قبول دارم این مقوله رو که بازی بخاطر اندینگش خیلی کوبیده شده و حقم دارن.در این که فنتوم پین شاهکار بود(و هست) شکی نیست. من خودم همین الان هم وقت کنم بازیش می کنم و تاحالا 300 ساعتی پاش وقت گذاشتم.
اما خب، در این که بازی ناقص بود شکی نیست.
و چیزی هم که هست اینه که بعد از 150 ساعت محیط بازی تکراری می شد. چون تقریبا هر محیطی را دو،سه بار توش ماموریت انجام میدادی.
با این حال من اون لذتی را که باید،نبردم. اونم فقط به خاطر اندینگ.![]()
هر بازی باشه polygon بعید میدونم U4 رو اول بذاره اگر در تاپ 10 هم کلا نذاره تعجب نمیکنم
کلا داستان متال گیر ها از 4 افت کرد. اما تا قبل از فنتوم پین همه چیز سر و ته داشت کاملا. هر چند به 3 و قبلی ها نمیرسیدن. اما تو فنتوم هیچ خبری نبود.قبول دارم این مقوله رو که بازی بخاطر اندینگش خیلی کوبیده شده و حقم دارن.ولی تعجبم از ملتیه که MGS4 رو در مقابل TPP قرار میدن و از داستان اون تعریف میکنن.
در صورتی که کل رسالت MGS4 صرفاً فن سرویس بودنشه و با معرفی عنصری به اسم Nanomachine کلی میاد همه پلات هولهای سری رو میپشونه به صورت Deus Ex Machina (ترجمهی فارسیش چی میشه؟
) خلاصه به نظرم به MGSV:TPP کم لطفی میشه.
بازی به معنای کلمه "بازی" بود. من حاضرم ۴ ساعت کمتر کات سین ببینم ولی بیشتر درگیر دنیای بازی شم. MGSV:TPP با تمام نقوص داستانی، انقد تو رو درگیر میکنه که راحت به وجد میای. برای همین هم هست که وقتی میبینی بازی ناقصه انقد ناراحت میشی، فکر میکنی وای چی میتونست باشه و فرصت حروم شد.
![]()
از نظر من که همون بهتر انچارتد رو انتخاب نکنه . منفورترین و بیخودی ترین سایت برای من.هر بازی باشه polygon بعید میدونم U4 رو اول بذاره اگر در تاپ 10 هم کلا نذاره تعجب نمیکنم![]()
Multiplayer.it (IT) : Uncharted 4: A Thief's End
من الان یه دو ساعته دارم doom بازی میکنم ... این حرکت خیلی سریع کارکتر و لول دیزاینش اصلا برام جالب نیست ... سردرد و سرگیجه عجیبی گرفتم پای بازی ...
بقیه چیزاش اوکی بوده تا اینجا ... حالا تا اخرش ببینم چطور میشه
من کلا fps باز نیستم ... مگه بحث تفنن و سرگرمی ... از کل شوتر های تاریخم از سه تاشون بیشتر خوشم نیومده ...داداش DOOM هست دیگه. باید سریع باشه![]()
99.99 درصد همون uncharted 4 هست دیگه، Doom و Battlefield 1 فکر نمیکنم جزو انتخاب هاشون باشه کلا.
الان که inside رتبه دوم قرار گرفت تقریبا با قطعیت دیگه میشه گفت U4 انتخاب اول هست![]()
اوه یادم اومد، Hitman هم خیلی امکانش بالاست، ولی خب من مرده شما زنده همون U4 هست، حالا که بحث داغ شد شرط بنیدیم؟احتمالش صفره به انچارتد بدن گوتي