خیلی انتخاب عالی بود کف کردم من همباورم نمیشه، اشک تو چشام جمع شد![]()
یعنی از ابتدای سال میدونستم که اج انتخابش میکنه.
با احتساب easy allies 13 تا گرفتهخوب edge هم گوتیشو انتخاب کرد و بسیار بسیار مشعوف شدیم. الانه که ارزش TLG معلوم میشه، 12 تا گوتی با اون متا!!! وقتی میگیم بعضی منتقدا درک نکردن بازی رو، قبول کنید!
easy allies که مرجع گیمینگ منه، تمام پادکست های 2 ساعته ی هفتگیشونو میبینم. یه هیوبر به تنهایی کار 20 تا سایتو میکنهبا احتساب easy allies 13 تا گرفته
TheSixthAxis Readers' Choice (UK) : Uncharted 4: A Thief's End
entertainment.ie (IE) : Titanfall 2
اقا بنده خدا حرف بدی نزده که شما از کوره در رفتی ! داره می گه اگه دنبال سنجش اعتبار press های جایزه دهنده هستی . پس موقع احتساب متا هم باید همین کارو بکنی و اساسا این سنجش اعتبار ها پایان منطقی و مشخصی نداره ! شما وقتی اومدی تو این تاپیک یعنی پذیرفتی که برنده بزرگ بر اساس تعداد جوایز انتخاب می شه . حالا شما سایت X و y رو قبول داری. فقط اونارو معتبر می دونی و نظر بقیه سایت ها برات اهمیتی نداره . هیچ اشکالی نداره ولی حضورت تو این تاپیک بی معنیه . نه فقط شما بقیه دوستانی که این طرز تفکر رو دارن هم همینطور ! اساس شکل گیری این تاپیک چندین ساله کمیت جوایز بوده و بس ! نیازی نیست چند صفحه بحث بشه که کدوم جایزه معتبر تر هست .شما خیلی با حالی کلا! یه چیزایی به نظر باعث میشن شما کلا متوجه نشی من و خیلی ها دیگه چی میگیم! لطف میکنی اگه کلا پست های منو نخونی و بزاری تو لیست سیاه چون هر بار نقل قول میکنی باید یه تایم قابل توجهی رو اختصاص بدم به اینکه بیارمت تو خط بحث که البته نمی خوای و منم حوصله اینکار رو ندارم!