بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
در مورد سال 2013 هم همین نظر رو داشتین؟ :-" همین مورد استناد ترین مرجع گیمینگ سال 2013 بازی TLOU رو انتخاب که که خود شما سالهاست در تلاشی ارزشهای این بازی رو کم جلوه بدی.
ایشون کلا خواب و خوراک نداره که مبادا یکوقت انچارتد4 بازی سال شناخته بشه . یعنی فقط منتظره یک سایت معروف بازی سالش رو چیزی غیر از انچارتد 4 انتخاب کنه و بیاد دوباره همون حرف های تکراری رو تکرار کنه .
واقعا حال بهم زن شده دیگه.

باشه داداش فهمیدیم اورواچ بهترین بازی قرنه :)) شما کلا سر هر جایزه میاد می گید کار تمومه ؟ چیو میخواید ثابت کنید ؟
تا این لحظه هم معلومه کار کدوم تمومه :D

Uncharted 4: A Thief's End - 111
Overwatch - 86
اوه من تازه ديدم ، اختلاف چقدر زياد شده . ديگه تقريبا بايد انچارتد رو بازي سال دونست ، چون خيلي ها انچارتد رو انتخاب كردن ، گرچه خيلي هاي ديگه هم مونده و بايد صبر كرد ولي خب اينجوري كه از ظاهرش پيداست انچارتد داره اختلاف زيادي باز ميكنه

حالا امسال هم که گذشت و داستان تکراری رو شاهد بودیم
ببینیم سالی که تلوپارت۲ میاد چه اتفاقاتی رخ میدهد :D ( قطعا بازم تاریخ تکرار میشه اما تلاش های دوستان اونجا نیز دیدن دارد )

امسال واقعا سال خوب و پرباری بود ، تمام سلایق رو راضی کرد به نظرم !
خودم از ۳تا بازی شدید لذت بردم
U4 , TF2 , INSIDE
اینساید برای من حتی از لیمبو هم جذابتر بود ، منتظر بازی بعدیشون هستیم به سختی !!
TF2 با کمپین فوق العاده و مولتی شدیدا اعتیاد آور بهترین شوتر این نسل من بود !
یو۴ هم که به اندازه کافی صحبت شده در موردش ، بهترین آنچارتد برای من

overwatch4.jpg

Game Informer (US) : Overwatch
با این انتخاب دیگه مطمئننا از نظر خیلی ها تمومه کار (+ انتخابهای قبلی)، الان فک کنم مورد استنادترین مرجع گیمینگ همین گیم اینفورمر باشه، کم دیدم از نقدهای این بازی کسی ایراد بگیره!
بگذریم، اینم یه تن دیگه!
صد در صد ارزش وبسایتایی مثل گیم اینفرمر، گیم اسپات، یوروگیمر و ...از ریدرچویس هایی مثل Gamefa بالاتره، بعید میدونم کسی اینو انکار کنه، البته از فن بی ها بعید نیس.

امسال از منظر فنی هم سال خیلی‌ خوبی داشتیم. Titanfall 2و هیتمن و Dishonored 2 از نظر طراحی محیط و پیاده‌سازی ایده‌های مختلف هر سه تا جزو بهترین بازی‌های تاریخ هستن. (به نظر من از این نظر بهتر از بقیه بازی‌های امسال.)
Sapienza از هیتمن و Effect and Cause از تایتانفال و A crack in the slab از Dishonored 2، هر سه کلاس درس طراحی و بازیسازی هستن، باید تو دانشگاه تدریس بشن اصلا.:D
مخصوصاً A crack in the slab که واقعا معجزه آرکین هست. تو صنعت تاحالا چنین چیزی دیده نشده.:D
و این:
3082280-1570195510-3064456-5189973690-3063437-7128604510-3062646-7832259227-CiYjpYmUgAEAiMX.jpg%2525253Alarge
یا id.:D

صد در صد ارزش وبسایتایی مثل گیم اینفرمر، گیم اسپات، یوروگیمر و ...از ریدرچویس هایی مثل Gamefa بالاتره، بعید میدونم کسی اینو انکار کنه، البته از فن بی ها بعید نیس.
دقیقا هر کی بخواد واسه خودش یک ریدر چویس راه بنداره خوب معلونه انچارتد محبوبیت بیشتره بین گیمر ها حالا کاری به TLOU ندارم اقا اون حقش بود ...
الان در حقیقت از نظر سایت ها Overwatch بازی سال هست

بله صد در صد ارزش مراجعی ( نه وب سایت ،جهت یادگیری ) چون EMPIRE ، GUARDIAN ، XGN و 111 جایزه در ریدر چویس های گیمفا خلاصه نمیشه البته از هیتر ها بعید نیست :D

آقا جان اگه کاره امسال از نظره کسی تمومه و گوتیش مشخص شده خب چرا هی میاد تو تاپیک میگه ؟ :)) حالا تا 2 ماه دیگه گوتی میاد میخواییم ببینیم چی میشه کسی اگه کار براش واقعا تمومه حرص نخوره تاپیکو ایگنور کنه . من نمیدونم چطوری بود که سال 2012 گیم اسپات و IGN و D.I.C.E AWARDS و nتا مرجع دیگه جورنی رو گوتی کردن گوتی واکینگ دد شد پس ؟! الان چون تعداد گوتی های U4 بیشتر شده بعضی ها انگار بدجوری خوددرگیری گرفتن ! ریلکس ...

تمام سايت هايي كه اسم و رسم بيشتري دارن نسبت به بقيه overwatch رو انتخاب كردن. به نظرم گوتي اين بازيه. به هر حال مهم اينه كه هم از اورواچ هم از يو ٤ هم از بقيه لذتش رو ببريم

• Like
Reactions: Hamid Payne and WCW
Metacritic Readers' Choice (US) : Uncharted 4: A Thief's End

M4xxv.png

مرجع مطمعنا مهمه و ارزش هركدوم فرق ميكنه و من فكر نميكنم كسى با اين نظر مخالف باشه. انتخاب اورواچ بعنوان بهترين بازى سال نزد خيلى از اين مراجع بنظر بيشتر بخاطر ايده هاى نويى هست كه انجام دادن اما با اين حال ايا اورواچ بازى يه بهتريست؟ ... بايد بحث شود:D
از طرفى فرق هست بين سليقه و برترى يك چيز. با اينحال نميشه انكار كرد كه U4 بهترين بازى يه امسال از ديد بيشتر گيمرها بوده.:D
به نظرم بحث نميخواد :D
متا ، تعداد نمرات كامل ، تعداد گوتي (تا اين لحظه) ، همه و همه نشان از برتري انچارتد داره :D
البته من از اولم گفتم تمام اين بازيا درجه يكن و بحثي درشون نيست ، اورواچم با ريسكي كه بيلزارد انجام داد عالي ظاهر شده و به خاطر نو اوري و جذب تعداد بي شماري گيمر ، جوايز زيادي گرفته و حقشم هست :D

آخرین ویرایش:
مرجع مطمعنا مهمه و ارزش هركدوم فرق ميكنه و من فكر نميكنم كسى با اين نظر مخالف باشه. انتخاب اورواچ بعنوان بهترين بازى سال نزد خيلى از اين مراجع بنظر بيشتر بخاطر ايده هاى نويى هست كه انجام دادن اما با اين حال ايا اورواچ بازى يه بهتريست؟ ... بايد بحث شود:D
از طرفى فرق هست بين سليقه و برترى يك چيز. با اينحال نميشه انكار كرد كه U4 بهترين بازى يه امسال از ديد بيشتر گيمرها بوده.:D

بله صد در صد ارزش مراجعی ( نه وب سایت ،جهت یادگیری ) چون EMPIRE ، GUARDIAN ، XGN و 111 جایزه در ریدر چویس های گیمفا خلاصه نمیشه البته از هیتر ها بعید نیست :D

جهت یادگیری:

GameSpot is a video gaming website that provides news, reviews, previews, downloads, and other information on certain video games.

mxab_5555555555555555ur888888888888888888888e.png

+
این سه وبسایت هم در حد اون سه تایی ک گفتم نیستن و ریدر چویس هم در حد منتقدین نیست، بالا برید پایین بیایید همینه.
+
پاسخ منطقی بدید، پاسختون رو میدم، درغیر این صورت این پاسخ نهایی بنده به شماست.

جهت یادگیری:

GameSpot is a video gaming website that provides news, reviews, previews, downloads, and other information on certain video games.

mxab_5555555555555555ur888888888888888888888e.png

+
این سه وبسایت هم در حد اون سه تایی ک گفتم نیستن و ریدر چویس هم در حد منتقدین نیست، بالا برید پایین بیایید همینه.
+
پاسخ منطقی بدید، پاسختون رو میدم، درغیر این صورت این پاسخ نهایی بنده به شماست.

شما الان منطقی پاسخ دادید مثلا ؟ فرق بین مجله و سایت رو من داشتم توضیج میدادم .

ایا شما تعیین میکنید حد رو ؟ اینکه فلان چیز و فلان وب سایت در حد فلان سایت هست . واقعا که بسیار زیبا منطقی صحبت نمودید .

از این منطق هاتون به ما هم بگید ببینیم چکونه حد رو تعریف میکنید تا ما هم قانع بشیم .

این بالا برید پایین بیاید هم بیشتر جمله ای در وصف شماهاس که تا overwatch یه جایزه میگیره حمله میکنید اینجا و تمامی جوایز انچارتد 4 رو ضربدر 0 مکنید ( واقعا این منطق باید تدریس بشه )

اینکه gameinformer و gamespot بزرگتر از 111 تا مرجع دیگس صرفا نظر شماس و فکت نیست . همینطور هم که مشاهده میکنید اکثرا جمیع نظرات گیمری در جهان بر اینه که انچارتد goty هست بالا بری پایین بیای همینه :))

اینم اخرین نتیجه :

uncharted 4 : 112
overwatch : 86

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or