من فقط گفتم گیم پلی مهمترین فاکتور هر بازیه ضعیف باشه کل کار میره زیرسوال چجوری از این حرفم برداشت کردی که متال گر و ... بی ارزشن@mehdi88
شما داری نسل پنجم را با نسل هشتم مقایسه می کنی؟
نسل پنجم جان کارمک دووم می ساخت که خدای گیمپلی بود و می گفت لازم نیست داستان تو بازی ها باشه. گیمپلی عالی باشه، بقیه چیز ها حله. همین جناب کارمک (یا خدا الان میان میگن جان کارمک را زیر سوال برد!!! ) چند سال بعد در اومد گفت داستان از نیاز های مهم بازی هاست.
حال نوشتن زیاد ندارم، اما آگه حرف شما درست بود صدای فن های متال گیر، فاینال فانتزی و امثالهم سر نسخه های اخیر در نمیومد(MGS V با اختلاف بهترین گیمپلی سری را داشت.فاینال فانتزی 13 به زعم خیلی ها از بهترین گیمپلی های نوبتی سری برخوردار بود و.... اگه اینطور که شما میگی بود، کل کار های کوجیما بی ارزش بود. و...
حرف هات را به طور کلی قبول دارم و درسته.اما اینکه بیای بگی چون آنچارتد داستان داره اورواچ نداره پس انچارتد لایقتره حرف عجیبیه
حرف هات را به طور کلی قبول دارم و درسته.
اما این قسمت که نقل قول کردم، من به هیچ وجه همچین چیزی نگفتم. من گفتم که گوتی شدن اورواچ، روند فاصله گرفتن از بازی های با داستان خوب و عالی و تمرکز بر روی بازی های آنلاین گیمپلی محور را شدت می بخشه. و این اصلا خوب نیست.
یه مثال نقض هم بزنم درباره این که میگی اهمیت گیمپلی به مراتب بیشتر از داستان هست :
5 سال قبل کیلزون 3 اومد. با یه گیمپلی عالی. اما داستان آنقدر بد بود که خیلی از منتقدا گفتن نمره بازی را یه تنه می رسونه به زیر 9. درسته گیمپلی مهمه، اما نه اینقدر که شما میگی.
چیزی که یه اثر را تو ذهن فرد زنده نگه میداره، داستانه نه گیمپلی. برای همینم هست که بایوشاک، آخرین ما،ایکو و... هنوز هم ازشون یاد میشه. در حالی که از نظر گیمپلی، خیلی هم تاپ نبودن.
داداش اومدی ابروشو درست کنی چشمشم کور کردی
بایوشاک و تلو گیم پلی تاپی نداشتن ؟
بایوشاک در مقایسه با دو شماره قبلش در حد فاجعه بود گیم پلی . نه اینکه بد بود. تاپ نبود .داداش اومدی ابروشو درست کنی چشمشم کور کردی
بایوشاک و تلو گیم پلی تاپی نداشتن ؟
که اصلا قانع کننده نبوددوستمون پست بالا توضیح دادن
این حرفت و مثالت وقتایی درسته که اون بازی داستان جز مهمی از خود بازی باشه اونوقت بد باشه و به لذت بازی ضربه بزنه منتقدا از خجالتش در میان اما کسی از اورواچ انتظار داستان نداره .حرف هات را به طور کلی قبول دارم و درسته.
اما این قسمت که نقل قول کردم، من به هیچ وجه همچین چیزی نگفتم. من گفتم که گوتی شدن اورواچ، روند فاصله گرفتن از بازی های با داستان خوب و عالی و تمرکز بر روی بازی های آنلاین گیمپلی محور را شدت می بخشه. و این اصلا خوب نیست.
یه مثال نقض هم بزنم درباره این که میگی اهمیت گیمپلی به مراتب بیشتر از داستان هست :
5 سال قبل کیلزون 3 اومد. با یه گیمپلی عالی. اما داستان آنقدر بد بود که خیلی از منتقدا گفتن نمره بازی را یه تنه می رسونه به زیر 9. درسته گیمپلی مهمه، اما نه اینقدر که شما میگی.
چیزی که یه اثر را تو ذهن فرد زنده نگه میداره، داستانه نه گیمپلی. برای همینم هست که بایوشاک، آخرین ما،ایکو و... هنوز هم ازشون یاد میشه. در حالی که از نظر گیمپلی، خیلی هم تاپ نبودن.
اون بلاگ یه سری قوانین داره، طبق همون قوانین هم سایت ها رو ثبت میکنه یا نمیکنه. من خودم دیشب یه سری از سایت هایی که ثبت نکرده بود رو چک کردم و دیدم واسه یه سریش واقعا حرفش درسته مثلا یه سایتی به FH3 جایزه داده که من لینکش رو گذاشتم و این بابا گفت سایته تعداد مقالات گیمش خیلی کمه، رفتم چک کردم دیدم درست میگه. خلاصه اینکه جایی که قبلا اکثر جوایز Uncharted 2 و The Last of Us رو ثبت کرده احتمالا مشکلی با ND نداره و ثبت نکردن جوایز به خاطر همون قوانینی هست که گذاشته.جدا دومیه رو ثبت کرد ؟ مثلا نگفتن تعداد رای دهنده ها کمن ؟ یا تعداد بازی های نظر سنجی کمه؟!!!!
اون بلاگ یه سری قوانین داره، طبق همون قوانین هم سایت ها رو ثبت میکنه یا نمیکنه. من خودم دیشب یه سری از سایت هایی که ثبت نکرده بود رو چک کردم و دیدم واسه یه سریش واقعا حرفش درسته مثلا یه سایتی به FH3 جایزه داده که من لینکش رو گذاشتم و این بابا گفت سایته تعداد مقالات گیمش خیلی کمه، رفتم چک کردم دیدم درست میگه. خلاصه اینکه جایی که قبلا اکثر جوایز Uncharted 2 و The Last of Us رو ثبت کرده احتمالا مشکلی با ND نداره و ثبت نکردن جوایز به خاطر همون قوانینی هست که گذاشته.
در مورد گیمفا نوشته:کاملا درسته ... اتفاقا بر خلاف خیلی دوستان دیگه که تازه با این سایت اشنا شدن ... یا بعضی ها سال به سال نظرشون نسبت بهش عوض میشه .. مثلا سال 2013 از بیخ و بن بی اعتبار و مسخره .. ولی یه سال دیگه میشه مرجع و مسند . من حدودا از 2010 پیگر این سایتم .. کاملا با قوانین و شرایطش اشنام ..
اتفاقا خودمم هر سال کلی لینک میزارم براش برای ثبت کردن ...
بله مثلا قوانینش که مثلا سایت زیاد فعالیت در گیم نداره ..یا یه نفر لیست داده .. یا تعداد بازی های لیست محدوده .. کاملا قابل قبوله و هر ساله هم همین طوریه ...
حالا امسال زده به سرشون چی شده .. بهونه های عجیبی میارن .. مثلا دو تا سایت رو ثبت نکرد به این دلیل : best game of ۲۰۱۶ نه goty ... خوب این مسخره است
مثلا من نفهمیدم چرا این سایت رو ثبت نمیکنه
Top 19 Games of 2016 listed best to the worst – techhgeeks
دلیل: too minor
یا هیچ دلیلی اخرش برای ثبت نکردن گیمفا نیورد .. و باقی هم همینطور ... اگه چیزی عجیب و بدور از روالی رخ نداده باشه ...
من عقلم رو سر کوچه جا نزاشتم ... که یه چیزی بگم که بعدش 10 پست متلک های نرد های bc رو بخونم
حالا تو خود مقاله گیمفا که نگاه کنیم همچین چیزی نوشته:Gamefa - their opinions on the nominees for The Game Awards 2016
یعنی مشخصه طبق چیزی که تو خود مقاله نوشته، جایزه رو حساب نکردهدر مراسم امسال TGA 2016 تعداد ۵ عدد کاندید برای این بخش انتخاب شده اند تا در نهایت برترین عنوان سال ۲۰۱۶ از بین ان ها انتخاب شود. ما نیز در گیمفا به کمک اعضای تیم گیمفا این کاندیداها را بررسی کرده ایم و هر یک از اعضای تیم نظر خود را در مورد یکی از کاندیداهای این بخش و این که چه عنوانی را در این بخش شایسته برنده شدن می دانند صحبت کرده اند