بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
qvp9_1-6-2017_23-30-35.jpg
اوه شت!!!! تحریریه IGN هم Overwatch رو بعنوان بهترین بازی سال انتخاب کردن!!!!
یوروگیمر، گیم اسپات، گیم اینفورمر، گیم آواردز و الان هم IGN... چ کرده این بازی انصافا منتظر همین انتخاب بودم دیگه تو افق محو میشم :دی

Hitman امسال راستى چطور بود؟ بچه هاى حرفى دربارش نميزنن! واقعا استحقاق بازى سال بودن رو داره؟
فوق العاده عالی، تنها بازی مخفی کاری اصیل تو این صنعت در حال حاضر. نه اسپلینتر سل، نه متال گیر، نه Thief و نه خیلیای دیگه اصلا تمرکزشون دیگه این مورد نیست. فقط و فقط Hitman مونده بین بازی هایی که واقعا فقط مخفی کاری باشه هدفشون.
یکی از بهترین شماره های سری هست و اتفاقا اتفاقا داستان بسیار خوب و عالی و پر رمز و رازی داره که روایت بسیار خوبی هم داره. من خیلی سوپرایز شدم وقتی بازیش کردم. مپ های بسیار بسیار بزرگ و پر جزییات که هر مپ رو میشه با 120 الی 190 روش کم کم هدف ها رو به انجام رسوند. چلنج های زیاد و ماموریت های اختصاصی انلاین زیاد و باقی موارد.

Hitman امسال بدون شک یکی از Underrated ترین بازی های ممکن بود :D دلیلشم فقط بخاطر اپیزودی بودن و سریالی بودنش بود که الحق تصمیم عجیبی هم بود از طرف IO.

گرافیک بازی هم خیلی خوب و تر و تمیز هست و بازی کلا یه حس با کلاس و مرتبی به ادم میده وقتی بازیش میکنی. بشدت توصیه میشه.

آخرین ویرایش:
اوه پالیگان به DOOM داد! وای که چ کرده این بازی ... وقتی اولین امتیازهاش منتشر شد من کلی منتقدها رو نفرین کردم الان باید پس بگیرم :D هر چند بنظرم باز هم بیشتر باید به این بازی توجه بشه خیلی وقته سازنده ها نسبت به بخش داستانی شوترها کم توجهی می کنند! نباید این کلا فراموش بشه خصوصا برای شوتر با اصالتی مثل DOOM...
بهترین های سال از دید تحریریه Polygon:
#1: DOOM
#2: Inside
#3: Overwatch
#4: Firewatch
#5: Superhot
#6: The Witness
#7: Dishonored 2
#8: Stardew Valley
#9: Titanfall 2
#10: The Last Guardian

آخرین ویرایش:
هیتمن خیلی خوب بود. برعکس چیزی که کسایی که تجربه نکردن فکر میکنن (و چیزی که خودم قبل تجربه فکر میکردم) روند اپیزودیکش اصلا صدمه ای بهش نزد و به نفعش هم بود. بعد از افتضاح absolution و اعلام اینکه نسخه ی جدید اپیزودیکه به شخصه فکر میکردم این نسخه هم یه افتضاحی مثل اون بشه ولی واقعا سوپرایزم کرد و عالی بود، مخصوصا Sapienza که هر چی ازش بگم کم گفتم:Dکلا بازی به شدت آندرریت شده متاسفانه...

انچارتد 4 حتی بین کاندیدهاش نبود؟!
نه =))
از اين حقه استفاده كردن تا امار سايتشونو ببرن بابا ، اخرشم كلا حسابش نكردن :| حركتشون خيلي چيپ بود :D

1-Doom
2- Inside
3- Overwatch
4- Firewatch
5- Superhot
6- The Witness
7- Dishonored 2
8- Stardew Valle
9- Titanfall 2
10- The Last Guardian

انچارتد 4 حتی بین کاندیدهاش نبود؟!
من که بهتون گفتم این سایت اصلا نرمال نیست و خیلی بیخوده ... خدا رو شکر قبل از تایین برندهاش گفتم که یه وقت نگن چون انچارتد رو انتخاب نکرد من این رو دربارش میگم.
IGN : Overwatch
IGN Reader's Choice : Uncharted 4 A Thief's End

انصافا دم اورواچ گرم ..حسابی ترکونده ... خیلی سخته که نظر این همه سایت بزرگ رو به یه بازی جلب کنی. انچارتد هم که قلب گیمرا رو تسخیر کرده

واقعا وقتی میگیم OW یک بازی فوق العاده هست یه عده میگن مگه چی داره این بازی :دی این بازی نشون داد که یه بازی تماما آنلاین چطور میتونه با عناوین داستان محور رقابت کنه. فقط امیدوارم سازنده هوا ورشون نداره که از این به بعد برن تو کار تماما آنلاین و به این توجه کنند که سازنده این بازی بلیزارد هست و هر کسی نمیتونه در این حد و اندازه بازی بسازه

• Like
Reactions: SMB2VF and uriel
هیتمن خیلی خوب بود. برعکس چیزی که کسایی که تجربه نکردن فکر میکنن (و چیزی که خودم قبل تجربه فکر میکردم) روند اپیزودیکش اصلا صدمه ای بهش نزد و به نفعش هم بود. بعد از افتضاح absolution و اعلام اینکه نسخه ی جدید اپیزودیکه به شخصه فکر میکردم این نسخه هم یه افتضاحی مثل اون بشه ولی واقعا سوپرایزم کرد و عالی بود، مخصوصا Sapienza که هر چی ازش بگم کم گفتم:Dکلا بازی به شدت آندرریت شده متاسفانه...
فوق العاده عالی، تنها بازی مخفی کاری اصیل تو این صنعت در حال حاضر. نه اسپلینتر سل، نه متال گیر، نه Thief و نه خیلیای دیگه اصلا تمرکزشون دیگه این مورد نیست. فقط و فقط Hitman مونده بین بازی هایی که واقعا فقط مخفی کاری باشه هدفشون.
یکی از بهترین شماره های سری هست و اتفاقا اتفاقا داستان بسیار خوب و عالی و پر رمز و رازی داره که روایت بسیار خوبی هم داره. من خیلی سوپرایز شدم وقتی بازیش کردم. مپ های بسیار بسیار بزرگ و پر جزییات که هر مپ رو میشه با 120 الی 190 روش کم کم هدف ها رو به انجام رسوند. چلنج های زیاد و ماموریت های اختصاصی انلاین زیاد و باقی موارد.

Hitman امسال بدون شک یکی از Underrated ترین بازی های ممکن بود :D دلیلشم فقط بخاطر اپیزودی بودن و سریالی بودنش بود که الحق تصمیم عجیبی هم بود از طرف IO.

گرافیک بازی هم خیلی خوب و تر و تمیز هست و بازی کلا یه حس با کلاس و مرتبی به ادم میده وقتی بازیش میکنه. بشدت توصیه میشه.
انقدري خوب هست كه بمب بزرگ gory كرده اين بازي رو
من اتفاقا از نسخه قبلى خوشم اومد! اين نسخش هم اپيزوديك بودنش باعث شد فكر كنم بازى درحد و اندازه هيتمن هاى قبلى نيست كه اينجورى دارن منتشرش ميكنن و يكجورى يه نسخه ى سطحى از بازى باشه! حتى فكر نميكردم بازى داستانى داشته باشه ، يعنى در حد اين رو بكش و تمام! انگار روايت داستانى هم داريم:D خيلى ديدم نسبت به اين نسخه بد بود. مرسى از توضيحاتتون

• Like
Reactions: SMB2VF and Red Ѵ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or