بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
بازی متا بالا نودی که یدونه گوتی برده اورریت شده نیست ولی آنچارتد با 86 تا اورریت شدست؟:-"

نمرات هیچ ربطی به گوتی شدن یا نشدن نداره. لزوما حتی کسایی که بازیارو نقد میکنن همونایی نیستن که گوتی ها رو انتخاب میکنن. خودم بشخصه خیلی متا رو قبول ندارم. ولی فکر نمیکنم هر افتخاری که آنچارتد بدست آورده از سر جو گیری منتقدین باشه. نظر سنجی ها همه چیزو داره نشون میده. همین نظرسنجی BC خودمون که از نظر اهمیت برای من بشخصه رتبه یک دنیا رو دارهB-) کاملا نشون میده که آنچارتد موفق بوده. اونم تو شماره چهارم خودش

سلام
فکر کنم شما برداشت اشتباهی از کامنت من داشتین :D من نگفتم نمرات به گوتی و این چیزا ربط داره. حرفم واضح بود گفتم انچارتد 4 با متای 93 ( با حساب بیشترین تعداد نقد ) یعنی بالاترین میانگین نمرات یک بازی در نسل هشتم رو داره و به نظره من این اورریت شده هست. چون مشخصا شما با هر متر و میعاری حساب کنی U4 در مقابل یکسری بازیهای پارسال مثل ویچر + MGS و باقی خیلی به نسبت تو نقد ها بهش لطف شده و کمتر سخت گیری نسبت به بازی شاهد هستیم.
بازی در تمام لذت هایی وصف نشدنی که داشت اما مشکلاتش هم اینقدر واضح بود که نیازی به بحث کردن انچنانی نداره مثل یک سوم ابتدایی بازی و یا کند شدن ریتم بازی تو مراحل جزیره که یک حالت تکراری گرفته بودند و با اینکه اکشن بازی رو کمتر کرده و به جاش ادونچر رو بیشتر کرده بودند ولی پازل های چالش برانگیز کلا از تو بازی حذف و به جاش دو سه تا معما دست پایین قرار دادند. که من یکی رو رد کردم بعد متوجه شدم مثلا این پازل بازی بوده ! ( این مورد خیلی برام عجیب بود چون خونده بودم که محیط بازی بزرگتر شده میتونید تو بازی بچرحید و نوت بردارید ! و انتظار میرفت دفترچه تو حل معما ها به کار بیاد ولی به جز یک پازل باقی اصلا نیازی نبودش ) ، هوش مصنوعی نسبتا ضعیف تو مراحل مخفی کاری و حتی ورود النا به تو جزیره و اون حرکت و دیالوگ اخر نیتن در جنگ اخر بازی ( اگر متوجه نشدید بگید تو اسپویلر بگم ). حالا شما بازیهای پارسال رو ببینید یک گیرایی به بازیهای میدادند که چرا تو بتمن از بت موبیل زیاد استفاده شده ! تو ویچر مبارزات نسبتا ساده است گردن بازی رو بزنید و یکی از خفن ترین بازیهای تاریخ متاش بشه 92 ! چرا تو متال گیر بیگ باس وقتی امد هوا شب بود وقتی رفت هوا روشن بود و چرا یکجای بازی تکراری میشد ! و خیلی سخت گیریی های دیگه ای که شد !

نمیگم انچارتد لایق گوتی سال نیست بلکه انتخاب خودمم هست ولی تو نمرات نسبت به بازیهایی دیگه ای که تو نسل امده نمراتش اورریت شده هست. برای شفاف سازی یکبار دیگه میگم الان انچارتد بالاترین متای نسل رو داره و مقابل یکسری بازیهای پارسال به نظر اور ریت شده به حساب میاد. و لپ کلام صحبتم این بود به نظرم صحیح نیست بعد از اینکه تو نمرات دست بالاگرفته شد در تعداد گوتی ها ( مثلا اختلافش با بازی دوم بشه صد تا یا حتی یک رکورد بزنه ) هم بازی بیشتر از حق خودش برسه. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

سلام
فکر کنم شما برداشت اشتباهی از کامنت من داشتین :D من نگفتم نمرات به گوتی و این چیزا ربط داره. حرفم واضح بود گفتم انچارتد 4 با متای 93 ( با حساب بیشترین تعداد نقد ) یعنی بالاترین میانگین نمرات یک بازی در نسل هشتم رو داره و به نظره من این اورریت شده هست. چون مشخصا شما با هر متر و میعاری حساب کنی U4 در مقابل یکسری بازیهای پارسال مثل ویچر + MGS و باقی خیلی به نسبت تو نقد ها بهش لطف شده و کمتر سخت گیری نسبت به بازی شاهد هستیم.
بازی در تمام لذت هایی وصف نشدنی که داشت اما مشکلاتش هم اینقدر واضح بود که نیازی به بحث کردن انچنانی نداره مثل یک سوم ابتدایی بازی و یا کند شدن ریتم بازی تو مراحل جزیره که یک حالت تکراری گرفته بودند و با اینکه اکشن بازی رو کمتر کرده و به جاش ادونچر رو بیشتر کرده بودند ولی پازل های چالش برانگیز کلا از تو بازی حذف و به جاش دو سه تا معما دست پایین قرار دادند. که من یکی رو رد کردم بعد متوجه شدم مثلا این پازل بازی بوده ! ( این مورد خیلی برام عجیب بود چون خونده بودم که محیط بازی بزرگتر شده میتونید تو بازی بچرحید و نوت بردارید ! و انتظار میرفت دفترچه تو حل معما ها به کار بیاد ولی به جز یک پازل باقی اصلا نیازی نبودش ) ، هوش مصنوعی نسبتا ضعیف تو مراحل مخفی کاری و حتی ورود النا به تو جزیره و اون حرکت و دیالوگ اخر نیتن در جنگ اخر بازی ( اگر متوجه نشدید بگید تو اسپویلر بگم ). حالا شما بازیهای پارسال رو ببینید یک گیرایی به بازیهای میدادند که چرا تو بتمن از بت موبیل زیاد استفاده شده ! تو ویچر مبارزات نسبتا ساده است گردن بازی رو بزنید و یکی از خفن ترین بازیهای تاریخ متاش بشه 92 ! چرا تو متال گیر بیگ باس وقتی امد هوا شب بود وقتی رفت هوا روشن بود و چرا یکجای بازی تکراری میشد ! و خیلی سخت گیریی های دیگه ای که شد !

نمیگم انچارتد لایق گوتی سال نیست بلکه انتخاب خودمم هست ولی تو نمرات نسبت به بازیهایی دیگه ای که تو نسل امده نمراتش اورریت شده هست. برای شفاف سازی یکبار دیگه میگم الان انچارتد بالاترین متای نسل رو داره و مقابل یکسری بازیهای پارسال به نظر اور ریت شده به حساب میاد. و لپ کلام صحبتم این بود به نظرم صحیح نیست بعد از اینکه تو نمرات دست بالاگرفته شد در تعداد گوتی ها ( مثلا اختلافش با بازی دوم بشه صد تا یا حتی یک رکورد بزنه ) هم بازی بیشتر از حق خودش برسه. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
خود MGS V هم که شما از بری دیگه هم لطف زیادی بهش شده وگرنه اون از نظر اکثر دوستان اوریت واقعی هست نمرش و اصلا لایق متای 90 نیست بازی

سلام

نه اتفاقا برداشتم درست بود و متوجه شدم.

شما نمیتونی این حرفو بزنی چون ویچر و آنچارتد تو یک سال نیومدن. مستقیما با هم رقابت نکردن. امسال ما چندین و چند بازی فوق العاده داشتیم و اورواچ عالی ظاهر شده. سال گذشته بغیر از ویچر همه ی نامهای بزرگ بشدت ضعیف ظاهر شدن. نمیگم بد بودنا ولی در حد انتظار نبودن همون مثال متال گیر و فال اوت 4 ( بلادبورن البته عالی بود منتها هممون میدونیم گوتی ببر نبود.)
اگر ویچر با آنچارتد یکسال اومده بودن و ویچر گوتی میشد حرف شما درست بود ولی این اتفاق نیفتاده و مقایسه نمیشه کرد. میزاریم آخر نسل که بهترین بازیهای نسل انتخاب میشن :D

در ضمن میدونم شما منظوری ندارین ولی کلا کلمه ی اورریت رو زمانی بکار میبرن که این همه 10 به بازی داده شده باشه که ایراد داره. ایرادایی که شما میگین بشدت سلیقه ای هست. بحث در موردش زیاد شده خیلیا همون اعتقاد داشتن اون برای روند بازی لازم بوده. اینا ایراد نیست بلکه با سلیقه شما جور نیست
از ویچر هم میشه ایرادات زیادی گرفت از تکراری بودن خیلی از مراحل بگیر تا باگهای بشدت ریز و درشت. منتها بحث اینه که در مقابل پکیچ فوق العاده ای که ارایه کرده بود این موارد کوچیک بی معنیه.
این ایرادات رو به بازیای بزرگ همیشه میگیرن. جریان هوش مصنوعی تلو که یادته شما. به هر حال کل پکیج مهمه نه دو سه تا ایارد که در کلیت بازی خیلی به چشم نمیاد

سلام

در مورد پازل ها من نمیدونم احتمالا ویتنس رو بازی کردید ... بعد اومدید دیدید پازل های انچارتد ساده و ابتدایی هستند ... اتفاقا انچارتد ۴ بهترین پازل ها رو تو کل سری داشت ... و برای اولین بار بود که باید کمی مغز رو هم کار بگیری و مثل نسخه های قبل نبود که دفترچه رو باز کنی و طبق دستورالعمل دفترچه به راحتی عمل کنی ... در مورد هوش مصنوعی هم من توی سری ..ریمستر انچارتد یک رو بیشتر از همه ترجیح میدم ... ولی هوش منصوعی انچارتد ۴ هم روی هارد و کراشینگ خیلی عالی و کاملا سختگیرانه بود. به خصوص که سریع از طرفین دورت میکردن و هیچ راهی برای فرار و قایم شدن برات نمیزاشتن. یک سوم اول بازی؟ مشکلش چی بود ؟
در کل به نظر من تنها ایرادات بازی اون فلش بک اخر بازی که مثل خروس بی محل بود که کل هیجان منو کشت و نداشتن هیچ مبارزه ای تو دو چپتر اخر. که فکر میکنم به خاطر همین که بازی نتونست متای ۹۶ رو تکرار کنه همین مسایل بود . بماند از این یکی دو تا نمره عجیب غریب که به تنهایی یکی دو نمره متا رو کشیدن پایین

و این مثالی هم که میزنید اصلا درست نیست ... اینکه به یه سری مسایل تو بازی ها گیر دادن .. .الان باید قطعا ذره بین بزارن روی انچارتد که ایا چشمش لوچ شده یا نه و یا سرش شپش داره و سریع نمره کم کنن یه چیز بی معنیه .

• Like
Reactions: benjohn
بازی متا بالا نودی که یدونه گوتی برده اورریت شده نیست ولی آنچارتد با 86 تا اورریت شدست؟:-"

نمرات هیچ ربطی به گوتی شدن یا نشدن نداره. لزوما حتی کسایی که بازیارو نقد میکنن همونایی نیستن که گوتی ها رو انتخاب میکنن. خودم بشخصه خیلی متا رو قبول ندارم. ولی فکر نمیکنم هر افتخاری که آنچارتد بدست آورده از سر جو گیری منتقدین باشه. نظر سنجی ها همه چیزو داره نشون میده. همین نظرسنجی BC خودمون که از نظر اهمیت برای من بشخصه رتبه یک دنیا رو دارهB-) کاملا نشون میده که آنچارتد موفق بوده. اونم تو شماره چهارم خودش
کاری به بحثتون ندارم
ولی اون بازی منظورتfh3دیگه؟:دی
مثال واقعا بی ربطه و نمیشه این دوتارو مقایسه کرد
اینکه با متا91فقط یه گوتی برده بخاطر سبکشه.
کدوم ریسینگی تاحالا تونسته گوتی زیاد ببره تو تاریخ حتی با متا بالاتر؟
اگه متا99هم میشد باز نمیتونست اندازه یه بازی با متا88گوتی ببره
با اینکه بازی متا عالی گرفته و از نظر نمره کامل ترکونده.نمرات کاملش از گوتی پارسال Witcher 3هم بیشتره:دی ولی باز به نظرم بعضی سایت ها بهش کم لطفی کردن و حقش متا بالاتر بود

از کاربرا هم میشه گذاشت؟!:D این هم لیست من.من براش تاپیک زدم!اگر بفرستم شاید ثبت کنه!چون ده ها سال هست تو وبلاگ ها و وبسایت ها بودم نام و اوازه ی من به گوشش خورده!:))

Behzad Wesker's Game Of The Year 2016
خودت خیلی تحویل گرفتی بهزاد حداقل یک نوشته ای بزار بعد عکس خالی فرستادی زدی اینم 10 تا بازی من

• Like
Reactions: ALBERT W3SKER
خودت خیلی تحویل گرفتی بهزاد حداقل یک نوشته ای بزار بعد عکس خالی فرستادی زدی اینم 10 تا بازی من

والا داداش حوصله و وقت نوشتن ندارم.اگر امضامو نگاه کنی میبینی وقتمو صرف این کردم.ولی خب به هر حال مشخص دیگه چیه:))

چرا لول واقعا یعنی باید اون چیزی که شما دوست داشتین انتخاب میکرد؟ همون یوشیدا بازی سالش گفته همین FFXV
فازت چیه کلا ؟! دیدم هم سایتش هم کاربراش FFXV رو گوتی کردن جالب بود برام و با اجازه شما lol گذاشتم با :D ! مشکلی داره ؟ بعضی ها در این تاپیک از مرحله حرص و جوش به خوددرگیری رسیدن دیگه

کاری به بحثتون ندارم
ولی اون بازی منظورتfh3دیگه؟:D
مثال واقعا بی ربطه و نمیشه این دوتارو مقایسه کرد
اینکه با متا91فقط یه گوتی برده بخاطر سبکشه.
کدوم ریسینگی تاحالا تونسته گوتی زیاد ببره تو تاریخ حتی با متا بالاتر؟
اگه متا99هم میشد باز نمیتونست اندازه یه بازی با متا88گوتی ببره
با اینکه بازی متا عالی گرفته و از نظر نمره کامل ترکونده.نمرات کاملش از گوتی پارسال Witcher 3هم بیشتره:D ولی باز به نظرم بعضی سایت ها بهش کم لطفی کردن و حقش متا بالاتر بود
دقیقا منظور من عکس چیزی بود که شما برداشت کردین. منظور این بود که اصولا نمیشه ارزش بازیا رو با تعداد گوتیاشون یا حتی با متا سنجید بقول شما یه بازی اصلا سبکش گوتی خور نیست مثل همون هورایزن که شما میفرمایید و همینطور بلادبورن که خودم مثال زدم

• Like
Reactions: sadegh93 and u_2
@benjohn به نظرم باید برای Uncharted 4 صبر کنیم تاریخ تصمیم بگیره که ایا واقعا بیش از ارزشی که داره تحویل گرفته شده یا نهT چون نظرات در نهایت به اینکه این ایرادات سلیقه ای هست ختم میشه :D من خودم کلا این رویه که گیمپلی در خدمت داستان بازی بود رو پسند داشتم چون خودمم گیمری هستم بازیهای داستان محور رو خیلی پسند دارم ولی خب یکسری چیزا تو گیمپلی فدا شد به نظرم که حیف بود.

@vaan 2 نه داداش ویتنس رو نرفتم منتظرم زیره 20 دلار بشه :D ولی خداییش معما ها ضعیف بود دیگه انتظار یکچیزایی یکم پیچیده تری داشتم که گفتم با توجه به تغییر ریتم بازی این انتظار بیشتر میشد. برای متوجه شدن این موضوغ هم شما مثلا اون پازل اوایل انچارتد دو که باید نورهارو تنظیم میکردیم با پازل تو جزیره که باز باید تابش نور رو تنظیم میکردیم یک مقایسه کن متوجه میشی کدوم ساده تر بود. یک سوم اولیه هم که بازی ضعیف شروع شد و به جز بار داستانی تو گیمپلی حرفی نبود :D خلاصه سلایق متفاوت هست و بحث خاصی نیست :D

• Like
Reactions: vaan 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or