بهترین گرافیک این نسل؟

بهترین گرافیک؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    290
یعنی شما میگی اون محیط های وسیع و رنگارنگ و پویای Uncharted و اون محیط گاتیک و آخرالزمانی آخرین ما (جلوه های بصری،فریم دهی خوب و بی نقص) زیر GOW هستن؟؟...:d

هیچ کس شکی نداره که ناتی داگ بهترین شرکت بازی سازی تاریخ و TLOU هم بهترین بازیه نسل هستش ولی نسل قبل که سانتا بازی های شاهکاری مثل God of War رو ساخته بود خیلی ها حتی اسم ناتی داگ رو هم نشنیده بودند!
دقت کنین که بازی های سانتا علاوه بر گرافیک فوق العاده، 60 فریم هم هستند که مسلما قدرت تکنیکی بیشتر تیمشون رو نشون می ده

اول رای دادم بعد پست اول رو خوندم، فکر کردم نسخه PC هم مدنظره واسه همین بi کرایسیس 3 رای دادم و اومدم شاکی بشم چرا شماره اولش تو لیست نیست!!:|:d
ولی حالا که فقط کنسول ها هستن به شخصه بهترین گرافیک کنسولی که دیدم مال GOW 3 هست، خدایی عظمت و شکوه از سر و روش می بارید!!
فقط اون مبارزه با کرونوس رو یادتون بیاد کافیه!!:>

از لحاظ تکنیکی HALO 4 چیز عجیبی بود
93397297736201018458.jpg
ولی چیزی که من دوست دارم اینه :
49092949351285584090.jpg
حتی محیط gta V هم نتونست مثل این فوق العاده باشه.

عکس ها رو دوستان لطف کردن گذاشتن بیشتر از این تاپیک رو شنگین نمیکنم .
بهترین گرافیک نسل برای من در کل : خدای جنگ 3 .
شاهکاره به تمام معنا این نسل برای من ... حتی بیشتر از TLOU و اینکه بخاطر همین بازی من کنسول های سونی رو خریدم ...داستان ... گیم پلی و از همه بیشتر گرافیک و موسیقی حماسی.

در عالی بودن گرافیک تک تک عناوین توی لیست شکی نیست ولی گرافیکی که مطمئنم تا 10 سال دیگه هم من رو شگفت زده می کنه فوق شاهکار GOW III هستش!
تخصصی هم توی گرافیک تکنیکی ندارم ولی گرافیک هنری این عنوان از بهترین عناوینی بود که روی کنسول دیدم .. اصلا همه جوره عظمتی داشت که دهن آدم وا می موند! طراحی بهترین کاراکتر نسل هم تو این شاهکار قرار داشت ...
اصلن یه معجزه گرافیکی بود .. منم منتظرم ببینم ناتی داگ با کنسول نسل بعد سونی چه می کنه ولی بیشتر از اون منتظرم ببینم سانتا مونیکای اعظم چه معجونی می خواد تحویلمون بده ... :-s
چند وقت پیش دوباره آنچارتد 3 رو تموم کردم .. TLOU رو هنوز هم نمی تونم ازش دست بکشم و بازی می کنم .. چون قابلیت شات گرفتن تو این فریمور جدید وجود داشت چندتا شات از این دو عنوان گرفتم که فکر می کنم جای خوبی باشه برا قرار دادنشون .. :دی
مرحله کویر آنچارتد 3 هم تو حلق تمام گیمرهای جهان ..

از نظر بصری و تکنیکی، TLOU بهترین بود، ولی چون افت فریم شدید داشت ارزشش خیلی خیلی میاد پایین. دقیقاً مثل Crysis 2 روی کنسول‌ها.
بهترین گرافیک به نظر من U3 بود، که در حالی که فوق‌العاده بود، فریم ریت بسیار ثابت و مناسبی هم داشت.

این دوستمون راست میگه انصافا باید جای Metro اینجا میبودش..
یکی از بهترین شوترهای این نسل همین مترو بودش ولی متاسفانه شما در نظرسنجی قرار ندادین.

بخاطر اینکه دیگه جا نداشتم تو نظرسنجی! :d

اینا هم هستن

Remember Me
Rage
Metro: Last Light
Crysis 1
Just Cause 2
مسلما تو زمان خودش بینظیر بوده بوده اما با شماره های جدید خودش قابل مقایسه نیست الان بیشتر با COD قابل مقایسست
crysis 1 با کدوم COD قابل مقایسه است؟:-/

Crysis 1 رو PC همچنان جزو Top 3 ـه. رو کنسول هم صد برابر بهتر از COD هست! :d

The Last of Us بدون شک بهترین گرافیک نسله

این gif رو ببینین تا به عظمتش پی ببرین حالا چه بصری چه تکنیکی :d

http://www.uploadax.com/images/38923704436035274799.gif

(حدود 10 مگ ـه )

هرکی میگه گاد آف وار بهترین گرافیک نسله این گیف رو ببینه تا کاملا متوجه موضوع بشه نمیدونم چرا برای بالا بردن بازیی یه بازی دیگه رو میکشید پایین
افت فریم شدید؟آخه کجای تلو افت فریم شدید داشت؟بعصی جا های خیلی شلوغ اونم بعضی مواقع افت فریم نا چیز داشته مقایسه فریم تلو با کرایسیس رو کنسول چیزه خنده داریه چون اگه شدید بود منتقدا به عنوان ایراد ازش نمره کم میکردن ولی تو اکثر نقدهای کرایسیس به عنوان مشکل یاد شده بود و نمرش هم گویاست
نمیدونم با چه رویی میگن آچارتد یا گاد آف وار از تلو گرافیکش بیشتره؟ لازم به ذکره من روانیه آنچارتدم ولی اصلا مقایسه خنده داریه
مدل شخصیت ها تو تلو قشنگ نسل بعدی بود همونطور که نقدها میگن
حالا محیط چندین برابر بزرگتر نسبت به آنچارتد تماما خطی و جزئیات روانی کننده که دیگه نیازی به توضیح نداره حتی غولی مثله آنچارتد تو جزئیات در مقابل تلو به زانو در میاد
حالا گاد آف وار بماند والا اونم خطیه نسبتا ولی اینکه 60 فریمه به خاطر کم جزئیات بودن مپه تعداد آبجکت های تلو رو تو مپ با بقیه بازی ها مقایسه کنید متوجه موضوع میشید
همونطور که خیلی سایت ها معتقدند بهترین گرافیک کنسولی نسل تلو هست(اشاره به نقدها)بعضی ها الکی فکت صادر میکنن
و در مورد پالیگان نمیدونم جوئل چقدر پالیگان داره ولی ریشاش کلا واسه شخصیت ها این نسل بسه ولی تا اونجا که من میدونم گاد آف وار 80هزار پالی گان نداره دوستان جوگیر نشن لطفا فکر کنم مقدار واقعی ازنصف این عدد هم کمتره

Crysis 1 رو PC همچنان جزو Top 3 ـه. رو کنسول هم صد برابر بهتر از COD هست! :d

من با همون PC مقایسه کردم نه با کنسول بعد هم دیگه بی انصافی نکنید 6 یا 7 سال از Crysis 1 میگذره بازی رو دستش زیاد اومده البته زمان انتشارش حق با شماست رو PC و کنسول هیچی رقیبش نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or