m49663
کاربر سایت
Mass Effect 2
تنها بازی (خارج از سری DMC) که 9 بار تمومش کردم :bighug:
من 1 و 2 و 3 شو 15 بار تموم کردم با تمام دی ال سی هاش
Mass Effect 2
تنها بازی (خارج از سری DMC) که 9 بار تمومش کردم :bighug:
نه خوب top 10 گذاشتن جذابه واسه همین میخام بزارم ولی انتخاب رتبه خیلی سخته . الان من u2 رو بزارم دوم اسکایریم قهر میکنه اونو بزارم سوم RDR قهر میکنهوقتی میگیم بهترین، یعنی یک بازی ... بهترینها که نیست که بخوایم چند تا گزینه انتخاب کنیم . مسلمه سخته خب اما به هر حال باید یک بازی رو انتخاب کنید . اون TOP 10 هم هر کی دلش خواست میتونه بنویسه ، اصلا قانون یا اجباری نیست که حتما بنویسید :d
ربطی نداره ! هر کی مثلا اون بالا هم 5 تا رای میده ، اخرش یک بازی قراره بیشترین رای بیاره .. رقابتم جذاب تر میشه الان فقط رقابت دو بعدی هست ، ال کلاسیکو شده ، بقیه انقدر فاصله شدن کمه به چشم نمیان .اونجوری باز رای این ها هم بالاتر میرفت ولی تو خود نظر سنجی قرار نبود اتفاقی بیافتهوقتی میگیم بهترین، یعنی یک بازی ... بهترینها که نیست که بخوایم چند تا گزینه انتخاب کنیم . مسلمه سخته خب اما به هر حال باید یک بازی رو انتخاب کنید . اون TOP 10 هم هر کی دلش خواست میتونه بنویسه ، اصلا قانون یا اجباری نیست که حتما بنویسید :d
من الان کلی با خودم فکر میکنم میبینم هیچ بازی تو کل زندگی وجود نداشته که با اختلاف خیلی زیاد جلوتر از بقیه باشه! بازی های همسطح زیاده واسم مثلا:وقتی میگیم بهترین، یعنی یک بازی ... بهترینها که نیست که بخوایم چند تا گزینه انتخاب کنیم . مسلمه سخته خب اما به هر حال باید یک بازی رو انتخاب کنید . اون TOP 10 هم هر کی دلش خواست میتونه بنویسه ، اصلا قانون یا اجباری نیست که حتما بنویسید :d