ایشون کلا خواب و خوراک نداره که مبادا یکوقت انچارتد4 بازی سال شناخته بشه . یعنی فقط منتظره یک سایت معروف بازی سالش رو چیزی غیر از انچارتد 4 انتخاب کنه و بیاد دوباره همون حرف های تکراری رو تکرار کنه .در مورد سال 2013 هم همین نظر رو داشتین؟همین مورد استناد ترین مرجع گیمینگ سال 2013 بازی TLOU رو انتخاب که که خود شما سالهاست در تلاشی ارزشهای این بازی رو کم جلوه بدی.
اوه من تازه ديدم ، اختلاف چقدر زياد شده . ديگه تقريبا بايد انچارتد رو بازي سال دونست ، چون خيلي ها انچارتد رو انتخاب كردن ، گرچه خيلي هاي ديگه هم مونده و بايد صبر كرد ولي خب اينجوري كه از ظاهرش پيداست انچارتد داره اختلاف زيادي باز ميكنهباشه داداش فهمیدیم اورواچ بهترین بازی قرنهشما کلا سر هر جایزه میاد می گید کار تمومه ؟ چیو میخواید ثابت کنید ؟
تا این لحظه هم معلومه کار کدوم تمومه
Uncharted 4: A Thief's End - 111
Overwatch - 86
صد در صد ارزش وبسایتایی مثل گیم اینفرمر، گیم اسپات، یوروگیمر و ...از ریدرچویس هایی مثل Gamefa بالاتره، بعید میدونم کسی اینو انکار کنه، البته از فن بی ها بعید نیس.![]()
Game Informer (US) : Overwatch
با این انتخاب دیگه مطمئننا از نظر خیلی ها تمومه کار (+ انتخابهای قبلی)، الان فک کنم مورد استنادترین مرجع گیمینگ همین گیم اینفورمر باشه، کم دیدم از نقدهای این بازی کسی ایراد بگیره!
بگذریم، اینم یه تن دیگه!
دقیقا هر کی بخواد واسه خودش یک ریدر چویس راه بنداره خوب معلونه انچارتد محبوبیت بیشتره بین گیمر ها حالا کاری به TLOU ندارم اقا اون حقش بود ...صد در صد ارزش وبسایتایی مثل گیم اینفرمر، گیم اسپات، یوروگیمر و ...از ریدرچویس هایی مثل Gamefa بالاتره، بعید میدونم کسی اینو انکار کنه، البته از فن بی ها بعید نیس.
بله صد در صد ارزش مراجعی ( نه وب سایت ،جهت یادگیری ) چون EMPIRE ، GUARDIAN ، XGN و 111 جایزه در ریدر چویس های گیمفا خلاصه نمیشه البته از هیتر ها بعید نیستصد در صد ارزش وبسایتایی مثل گیم اینفرمر، گیم اسپات، یوروگیمر و ...از ریدرچویس هایی مثل Gamefa بالاتره، بعید میدونم کسی اینو انکار کنه، البته از فن بی ها بعید نیس.
Metacritic Readers' Choice (US) : Uncharted 4: A Thief's End
به نظرم بحث نميخوادمرجع مطمعنا مهمه و ارزش هركدوم فرق ميكنه و من فكر نميكنم كسى با اين نظر مخالف باشه. انتخاب اورواچ بعنوان بهترين بازى سال نزد خيلى از اين مراجع بنظر بيشتر بخاطر ايده هاى نويى هست كه انجام دادن اما با اين حال ايا اورواچ بازى يه بهتريست؟ ... بايد بحث شود![]()
از طرفى فرق هست بين سليقه و برترى يك چيز. با اينحال نميشه انكار كرد كه U4 بهترين بازى يه امسال از ديد بيشتر گيمرها بوده.![]()
بله صد در صد ارزش مراجعی ( نه وب سایت ،جهت یادگیری ) چون EMPIRE ، GUARDIAN ، XGN و 111 جایزه در ریدر چویس های گیمفا خلاصه نمیشه البته از هیتر ها بعید نیست![]()
جهت یادگیری:
GameSpot is a video gaming website that provides news, reviews, previews, downloads, and other information on certain video games.
![]()
+
این سه وبسایت هم در حد اون سه تایی ک گفتم نیستن و ریدر چویس هم در حد منتقدین نیست، بالا برید پایین بیایید همینه.
+
پاسخ منطقی بدید، پاسختون رو میدم، درغیر این صورت این پاسخ نهایی بنده به شماست.