راستش من هم آنچارتدباز نیستم و با دنیاش حال نمی کنم و یک بار با کسلی محض تموم ش کردم. ولی این چیزی که شما ایراد می گیرین، ایراد نیست. اتفاقا به شدت سر جای خودش هست. چرا؟ از چه جهت؟یه مقدار هم هنوز سیستم مبارزه اونجوری به بازی نمی خوره، مخصوصا وقتی همسرش میاد بهش ملحق میشه، یه 5 دقیقه داری تو بدترین شرایط می جنگی گردن اینو و اونو رو خورد می کنی 5 دقیقه بعد دارن در مورد مناظر زیبا و دیدنی صحبت می کنن قرار می ذارن واسه تعطیلات بیان اونجا! دیالوگ ها و mood کلی شخصیت ها اصلا نمی خوره به قسمت مبارزات بازی.
من حالا که تموم کردم U4 رو یه مقدار نظرم عوض شد. بازی خیلی خوبیه هنوز تو کف اون مناظرش هستم تو جنگل ولی از نظر روال داستانی نیمه دوم همش شده بود:
دو برادر Drake می رفتن یه محیط جدید، یه مقدار می چرخیدی راه پیدا می کردی بعد اون Shore lines ها می رسیدن بزن بزن شروع می شد. اینقدر این رو تکرار کردن که خسته کننده شده بود و بدتر از اون کاملا قابل حدس زدن. عجیب هم این بود که اونا که اینقدر راحت می تونستن راه رو بدون کمک دو برادر پیدا کنن و اون همه امکانات داشتن چرا همیشه عقب بودن؟ انگار خودشون هم کم اورده بودن حسش رو نداشتن یه مقدار واسه درگیری ها بهونه خوب بیارن بیخیال شدن دیگه!
یه مقدار هم هنوز سیستم مبارزه اونجوری به بازی نمی خوره، مخصوصا وقتی همسرش میاد بهش ملحق میشه، یه 5 دقیقه داری تو بدترین شرایط می جنگی گردن اینو و اونو رو خورد می کنی 5 دقیقه بعد دارن در مورد مناظر زیبا و دیدنی صحبت می کنن قرار می ذارن واسه تعطیلات بیان اونجا! دیالوگ ها و mood کلی شخصیت ها اصلا نمی خوره به قسمت مبارزات بازی. این شاید یه جایی باشه که Tomb Raider خیلی بهتر انجامش داد کاشکی اینا هم می تونستن یه مقدار این مشکل رو که تو شماره های قبلی هم بود حل کنن. یادمه Penny Arcade هم یه کامیک در مورد این رفته بود. حتی یه تروفی هم واسه این گذاشتن به اسم ludonarrative dissonance که به اختلاف میان gameplay و داستان بازی اشاره داره. واسه من این خیلی منفی بود که خودشون هم می دونن ولی حاضر نیستن تغییری بدن. در کل الان بخوام بگم بازی سال واسه من همون Overwatch هست، U4 واسم بازی خوبی بود که کلا شاید 60 درصدش جذاب بود، هر بار که قرار بود بکش بکش بشه عزا می گرفتم.
یه روزی روزگاری یاد می گیرید نظر هر کس متفاوته و اگر هم مخالفید به جای طعنه زدن و تیکه پروندن هم می تونید مخالفتتون رو نشون بدید که البته روز به روز این قضیه سخت تر میشه واستون و تحمل نظر مخالف رو ندارید. ماشالا همه هم ادبیاتشون یا توهینه یا مسخره کردن. یا همه باید نظرشون با شما ها یکی باشه یا حتما یه مشکلی هست.من تعجبم اینه شما با این علمت چطور عضو تحریریه هستی،یه پیشنهاد برای کسی که شما رو به عصویت میپذیره دارم که حداقل یه سری تست براتون مث سبک شناسی و غیره بذاره تا همچین نظراتی از یه عضو تحریریه شاهد نباشیم،بالاخره این رنگی که بهت میدن مسئولیت داره و بار سنگینیه چون یه کاربر جدید و یا کم سن و یا هرچی رو نظرات شما عرفاً بیشتر حساب باز میکنه/میپذیره/تو ذهنش حک میشه تا یه کاربر معمولی.
هر کی رو که زبان انگلیسیش قویه و وقت آزاد زیاد داره تحریریه نکنید خواهشاً.
یه جا آدم میکشن و بعدش میگن تعطیلاتم باید بیایم اینجا!جلل خالق.
درست شد@Metal Gear
چرا نظرسنجی بسته شده؟
واقعا دیدن جایزه گرفتن های Overwatch لذت بخشهGMX / WEB.DE Magazine (DE) : Overwatch