با اینکه عاشق اورواچ هستم اما حرفت کاملا درسته. وقتی فروش بازی هایی مثل دیسانرد و mirrors edge اینقدر کم میشه و از اون طرف بازی هایی مثل دستینی و دیویژن و رینبو 6 کرور کرور فروش میکنن، شرکت ها مگه دیوونن که وقت خودشونو پای سینگل پلیر هدر بدن. بازی هایی مثل dead space کجا رفتن؟
چن سال دیگه کم کم باید حسرت یه بازی خوب داستانی رو بخوریم. منتقدها هم با گوتی کردن بازی هایی مثل اورواچ، خواسته یا ناخواسته دارن این سیگنال رو به شرکت ها میدن که الکی وقتتونو پای داستان و شخصیت پردازی و ... نزارین. بلیزارد با 4 تا انیمیشن 5 دقیقه ای تو یوتیوب سرشو هم آورد، شماها هم الکی زور نزنین.
گوتی شدن اورواچ همانا، کم شدن بازی های سینگل و داستان محور و چند برابر شدن بازی های فقط آنلاین همانا!
دوست عزیز با تک تک حرفات موافقم.به هر حال هرکس نظری داره، نظر من به عنوان کسی که 7-8 ساعت گیم پلی با داستان و شخصیت پردازی خوب در بخش تک نفره رو به صدها یا هزاران ساعت بازی در بخش آن لاین که حداقل برای من تکرار یه سری کارهای خاص هست ترجیح میده، اینه.
البته همین الانم داریم می خوریم تقریبا.چن سال دیگه کم کم باید حسرت یه بازی خوب داستانی رو بخوریم

) 

الان من اورواچ را کوبیدم و زیر سوال بردم؟
)
ایجا هم حرف از اینه که گوتی شدن اورواچ چه معنایی میده و کاندید بهتر از اونم تو لیست هست، میاد اینطوری می کنه. 

مگه نسلای قدیم سوپر ماریو چند ده ساعت بازی میکردیم داستان داشت
مگه اصلا واجبه بازی داستان داشته باشه
دسته کنسول میگیریم دستمون که بازی کنیم اوجب واجباتم گیم پلی خوبه بقیه همه در درجات بعدی اهمیت قرار میگیرن البته که سلایقم فرق میکنه و بعضیا داستان خوب رو به همه چی ترجیه میدن که خب دیوید کیج برای همین عزیزان وجود داره و خوب ارضاشون میکنه .
اگه تو سینما فیلمنامه خوب خیلی مهمه و اولویت اصلیه تو صنعت بازیم گیم پلی حرف اول میزنه این یه فکته بازی که از گیم پلیش ضعیف باشه و خسته کننده هرچقدرم داستان جذاب باشه به اتمام رسوندنش برات میشه مایه رنج نمونه بارزش همین مافیای 3 که داستان خفنی داشت و گیم پلی معمولی و کوئستای شدیدا تکراری که عملا بازی سوهان رو اعصاب بود حتی با وجود داستان خوبشدوست عزیز چرا توهین و مسخره میکنی!؟جایی که لایق بودن و ارزش Overwatch رو زیر سوال میبرن باید فاتحه اش رو خوند!!
------
Pure Perfection!!! بابا تو درست فارسی تایپ بکن نمیخواد برامون اصطلاحات انگلیسی بکار ببری، در جواب اون دسته کسایی که Overwatch رو بازی نکردن و صد در صد دربارش نظر میدن و ارزش گذاریش میکنن، بله، Overwatch پیورپرفکشن(!!!!!!!) هست. بازی تو سبک خودش و هدفش و همه چیز فنیش ( گرافیک، موسیقی، طراحی مراحل و بالانس بودن بازی و ...) یه مثال و نمونه هست.
اون کسایی که شور بازی های سینگل پلیر رو میزنن و فکر میکنن همه الان میتونن بازی مثل Overwatch بسازن باید بگم که اول یکم تروبخدا فکر کنید ببینید اصلا چندتا استدیو به بزرگی و عظمت Blizzard هست که بتونه همچین بازی بسازه بعد شور بزنید. همین الانم بازی های سینگل پلیر و داستانی به اندازه کافی هستند اطلاعات شما و بازه دیدتون انقدر کوچیک و بسته هست لازم نیست دقیقه ای یبار به رخ بقیه بکشید.
اینجاست که فرق کسی که بازی نکرده و به قصد تخریب و هیت میاد پست میده مشخص میشه، کسی که میخواد در کمترین اطلاعات و دانشی که از اون موضوع داره پست مثلا منطقی بده.65 درصد کسایی که اینجا پست دادن و گفتن انچارتد تکراریه بازی رو از نزدیک هم ندیدن. 2 الی 3 تاش که اصلا تابلو هست اگه دقت کنین.
Unch 4 همه چیز بود جز تکراری، نقص های خاص خودش رو داشت ولی تکراری... قطعا از اونا نیست.
یه دسته هم هستن منتظر بودن چشم راست نیتن از حدقه بزنه بیرون، النا شکمش سفره شه، سالی از بیضه هاش اویزون شه و اخر بازی هم بمب اتم بخوره به بشریت همه بمیرن، اینا رو باید ولشون کرد چون قبل اینه بازی رو تموم کنن دو سال قبل اومدن بازی تو ذهنشون بازی رو تموم کرده بودن و غیر از این رو نمیتونستن بپذیرن و از نظرشون پایان خوبی نبوده.
Uncharted 4 یه عرفان و درجه بالایی از بازیسازی هست، گرافیک در بالاترین سطح، گیم پلی بالاترین در ژانر خودش ( متاسفانه بعضیا هنوز متوجه نشدن شوتر سوم شخص نیست و بازی Adventure هم داره! ) ، موسیقی در بالاترین سطح، صداگذاری و کارگردانی هم لازم به ذکر نیست. یه بنده خدا خوشحال ذهنی هم هست که میخواد انچارتد رو با فیلم های سوپرهیرویی و ارزش هنریشون مقایسه کنه که این بنده خدا رو کلا ول کنید بزارید تو دنیای خودش بچرخه برای خودش.
من خودم به Inside رای دادم و بنظرم در کنار انچارتد از تاپ ترین تجربه های این نسل و عمر گیمم بوده اما یه مقایسه کوچیک وجود داره و اونم اینه هر استدیویی توانایی ساختن بازی های AAA رو نداره و از این نظر ناتی و کیفیتش بی نظیرن. توقعاتی که از اینا هست و فشاری که روشون هست و خروجی عالی که میدن نشون میده چقدر سطح این تیم و بازیاش بالا هست.
خلاصه کلام همه بازیای این لیست فوق العاده هستن و از هر دیدی بخوایم نگاه کنیم جز GeOW همشون بدون شک لایق جایزه بهترین بازی سال هستن ولی خب من خودم به شخصه رای به بازیایی دادم که خودم بازی کردم و هنوز Dishonored 2 و Titanfall 2 و Civ V و BF1 رو بازی نکردم. FH3 هم متاسفانه امکانش وجود نداره وگرنه بدجور تو کفش هستیم![]()

) چند سال بعد در اومد گفت داستان از نیاز های مهم بازی هاست.
GamesMaster Magazine : Dark Souls III
GamesMaster Magazine Readers' Choice : Uncharted 4: A Thief's End
Games TM Magazine : Overwatch
نه هیچکدومو هنوز ثبت نکرده ، ولی بدون تعصب میگم خیلی از گوتیای انچاردتو ثبت نکرده ، مثلا گوتی سایت گیمفارو ثبت نکرد ولی پارسال برای ویچر ثبتش کرده بود . تا اونجایی که یادمه هشت تا از گوتیای انچاردت و دو تا از گوتای اورواچ ثبت نکرده به دلایلی که فقط خودش میدونهجدا دومیه رو ثبت کرد ؟ مثلا نگفتن تعداد رای دهنده ها کمن ؟ یا تعداد بازی های نظر سنجی کمه؟!!!!