بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
دوستان حرص نخورید بعضی ها هر چی بشه یه بهونه جدید کشف میکنن و تلاششون ستودنیه واقعا :D هنوزم 2 ماهی مونده تا جوایز تکمیل بشه ولی گویا پیشواز رفتن ! بالاخره تعداد گوتی ها اونقدر مهم هست که سازنده هایی مثل راک استار و نوتی داگ رو جلد کاور دو تا از بهترین بازی های نسل قبل ( RDR و TLOU) بذارن

تمامی جوایز EDGE:

GOTY
1. The Last Guardian
2. Rez Infinite
3. Inside
4. Overwatch
5. The Witness

PlayStation GOTY

The Last Guardian
Runners-up: Rez Infinite, Uncharted 4

Xbox GOTY
Forza Horizon 3
Runners-up: Quantum Break, Gears of War 4

Nintendo GOTY
Fire Emblem Fates
Runners-up: Monster Hunter Generations, Pokemon Sun & Moon

PC GOTY
Stephen's Sausage Roll
Runners-up: Planet Coaster, Devil Daggers

VR GOTY
Rez Infinite
Runners-up: Rigs, Thumper

BEST VISUAL DESIGN
Uncharted 4
Runners-up: The Last Guardian, Inside

BEST AUDIO DESIGN
Inside
Runners-up: Battlefield 1, Overwatch

BEST STORYTELLING
Firewatch
Runners-up: Inside, Virginia

PUBLISHER OTY
Sony
Runners-up: Bethesda, Square-Enix

STUDIO OTY
Blizzard
Runners-up: GenDesign, Playdead

دوستان تا اینجا سعی شده که تاپیک بدون تذکر و پاک نشدن کامنت ها بره جلو. ولی بازم بخواد مثل مورد الان پیش بیاد، دسترسی فرد خاطی به این تاپیک برای همیشه مسدود میشه. هر جا هم حس کردید کامنتی جهت ایجاد تشنج ارسال شده فقط گزارش تخلف بدید تا رسیدگی بشه، وگرنه قطع دسترسی شامل اونایی که کامنت های مورد دار رو نقل قول میکنن هم میشه.

به شخصه امسال واسم فوق العاده بود. آنچارتد4 - هیتمن - دیسانرد 2 - دارک سولز 3 - دئوس اکس - فاینال فتنزی 15 - توم ریدر - دوم . همشون فوق العاده بودن. حالا فرصت نکردم بازی هایی مثل تایتانفال 2 ، لست گواردین ، انساید، گیرز 4 ، فورتزا هورایزن 3 رو بازی کنم. کما اینکه می دونم اونام عناوین فوقالعاده خوبین. واقعا امسال هر کس با هر سلیقه ای برد کرد و تقریبا همه سبکها حداقل یه عنوان با کیفیت بالا داشتیم.

دعوا کردن سر این آمار ها و جایزه ها واقعا لطف خاصی نداره و چه بهتر که به جای اینکه حرص بخوریم که فلان بازی جایزه بیشتری گرفته ، برای بازی که در نظر خودمون بهترینه وقت بزاریم و لذت ببریم.

یک موضوع خاص وجود داره که فکر کنم بعضی از دوستان فراموش کردند بعضی هم اصرار به این فراموشی دارند :D

وقتی بحث "بهترین بازی سال" مطرح میشه مثل "بهترین" در همه چیز باید توسط استفاده کننده های اون "چیز= اینجا بازی" انتخاب بشه.
استفاده کننده های بازی ها چه کسانی هستند ؟ :D بازیباز ها یا به عبارتی گیمر ها :D

خب اینجا یک بحثی پیش میاد.
ایا باید ملاک این انتخاب و برتری "یک سایت = یک نفر/منتقد/گیمر" باشه؟ یا باید مجموع انتخاب تمام گیمر ها باشه؟

من فکر میکنم وقتی بحث "بهترین" مطرح میشه همه باید نظر بدند. تمام جامعه بازیباز ها . نه فقط منتقدین که فرقشون با گیمر بحث/نقد/شناخت بازیه نه انجام دادن/لذت بردن/ استفاده از بازی . بله احتمال اینکه یک منتقد حرفه ای تفاوت 2 بازی را بهتر از یک گیمر حرفه ای بتونه شرح بده بسیار زیاده. ولی ایا میتونه به جای تمام گیمر ها بهترین را انتخاب کنه؟ ایا میتونه یک بهترین برای همه تشخیص بده که 100% مورد قبول واقع بشه؟ مشخصا نه :D

در واقع همین موضوع باعث میشه اختلاف نظر هم به وجود بیاد همینطور که تو این تاپیک هم شاهد هستیم. چون سلیقه وجود داره. همیشه داشته. و تنها ابزار برای انتخاب "بهترین" در هر موضوعی استفاده از اکثریت همین سلیقه محسوب میشه. یه طورایی برایند کلی گرفتن.

با همین تفکر بهترین بازی سال از دیدگاه بسیاری "مجموع انتخاب خواننده و منتقد" حساب میشه. و بلاگ مورد نظر هم بر همین اساس هر 2 مورد را اطلاع رسانی میکنه. بحث اعتبار این بلاگ اصلا مطرح نیست. چون انتخاب ها که توسط این بلاگ تولید نمیشند بلکه فقط اطلاع رسانی و جمع بندی میشند :D در مقیاس کلی هم اختلاف اصولا به قدری میره بالا که با ضریب خطا هم حساب کنیم میانگین کلی همین میشه که سال ها شده و امسال هم مثل همیشه میشه :D

خلاصه اینکه تو دو جمله بخواد جمع بشه :
1. گیم + گیمر + سلیقه = بهترین بازی
2. گیم + وبسایت/منتقد = بهترین بازی

مورد اول با هر دیدگاهی بررسی بشه "بهترین بازی سال" محسوب میشه.
مورد دوم با هر دیدگاهی بررسی بشه "بهترین بازی سال از نگاه فلان سایت" محسوب میشه :D

حالا یکی دوست داره بهترین را از نظر خودش و فلان سایت بدونه فقط. یکی هم بهترین را مجموع انتخاب همه میدونه :D به نظر من وقتی بحث "بهترین" مطرح میشه چه بپسندیم چه نه مجموع انتخاب "همه" برندست :D تاریخ هم ثابت میکنه :-"

---

اگر مبحث مورد نظر "بهترین بازی از دیدگاه فنی و هنری" که نه تنها به این تاپیک و بلاگ ربط پیدا نمیکنه بلکه باز هم ربطی به "بهترین بازی" نداره :D چون سلیقه ها متفاوته :D
البته یک راه ساده برای پیدا و انتخاب کردن بهترین بازی از دیدگاه های تکنیکی هم وجود داره که بهش میگند متا :D فقط مشکل (:D) اینجاست که u4 از هر دو نظر نه تنها بهترین بازی امسال بلکه بهترین بازی نسل محسوب میشه :D<:-P:-??

آخرین ویرایش:
شما الان منطقی پاسخ دادید مثلا ؟ فرق بین مجله و سایت رو من داشتم توضیج میدادم .

ایا شما تعیین میکنید حد رو ؟ اینکه فلان چیز و فلان وب سایت در حد فلان سایت هست . واقعا که بسیار زیبا منطقی صحبت نمودید .

از این منطق هاتون به ما هم بگید ببینیم چکونه حد رو تعریف میکنید تا ما هم قانع بشیم .

این بالا برید پایین بیاید هم بیشتر جمله ای در وصف شماهاس که تا overwatch یه جایزه میگیره حمله میکنید اینجا و تمامی جوایز انچارتد 4 رو ضربدر 0 مکنید ( واقعا این منطق باید تدریس بشه )

اینکه gameinformer و gamespot بزرگتر از 111 تا مرجع دیگس صرفا نظر شماس و فکت نیست . همینطور هم که مشاهده میکنید اکثرا جمیع نظرات گیمری در جهان بر اینه که انچارتد goty هست بالا بری پایین بیای همینه :))

اینم اخرین نتیجه :

uncharted 4 : 112
overwatch : 86

اشتباه توضیح دادین و اصلی کسی حرفی نزد ازون، حالا اون بحثو بیخیال.

"بزرگتر از 111 مرجع دیگر" ؟ شما ریدرچویس گیمفا رو هم تراز با گیم اسپات میدونین و در زمره اون قرار میدین؟!

منطق بنده :

وبسایت های معتبر و شناخته شده > منتقدین به صورت کلی > ریدر چویس

منطق شما :

کل منتقدین + ریدرچویس > وبسایت های معتبر

ریدرچویس > منتقدین

حالا باز حالت اول منطق شما ی چیز، دیگه حالت دوم مضحکِ رسما، و اره بالا برید پایین بیایید مضحکِ، شما الان اساسا میگین آنچارتد جلوتره چون ریدرچویسش بالاتره و ریدرچویس رو "مرجع" حساب میکنین ، از نظر منتقدین که 10 تا جلوتره اورواچ و اینو پشمم حساب نمیکنین. ریدر چویس اصلا نباید به حساب بیاد، مثلا این متا، این یوزرا متشکل از فن های مایکرو ک میرن به بازیای سونی صفر میدن و فن های سونی که میرن به بازیای مایکرو صفر میدن، هست، بعد بیاییم نظر اینارو با نظر مثلا یورو یا گیم اسپات یکی کنیم؟! این چیش منطقیه؟ حالا 53 میلیون یوزربیس سونی رو هم وارد قضیه نمیکنیم ...از هر زاویه ای نگاه کنین هیچ منطق قابل دفاعی پشت ریدرچویس نیست.

درضمن، اینم بگم، من هیچ مشکلی با اول شدن آنچارتد ندارم، به نظرم همه بازیایی که تو نامزدا میان مستحق گوتی هستن، چه بتلفیلد باشه چه تایتن باشه چه فرتزا و چه آنچارتد و غیره.

مشکل من این فن بی های عزیز هستن که فقط و فقط میگن باید آنچارتد 4 شه، حالا برای اول شدنش هم به هر چیزی دست میندازن از جمله این ریدرچویس مضحک و همینطور تئوری های توطئه و بالاتر دونستن سایتایی که کسی تاحالا تو عمرش نشنیده از امثال یوروگیمر

اگه حرف تازه ای برای حرفای من داشتین بگین (البته بدون توهین و مغلطه و این حرفا)، درغیر این صورت ادامه ندیم بیخودی کش پیدا نکنه.

آخرین ویرایش:
در نهایت امر سال دیگه همین موقع کسی یادش نمیاد کجا به چی چه جایزه ای داده. دست آخر اون بازی که بیشترین جایزه رو برده همه بخاطر میارن. روی قاب کامپلیت ادیشنش هم میزنن Over 200 Game of the year prize
یا یه چیزی تو همین مایه ها. این بحثارم همه یادشون میره.

KindaFunny Games رو که احتمالا همه میشناسن یه پادکستیه که اعضای سابق IGN راه انداختن من جمله گرگ میلر و موریارتی. گرگ میلر همون کسی بود که همه ی 10 های IGN رو به سری آنچارتد داده بود و امسال که نبود IGN به آنچارتد 8.8 داد

خلاصه با این معرفی گوتیشون رو آنچارتد 4 انتخاب کردن گرچه بعید میدونم اینم جز ثبتیا باشه. من کلا زیاد سر در نمیارم چی ثبت میشه چی نمیشه

KindaFunny Games: Uncharted 4: A thief's End

شما ریدرچویس گیمفا رو هم تراز با گیم اسپات میدونین و در زمره اون قرار میدین؟!

من کلا به بحثتون کاری ندارم و طرف هیچکدومتون رو هم نمیگیرم فقط این بحث فرمایشات شما برام جای سوال داره

چه کسی گفته نظر اعضای سایت گیم فا یا بازی سنتر کمتر از نظر هر کسی توی این دنیاست؟ گیم اسپات رایش برمیگرده به رای یک نفر منتقد که اونم مثل من و شما هر کس دیگه ای انسانه و نظرش میتونه براساس احساسات یا هر چیز دیگه ای باشه.
رای بچه های گیمفا اتفاقا بشدت بنظر من معتبرتره چون برآمده از نظر یه جمعه نه فقط یکنفر.
اینکه گیفما سایت ایرانیه هم هیچ چیز از ارزش نظرشون کم نمیکنه. کمااینکه از ارزش نظر بچه های بازی سنتر کم نمیشه. طرف خارجیه اونطرف دنیا نظر ما رو مهم میدونه ثبت میکنه بعد بعضی از ما ( خودم رو عرض میکنم) کاسه ی داغتر از آش هستیم

آخرین ویرایش:
ریدر چویس اصلا نباید به حساب بیاد

وقتی حتی خود سازنده ها هم به Reader's Picks اهمیت میدن چرا نباید جزء نظرات به حساب بیاد ؟ :D

d4hf_fvdsz.jpg

این قضیه فقط هم به عکسی که گذاشتم خلاصه نمیشه و تقریباً بقیه رو هم ببینید همین وضعه :D
چون در اصل اون سازنده داره واسه من و شما بازی رو میسازه ، ما مهم نباشیم که سازنده و منتقد دور هم یه محفل راه بندازن یکی بسازه اون یکی هم بازی و نقد کنه ، یه جشن و طربی هم دور هم بگیرن جمع بشه بره پی کارش :D چه کاریه بازی رو ریلیز کنن که ماها بشینیم بازی کنیم :D مهم نیستیم که :D

پ.ن : پستم صرفاً جهت اطلاع بود ، کاری با هیچ کدوم از طرفین بحث ندارم :D گوتی شدن یا نشدن آنچارتد هم برام مهم نیست (فک کنم این اولین و تنها پستیه که تا الان اینجا دادم) چون گوتی خودم شانته ـس :D بی سر و صدا ، نوستالژی ، بترکون و فوق العاده :D

برای من امسال بدون هیچ شکی تایتان فال 2 بهترین بازی سال بود.بخش کمپین و مولتیش در بالاترین سطح ممکن بودن.

درباره بخش کمپین مطمعن هستید؟ چون کمپین ضعیفی داشت هم از داستان و هم طراحی مراحل. تنها نکته مثبت مراحل تکنفره اش اون دو جنگ عظیم تایتان ها با هم بود.

درباره بخش کمپین مطمعن هستید؟ چون کمپین ضعیفی داشت هم از داستان و هم طراحی مراحل. تنها نکته مثبت مراحل تکنفره اش اون دو جنگ عظیم تایتان ها با هم بود.
داستانش که عالی نبود.ولی مدتها بود بخش کمپین یه بازی شوتر اینجوری منو سرگرم نکرده بود دلیلشم دقیقا نمیدونم.:D
ولی من که لذت بردم فراوان.

البته یادم رفت اون مرحله ی پلتفرم که قابلیت کنترل زمان تو داشتیم و باید جلو میرفتیم هم خوب بود :D ولی کلا به نظره من زیاد خوب نبود بخش های درگیری و شوترش چون هوش مصنوعی خنگی داشت :D

• Like
Reactions: BitsandBytes
یک موضوع خاص وجود داره که فکر کنم بعضی از دوستان فراموش کردند بعضی هم اصرار به این فراموشی دارند :D

وقتی بحث "بهترین بازی سال" مطرح میشه مثل "بهترین" در همه چیز باید توسط استفاده کننده های اون "چیز= اینجا بازی" انتخاب بشه.
استفاده کننده های بازی ها چه کسانی هستند ؟ :D بازیباز ها یا به عبارتی گیمر ها :D

خب اینجا یک بحثی پیش میاد.
ایا باید ملاک این انتخاب و برتری "یک سایت = یک نفر/منتقد/گیمر" باشه؟ یا باید مجموع انتخاب تمام گیمر ها باشه؟

من فکر میکنم وقتی بحث "بهترین" مطرح میشه همه باید نظر بدند. تمام جامعه بازیباز ها . نه فقط منتقدین که فرقشون با گیمر بحث/نقد/شناخت بازیه نه انجام دادن/لذت بردن/ استفاده از بازی . بله احتمال اینکه یک منتقد حرفه ای تفاوت 2 بازی را بهتر از یک گیمر حرفه ای بتونه شرح بده بسیار زیاده. ولی ایا میتونه به جای تمام گیمر ها بهترین را انتخاب کنه؟ ایا میتونه یک بهترین برای همه تشخیص بده که 100% مورد قبول واقع بشه؟ مشخصا نه :D

در واقع همین موضوع باعث میشه اختلاف نظر هم به وجود بیاد همینطور که تو این تاپیک هم شاهد هستیم. چون سلیقه وجود داره. همیشه داشته. و تنها ابزار برای انتخاب "بهترین" در هر موضوعی استفاده از اکثریت همین سلیقه محسوب میشه. یه طورایی برایند کلی گرفتن.

با همین تفکر بهترین بازی سال از دیدگاه بسیاری "مجموع انتخاب خواننده و منتقد" حساب میشه. و بلاگ مورد نظر هم بر همین اساس هر 2 مورد را اطلاع رسانی میکنه. بحث اعتبار این بلاگ اصلا مطرح نیست. چون انتخاب ها که توسط این بلاگ تولید نمیشند بلکه فقط اطلاع رسانی و جمع بندی میشند :D در مقیاس کلی هم اختلاف اصولا به قدری میره بالا که با ضریب خطا هم حساب کنیم میانگین کلی همین میشه که سال ها شده و امسال هم مثل همیشه میشه :D

خلاصه اینکه تو دو جمله بخواد جمع بشه :
1. گیم + گیمر + سلیقه = بهترین بازی
2. گیم + وبسایت/منتقد = بهترین بازی

مورد اول با هر دیدگاهی بررسی بشه "بهترین بازی سال" محسوب میشه.
مورد دوم با هر دیدگاهی بررسی بشه "بهترین بازی سال از نگاه فلان سایت" محسوب میشه :D

حالا یکی دوست داره بهترین را از نظر خودش و فلان سایت بدونه فقط. یکی هم بهترین را مجموع انتخاب همه میدونه :D به نظر من وقتی بحث "بهترین" مطرح میشه چه بپسندیم چه نه مجموع انتخاب "همه" برندست :D تاریخ هم ثابت میکنه :-"

---

اگر مبحث مورد نظر "بهترین بازی از دیدگاه فنی و هنری" که نه تنها به این تاپیک و بلاگ ربط پیدا نمیکنه بلکه باز هم ربطی به "بهترین بازی" نداره :D چون سلیقه ها متفاوته :D
البته یک راه ساده برای پیدا و انتخاب کردن بهترین بازی از دیدگاه های تکنیکی هم وجود داره که بهش میگند متا :D فقط مشکل (:D) اینجاست که u4 از هر دو نظر نه تنها بهترین بازی امسال بلکه بهترین بازی نسل محسوب میشه :D<:-P:-??
من با این قضیه که بهترین بازی امسال کدومه کاری ندارم، برام زیاد مهم هم نیست. جز دو تا مرجع گیمینگ که اتفاقا هیچکدومش تو این لیست ثبت نمیشن ( PC Gamer و RPS )، بقیه سایت‌ها رو شاید خیلی‌ سریع و سطحی بخونم و رد شم. ولی‌ به یه نکته‌ای باید دقت کنی‌ اینه که همونطور که خودت گفتی‌، منتقدا و مخصوصاً منتقد‌های سایت‌های معتبر تر و فنی تر مثل GI و Eurogamer به یه سری نکات تو انتخاب بازیها و نقد‌هاشون دقت می‌کنن که شاید خودت و خودم برامون فاکتور نباشه یا بدون تفکر ازش بگذریم.
مثلا GI الان اومده وجود 24 تا کاراکتر با گانپلی مختلف که اتفاقا هر 24 تاشون فوق‌العاده‌ و بالانس طراحی شدن رو از دلایل انتخاب Overwatch بعنوان بازی سال خودش گذشته. نزدیک‌ترین بازی به از این نظر اورواچ، Dota 2 هست با سازندگی Valve.:D همین فکر کنم مقداری از عظمت کار بلیزارد رو نشون میده. طراحی مپ و پتانسیل گیمپلی هم از عوامل موثر تو انتخاب این سایت‌ها هستن. وقتی‌ یه سایتی مثل Eurogamer میاد OW رو انتخاب می‌کنه، دلیلش این نیست که ارزش U4 رو نمی‌دونه یا می‌خواد بکوبتش(:D). احتمالا فقط معیار هاش با یه سری از سایت‌ها و گیمر‌های دیگه فرق داره.
در ضمن به نظر من امثال Game Informer و Eurogamer و Gamespot از وزنه‌های سنگین دنیای انتقاد گیم هستن (با اینکه با Eurogamer مشکلات اساسی‌ دارم.:D) و گفتن چیز‌هایی‌ از قبیل اینکه حرف اینا مرجع نیست یا ارزش زیادی نداره صرفاً خنده‌دار هست. حالا اینکه کسی‌ می‌خواد حرف یوزر‌های گیمفا رو مرجع خودش بکنه و نه Game Informer رو یه بحث دیگه هست و به سلیقه مربوط می‌شه، ربطی‌ هم به اعتبار و ارزش هیچکدوم از سایت‌ها نداره.:D
بهترین بازی‌های سال من هم بدون ترتیب خاصی‌ Tyranny ،Dishonored 2 ، Doom ، Salt and Sanctuary و Fallout 4(دوباره تونستم کامل بازیش کنم. :D) هستن. :D
داستانش که عالی نبود.ولی مدتها بود بخش کمپین یه بازی شوتر اینجوری منو سرگرم نکرده بود دلیلشم دقیقا نمیدونم.:D
ولی من که لذت بردم فراوان.
دوباره باید به شاهکار بودن Effect and cause اشاره کنم. اون مرحله تنهایی‌ 60$ ارزش داره.:D

بعضی دوستان عزیز یعنی بین 112 تا گوتی که U4 تا الان گرفته مثالی بهتر از کاربران گیمفا پیدا نمیکنند ؟ :D لااقل گیم اسپات و یوروگیمر رو که مثال میزنید کاربرای همون سایت ها رو مثال بزنید بعد میشه راجب فن بیس و این حرفا بحث کرد که قطعا با توجه به انتخاب های سال های قبل کاربران همین سایت ها هیچ ربطی به فن بیس سونی و آنچارتد نداره . به هر حال تا الان از دیدگاه 70 سایت هم انتخاب شده که شامل سایتایی که در متاکریتیک هم ثبت میشن هستن

کسانی که پول ندارند یا در خرید اورواچ شک دارند ( که از سبکش خوششون میاد یا نه ) میتونند بازی Paladins امتحان کنند که به عنوان Free owerwatch شناخته میشه
من 2-3 روزی هست نصب کردم و با دوستانم چند نفره میزنیم خیلی حال میده >:D< دیگه اورواچ چه شود :((و در اولین فرصتی که مطمئن بشم زمان بازی کردن را دارم حتما میخرمش

حجمش 4.6 GB هست و از استیم میتونید دانلود کنید ولی تحت استیم نیست و خودش یک کلاینت نصب میکنه که باید اکونت جدا بسازید

• Like
Reactions: MK_COD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or