کلا هرچیزی در مورد U4 گفته میشه سلیقه ایه!![]()
شرمنده ی اخلاق ورزشیت،ولی از بخش هایی که اشاره کردی تو پرانتز، فقط این یک مورد رو میتونم قبول کنم : موجودات فانتزی !مسلما همه نظرات سلیقه هست. اما من با توجه به چیزی که از UC از روز اول بود، یعنی یه Action/Adventure با استایل هنری و گیم پلی خاص و المان های فانتزی، انتظارم از بازی شده همین. و مشکلم با حذف این المان ها که بالا هم توضیح دادم (استایل هنری و رنگ آمیزی شارپ و اغراق شده، ست پیس های فوق تخیلی، موجودات و کلا یه داستان فوق فانتزی و مرموز) اینه که این رئال شدن کمکی به بازی نکرده و باعث نشده یه چیز خیلی خفن و استثنایی بشه. الزاما چیزی که تو TLoU خیلی عالی بود نمیتونه تو UC هم عالی باشه چون دو بازی متفاوتن و البته این کاملا نظر شخصی منه و طبیعی هست که خیلی ها قبول نداشته باشنش.
اما در مورد گیم پلی به نظر من UC4 شاهکار واقعی بود و اولین گیم پلی نسل بعدی!! یعنی از گرافیک پشم ریزون UC4 که بگذریم خود گیم پلی نسل جدید رو نشون میداد. محیط های بزرگ تر، AI خیلی خفن تر تا جایی که رو درجات سختی بالا دیگه رسما نمیشه تمومش کرد!افزایش دوز مخفی کاری هم یه تصمیم بی نهایت درست بود. من که خودم شخصا نمیتونم گیم پلی از این بهتر رو برای UC4 متصور بشم. چیزی نبود که نداشته باشه.
در کل به نظر من UC4 جزو معدود بازی های کامل و واقعا نسل بعدی(!) این نسل هست که درش پیشرفت به افزایش گرافیک و روزولوشن خلاصه نشده. میشه تکامل و تحول رو تو همه اجزاعش دید، از گرافیک و انیمیشن و کیفیت مدل ها گرفته تا هوش مصنوعی و گیم پلی. در نتیجه نمره من بهش 10 هست و حتی نبود چیزهایی که دوست داشتم باشه باعث نمیشه ایرادی بگیرم بهش. فقط در مخیله خودم میگم ایکاش اینجوری بود...
هم کاملا و به طور 100% مخالفم!الزاما چیزی که تو TLoU خیلی عالی بود نمیتونه تو UC هم عالی باشه چون دو بازی متفاوتن و البته این کاملا نظر شخصی منه و طبیعی هست که خیلی ها قبول نداشته باشنش.
یه نکته ای بگمشخصا به نظرم پازل های این شماره هم از قبلیا بهتر بوده!![]()
نظرتون چیه .. uc ga > uc1> uc2
با این مورد که اون بهترین پازل سری بود هم موافقمیه نکته ای بگم
آنچارتد بازی پازل ادونچر نیست...
صرفا پازل های بازی باید فان باشند تااینکه آدم دو هفته روشون فکر بکنه
و در این مورد بشدت با امیر موافقم
اون پازل زیر زمین واچ تاور
بنظرم زیبا ترین و بهترین پازل کل سری آنچارتد بود
مخصوصا اونجا که توی دفترچه تنظیمش میکردی...
خیلی فان و خوب بود...
ماکان میدونی نظر منو تو خیلی فرق داره البته خودت که میدونی من به فراخر رشته ی تحصیلیم از دید ادبی به همه چی نگاه میکنممسلما همه نظرات سلیقه هست. اما من با توجه به چیزی که از UC از روز اول بود، یعنی یه Action/Adventure با استایل هنری و گیم پلی خاص و المان های فانتزی، انتظارم از بازی شده همین. و مشکلم با حذف این المان ها که بالا هم توضیح دادم (استایل هنری و رنگ آمیزی شارپ و اغراق شده، ست پیس های فوق تخیلی، موجودات و کلا یه داستان فوق فانتزی و مرموز) اینه که این رئال شدن کمکی به بازی نکرده و باعث نشده یه چیز خیلی خفن و استثنایی بشه. الزاما چیزی که تو TLoU خیلی عالی بود نمیتونه تو UC هم عالی باشه چون دو بازی متفاوتن و البته این کاملا نظر شخصی منه و طبیعی هست که خیلی ها قبول نداشته باشنش.
اما در مورد گیم پلی به نظر من UC4 شاهکار واقعی بود و اولین گیم پلی نسل بعدی!! یعنی از گرافیک پشم ریزون UC4 که بگذریم خود گیم پلی نسل جدید رو نشون میداد. محیط های بزرگ تر، AI خیلی خفن تر تا جایی که رو درجات سختی بالا دیگه رسما نمیشه تمومش کرد!افزایش دوز مخفی کاری هم یه تصمیم بی نهایت درست بود. من که خودم شخصا نمیتونم گیم پلی از این بهتر رو برای UC4 متصور بشم. چیزی نبود که نداشته باشه.
در کل به نظر من UC4 جزو معدود بازی های کامل و واقعا نسل بعدی(!) این نسل هست که درش پیشرفت به افزایش گرافیک و روزولوشن خلاصه نشده. میشه تکامل و تحول رو تو همه اجزاعش دید، از گرافیک و انیمیشن و کیفیت مدل ها گرفته تا هوش مصنوعی و گیم پلی. در نتیجه نمره من بهش 10 هست و حتی نبود چیزهایی که دوست داشتم باشه باعث نمیشه ایرادی بگیرم بهش. فقط در مخیله خودم میگم ایکاش اینجوری بود...
انچارتد ۳ جز از لحاظ بصری و پازل ... تو هیچ زمینه دیگه ای نزدیک به انچارتد دو هم نمیشه چه برسه به برتری .دست شما درد نکنه U3 و U4 رو با اون دوتا دیگه یکی کردی!
کسی نگفت U2 بده، گفتیم اونا کامل ترن
گفتی GA.... سونی که همه ی بازی های ویتا رو ریمستر کرد! اینم برا PS4 بده دیگه!:[
با این مورد که اون بهترین پازل سری بود هم موافقم
پازل زیرزمین( U3 ، فرانسه) رو هم دوست داشتم!(طرح شیر و گاو و عقاب بود و باید تو جدول میچیدیم
)
انچارتد ۳ جز از لحاظ بصری و پازل ... تو هیچ زمینه دیگه ای نزدیک به انچارتد دو هم نمیشه چه برسه به برتری .دست شما درد نکنه U3 و U4 رو با اون دوتا دیگه یکی کردی!
کسی نگفت U2 بده، گفتیم اونا کامل ترن
گفتی GA.... سونی که همه ی بازی های ویتا رو ریمستر کرد! اینم برا PS4 بده دیگه!:[
با این مورد که اون بهترین پازل سری بود هم موافقم
پازل زیرزمین( U3 ، فرانسه) رو هم دوست داشتم!(طرح شیر و گاو و عقاب بود و باید تو جدول میچیدیم
)
آنچارتد 4 اولین بازی تو سری بود که جدا از ته اعماق وجود حس کاوشگری و پیدا کردن گنج رو به من داد. مخصوصا همون پازلی که شما میگی و اون قسمت که باید مجسمه Avery رو اون بزرگه رو پیدا میکردن.یه نکته ای بگم
آنچارتد بازی پازل ادونچر نیست...
صرفا پازل های بازی باید فان باشند تااینکه آدم دو هفته روشون فکر بکنه
و در این مورد بشدت با امیر موافقم
اون پازل زیر زمین واچ تاور
بنظرم زیبا ترین و بهترین پازل کل سری آنچارتد بود
مخصوصا اونجا که توی دفترچه تنظیمش میکردی...
خیلی فان و خوب بود...
قبول ندارم،ولی حوصله ی بحث در مورد مقایسه ی اون دوتا رو دیگه ندارمانچارتد ۳ جز از لحاظ بصری و پازل ... تو هیچ زمینه دیگه ای نزدیک به انچارتد دو هم نمیشه چه برسه به برتری .
........
انچارتد گلدن ابیس رو اگه با انتظارات پایین بری سمتش کاملا سوپرایز و غافلگیرت میکنه
آنچارتد 4 اولین بازی تو سری بود که جدا از ته اعماق وجود حس کاوشگری و پیدا کردن گنج رو به من داد. مخصوصا همون پازلی که شما میگی و اون قسمت که باید مجسمه Avery رو اون بزرگه رو پیدا میکردن.