بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
در این که فنتوم پین شاهکار بود(و هست :D) شکی نیست. من خودم همین الان هم وقت کنم بازیش می کنم و تاحالا 300 ساعتی پاش وقت گذاشتم. :D
اما خب، در این که بازی ناقص بود شکی نیست.
و چیزی هم که هست اینه که بعد از 150 ساعت محیط بازی تکراری می شد. چون تقریبا هر محیطی را دو،سه بار توش ماموریت انجام میدادی.
با این حال من اون لذتی را که باید،نبردم. اونم فقط به خاطر اندینگ. :((
قبول دارم این مقوله رو که بازی بخاطر اندینگش خیلی کوبیده شده و حقم دارن.:دی ولی تعجبم از ملتیه که MGS4 رو در مقابل TPP قرار میدن و از داستان اون تعریف میکنن.:دی در صورتی که کل رسالت MGS4 صرفاً فن سرویس بودنشه و با معرفی عنصری به اسم Nanomachine کلی میاد همه پلات هول‌های سری رو میپشونه به صورت Deus Ex Machina (ترجمه‌ی فارسیش چی میشه؟:دی) خلاصه به نظرم به MGSV:TPP کم لطفی میشه.:دی بازی به معنای کلمه "بازی" بود. من حاضرم ۴ ساعت کمتر کات سین ببینم ولی بیشتر درگیر دنیای بازی شم. MGSV:TPP با تمام نقوص داستانی، انقد تو رو درگیر میکنه که راحت به وجد میای. برای همین هم هست که وقتی میبینی بازی ناقصه انقد ناراحت میشی، فکر میکنی وای چی میتونست باشه و فرصت حروم شد.:دی

خوب بهترين بازياي سال Polygon :Dهم داره مشخص ميشه

1-؟
2- ؟
3- Overwatch
4- Firewatch
5- Superhot
6- The Witness
7- Dishonored 2
8- Stardew Valle
9- Titanfall 2
10- The Last Guardian

Doom هم احتمالش هست بشه :D كلا گوتياي اين سايت تو اين چند سال به شكلي بوده كه احتمال ميدم بدنش به Inside :D
هر بازی باشه polygon بعید میدونم U4 رو اول بذاره اگر در تاپ 10 هم کلا نذاره تعجب نمیکنم :D

قبول دارم این مقوله رو که بازی بخاطر اندینگش خیلی کوبیده شده و حقم دارن.:D ولی تعجبم از ملتیه که MGS4 رو در مقابل TPP قرار میدن و از داستان اون تعریف میکنن.:D در صورتی که کل رسالت MGS4 صرفاً فن سرویس بودنشه و با معرفی عنصری به اسم Nanomachine کلی میاد همه پلات هول‌های سری رو میپشونه به صورت Deus Ex Machina (ترجمه‌ی فارسیش چی میشه؟:D) خلاصه به نظرم به MGSV:TPP کم لطفی میشه.:D بازی به معنای کلمه "بازی" بود. من حاضرم ۴ ساعت کمتر کات سین ببینم ولی بیشتر درگیر دنیای بازی شم. MGSV:TPP با تمام نقوص داستانی، انقد تو رو درگیر میکنه که راحت به وجد میای. برای همین هم هست که وقتی میبینی بازی ناقصه انقد ناراحت میشی، فکر میکنی وای چی میتونست باشه و فرصت حروم شد.:D
کلا داستان متال گیر ها از 4 افت کرد. اما تا قبل از فنتوم پین همه چیز سر و ته داشت کاملا. هر چند به 3 و قبلی ها نمیرسیدن. اما تو فنتوم هیچ خبری نبود.
تهش هم اون اندینگ را زور چپون کردن که مثلا چه خفن،کل مدت سر کار بودین همه.در صورتی که بدترین اشتباه بود که یکی از بزرگترین کاراکتر های صنعت گیم را زیر سوال برد.
..........
درباره قسمت اخر حرفت... من ناراحت نشدم، افسردگی گرفتم. :| :دی

• Like
Reactions: benjohn
هر بازی باشه polygon بعید میدونم U4 رو اول بذاره اگر در تاپ 10 هم کلا نذاره تعجب نمیکنم :D
از نظر من که همون بهتر انچارتد رو انتخاب نکنه . منفورترین و بیخودی ترین سایت برای من.
از مثل معروف تاپیک نقل قول بیارم ... من گیمفا ریدر چویس رو بیشتر بهش کردیت میدم تا پولیگان .

• Like
Reactions: only sony
Polygon’s 2016 Games of the Year
1-؟
2- Inside

Multiplayer.it (IT) : Uncharted 4: A Thief's End

یکی از سایتهای بسیار معتبر و یکی از قدیمیاست که در متا ثبت میشه :D

yo8w_download.png

آخرین ویرایش:
polygon تکنیک جالبی زد,هم Uncharted هم Doom را بیرون از ۱۰ بازی برتر سال نگه داشت که تا آخرین لحظه کسی نتونه حدس بزنه,خیلی راحت می تونست به جای Superhot یا Uncharted یا Doom را بگذاره ولی از قصد این کار را نکرد,بازدید هاش هم بیشتر می شه :D

من الان یه دو ساعته دارم doom بازی میکنم ... این حرکت خیلی سریع کارکتر و لول دیزاینش اصلا برام جالب نیست ... سردرد و سرگیجه عجیبی گرفتم پای بازی ...
بقیه چیزاش اوکی بوده تا اینجا ... حالا تا اخرش ببینم چطور میشه

داداش DOOM هست دیگه. باید سریع باشه :دی

داداش DOOM هست دیگه. باید سریع باشه :D
من کلا fps باز نیستم ... مگه بحث تفنن و سرگرمی ... از کل شوتر های تاریخم از سه تاشون بیشتر خوشم نیومده ...
Half life
Bioshock
Killzone

با سرعت حرکت کارکتر میتونم کنار بیام با سرگیجم چه کنم

آخرین ویرایش:
  • Like
99.99 درصد همون uncharted 4 هست دیگه، Doom و Battlefield 1 فکر نمیکنم جزو انتخاب هاشون باشه کلا.
الان که inside رتبه دوم قرار گرفت تقریبا با قطعیت دیگه میشه گفت U4 انتخاب اول هست:)

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or