Isaac
کاربر سایت
عزیز برادر Rage کشکه ؟ :d
اره کشکه! .......... البته در برابر Crysis !!!!
از صدقه سر کارشناس های BC هستش این رأی ها :d Rage شاهکار گرافیکی این نسله :d البته بعد از Doom 4 :dیاخدا!!!! بیشترین رای رو GT5 اورده؟! بچه پس Crysis چی؟!
Rage دوستمون هم 2 تا رای اورده !
خب گرافیک GT5 رو من گفتم بده الان ؟ الان این نظر رو از کجای صحبت من کشیدی بیرون ؟
برای بازی های مالتی پلتفرم دور PS3 خط بکشید ! ( تجربه نشان داده است )
من نظر ام با GT5 میباشد ... چون تقریبا همواره بازیهای ریسینگ در زمان خودشون جزو گرافیک های بالا بوده اند .. توریسمو هم که یه سر و گردن از زمان خودش بالاتر خواهد بود .
کرایسیس رو هم که کلا بیخیال ... چون برای اینکه برای کنسول ها منتشر شه زهر اش گرفته شده !
کیل زون هم امید زیادی داره !
ولی در کل من GT5 رو انتخاب کردم
اول اینکه چه اسم با ابهتی داری مهندس !
.
مشکل اینه که ملت گرافیک بالای کرایسیس 1 رو دیدن و الان فکر میکنن تو نسخه ی دو هم کمی پیشرفت خواهد کرد و خدا خواهد شد .دوم اینکه : حتما! مطمعن (میدونم املاش غلطه) باش Crysis شاهکاره گرافیکیه این نسل
کاملا تایید میشود !میخوام بدونم شما یه بازی ریسینگ رو که هر کدوم از محیط یا پیستهایی که حتی یک سوم وسعت مراحل بازیهای FPS یا TPS رو نداره میشه با هم مقایسه کرد؟
مشکل اینه که ملت گرافیک بالای کرایسیس 1 رو دیدن و الان فکر میکنن تو نسخه ی دو هم کمی پیشرفت خواهد کرد و خدا خواهد شد .
اما نمیدونن که اگه همون گرافیک کرایسیس 1 برای کنسولی مثل ایکس باکس 360 منتشر شه سه چراغه که هیچ 10 چراغه میشه
حالا برای اینکه نسخه ی 2 رو برای کنسول ها هم منتشر کنن اومدن و به قول بنده زهر اش رو گرفتن ...
GT5