@mehdi88
شما داری نسل پنجم را با نسل هشتم مقایسه می کنی؟
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
نسل پنجم جان کارمک دووم می ساخت که خدای گیمپلی بود و می گفت لازم نیست داستان تو بازی ها باشه. گیمپلی عالی باشه، بقیه چیز ها حله. همین جناب کارمک (یا خدا الان میان میگن جان کارمک را زیر سوال برد!!!
) چند سال بعد در اومد گفت داستان از نیاز های مهم بازی هاست.
حال نوشتن زیاد ندارم، اما آگه حرف شما درست بود صدای فن های متال گیر، فاینال فانتزی و امثالهم سر نسخه های اخیر در نمیومد(MGS V با اختلاف بهترین گیمپلی سری را داشت.فاینال فانتزی 13 به زعم خیلی ها از بهترین گیمپلی های نوبتی سری برخوردار بود و.... اگه اینطور که شما میگی بود، کل کار های کوجیما بی ارزش بود. و...
....................
@Red Ѵ
یه چیز را بذار روشن کنم :
عضو صد ساله فروم و گیمر 1000 ساله هم که باشی، باید با احترام با بقیه صحبت کنی.طبق چیزی که من از شخص شما دیدم تو تاپیک های مختلف، اگه فحش دادن تو فروم مجاز بود، شما فحاشی هم می کردی.
من نمیدونم برای چی به خودت اجازه این نوع برخورد با بقیه را به خودت میدی؟ جایی را گرفتی؟ هنری داری که بقیه ندارن؟ از آسمون افتادی؟
و استاد یه سوال :
میشه یه بار بحث منطقی را برام تعریف کنی؟ نکنه اینه :کوبیدن و بی احترامی به بقیه وقتی خلاف میل ات حرف می زنن؟!
.......
نمیخواد به حرف های کسی رفرنس بدی که عین خودت فقط حرف خودش را قبول داره.
خوبه ماکان اومد کار را یه سره کرد، و الا شما به قلدر بازیتون ادامه میدادی تو اون تاپیک.
........
این جمله آخرت را خیلی دوست داشتم. قشنگ مصداق بارز خودته.
بحث TLG کجا، این بحث کجا. اصلا چه ربطی به هم دارن؟
و اصلا متا هیچی. تو داری یوزر اسکور را هم زیر سوال می بری؟ که بگی حرف خودت درسته؟
یعنی بقیه دراز گوش اند و فقط شما آدمی و میفهمی ؟
حالا اگه انحصاری بود، می شد یوزر اسکور را توجیه کرد. اما الان که دیگه...
.........
و به عنوان حرف آخر :
هیچ کس ارزش اورواچ را زیر سوال نبرده. اورواچ یه شاهکار دیگه از بلیزارده که عملا هم با توجه به اینکه شوتر ساز نبودن، شق القمر کردن. اما آیا این بازی، نشان گر حد نهایی صنعت گیمه؟ آیا همه چیزش سر آمد بقیه بازی های امساله؟
اصلا من نمی فهمم.تو آمدی کیفیت کلی اورواچ را قاطی بحثی کردی که هیچ ربطی به اون موضوع نداره.
و درضمن، بهتره به جای آسمون به ریسمون بافتن و به قول خودت سفسطه،و سعی در زیر سوال بردن دیگران و منطقی نشون دادن خودت( که به شدت هم در این امر ناموفقی) ،یکم سعی کنی که با احترام و به معنای واقعی منطقی با بقیه بحث کنی.