كريسيس 1 زمان خودش خيلي خفن تر از اين بازيها تو زمان خودشون بود .. :biggrin1:
يادم نميره خدايي ، عجب گرافيكي داشت ..
اگه تو گزينه ها بود من بهش راي ميدادم ولي حالا كه نيست من به TloU راي دادم به دلايلي ... :biggrin1:
خب پس اینها رو با هم مشاهده میکنیم:دقیقا:d
اوف اوف ...خداوکیلی نورپردازی و کیفیت بافت ها رو نیگاه کنین اونم توی یه محیط تقریبا وسیع:bighug:
میدونم شما منظورتون چی هستش و نمیخوامم بحث کنم، به نظر من آخرین ما از همه زیبا تر هستش، حالا دیگه شاید به نظر شما gow هست...مارو گرفتی جوون یعنی نورپردازی GOW3 رو واقعا دقت نکردی گرافیک TloU واقعا بینظیره حرفی درش نیست ولی در حد U3 نیست دیگه GoW3 که بماند تکسچرهای Jaggy توش کم نیست حالا اون 125 درصد پیکسل کمتر که بماند
خب معلومه دیگه منم کلی گفتم، نه اینکه بخوام تکنیکی بررسی کنم و نظر بدم که جزئیات کدوم کاراکتر بیشتر هستش، من از روی آیتم های دیگه ای که منظورم بود رای ـم رو گفتم مثلا طراحی گرافیکی در مرحله ها ، سیستم ذرات بازی ، طراحی کارکترها ، رنگ آمیزی و طراحی هنری بی نظیر و ...خیلی چیزای دیگه، یعنی به صورت کلی گفتم.[h=2]بهترین گرافیک؟[/h]
خوب دوستان نظر شخصیشونه اما من از نظر تکنیکی دارم حرف میزنم در ضمن نور پردازی GOW هم سلام میرسونهمیدونم شما منظورتون چی هستش و نمیخوامم بحث کنم، به نظر من آخرین ما از همه زیبا تر هستش، حالا دیگه شاید به نظر شما gow هست...
فک کنم طبق آراء هم اگه باشه Tlou بیشتر رای آورده