پس چرا سال پیش گیمفا ثبت کرده بوددر مورد گیمفا نوشته:
حالا تو خود مقاله گیمفا که نگاه کنیم همچین چیزی نوشته:
یعنی مشخصه طبق چیزی که تو خود مقاله نوشته، جایزه رو حساب نکرده
در مورد اون سایتی که گفتید هم نوشته که این سایت سال 2016 تاسیس شده و تازه کاره، برای همین فعلا جوایزش حساب نمیشه. حالا قطعا تمام دلایل که برای رد کردن سایت ها میارن درست نیست ولی اکثر مواقع دلایلشون قانع کننده هست![]()
این دیگه مسخره ترین دلیلشون بوده وقتی یه سایت نوشته تاپ 10 و شماره زده یعنی بهترین بازی سالشون شماره یکه دیگهحالا امسال زده به سرشون چی شده .. بهونه های عجیبی میارن .. مثلا دو تا سایت رو ثبت نکرد به این دلیل : best game of ۲۰۱۶ نه goty ... خوب این مسخره است
خب این رو باید اونجا ذکر کنید، تو مقاله پارسال چیزی در این مورد ننوشتن یارو ثبتش کردهThe Janesville Gazette - Press Start (US) : Dishonored 2
Tom's Guide (US) : Overwatch
خوب اورواچ انچاردتو گرفت
پس چرا سال پیش گیمفا ثبت کرده بود
دقیقا مقاله امسالشون مثل سال پیشه
بدون تعصب میگم 10 تا از گوتی های انچاردتو ثبت نکرده ، وجدانا تمامشون درست بودن و با ایرادای الکی ثبتشون نکرده
Gamefa.Com (IR) : The Witcher 3: Wild Hunt
این دیگه مسخره ترین دلیلشون بوده وقتی یه سایت نوشته تاپ 10 و شماره زده یعنی بهترین بازی سالشون شماره یکه دیگه
در مورد گیمفا نوشته:
حالا تو خود مقاله گیمفا که نگاه کنیم همچین چیزی نوشته:
یعنی مشخصه طبق چیزی که تو خود مقاله نوشته، جایزه رو حساب نکرده
در مورد اون سایتی که گفتید هم نوشته که این سایت سال 2016 تاسیس شده و تازه کاره، برای همین فعلا جوایزش حساب نمیشه. حالا قطعا تمام دلایل که برای رد کردن سایت ها میارن درست نیست ولی اکثر مواقع دلایلشون قانع کننده هست![]()
Easy Allies - Sorry, web sites based on YouTube network or Twitch won't be included on this list.
spieletipps - The winner has not yet been decided, their vote is currently underway.
نه بنظرم متری هست و باید باشه و این قضیه کلا فرق میکنه با توپ طلایه چیزی برام عجیبه خوشحال میشم روشنم کنید
سبک های مختلف بازی داریم که اکثرشون هیچ ارتباطی باهم ندارن چجوری و با چه ملاکی و متری میشه اینارو با هم مقایسه کرد و بهترین رو انتخاب کرد ؟ الان مثلا فورزا با آنچارتد قراره با چه متری باهم مقایسه بشن ؟ اورواچ و آنچارتد ؟ اینساید چطور ؟
اصلا متری وجود داره ؟
نظر شخصیم اینکه همونطور که تو فوتبال دادن توپ طلا به یه نفر بی معنیه تو گیمم دادن عنوان بهترین بازی سال بی معنیه خیلی بخوان منطقی جایزه بدن بهترینای هر سبک مشخص کنن
نباید بریزید سرم انتخابام برای بهترین بازی سال تو نظرسنجی مشخصه![]()
اینکه «کدوم عنوان تونسته بهترین تجربه رو به عنوان یک بازی برای شما به ارمغان بیاره» بهترین متر و معیار و ملاک برای انتخان بهترین بازی از نظر هر فردی هست.یه چیزی برام عجیبه خوشحال میشم روشنم کنید
سبک های مختلف بازی داریم که اکثرشون هیچ ارتباطی باهم ندارن چجوری و با چه ملاکی و متری میشه اینارو با هم مقایسه کرد و بهترین رو انتخاب کرد ؟ الان مثلا فورزا با آنچارتد قراره با چه متری باهم مقایسه بشن ؟ اورواچ و آنچارتد ؟ اینساید چطور ؟
اصلا متری وجود داره ؟
نظر شخصیم اینکه همونطور که تو فوتبال دادن توپ طلا به یه نفر بی معنیه تو گیمم دادن عنوان بهترین بازی سال بی معنیه خیلی بخوان منطقی جایزه بدن بهترینای هر سبک مشخص کنن
نباید بریزید سرم انتخابام برای بهترین بازی سال تو نظرسنجی مشخصه![]()
کی چی کار به اورواچ داره .. کسی حرفی راجع یه ارای اورواچ زده تا حالا ؟حداقل وایسید بلکه آنچارتد یهو با اختلاف اول شد، همینجوری شروع نکنید تئوری توطئه طراحی کردن برای رای های اووراچ:smirk:
اولی که هنوز رای گیریش تموم نشده! دومی هم که فقط بازی های PS رو پوشش میده. والا دیگه ثبت نکردن اینا کاملا واضح و بدیهی هستMelhores do ano: Vote nos seu games favoritos de 2016
UNCHARTED 4
[Resultados] Os melhores jogos de 2016; veja vencedores
UNCHARTED 4
که خوب قاعدتا امیدی به ثبت هیچ کدوم نیست
این که شما گفتی درسته متر خوبیم هست تقریبا اما اینجوری بازیا باید تک تک بررسی بشن بهشون امتیاز داده بشه بازی با بیشترین امتیاز انتخاب بشه شاخص ها هم ضریب داشته باشن گیم پلی و داستان و ... به ترتیب اهمیت اما من میدونم شمام میدونی چنین متر دقیقی عملا وجود نداره ملاک انتخاب اخرش میرسه به همون میزان لذت بردن و متا و ... که میزان لذت بردنه متغیره .نه بنظرم متری هست و باید باشه و این قضیه کلا فرق میکنه با توپ طلاشاید بهتر باشه که با سینما مقایسه بشه. بهترین فیلم سال مثلا. اما چیزی که بنظرم باعث میشه مثلا سبک ریسینگ و ادونچر رو باهم مقایسه کرد اینه که المان های هر بازی رو بطور جداگانه بررسی بشه و دید کدوم بازی بهتر عمل کرده. مثلا ما تو همه بازی ها گیم پلی داریم ، گرافیک داریم ، دیزاین و طراحی داریم، دیگه چی داریم، یادم نمیاد دیگه چی داریم ... اها موسیقی داریم ، حالا داستان هم اینجا هست ولی بین بازی های ریسینگ و اسپرت شاید این امر زیاد مهم نباشه (اصلا مهم نیست!) بهرحال این المان ها تو همه بازی ها هست و باید ببینیم کدوم بازی بهترین عملکرد رو تو این قسمت ها داشته. لازم نیست که مثلا طراحی مراحل فورتزا و انچارتد مثل هم باشن باید دید ایا انچارتدی که سبک ادونچر هست توی طراحی مراحل، دیزاین گیم پلی و اینا به همون اندازه موفق هست که فورتزای ریسینگ یا نه. حالا این وسط بازی هایی هستند که با توجه به سبکشون نیاز به خیلی چیزها ندارند. مثلا ما از یک بازی تمام انلاینی مثل اورواچ (که البته هنوز بازی نکردم
) انتظار یه داستان خیلی خفن و گره های داستانی پیچیده نداریم یا همینطور فوتبال و ریسینگ! اینجا دیگه بنظرم نباید مقایسه بشه که مثلا فلان بازی چون داستان نداره ولی اون یکی داره پس اونی که داستان داره برتره. باید دید این دوتا تو سبک و چیزی که قرار بوده باشن چقدر تونستن موفق باشن.(ویرایش: و بین بازی هایی که نیاز به داستان دارند و جز عنصر اصلی بازی هست باید بررسی بشه). این چیزهایی که بنظرم باید برای انتخاب یک بازی سال مدنظر بگیرن(بگیریم).
در اخر که بله ، بهترین مطمعنا اونیه که شما ازش لذت بردی ولی وقتی که ما میخوایم چیزی رو انتخاب کنیم باید متر اندازه داشته باشیم. درسته که نمیشه دقیق دقیق انتخاب کرد و اخر بازی ای که انتخاب میشه صددرصد بهترین نیست اما اینطوری هم نباید باشه که فقط بگیم این بازی از همه بازی ها بهتره چون "من" خوشم اومده یا "من" بیشتر لذت بردم. ممکنه یکی از سبکی خوشش بیاد یکی نیاد یکی از یه تم و فضایی خوشش بیاد یکی نیاد ولی اینا دلیل نمیشن که بخوایم یه بازی ای رو بگیم بد هست. مثلا بشخصه اصلا از فضا و تم فانتزیه اورواچ بهیچ وجه خوشم نمیاد. بپربپرهاش ، قدرت های عجیب غریب بنظرم خیلی بچه گونه میاد از طرفی 24 ساعت بتلفیلد1 بازی میکنم و اگه اینطوری باشه واقعا بنظرم بتلفیلد1 بازی بهتریه چرا ، چون من خوشم میاد. چیه این اورواچ همش بپربپر مشتی کارکترهای کارتونی! حتی یه بخش داستانی هم نداره!! میبینی اینطور میشه که اینجا باید یک متری وجود داشته باشه. چرا اورواچ بهتر از بتلفیلده؟ اینجاست که باید فارغ از لذت پاسخ این سوال رو داد و بنظرم یکی که یجایی میشینه و بهترین بازی رو انتخاب میکنه یا اینکه دلیل میاره این بهتر از اونه باید و حتما باید متر و معیار داشته باشه نه اینکه چون من خوشم اومده پس این بهتره. اره منم میخوام از بازی لذت ببرم و اصلا دنبال این نیستم که بازی رو موشکافی کنم ببینم این چرا بهتره اون چرا نیست میدونی ... اینه که انتخاب هام بیشتر از روی علاقه است(اعتراف). ولی مطمعنا اگه بخوام مقایسه کنم بازی هارو و بگم این بده یا اون خوبه باید با دلیل باشه.این که شما گفتی درسته متر خوبیم هست تقریبا اما اینجوری بازیا باید تک تک بررسی بشن بهشون امتیاز داده بشه بازی با بیشترین امتیاز انتخاب بشه شاخص ها هم ضریب داشته باشن گیم پلی و داستان و ... به ترتیب اهمیت اما من میدونم شمام میدونی چنین متر دقیقی عملا وجود نداره ملاک انتخاب اخرش میرسه به همون میزان لذت بردن و متا و ... که میزان لذت بردنه متغیره .
چیز جذابیه انتخاب بهترین اگه نبود من اینجا نبودم رایم نمیدادم ولی چه تو فوتبال چه سینما چه گیم مترا شدیدا متغیره باز وضع گیم بهتره ولی در کل شخصا فقط بخاطر جذابیت و حتی بعضا کلکل پیگیرم وگرنه ارزش دیگه ای نداره بازیارم تموم کردم لذتشونو قبلا بردم![]()