بهترین عنوان نسل هفتم

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عنوان نسل هفتم

• مجموع رای دهنده‌ها
    730
کاملا مشخصه نتیجه نظر سنجی به شدت تحت تاثیر تقدم و تاخر زمانی عرضه ی این بازی هاست!
ربطی نداره. دو بازی اول که بارها توسط منتقدان بعنوان بهترین بازی نسل شناخته شده اند و بازی سوم هم که چند سالی از عرضه اش میگذره!

من کلا به دسته بندی کردن لیست خیلی علاقه دارم.

اینم لیست من :
1- Batman Arkham Series : بی تردید بهترین و نابترین تجربه این نسلم سری بتمن بوده. چیزی فرای تصور بود برا من .. Origins با اینکه فوق العاده بود ولی کسایی که بارها دو نسخه قبل راکستدی رو بازی کردن می دونند که هیچ جوره عمق دو بازی قبل رو نداشت!

2 - Bioshock Series : بهترین اول شخص عمرم. یه بازی کامل .. از لحاظ روایت داستان و محتوا شاید غنی ترین بازی نسل بود.

3 - Red Dead Redemption : نه که از GTA بدم بیاد ولی رد دد همه جوره تجربه بهتری بوده واسه من.

4 - The Last of Us : یادمه بازیسنتر برا عنوان نقد آنچارتد 3 یه چیزی تو این مایه ها نوشته بود : "تعظیم هالیوود"! بهترین عنوانی که تو این نسل شایسته این تیتره بدون شک TLOU هست.شاید صحنه های سینماتیک آنچارتدها رو نداشت ولی روایت داستان بازی به قدری سینمایی بود که در حد فیلم های درجه یک بود. گیمپلی بازی هم که فیلم بود!

5 - Far cry 3 : لذتی که از این بازی بردم وصف نشدنیه! یکی از بازی هایی بود که همه جوره باهاش حال کردم .. چه از لحاظ گیمپلی و گرافیک و صداگذاری و موسیقی گرفته تا شخصیت ها. فقط حیف این بازی با اون همه شخصیت عالی و یه بدمن فوق العاده مثل واس که داستانش در حد شخصیت ها نبود!

6 - DarkSiders 1 ، 2 : حتی یک صدم درصد هم احتمال نمیدادم که دارکسایدرز 1 تا این حد غنی و عالی باشه .. بازی که شماره دومش همه جوره پیشرفت داشت. هنوزم دوست دارم بازیشون کنم .. شخصیت "وار" هم یکی از سورپرایزهای این نسل بود واسم. فکر نمی کردم شخصیت پردازیش اینقدر عالی باشه!

7 - Dark Souls : دهن سرویس کنترین بازی نسل! یک بازی سخت ولی نه سخت غیر منطقی! با اینکه گرافیک زیاد بالایی نداشت ولی اتمسفر بازی به قدری گیرا بود که آدم رو میبرد تو جو بازی.

8 - Assassin's Creed 1 : یکی از بهترین های نسل واسه من و لذتبخش ترین تجربم بین این سری. خصوصا با معرفی شخصیتی مثل الطایر که مطمئنا یکی از ماندگارترین شخصیت های این نسل خواهد بود.

9 - Rayman : مطمئنا خیلی ها تو لیست 10تاییشون این یکی رو از قلم انداخته بودن چون واقعا یکی از سرگرم کننده ترین و فان ترین بازی های کل دوران بود. :دی

10 - Crysis 1 : بازی که سطح و لول گرافیک بازی های این نسل رو یه پله برد بالا! شاید اولین چیزی که با شنیدن نام کرایسیس به ذهن هر گیمری خطور کنه گرافیک بالای اون باشه ولی نسخه اول بهترین گیمپلی بین سری رو داشت و انصافا یکی از بهترین های نسل بود.

خیلی از بازی های بزرگ دیگه رو هنوز بازی نکردم و خیلی از شاهکارهای دیگه رو هم به دلایلی کاملا موجه نیمه تموم گذاشتم تا در فرصت مناسب برم سراغشون! خیلی از بازی های دیگه هم بودن که به دلایلی تو لیست 10تاییم نیاورم وگرنه اون بازی ها هم برام جزو بهترین ها بودن.

تو نسل قبل هم بهترین بازی، و کلا بهترین بازی تاریخ مافیا 1 بوده واسم. مافیا 1 برا من یه معجزه بود که از دل گیم زده بود بیرون!
با شماره 1، 3، 4 موافقم (خیلی زیاد)+هیوی رین

آخرین ویرایش:
کاملا مشخصه نتیجه نظر سنجی به شدت تحت تاثیر تقدم و تاخر زمانی عرضه ی این بازی هاست!

این حرف اشتباس.
GTA V که دیرتر اومده ولی باز عقبه.
تازه GTA V برا هر 2 تا کنسول اومده ولی سلطان جون فقط برا سونیه.
اما اگه در مورد بقیه بازی ها نظر دارین همه جوره زیر این 2 تا له شدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or