بچه زرنگي نيستي
چون چنتا عكس براي من گزاشتي در حالي كه شما بايد براي پيروزي تو اين بحث از نقاط قوت عناوين ريس وارد ميشدي ( به نوعي ميزدي وسط سولاخ fps)
حالا نقطه قوت عناوين ريسينگ همون سرعت زياد و تعويض سريع بافت هاو افكتها و دادن ميشن بلور رو همه ابجكت ها و... هست . براي استفاده از اين نقطه قوت بايد تريلر ميزاشتي نه چنتا دونه عكس !
يعني درمقايسه يه عنوان ريس با fps بايد از تريلر استفاده ميكردي ! چون الان من چنتا عكس كه بزارم gt5 به بدترين شكل له و لگدددددددد مال ميشه!
خب حالا من از اين فرست استفاده ميكنم ( يه پهن مثبت به من دادي)
شما اين دوتا عكس زير رو با هم مقايسه كن ( در مورد سيستم برف يا اب )
Killzone3_05.jpg.jpg

06957IMMGT5_TGS2010VISUALEFX%5B(000754)10-22-43%5D.JPG

سيستم ذرات كدوم بهتره؟
كيفيت تكسچر هاي كدوم بيشتره ؟( عكس دوم رو حقيقتش من نفهميدم كه ابه يا برفه رو شيشه پاشيده؟ شايدم تو كارواش باشه ! شايد ماشين جلويي يه سطل ماست خالي كرده رو شيشه ماشين عقبي ! )

خوب حالا ريس عنوان rage با جزئيات و افكت هاي زياد كه سرعت فريم 60 هست
view_screenshot.php

view_screenshot.php

view_screenshot.php

view_screenshot.php

البته من سوني رو خيلي دوست دارم و نشون داد مرد عمله و با اينكه سود چنداني نكرده ولي بازي هاي اختصاصيش واقعا از رقباي ديگه يه سر و 2 گردن بالاتره و به اين روند خوبش هم ادامه ميده
من سوني رو شايسته كسب پيروزي تو اين نسل ميدونم ( اين حقيقت رو گفتم يه وقت فكر نكنيد من فن بازي در ميارم و از gt5 ايراد ميگيرم)
من نظر خودم درمورد سوال تاپيك اينه كه كيلزون شايسته اين عنوان هست و فكر نميكنم كرايسيس 2 حريف كيلزون 3 بشه البته ميزان افكت هاي كرايسيس 2 خيلي زياد هست ولي از كمبود detail رنج ميبره كه فكر كنم بابت ميزان كم رم كنسول ها باشه ولي موتور كراي انجين 3 رو بهترين ميدونم اگه سخت افزارش فراهم باشه ميتركونه
در مورد gt5 هم انيميشن خيلي خوبه مدلينگ خيلي خوبه نور پردازي خيلي خوبه و... ولي شايسته گرفتن بهترين گرافيك نيست البته اين نظر منه
( نظر من اينه كه بهترين گرافيك كنسولي حتما بايد در درجه اول از بين عناوين اول شخص انتخاب بشه و در درجه دوم سوم شخص چون اولا اون افكتها و تكنيك هاي زيادي كه تو اين عناوين استفاده ميشه هيچ وقت تو بازي هاي ديگه استفاده نميشه اگر هم باشه از نظر كيفيت در سطح پايين تري هست دوم مخاطب تو بازي اول شخص ميتونه كاملا محيط و گرافيك و افكتها و... رو لمس كنه و ايرادات رو راحت بكشه بيرون ولي تو يه عنوان ريس اين نشدني هست
اون همه محیط 3 بعدی تو بازی بود شما گیر دادی به یه درخت ؟! مگه بازی درخت سیمولیتوره ؟! اینم یه دموی با کیفیت که شما ببینی اون ماسته یا برف یا بارون ! فقط می خوام اون جاده ی خیس رو تو شب نگاه کنی ! کیفیت آسفالت و خیسی فوق العاده اش رو نگاه کنی ! آبهایی که به اینور و اونور می پاچه رو با دقت ببینی بعد در مورد سیستم ذرات بازی نظر بدی !
...................................
ویرایش :
درخت ها هم به اون شدتی که شما می گی نیست ؟! الان تو این عکس از بین اون همه درخت فقط 2 نهایتاً 3 تا درخت 2 بعدیه ! که اون 2-3 تا هم خیلی از پیست دورن ! واقعا خیلی دور ! به اندازه ی یه خیابون ! فک نمی کنم با سرعت بالا اونم توی پیست اصلا بشه دختهای کنار پیست رو دید چه برسه به درختهای دور(dur) !

آخرین ویرایش:
اي كاش gt5 سال بعد عرضه مي شد كه مشخص مي شد دقيقا كدوم گرافيك بهتري داره چون براي امسال خيلي رقيب جدي نداره هر چند احتمالا بازم خيلي از سايت ها انتخابش نمي كنن

اي كاش gt5 سال بعد عرضه مي شد كه مشخص مي شد دقيقا كدوم گرافيك بهتري داره چون براي امسال خيلي رقيب جدي نداره هر چند احتمالا بازم خيلي از سايت ها انتخابش نمي كنن
اتفاقا همون بهتر که امسال عرضه میشه.اگر ساله دیگه عرضه میشد حرف زیادی در مقابل رقبا نداشت بگه.

من بادن اين تريلر واقعا ايمان اوردم البته به ضعف گرافيكي gt5
تا الان فكر ميكردم يه درصد جزيي ار درختا 2 بعدي هستن حالا پي بردم 100% 2 بعديه! همه ميتونن نگا كنن و تصميم بگيرن كه حرف من چه قدر درسته( البته همه در مقابل من جبهه گرفتن)
واقعيت تلخه
كنار جاده هم كه يه ابجكت سبز 3 بعدي من نديدم در حالي كه تو dirt2
ديدم
hdr هم كه نداشت
اون افكت اب هم 2 بعدي بود تو عكس هم پيدا هست و انيميشنش هم اسكريپت بود . بهتون قول ميدم كه در بازي دكمه اي براي برف پاكن نباشه و اين افكت هم فقت يه چنتا تكسچر انيميت شده هست
ولي خوب نقات غوتش رو حم ميگم :
1- يه افطي هسط كه مرز نور و اجثام رو از بين ميبره خوب بود ( اصمش يادم نيثط)
2- تنوع محيط خوب
3- تنوع ماشين خوب
4- كلا ماشين حا و انيميشنشون و نور پردازيشون و فيزيك و... حمه عالي هسط
كلا من هرفم رو محيت بازي حسط كه خرابه حتي اون افكت اب و برف كه من مي گم اسكريپت بود
در كل مثئول گيم اسپاد و ديگر ثايت ها اگر اين بازي رو بحطرين گرافيك انتخاب كنن ....بايد ...
ديگه براتون بگم ؟
احان يادم امد تو حمون تريلر افكت 2 بعدي توئم با 3 بعدي دود رو ميطونيد ببينيد !
خب
راثتي كار تيم سازنده كيلزون 3 رو كه خودشون رو جر ميدن و حزاران خت برنامه نويصي ستح پايين انجام ميدن براي شيدر ها كه افكت ها با كيفيط بشن رو مد نظر قرار بديد
فعلا باباي

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or