دوست عزیز اول نظر اون دوستمون بی طرفانه نبود .. چون وقتی پستشم بخونی فقط داره نکات منفی که بیشترشونم من در اوردیه ازش میباره ... دریغ از نکات مثبت. به این نمیگن نظر بی طرفانه ...یک بنده خدایی اومد بی طرفانه نظرش گفت دوباره شروع کردن مسخره بازی و ترول کردن خودشون در حقیقت چون اون که گفت از نظر منم U4 باید گوتی باشه ولی از نظر این علما کلا بازی انحصاری مخصوصا که متاش بالای 90 بشه جز مقدسات حساب میشه و یکجورایی بت هست نباید کسی چیزی بگه کلا هیچ ایرادی به وارد نیست تفکراتشون کمونیستی هست
شما نظر بده بعد بیا سریع قضاوت کن خوبه خودتم که مثلا بی طرف هستی گفتی تو چند پست قبلت U4 برات فاصله داشت با معیارت حالا سریع مثلا میخوای طرف بازی بگیری کلا خیلیای دیگه هم هستن که فن خود سونی ان برو تایپک U4 پست هاشون هستن که راضی نبودن در حد شماره 2دوست عزیز اول نظر اون دوستمون بی طرفانه نبود .. چون وقتی پستشم بخونی فقط داره نکات منفی که بیشترشونم من در اوردیه ازش میباره ... دریغ از نکات مثبت. به این نمیگن نظر بی طرفانه ...
دومم نیازی نیست از اب گل الود ماهی بگیری ... اگه یکی هم اومده بود همچین نظری درباره هورایزن ۳ و یا اورواچ اینجا یا تو تاپیک هاشون داده بود .. شک نکن بیشتر یا کمتر نقل قول میشد و کلی چیز توپ بارش میکردن .. یاور نداری امتحان کنیم ... ؟
پس بی خود سعی نکن همچین چیزایی رو به یه دسته یا گروه خاص ربط بدی و
کسایی که همچین ایرادی از آنچارتد میگیرن همونایی هستن که انتظار دارن نوتی برگرده باز کرش بسازه. در نظر نمیگیرن که ناوتی داگ اون ناوتی داگ قدیم نیست بزرگ شده و بازیاش هم باید به موزات با پخته تر شدن ناوتی پخته تر بشندر مورد آنچارتد نظرات متفاوت هست و هر کدوم از فن های سری نظری دارنهرچند آنچارتد 4 یکی از بهترین بازیهای امسال بود؛ با این وجود بهترین آنچارتد نبود. بهترین نسخه آنچارتد شماره 2 بازی بود. از نظر من بزرگترین مشکلی که آنچارتد 4 داشت این بود که بازی بیش از حد رئال شده بود و مقداری از فانتزی بودنش فاصله گرفته بود. دیگه خبری از مبارزه با موجودات عجیب و غریب که الزاما امضای این سبک و این سری هست نبود.
با این حال دقت کنید که شماره چهارم یک بازی رو در این حد ساختن که مورد توجه شدید منتقدین و گیمرها قرار بگیره کار هر کسی نیست و این جا هست که تفاوت کمپانی هایی مثل ND با بقیه مشخص میشه.
من خودم تو این تاپیک بدترین پست راجع به انچارتد رو دادم ... سندشم موجوده ... نیم نفرم نقل قولم نکرد .. که توش متلکی و نه تیکه انداختن باشه ... چون همه میدونن اگه چیزی هم گفتم از روی قصد و غرض و هیت ورزی نیست ... بلکه ایرادهایی بوده که از نظر من تو بازی بوده . و ایرادم بوده ... نه اینکه فلان چیزش فلان بوده .. پس بازی مضخرف و اورریت شده استبرو یک سر به تایپک همون U4 بزن ببین فن های خود سونی هم نامریی هستن یا نه اونجا هم هر کی یک اشکالی گرفته یک پوششی سریع نقل قولش کرده پوشش داده طرف داره میگه اقا پازل هاش نسبت به شماره 2 سطحی تره این نامریی یا هیتر حتما یا U4 خر است حتما
هر کسی یه نظری داره قرار نیست همه مثل هم فکر کنند و نظراشون یکی باشه ، همین دوستی رو که میگی از نظرش U GA از U3 خیلی بهتره ولی از نظره من و خیلی های دیگه اصلا یا مثلا از نظره دوست صمیمی من U3 بهترین آنچارتد هست پس دلیل نمیشه کسی بگه U2 بهترینه شما بیای سو استفاده کنی چون شما اومدی اینجا اینا رو بگی که سطح و ارزش U4 رو بیاری پایین و اون قضیه فان اوورریتد بودن چون اون همه منتقدی که واضح گفتن بهترین در فرنچایز هست از پشت کوه نیومدن ، اگه نوتی داگ میومد U4 هم مثل 2 و 3 با همون سبک و سیاق میساخت و کپی پیست می کرد با گرافیک بالاتر امکان نداشت متاش بالا 90 بشه .شما نظر بده بعد بیا سریع قضاوت کن خوبه خودتم که مثلا بی طرف هستی گفتی تو چند پست قبلت U4 برات فاصله داشت با معیارت حالا سریع مثلا میخوای طرف بازی بگیری کلا خیلیای دیگه هم هستن که فن خود سونی ان برو تایپک U4 پست هاشون هستن که راضی نبودن در حد شماره 2
کسایی که همچین ایرادی از آنچارتد میگیرن همونایی هستن که انتظار دارن نوتی برگرده باز کرش بسازه. در نظر نمیگیرن که ناوتی داگ اون ناوتی داگ قدیم نیست بزرگ شده و بازیاش هم باید به موزات با پخته تر شدن ناوتی پخته تر بشن
ناوتی بعد TLoU به سطحی از شخصیت پردازی و ریالیسم رسیده که دیگه خیلی از بازیای قدیمش تو دیدگاه جدیدش جا نمیگیرن.
نمیخوام بگم کسایی که میگن آنچارتد باید مثل قدیم باشه یا ناوتی باید کرش بسازه اشتباه میکنن. اون نوع سبک بازی هم خیلی شیرینه منتها دیگه ناوتی اون ناوتی داگ نیست.
هیچ آنچارتدی قبل از 4 سطح شخصیت پردازی و گیم پلیش تا این حد قوی نبوده. میتونید با من بحث بکنید منم خوشحال میشم ولی در نهایت امر فکت فکته.
حالا حذف شدن موجودات اهريمنى بخودى خود بنظرم اشكال نيست اما چيزى كه توى قسمت اخرى خودنمايى ميكرد شخصيت پردازى بازى بود. يعنى بازى بشدت خودش رو مديون شخصيت ها ميكرد اين به خودى يه خود خيلى عاليه اما نه وقتى بقيه ى چيزها تحت تاثيرش قرار بگيرن برخلاف سه قسمت قبل. اين اتفاق هم ميشه دليل تاثيرى كه بازى اخرين ما داشت دونست. اخرين ما شخصيت پردازى بينظيرى داشت كه در كنار داستان فوق العاده و گيم پلى خوب موفقيت زيادى كسب كرد. من فكر ميكنم ناتى داگ خواست انچارتد رو هم با همين فرمول بره كه من فكر نميكنم تونست مثل اخرين ما تاثير گذار باشه. شايد حذف موجودات اهريمنى و واقع گرايانه تر شدن بازى بهمين دليل باشه. من اتفاقى كه خيلى اذيتم كرد يك بخش كسل كننده ى بچگى هاى ناتان بود و دو كاهش صحنه هاى اكشن بازى ، حتى با اينكه از داستان بازى انتظار بالايى داشتم اما بازهم مثل اون دو مورد بالا اذيتم نكرد.سریع طومار رو پیچیدین رفت. میخواهید بحث کنید درست وارد بحث بشین. برعکس این تفکر اشتباه من اصلا انتظار ندارم ND کرش بسازه. کسی ایراد نگرفت به گیم پلی و شخصیت پردازی. قبل از کامنت دادن اول با دقت کامنت رو بخون بعد تند تند شروع کن به تایپ کردن.
بحث پخته تر شدن دلیل بر حذف یک سری المان ها نیست. مگر ROTTR پخته تر نشده بود؟ ولی المانهای اصلی سبک رو حفظ کرده بود. ایضا در مورد آنچارتد 2 و 3 همین مورد صادق هست. در این سبک حضور موجودات عجیب و مبارزه با اونها، همونطور که توی کامنت قبلی گفتم، امضای سبک هست و اگر این امضاء حذف بشه دلیل بر پختگی نیست و به عنوان عیب تلقی میشه. آنچارتد 4 از نظر گیم پلی، داستان، موسیقی و گرافیک همه و همه در حد کمال هست ولی تنها ایرادی که من میتونم بهش بگیرم همین مورد هست که انتظار بیحایی نیست چون دارم آنچارتد بازی میکنم نه یک بازی دیگه
حالا حذف شدن موجودات اهريمنى بخودى خود بنظرم اشكال نيست اما چيزى كه توى قسمت اخرى خودنمايى ميكرد شخصيت پردازى بازى بود. يعنى بازى بشدت خودش رو مديون شخصيت ها ميكرد اين به خودى يه خود خيلى عاليه اما نه وقتى بقيه ى چيزها تحت تاثيرش قرار بگيرن برخلاف سه قسمت قبل. اين اتفاق هم ميشه دليل تاثيرى كه بازى اخرين ما داشت دونست. اخرين ما شخصيت پردازى بينظيرى داشت كه در كنار داستان فوق العاده و گيم پلى خوب موفقيت زيادى كسب كرد. من فكر ميكنم ناتى داگ خواست انچارتد رو هم با همين فرمول بره كه من فكر نميكنم تونست مثل اخرين ما تاثير گذار باشه. شايد حذف موجودات اهريمنى و واقع گرايانه تر شدن بازى بهمين دليل باشه. من اتفاقى كه خيلى اذيتم كرد يك بخش كسل كننده ى بچگى هاى ناتان بود و دو كاهش صحنه هاى اكشن بازى ، حتى با اينكه از داستان بازى انتظار بالايى داشتم اما بازهم مثل اون دو مورد بالا اذيتم نكرد.
کل انچارتدای قبلی .. تامب رایدر و خیلی بازی دیگه از این میمون یا تارزان بازیا دارن دیگه ... این که دیگه ایراد نیست . خوب مثلا اگه قرار بود جاده بزارن و یا نردبون نصب کنن ... و یا و یا ... خوب این که دیگه خواب اورترین بازی تاریخ میشه.بحث نقد آنچارتد شد نظرها رو که میخوندم کسی به آویزون شدن از دیوار ها نقدی نکرده بود , یعنی فقط من بودم که این مورد بازی واقعا آزارم داد؟ از نظر کندتر شدن روند بازی یا پازلها یا اکشن و غیره به نظر من بازی هیچ مشکلی نداشت و عالی بود اما این آویزون شدن از دیوارهای بازی واقعا و واقعا رو اعصاب من بود یعنی تارزان نمیتونست مثل نیت اینجوری از این دیوار به اون دیوار و صخره بپره
به جز این ایراد بازی برای من ایراد دیگه ای نداشت و گوتی سال منم همین آنچارتد هست البته آخرین نگهبان و هنوز بازی نکردم.