دقيقا بنده هم در جوابش همين رو گفتم كه ١١٢ تا سايت همشون گيمفا نيستن و كلي وب سايت معتبر ديگه هم هست .بعضی دوستان عزیز یعنی بین 112 تا گوتی که U4 تا الان گرفته مثالی بهتر از کاربران گیمفا پیدا نمیکنند ؟ لااقل گیم اسپات و یوروگیمر رو که مثال میزنید کاربرای همون سایت ها رو مثال بزنید بعد میشه راجب فن بیس و این حرفا بحث کرد که قطعا با توجه به انتخاب های سال های قبل کاربران همین سایت ها هیچ ربطی به فن بیس سونی و آنچارتد نداره . به هر حال تا الان از دیدگاه 70 سایت هم انتخاب شده که شامل سایتایی که در متاکریتیک هم ثبت میشن هستن
البته پست من قبل تر از اون جایزه هاش بود . اما نکته بعدی بر فرض این جایزه ها بیاد روش . امسال کاری ندارم اون جایزه ها نیومده هنوز و مشخص نیست کی میبره . چیزی که مشخصه اینه که دوستان با اسناد به اون 3 تا سایت معروف اینجا کار رو کلا تمام کردن .این جداسازی جایزه ها رو من چندان قبول ندارم ولی در مورد فالوت این بازی آخرش دو تا جایزه معتبر AIAS و BAFTA رو گرفت امسال هم کسی بخواد به منابع معتبرتر استناد کنه اگه صبر کنه تا همه جوایز مشخص بشه بهتره.
بابا عزيزه دل، من خودمم نظرم همينه . دارم ميگم با اون استدالال . مسلما ويچر شايسته هر لقبي كه بديم هست
حرف شما هم درست... اما اگه بازی های 2015 در حد اسم خودشون می درخشیدن... باز می تونست لقب بهش بهترین بازی تاریخ رو بدیم...؟
ویچر جایزه هاش ۲۰۰ تا هم بود بازم فرقی در اصل ماجرا پیش نمی اومد به نظر من که تو نقدها به بازی کم لطفی شد و امتیاز ۹۲ حق مطلب رو در موردش ادا نمیکنه! پارسال هم بازیهای فوق العاده ای منتشر شدن، مثلا من تازه دارم متال گیر رو میرم، حداقل از نظر گیم پلی یکی از خفن ترین بازیهایی هست که تو عمرم دیدم حالا از بحث جوایز امسال خیلی دور نشیمحرف شما هم درست... اما اگه بازی های 2015 در حد اسم خودشون می درخشیدن... باز می تونست لقب بهش بهترین بازی تاریخ رو بدیم...؟
بیشتر موفقیت ویچر برای اینکه بتونه از لحاظ تعداد از اون بازی که اسمشو نمیاریم پیشی بگیره این بود که بقیه بازی ها در حد و اندازه اسم خودشون ظاهر نشدن... و یجوری اون تعداد جوایز در گرو در حد انتظار ظاهر شدن یا نشدن برخی عناوین دیگه بود...
اما به هر حال چیزی که تو تاریخ ثبت میشه اینه که جوایز ویچر بیشترین هست... به بقیه موارد توجهی نمیشه...
نه ویچر نه سال 2015 بلکه هر سالی... فقط کیفیت خوده بازی تاثیر گذار نیست گاهی وقتا به خاطر اینکه عناوین دیگه انتظارات رو براورده نکردن مجبور میشن بدن به همون بازی که انتظارات رو برآورده کرده...
منم نمیگم ویچر تو 2015 اول نمیشد... میشد... فقط بحث سر بهترین تاریخ هست... که واقعا نمیشه به راحتی به یه بازی اینو اختصاص داد...ویچر جایزه هاش ۲۰۰ تا هم بود بازم فرقی در اصل ماجرا پیش نمی اومد به نظر من که تو نقدها به بازی کم لطفی شد و امتیاز ۹۲ حق مطلب رو در موردش ادا نمیکنه! پارسال هم بازیهای فوق العاده ای منتشر شدن، مثلا من تازه دارم متال گیر رو میرم، حداقل از نظر گیم پلی یکی از خفن ترین بازیهایی هست که تو عمرم دیدم حالا از بحث جوایز امسال خیلی دور نشیم
هنوز اول کاری دیگه؟ یه 40-50 ساعت دیگه ممنون میشم بیای نظرت را درباره بازی بگی.، مثلا من تازه دارم متال گیر رو میرم، حداقل از نظر گیم پلی یکی از خفن ترین بازیهایی هست که تو عمرم دیدم
مشکل همینه دیگه که شما میگی نمیشه اقا ایشون نظرشخصیش براش بهترین بازی تاریخ اشکالی داره تازه منظورش بد متوجه شدین از لحاظ اعتبار جایزه ها میگه که سایت ها دادن به ویچر الان یکی اینجا چند صفحه قبل گفت از نظرش انچارتد 4 بهترین بازی تاریخه . بتمن هم واقعا شایسته نبود برای متای بالای 90 درسته بازی خیلی خوبی بود ولی مشکلاتی که بهش تو نقد ها اشاره شده بود داشت مخصوصا افراط تو بت موبیل با موشک و.. که برای خیلیا من جمله من ناخوشایند بودمنم نمیگم ویچر تو 2015 اول نمیشد... میشد... فقط بحث سر بهترین تاریخ هست... که واقعا نمیشه به راحتی به یه بازی اینو اختصاص داد...
ولی همین متال رو خیلی فن ها اصلا ازش ناراضی بودن... با اینکه نمرات خوبی هم گرفت... ولی شاید براشون بدترین متال شماره دار بوده... که با اختلافات کوجیما و کونامی میشه یجوری توجیه کرد... یا بتمن در عین اینکه خیلی خوب بود... منتقدای زیادی ولی باهاش حال نکردن... و... اگه اینا بهتر بودن... جوایز بیشتری دریافت می کردن... و صد در صد جوایز ویچر کمتر میشد... یعنی به راحتی میشد لقب بهترین بازی تاریخ ازش گرفته شه... برای این خاطر میگم که وابسته هستند...
منم بحث رو همینجا تموم می کنم که به بیراهه نریم
MGSV:TPP قربانی ناتمومی خودش بود. معلوم بود نصفه و تیمه ناتموم مونده ولی گیمپلی بازی انقدر جذابه که من بعد از ۱ ماه بازی رو تونستم ببخشم و دوباره ازش کلی لذت ببرم.هنوز اول کاری دیگه؟ یه 40-50 ساعت دیگه ممنون میشم بیای نظرت را درباره بازی بگی.
جدا از گیمپلی، در زمینه داستان که همیشه بخش اصلی متال گیر بوده، با عنوانی در سطح بقیه متال گیر ها رو به رو نیستیم. تو کل بازی هم پلات توییست خاصی نیست به جز یه پلات توییست افتضاح موقع اندینگ که به معنای واقعی تجربه بازی را ruin می کنه.
در کل متال گیر 5 عنوانی نبود که انتظار می رفت.سال قبل هم ویچر سر کم آوردن رقباش اومد اینطوری جایزه ها را درو کرد. اوضاع در حدی خراب بود که متال گیر تعداد گوتی هاش از بلادبورن هم کمتر شد(الان کیفیت بلادبورن را زیر سوال نبردم.دارم به کم گوتی گرفتن بازی های میازاکی اشاره می کنم.)از اونطرف بتمن هم اون چیزی که باید، نبود.
اگر رقبای ویچر در حد انتظارات ظاهر می شدند،شاید ویچر بازم بیگ وینر می شد(اونم شاید) اما مسلما نه با این اختلاف.
پس تو منطق شما نظر خودت هیچ جایگاهی نداره و هر چی دیگران گفتن همونهدستکم اونایی که میگفتن Uncharted 4 بهترین بازی 2016 هست سفتو سخت پای حرفشون وایسادن و منطق خودشون رو با تغییر مسیر باد عوض نکردن!"بزرگتر از 111 مرجع دیگر" ؟ شما ریدرچویس گیمفا رو هم تراز با گیم اسپات میدونین و در زمره اون قرار میدین؟!
منطق بنده :
وبسایت های معتبر و شناخته شده > منتقدین به صورت کلی > ریدر چویس
در این که فنتوم پین شاهکار بود(و هست ) شکی نیست. من خودم همین الان هم وقت کنم بازیش می کنم و تاحالا 300 ساعتی پاش وقت گذاشتم.MGSV:TPP قربانی ناتمومی خودش بود. معلوم بود نصفه و تیمه ناتموم مونده ولی گیمپلی بازی انقدر جذابه که من بعد از ۱ ماه بازی رو تونستم ببخشم و دوباره ازش کلی لذت ببرم.
خلاصه MGSV:TPP شاهکاره.
Doom هم احتمالش هست بشه كلا گوتياي اين سايت تو اين چند سال به شكلي بوده كه احتمال ميدم بدنش به InsideU4 اول inside دوم یا بالعکس