بهترین گرافیک کنسولی در اینده؟

بهترین گرافیک کنسولی در اینده؟

• Rage

رای‌ها: 23 7.7%
  • GT5

رای‌ها: 90 30.2%
  • Gears of War 3

رای‌ها: 52 17.4%
  • Killzone3

رای‌ها: 64 21.5%
  • Crisis2

رای‌ها: 69 23.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    298
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یاخدا!!!! بیشترین رای رو GT5 اورده؟! بچه ها پس Crysis چی؟!
:)) :)) Rage دوستمون هم 2 تا رای اورده !

آخرین ویرایش:
یاخدا!!!! بیشترین رای رو GT5 اورده؟! بچه پس Crysis چی؟!
:)) :)) Rage دوستمون هم 2 تا رای اورده !
از صدقه سر کارشناس های BC هستش این رأی ها :d Rage شاهکار گرافیکی این نسله :d البته بعد از Doom 4 :d

از صدقه سر کارشناس های BC هستش این رأی ها :d Rage شاهکار گرافیکی این نسله :d البته بعد از Doom 4 :d

من به GT5 رای دادم اما بهتره شما به این لینک بری و اولین ویدیو رو ببینی بعد راجب گرافکی نظر بدی که بقیه رو ... و خودت رو ... بدونی .

لینک.

من به GT5 رای دادم اما بهتره شما به این لینک بری و اولین ویدیو رو ببینی بعد راجب گرافکی نظر بدی که بقیه رو ... و خودت رو ... بدونی .

لینک.
خب گرافیک GT5 رو من گفتم بده الان ؟ الان این نظر رو از کجای صحبت من کشیدی بیرون ؟ :-/
من میگم که Rage سره ! اصلا هدفشم به رخ کشیدن گرافیکه دادا:d من خودم رو ... فرض نکردم :دی بقیه رو هم ... فرض نکردم :دی مشکل اینه که شما فک می کنین حتما چون گرافیک GT5 عالیه پس گرافیک رو دستش نیست !

Only KZ3!
اقای Mr,Game که تو پستت گفتی: فکر نکنم تا چن ساله بعد گرافیک در حد GT5 منتشر بشه) میخوام بدونم شما یه بازی ریسینگ رو که هر کدوم از محیط یا پیستهایی که حتی یک سوم وسعت مراحل بازیهای FPS یا TPS رو نداره میشه با هم مقایسه کرد؟

به دلیل اینکه بازی های ریسینگ این سبک گرافیک رو می طلبه
اگه قرار بود tps یا fps باشه اونوقت سبک گرافیکی بازی هم فرق می کرد

برای بازی های مالتی پلتفرم دور PS3 خط بکشید ! ( تجربه نشان داده است )

من نظر ام با GT5 میباشد ... چون تقریبا همواره بازیهای ریسینگ در زمان خودشون جزو گرافیک های بالا بوده اند .. توریسمو هم که یه سر و گردن از زمان خودش بالاتر خواهد بود .

کرایسیس رو هم که کلا بیخیال ... چون برای اینکه برای کنسول ها منتشر شه زهر اش گرفته شده !

کیل زون هم امید زیادی داره !

ولی در کل من GT5 رو انتخاب کردم

برای بازی های مالتی پلتفرم دور PS3 خط بکشید ! ( تجربه نشان داده است )

من نظر ام با GT5 میباشد ... چون تقریبا همواره بازیهای ریسینگ در زمان خودشون جزو گرافیک های بالا بوده اند .. توریسمو هم که یه سر و گردن از زمان خودش بالاتر خواهد بود .

کرایسیس رو هم که کلا بیخیال ... چون برای اینکه برای کنسول ها منتشر شه زهر اش گرفته شده !

کیل زون هم امید زیادی داره !

ولی در کل من GT5 رو انتخاب کردم

اول اینکه چه اسم با ابهتی داری مهندس !
دوم اینکه : حتما! مطمعن (میدونم املاش غلطه) باش Crysis شاهکاره گرافیکیه این نسل.

اول اینکه چه اسم با ابهتی داری مهندس !
.

چه ربطی به تاپیک داره ؟ :|

دوم اینکه : حتما! مطمعن (میدونم املاش غلطه) باش Crysis شاهکاره گرافیکیه این نسل
مشکل اینه که ملت گرافیک بالای کرایسیس 1 رو دیدن و الان فکر میکنن تو نسخه ی دو هم کمی پیشرفت خواهد کرد و خدا خواهد شد .
اما نمیدونن که اگه همون گرافیک کرایسیس 1 برای کنسولی مثل ایکس باکس 360 منتشر شه سه چراغه که هیچ 10 چراغه میشه >:)
حالا برای اینکه نسخه ی 2 رو برای کنسول ها هم منتشر کنن اومدن و به قول بنده زهر اش رو گرفتن ...

میخوام بدونم شما یه بازی ریسینگ رو که هر کدوم از محیط یا پیستهایی که حتی یک سوم وسعت مراحل بازیهای FPS یا TPS رو نداره میشه با هم مقایسه کرد؟
کاملا تایید میشود !
ولی با این حال باز هم GT5

مشکل اینه که ملت گرافیک بالای کرایسیس 1 رو دیدن و الان فکر میکنن تو نسخه ی دو هم کمی پیشرفت خواهد کرد و خدا خواهد شد .
اما نمیدونن که اگه همون گرافیک کرایسیس 1 برای کنسولی مثل ایکس باکس 360 منتشر شه سه چراغه که هیچ 10 چراغه میشه >:)
حالا برای اینکه نسخه ی 2 رو برای کنسول ها هم منتشر کنن اومدن و به قول بنده زهر اش رو گرفتن ...

GT5

به به ! چه حرف های منطقی ای !

gt5 كه يك عنوان ريسينگه و خيلي از چيز هايي كه تو بازي ميبينيد 2 بعدي هست من فكر ميكنم يا كيلزون يا كرايسيس

بازي gt5 اصلا در حد و اندازه اين بازي هايي كه نام بردي نيست چون موتور بازي تنها كار سختي كه انجام ميده رندر نور هست و رفلكس و چنتا چيز كوچيك ديگه
اين بازي حتي سيستم ذرات هم نداره براي ايجاد دود فقط يه تكسچر رندر ميشه!
تو عكسهاي پايين كاملا مشخصه (من عكس رو نزاشتم كه صفحه حجمش زياد نشه)
1
2
تقريبا مثل بازي هاي نسل قبل
حتي اشيا كنار جاده يا چمن هاي جاده ها
كار سخت موتور بازي هم در اين دو مورد فقط يه بلور هست كه زشتي كار رو هم از بين ميبره
مثل عكس زير به درختان كنار جاده توجه شود!
3
خيلي از افكت هاي مهم تو بازي هاي ريسينگ استفاده نميشه پس كار تيم سازنده خيلي راحته

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or