بهترین گرافیک این نسل؟

بهترین گرافیک؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    290
10 تا گرافیک برتر به نظرم
1.HALO 4 : اگه بخوام وسعت محیطا ثبات فریم ریت تکنیکای متنوع و پیچیده ی نورپردازی و تعداد باگا و ایرادای گرافیکی رو در نظر بگیرم HALO4 انتخاب اول منه گرافیک بازی از نظر بصری شاید تو بعضی مراحل جلو کرایسیس 3 یا تلو کم بیاره اما از این دوتا بازی مخوصا کرایسیس 3 خیلی کم نقص تره و تقریبا بی نقصه

2. TLOU :بهترین مرحله ای که تو این نسل دیدم مرحله ی برفی تلو بود که کنترل الی رو تو دست میگرفتیم انصافا از نظر بصری بهترین چیزیه که تو این نسل دیدم اون قسمت باقی مراحل تلو هم فوق العاده بود در کل

3.کرایسیس 3 از نظر بصری حرف نداشت اما ایراد زیاد داشت

4. UNHARTED 3/GEARS: J گیرز جاجمنت و آنچارتد3 هم جزو شاهکارا بودن اما من گیرزو به خاطر شلوغی محیطا گستردگیشون هوش مصنوعی بهتر و فعل و انفالات فیزیکی بیشتری که تو محیط داشت به آنچارتد 3 ترجیه میدم

5. Beyond از نظر بصری حرف نداره اما نمیشه گفت واقعا یه بازیه

6. UNCHARTED 2 : آنچارتد 2 هم زمان خودش خارق العاده بود واقعا یه تحول گرافیکی بود اون زمان مخصوصا مراحل برفیش که تخصص ناتی داگه قشنگ یادمه مراحل برفی اولیه ی بازیرو فقط به خاطر گرافیکش چندیدنو چند بار تکرار میکردمو بازم سیر نمیشدم

7. GOW III : هم تو زمان خودش غوغایی از نظر گرافیکی اما دوتا ایراد داشت یکی اینکه گرافیکش یه دست نبود و دومین ایرادشم این بود که اجازه ی چرخش دوربینو نمیداد که این خودش خیلی دست سازنده هارو باز میذاره واسه بهتر کردن گرافیک

8. FORZA :H بین ریسای این نسلم من فورتزا هورایزن رو بهترین میدونم واقعا از نظر نورپردازی طراحی محیطا و ماشینا عالی بود ضمن اینکه محیطشم باز بود به طور کامل

9. AW تکنیکای نورپردازی این بازی هنوزم رقیب نداره

10.GTA V بهترین عنوان OW این نسل از نظر گرافیکی

اگه یه چند ماه دیگه صبر میکردید و این نظر سنجی رو انجام میدادی حتما انتخاب اول من به CV:LOS 2 تغییر میکرد گرافیک اون بازی یه شاهکاره بی رقیبه

آخرین ویرایش:
من فرضو بر این گذاشتم که نسخه PC هم حسابه! برای همین به شاهکار گرافیکی PC یعنی Crysis 3 رای دادم! البته بازی گیم پلی و داستان درست درمون نداشت ولی گرافیکش واقعا فوق العاده بود!

در سبکowسلطانgta vبا اختلاف فاحش:دی
در سبک ریسینگ از نظر فنی که فورتزا4 رقیب نداره
gtهم گرافیکش عالیه ولی مشکلاتی هم داره
میرسیم به هورایزن گرافیک این.....نمیدونم چه جمله در وصف این شاهکار بگم
بدون شک برا من بهترین گرافیک این نسل بوده

البته مسلما زحمتی که راکستار برای گرفیک gta v کشیده با هیکدوم دیگه از این بازیها قابل قیاس نیست. چون مسلما داشتن یه گرافیک عالی تو یه بازی open world با وسعت 80 کیلومتر مربع خیلی خیلی خیلی خیلی سخت تر از یه بازی خطیه.دوستان اینم در نظر بگیرین لطفا.

به نظر من اگر روی یک PC HIGH بخوایم حساب کنیم .

دادا BF4 روی HIGH/ULTRA بهترین گرافیک این نسل و نسل بعد رو داره .

اگه رو PS3 بخوایم حساب کنیم قطعا THE BEST OF US بهترین گرافیک رو دارخ .

روی X360 هم بخوایم حساب کنیم . به نظرم بازی GOW:J از لحاظ تکسچر ها واقعا برتری خوبی داشت ولی من اصلا از بازیش خوشم نیومد البته GTA:V هم حرفی برای گفتن داشت ولی خوب ...

بهترین گرافیک فقط:GOW III

واقعا این بازی گرافیکش منو دیوونه کرده بود لامصب هنوزم که هنوزه رو مخمه

بعدا چندتا شات میزارم

همه ی بازیهای توی لیست هر کدوم تو یه سری موارد خیلی خوبن و بعضا ازون یکی ها بهترن . یکی نورپردازی بهتری داره . یکی فیزیک بهتری . یکی پارتیکل افکت بهتری یکی تکسچر ها و فیم ریت بهتر و ... بعضیاشون توی خیلی از موارد کامل هستن مثل U3 و Halo4 و تلو و گاو 3 ...
توی این لیست چند تا بازی هست که من به یه اندازه از گرافیکشون لذت بردم . اما اون بازی که هر دفعه بعد از سالها میرم سراغش و لذت می برم killzone 2 هستش . هنوز همون حسی و که اولین بار بازیش کردم برام زنده ست . و برای من انتخاب اولم هست .

کرایسیس 1 باید با COD مقایسه بشه ؟! :| حالا درسته چند سال از تاریخ انتشارش میگذره اما دلیل نمیشه دیگه انقدر بزنید تو سر مال :|

همین الان کرایسیس 1 رو نصب کنید بزارید رو بالاترین تنظیمات COD که هیچی از 90% بازیا هم گرافیک و تکسچر بهتر هم افکت بیشتری داره

حالا سوای از اینکه رو سیستم رفیقم یه کرایسیس 1 با انواع و اقسام پچ دیدم که به شخصه میگم کرایسیس 3 جلوش مثل COD میمونه اصلا یه وضعی بود :|:d

واقعا نمیدونم چه جوری روتون میشه به غیر از GOW3 به چیز دیگه ای رای بدید 1080p نبود که بود فریم ریتشم که بین 45 تا 60 بود به غیر از ریسینگ اونم فقط GT6 کدوم بازیو تو این نسل با این گرافیک با این پرفورمنس داشتیم؟
تو هیکل عضلانی کریتوس 85000 پولیگون بکارگرفته شده برای مقایسه تو بدن ماریوس در رایز 80000 پولیگون داریم یعنی 5000 تا کمتر این رایز همونیه که تو کنسول نسل بعد داره اجرا میشه تک تک عضلات کریتوس تو بازی حرکت میکنه
:|:|
--------------------------------
با وجود محیط های سند باکس ، حجم درگیری و تعداد AI هایی که تو FPS جزو بهترین ها به حساب میاد و . . . . گرافیک بازی براحتی با عناوین خطی تر و بسته تر قابل قیاسه .
06336297480884196026.jpg

36585480204974908534.jpg
49755127957897382270.jpg
44417814387714526427.jpg
کاست سین های ریل تایم :
53234058303458239723.jpg
78748605325323010522.jpg
پ.ن : حیف که بانو یو از دست دادیم :|:d

به نظر من با توجه به open world بودن بازی gta v گرافیکش حرف نداشت
تو بازیای خطی tlou و crysis 3 فوق العاده بودن ولی با توجه با افت فریمای crysis 3 بهترین گرافیک ماله tlou هستش
تو ریسینگ بازی forza 4 بدون هیچ شکی...ولی بازی forza horizon با توجه به open world بودنش چیزی از forza 4 کم نداشت
تو بازیای اول شخصم halo 4
وسلام بحث نداره که:d
من خودم چون عناوین open world با دنیا عوض نمیکنم به gta v رای دادم
البته واقعا تمام این عناوین جلوی beyond مثل شوخی میمونن ولی چون بین بازی بودن و نبودن این عنوان بین علما اختلافه:dپس اونو نیاوردم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or