بهترین عنوان نسل هفتم

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عنوان نسل هفتم

• مجموع رای دهنده‌ها
    730
فکر کنم میشد بجای یکی دوتا عنوان دیگه حماسی ترین عنوان نسلو گذشت! ولی باز خوشحالم خدای جنگ3 با اینکه تو لیست نیست اینهمه رای اورده!

24069325609825356993.jpg

تاپ3 من:

1_The Last of Us

2_God of War III

3_Brothers: A Tale of Two Sons

آخرین ویرایش:
سخته انتخاب ولی خب بیشتراش مال سونیه.
1-متالگیر4
2-آنچارتد2
3-هوی رین
4-آلن ویک
5-لاست آف آس
6-برادرز
7-رد دد ردمپشن:x
8-گاد آف وار3
9-کیلزون3
10-بیوند
جالب اینجاست که 7 تاش انحصاری سونی هست.
7 کلا عدد مقدسیه:bighug:

وقتی میگیم بهترین، یعنی یک بازی ... بهترینها که نیست که بخوایم چند تا گزینه انتخاب کنیم . مسلمه سخته خب اما به هر حال باید یک بازی رو انتخاب کنید . اون TOP 10 هم هر کی دلش خواست میتونه بنویسه ، اصلا قانون یا اجباری نیست که حتما بنویسید :d
نه خوب top 10 گذاشتن جذابه واسه همین میخام بزارم ولی انتخاب رتبه خیلی سخته . الان من u2 رو بزارم دوم اسکایریم قهر میکنه اونو بزارم سوم RDR قهر میکنه :دی

وقتی میگیم بهترین، یعنی یک بازی ... بهترینها که نیست که بخوایم چند تا گزینه انتخاب کنیم . مسلمه سخته خب اما به هر حال باید یک بازی رو انتخاب کنید . اون TOP 10 هم هر کی دلش خواست میتونه بنویسه ، اصلا قانون یا اجباری نیست که حتما بنویسید :d
ربطی نداره ! هر کی مثلا اون بالا هم 5 تا رای میده ، اخرش یک بازی قراره بیشترین رای بیاره .. رقابتم جذاب تر میشه الان فقط رقابت دو بعدی هست ، ال کلاسیکو شده ، بقیه انقدر فاصله شدن کمه به چشم نمیان .اونجوری باز رای این ها هم بالاتر میرفت ولی تو خود نظر سنجی قرار نبود اتفاقی بیافته

1. The Last of Us
2. Uncharted 2
3. Red Dead Redemption
4. Skyrim
5. Metal Gear Solid 4
6. Mass Effect 2
7. Dragon Age Origins
8. Little Big Planet
10. Demon's Souls

Honorable Mention :دی :
Bioshock - Dark Souls - The Witcher 2 - GOW III - Uncharted 3 - Journey - Tomb Raider 2013 - GTA V - Portal 2

آخرین ویرایش:
1. Mass Effect 1/2/3
2. Batman Arkham City/Asylum
3. The Last of Us
4. Dsihonored
5. Deus EX : Human Revolution
6. Assassin's Creed II
7. Red Dead Redemption
8. Halo Reach
9. Farcry 3
10. Rayman Legends

اینا هم همون Honorable mention و ...
skyrim
Fallout 3
portal 2
The Witcher 2
Battlefield 3/4
Batman Arkham origins
Uncharted 2
Gears Of war
COD: modern warfare 2
Metal Gear Solid 4
God Of war 3
Bioshock infinite
Tomb raider

آخرین ویرایش:
خب عجب تاپيك محشري هست از مدير محترم هم تشكر ميكنم بابت زدن اين تاپيك دلچسب
اما انتقادي هم نسبت به ليست 20 تايي دارم .
همونطور كه گفتن دوستان نبود gow 3 در اين ليست خيلي تو ذوق ميزنه ؛ درسته كه ليست محدود ولي ميشد به جاي يكي دوتا از اين 20تا gow3 رو جايگزين كرد....... واقعا بهترين H&S نسل چه از لحاظ نمرات چه از هر نظر ديگه نبايد تو ليست باشه؟؟!!و البته از اون ازار دهنده تر نبود LBP هست بازيي كه سراسر از خلاقيت بود و منتقدين رو هم شگفت زده كرد .
يه نكته ديگه هم بودن halo 4 به عنوان نماينده halo دراين نسل هست !! قطعا reach و halo3 نماينده بهتري براي سري هيلو در اين نسل هستن و يكي از اين دوتا بايد جاي halo4 مي بود در ليست . البته اين به اين معني نيست كه halo4 بد بود اتفاقا خوب هم بود اما در مقايسه با اون دوتا گفتم ...

خب اگر من بخوام 10 تا بازي برتر نسل رو كه بازي كردم ليست كنم و اصطلاحا top 10 خودمو اعلام كنم ابتدا از شماره 10 شروع ميكنم تا به بهترين برسم :d

10 - reyman legends : ادم رو شليك ميكنه به دوران كودكي ؛ يه بازيه فانتزي و فان كلا ادم گذر زمان رو متوجه نميشه وقتي پاي اين بازي هست از لحاظ گرافيك هنري هم كه جزو 2يا 3 تاي اول هست .

9 - gears of war : سال 2006 بود يه xbox 360 خريداري كرديم و گذاشتيم بقل ps2 و ps3 .....همراه اين x360 هم يه بازيه اورجينال x360 خريده بودم و اصلا هم اطلاعاتي راجب اون بازي نداشتم و صرفا به توصيه يكي از دوستان اونو خريدم خلاصه DVD رو از قاب در اوردم گذاشتم تودستگاه منو بازي رو رد كرديم اينا تا اينكه وارد گيم پلي شديم ؛ اما متاسفانه بنده يه 2 دقيقه اي دير متوجه شدم چون منتظر بودم كات سين بازي تموم شه و وارد خود بازي شم ولي اي دل غافل كه كركتر بازي اماده ي حركت دادنش توسط بنده بود ....بله تا اون موقع فك افكن ترين گرافيك ساخته شده توسط بشر روبه روي بنده در قاب tv بود و بنده باور نميكردن كه اين گرافيك داخل خود بازي هست هنوز كه هنوز برق زرهش تو ذهنم هست حالا به غير از گرافيك بازي گيم پلي بازي با كلي نواوري و چيز هايي كه من براي اولين بار داشتم تجربه ميكردم قاطي شده بود ببنيد ديگه اون روز ها چي مي گذشت به من .

8 - gran trismo 6 : شايد كمي عجيب باشه اما من به خاطر پيشرفت هايي كه نسبت به نسخه قبلش داشته و البته به شدت اعتياد اور هم هست بازيش ؛ اين بازي رو توي top 10 ميزارم به علاوه كه واقعا يه شبيه ساز رانندگي هست با چرخه شب و روز و و اب هوا و نورپردازيه فوق العاده كه بعضي پيستهاش هم تو شب گرافيك شون محشر ميشه واقعا با اين نسخه دارم زندگي مي كنم .

7 - killzone 2 : مگه ميشه اون باس فايت اخر اين بازي رو فراموش كرد مگه ميشه او سنگيني سلاح رو كه تجربه اي بس بي نظير رو تو يه بازيه fps به ادم ميداد رو فراموش كرد اون طراحي اسلحه رو كه ادم ميديد شوكه ميشد واقعا معركه بود از بد شانسيه اين بازي اين بود كه خرد به پست U2 و اين باعث شد تو جوايز اخر سال خيلي ديده نشه اما متاي خيلي خوبي گرفت فقط حيف كه سازندهاش راه اين نسخه از اين سري رو ديگه ادامه ندادن .

6 - metal gear solid 4 : هر چند كه در حد اندازه شماره 3 نبود اما شروعي براي انحصاري هاي شاهكار ps3 بود بازي انگار تمام شدني نبود مثل مارا تون طولاني بود اما بر خلاف ما راتون اصلا خسته كننده نبود و البته صحنه هاي به ياد ماندني هم كم نداشت .

5 - halo reach : علاوه بر گيم پلي نرم و روان كه خصوصيت halo هست من سكانس ابتدايي و دقايق پاياني بازي و به خصوص پايانش چيزي هست كه بلافاصله به ياد ميارم
نابل 6 يه سرباز بود كه نه شناختي كه از چيف داشتم رو نسبت بهش داشتم و نه هيچ ضمينه اي نسبت بهش نداشتم و در ابتدا خيلي هم معمولي بود ولي كم كم با جلو رفتن داستان به يكي از ماندگارترين شخصيت ها براي من تبديل شد .....اون اخر بازي نماينده تمام اون گروهي بود كه با هاشون بود انگار چكيده ي اون افراد ديگه گروه شده بودنابل 6...
جمله اي كه تو مغز من هك شده جوابي هست كه نابل به تقاضا براي ترك سياره reach در هنگام سقوط اين سياره ميده .....I have a gun

4 - fallout 3 : اولين بازي بود كه من متوجه شدم چيزي به نام اتمسفر ميتونه در يه بازي هم وجود داشته باشه ....همين ديگه توضيح ديگه اي راجب به اين ابر شاهكار لازم نميدونم كه بگم .

3 - uncharted 2 : نفس گير ، چشم نواز و خوش ساخت ديگه چي از يه گيم ميخواين من اصولا بازي ها رو يك بار تمام ميكنم ديگه خيلي حال كنم باهاش دوبار اما U2 تنها بازيي هست كه نميدونم چه اعجازي توش بود كه 7 بار تمومش كردم واقعا ازش سير نميشدم شايد معجون يه گيم پلي بدون نقص با يه گرافيك خيره كننده به اضافه خصيصه اصلي nd يني روايت داستان عالي باعث شده بود اين بازي انقدر جادويي بشه.

2 - red dead redemption : بهترين و كامل ترين ميكانيزم اسب سواري كه تا الان در يه گيم ديده شده ، تصوير و فضاي غرب وحشي اون هم نه در يه فيلم بلكه در يه گيم به زيبايي هرچه تمام تر به نمايش در امده داستان گيرا و قوي كه با پاياني تاثيرگذار مزين شده ..... در اين بازي گشت و گذار و شكار و هفتير كشي با بالاترين جزييات ممكن كه تا حالا در يه گيم ديديم عالي در اومده بود ....خب راك استاره ديگه غير از اين مي كرد بايد تعجب ميكرديم
وااااي صحنه اي كه تو مپ بازي محل ملاقات جان با خانوادش معلوم ميشه و شما از يه منطقه كوهستاني و برفي سوار بر اسب داري تاخت ميري لحظه اي كه از اول بازي منتظرش بودين و اون موزيك فوق العاده كه داره در همون لحظه گوش تون رو نوازش ميده ......

1 - the last of us : خب اكثر سايت هاو منتقدين گاتيش كردن و تعداد. زيادي هم بهترين بازيه نسل ميدونن اين بازي رو براي همين زياد راجب اين شاهكار حرف نميزنم چون تكرار مكررات ميشه اما يه سري از چيز هايي كه برام جالب هست رو در موردش مي گم .
اول از همه خيلي برام جالبه كه موضوع زامبي بسيار كليشه هست ديگه انقدر راجب زامبي ها بازي ساخته شده كه كسي فكر هم نمي كرد بازيي با اين مضمون بتونه متاي بالايي مثل 95 رو كسب كنه و اين قدر مورد استقبال گيمر ها و منتقدين قرار بگيره و از اون مهمتر در اخر سال اين همه goty درو كنه...... قطعا گيم پلي فوق العاده بازي و نوع روايت داستانش كه به شدت هنري و سينمايي بود به نظر من باعث شد nd به همچين موفقيتي برسه . جوري كه همه چيز در اين بازي براي من تازگي داشت .
مورد بعدي بيش از حد طبيعي بودن بازي هست شما از گانينگ بازي بگير كه توش سلاح ها بسيار واقعي هست و مدل شليك و هدف گيري و يا لگد سلاح ها بعد از شليك بسيار خوب كار شدن حتي مدل كاور گيري كركتر در اين بازي بسيار طبيعي كار شده و براي من تازگي داشت مبارزات تن به تن سنگين وواقعي هستن حس هيجان رو به راحتي به ادم منتقل ميكنن
مورد بعدي صحنه هاي خارق العاده و ماندگار كه در بازي با هاشون مواجه ميشيم هست ؛ به عنوان مثال اون صحنه اي كه جوئل الي رو بقل كرد و ميخواست از بيمارستان خارج كنه رو يادتون بياد و اون موسيقي فوقالعاده هر لحظش داشت اون اتفاق اول بازي برام تداعي ميشد و پيش خودم ميگفتم ديگه كار تمومه
واقعا نميدونم تو سر نيل و بروس چي مي گذشته موقع ساخت اين بازي ولي نتيجش بي مثال هست و بي نقص .
مورد اخر پايان بازي بود كه به قدري يونيك بود كه باعث شد ضد قهرماني خود خواه مثل جوئل رو تحسين كنيم ، جوئل تا قبل از اينكه وارد اتاق جراحي در بيمارستان بشه يه كركتر توذهن من بود و بعد از ورودش به اون اتاق يه كركتر ديگه كه واقعا غير منتظره بود به كلي همه چي عوض شد واقعا اولين بازيي بود كه من اون جوري كه دوست داشتم و واقعي بود درونش رفتار كردم .

من الان کلی با خودم فکر میکنم میبینم هیچ بازی تو کل زندگی وجود نداشته که با اختلاف خیلی زیاد جلوتر از بقیه باشه! بازی های همسطح زیاده واسم مثلا:

Batman Arkham City
Farcry 3
Bioshock infinite
Portal 2
Assassin's Creed II

اینا رو خیلی دوست دارم که همه رو در سطح همدیگه میدونم و نمیتونم بگم کدوم بهتره چون این بازی تو هر سالی که عرضه شدن بیشترین لذت رو واسم داشتن!
فقط میمونه GTA V که هنوز بازی نکردم! مگه اون بتونه با اختلاف زیاد تر نسبت به بقیه بازی ها واسم بهترین باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or