بهترین گرافیک این نسل؟

بهترین گرافیک؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    290
:|:|
--------------------------------
با وجود محیط های سند باکس ، حجم درگیری و تعداد AI هایی که تو FPS جزو بهترین ها به حساب میاد و . . . . گرافیک بازی براحتی با عناوین خطی تر و بسته تر قابل قیاسه .
06336297480884196026.jpg

36585480204974908534.jpg
49755127957897382270.jpg
44417814387714526427.jpg
کاست سین های ریل تایم :
53234058303458239723.jpg
78748605325323010522.jpg
پ.ن : حیف که بانو یو از دست دادیم :|:d
کلا تو این تاپیک قصد نداشتم وارد بحث VS شم اما چون من رو کوت کردی میزاریم Digital Foundry پاسخ شما رو بده البته بعید میدونم شما اساتید بازی سنتری DF رو قبول داشته باشید

The results of the studio's work are compelling. From the smallest rendering elements to the sense of overall size and scale, Halo 4 represents an impressive leap over what has come before, producing scenes we can describe as being of genuine magnificence. Remember that feeling you had when playing the first 20 minutes of God of War 3 for the first time? The sensation that the developers had somehow extracted next-gen visuals from current gen hardware? Halo 4 doesn't quite engender that feeling of hushed awe
خیلی جالبه که دقیقا اسم GOW3 رو هم آورده :d

20 دقیقه اول GOW رو که بازی کنی حس نسل بعد رو قشنگ احساس میکنی
Halo 4 گرچه خیلی خوبه اما هیچ وقت این حسو بهت نمیده
حالا برو با سند باکس و اینا خوش باش فقط قبلش معنی سند باکس رو هم برو بخون اشتباه بکار نبری

An open world is a type of video game level design where a player can roam freely through a virtual world and is given considerable freedom in choosing how or when to approach objectives.[SUP][1][/SUP] The term free roam is also used, as is sandbox and free-roaming.[SUP][2][/SUP][SUP][3][/SUP] "Open world" and "free-roaming" suggest the absence of artificial barriers,[SUP][4][/SUP] in contrast to the invisible walls and loading screens that are common in linear level designs. An "open world" game does not necessarily imply a sandbox. In a true "sandbox", the player has tools to modify the world themselves and create how they play.[SUP][5][/SUP] Generally open world games still enforce some restrictions in the game environment, either due to absolute technical limitations or in-game limitations (such as locked areas) imposed by a game's linearity.

آخرین ویرایش:
کلا تو این تاپیک قصد نداشتم وارد بحث VS شم اما چون من رو کوت کردی میزاریم Digital Foundry پاسخ شما رو بده البته بعید میدونم شما اساتید بازی سنتری DF رو قبول داشته باشید

خیلی جالبه که دقیقا اسم GOW3 رو هم آورده :d

20 دقیقه اول GOW رو که بازی کنی حس نسل بعد رو قشنگ احساس میکنی
Halo 4 گرچه خیلی خوبه اما هیچ وقت این حسو بهت نمیده
حالا برو با سند باکس و اینا خوش باش فقط قبلش معنی سند باکس رو هم برو بخون اشتباه بکار نبری
اول اینکه دو صفحه رفته جلو تاپیک هیچ احدی نظر و انتخاب کسی رو مورد انتقاد قرار نداده جز شما!
میخوای چندین و چند تا منبع برات بزارم راجع به همین بازیی که شما با یه بازیه دوربین محدود مقایسه میکنی؟
من همون ابتدای بازی نور پردازیشو دیدم یه 5 دقیقه با خودم گفتم اینا چه طوری تونستن این افکتا و نورپردازیو همراه با draw distance ی بیشتر از halo reachبه تصویر بکشن
یاد بگیرید به نظر دیگران احترام بزارید

با وجود محیط های سند باکس ، حجم درگیری و تعداد AI هایی که تو FPS جزو بهترین ها به حساب میاد و . . . . گرافیک بازی براحتی با عناوین خطی تر و بسته تر قابل قیاسه .
06336297480884196026.jpg

36585480204974908534.jpg
49755127957897382270.jpg
44417814387714526427.jpg
کاست سین های ریل تایم :
53234058303458239723.jpg
78748605325323010522.jpg
پ.ن : حیف که بانو یو از دست دادیم :|:d
به نظرم خیلی دارید زیادی گرافیک هیلو 4 رو بزرگ میکنید :| اون دوستمون اومد با توجه به DF گفت که GOW III بالاتره که اون مشخصه کاملا , من الان در مقایسه با کیلزون 3 که هم سبکن میذاریم با محیط های تقریبا مشابه با همین شات هایی که شما گذاشتی

04090225609729588109.jpg

50594092037373266634.jpg

39517634481036852906.jpg

74540771840418877205.jpg

:d هر کسی نظری داره ولی من واقعا هر طوری نگاه میکنم هیلو 4 و کیلزون 3 رو گرافیک کیلزون 3 برام همه جوره بهتره و کار برام به تلو و god of war و آنچارتد 3 و بیوند نمیرسه :d

آقای benjohn جواب شما رو دوست خوبمون ماکان میدونه !! شما چطور یه بازی با دوربین ثابت و بدون تخریب پذیری و هوش مصنوعی و ... این حرفا !! رو با یه fps قیاس میکنی ؟؟ حالا سند باکس و این حرفا بخوره تو سرش:d

خب پس BF4 که تمام سایت های معتبر خارجی مثل IGN و Gamespot گرافیک اون رو در حد Crysis 3 میدونند و این دو بازی رو بالاترین گرافیک بین بازی ها برده بودند ، کشکه دیگه ؟!:)

خب پس BF4 که تمام سایت های معتبر خارجی مثل IGN و Gamespot گرافیک اون رو در حد Crysis 3 میدونند و این دو بازی رو بالاترین گرافیک بین بازی ها برده بودند ، کشکه دیگه ؟!:)

پست اول رو بخون شما! منظورشون نسله قبله! BF4 نسله بعدی حساب میشه!

خب این انتخاب یکی از سخت ترین انتخاباس!حتی از نظر سنجی بهترین بازی ناتی داگ هم شاید سخت تر:دی!
ولی حداقل یه یاداوری بکنم و اخرش نظرم رو بگم!
Heavy Rain: عجیبه کسی حتی یادی ازش نکرد!گرافیک کرکتر ها و صورتشون حتی الان هم فقط تو بیاند شاید پیدا شه!شاید چون با غول گرافیکی ینی GOW 3 تو یه سال عرضه شد کمتر مورد توجه هست :-?

Beyond :Two Souls:واقعا بعضی جاها اون قدر گرافیک عجیبی داشت که دسته رو ول میکردم به هوای این که کات سین ـه!بدون اغراق میگم واقعا یه چیز عجیبی بود!شاید اگه میخواستم فقط گرافیک خود کرکتر ها رو ملاک قرار بدم هیچ بازی توان رقابت باهاش رو نداشت!

ویلیام تو بیاند:

ویلیام تو واقعیت:

تشخیص این دو از هم راحت نیست!:-s

God of War3:واقعا زبان در وصفش قاصره!محاله این بازی رو بازی کرده باشین و به این باس فایت رسیده باشین و به خاطر گرافیک و لول دیزاین فک مک واستون مونده باشه!

یا این:

Uncharted 3:همچین گرافیکی !Wo0ow!من یکی شن و گرما رو تو تک تک سولای بدنم احساس کردم:دی

اما در بین این همه غول گرافیکی،یدونه بود که نذاشت به چیز دیگه فکر کنم!تو هیچ زمینه کم که نداشت هیچ!دو سه لول بالاتر از این نسل بود!:praying:

پ.ن:واقعا زیاد بودن!حتی شاید نیاز به گیف هم بود ولی دیگه به همین بسنده کنین.:دی

همه ی بازیهای توی لیست هر کدوم تو یه سری موارد خیلی خوبن و بعضا ازون یکی ها بهترن . یکی نورپردازی بهتری داره . یکی فیزیک بهتری . یکی پارتیکل افکت بهتری یکی تکسچر ها و فیم ریت بهتر و ... بعضیاشون توی خیلی از موارد کامل هستن مثل U3 و Halo4 و تلو و گاو 3 ...
توی این لیست چند تا بازی هست که من به یه اندازه از گرافیکشون لذت بردم . اما اون بازی که هر دفعه بعد از سالها میرم سراغش و لذت می برم killzone 2 هستش . هنوز همون حسی و که اولین بار بازیش کردم برام زنده ست . و برای من انتخاب اولم هست .
موافقم شدیدا.
اون مرحله اول بازی رو میشه هزاران بار بازی کرد و بازم لذت برد

البته میدونم نظر سنجی محدود بوده ... ولی جای بازی مثل 13 final fantasy هم تو لیست خالیه ....

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

رای من که بدون شک journey بود ... واقعا تو هیچ بازی اون منظره های بدیع و اون چشم انداز های متحیر کننده رو ندیدم و نخواهم دید ... گرافیک هنری افسانه ای بود ... با اینکه به شدت هم محدودیت داشتن ...

Journey-Screen-One-e1354652469481.jpg

images

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or