اوه یادم اومد، Hitman هم خیلی امکانش بالاست، ولی خب من مرده شما زنده همون U4 هست، حالا که بحث داغ شد شرط بنیدیم؟![]()
Hitman امسال راستى چطور بود؟ بچه هاى حرفى دربارش نميزنن! واقعا استحقاق بازى سال بودن رو داره؟اوه یادم اومد، Hitman هم خیلی امکانش بالاست، ولی خب من مرده شما زنده همون U4 هست، حالا که بحث داغ شد شرط بنیدیم؟![]()
انقدري خوب هست كه بمب بزرگ gory كرده اين بازي روHitman امسال راستى چطور بود؟ بچه هاى حرفى دربارش نميزنن! واقعا استحقاق بازى سال بودن رو داره؟
فوق العاده عالی، تنها بازی مخفی کاری اصیل تو این صنعت در حال حاضر. نه اسپلینتر سل، نه متال گیر، نه Thief و نه خیلیای دیگه اصلا تمرکزشون دیگه این مورد نیست. فقط و فقط Hitman مونده بین بازی هایی که واقعا فقط مخفی کاری باشه هدفشون.Hitman امسال راستى چطور بود؟ بچه هاى حرفى دربارش نميزنن! واقعا استحقاق بازى سال بودن رو داره؟
نهانچارتد 4 حتی بین کاندیدهاش نبود؟!
من که بهتون گفتم این سایت اصلا نرمال نیست و خیلی بیخوده ... خدا رو شکر قبل از تایین برندهاش گفتم که یه وقت نگن چون انچارتد رو انتخاب نکرد من این رو دربارش میگم.انچارتد 4 حتی بین کاندیدهاش نبود؟!
من که گفتم از اونجایی که این سایت همیشه ارادت خاصی به ND داشته اصلا تعجب نداشتانچارتد 4 حتی بین کاندیدهاش نبود؟!
هیتمن خیلی خوب بود. برعکس چیزی که کسایی که تجربه نکردن فکر میکنن (و چیزی که خودم قبل تجربه فکر میکردم) روند اپیزودیکش اصلا صدمه ای بهش نزد و به نفعش هم بود. بعد از افتضاح absolution و اعلام اینکه نسخه ی جدید اپیزودیکه به شخصه فکر میکردم این نسخه هم یه افتضاحی مثل اون بشه ولی واقعا سوپرایزم کرد و عالی بود، مخصوصا Sapienza که هر چی ازش بگم کم گفتمکلا بازی به شدت آندرریت شده متاسفانه...
فوق العاده عالی، تنها بازی مخفی کاری اصیل تو این صنعت در حال حاضر. نه اسپلینتر سل، نه متال گیر، نه Thief و نه خیلیای دیگه اصلا تمرکزشون دیگه این مورد نیست. فقط و فقط Hitman مونده بین بازی هایی که واقعا فقط مخفی کاری باشه هدفشون.
یکی از بهترین شماره های سری هست و اتفاقا اتفاقا داستان بسیار خوب و عالی و پر رمز و رازی داره که روایت بسیار خوبی هم داره. من خیلی سوپرایز شدم وقتی بازیش کردم. مپ های بسیار بسیار بزرگ و پر جزییات که هر مپ رو میشه با 120 الی 190 روش کم کم هدف ها رو به انجام رسوند. چلنج های زیاد و ماموریت های اختصاصی انلاین زیاد و باقی موارد.
Hitman امسال بدون شک یکی از Underrated ترین بازی های ممکن بوددلیلشم فقط بخاطر اپیزودی بودن و سریالی بودنش بود که الحق تصمیم عجیبی هم بود از طرف IO.
گرافیک بازی هم خیلی خوب و تر و تمیز هست و بازی کلا یه حس با کلاس و مرتبی به ادم میده وقتی بازیش میکنه. بشدت توصیه میشه.
من اتفاقا از نسخه قبلى خوشم اومد! اين نسخش هم اپيزوديك بودنش باعث شد فكر كنم بازى درحد و اندازه هيتمن هاى قبلى نيست كه اينجورى دارن منتشرش ميكنن و يكجورى يه نسخه ى سطحى از بازى باشه! حتى فكر نميكردم بازى داستانى داشته باشه ، يعنى در حد اين رو بكش و تمام! انگار روايت داستانى هم داريمانقدري خوب هست كه بمب بزرگ gory كرده اين بازي رو