بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
* The Winners of this year *

Uncharted 4: A Thief's End - 89

The Critics' Picks - 58

The Readers' Picks - 31

Overwatch - 76

The Critics' Picks - 69

The Readers' Picks - 7

DOOM - 14

The Critics' Picks - 14

The Readers' Picks -

INSIDE - 12

The Critics' Picks - 12

The Readers' Picks -

The Last Guardian - 12

The Critics' Picks - 12

The Readers' Picks -

Battlefield 1 - 9

Dark Souls III - 9

Dishonored 2 - 6

The Witness - 5

Titanfall 2 - 3

XCOM 2 - 3

Hitman - 2

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine - 2

Call of Duty: Infinite Warfare - 1

Final Fantasy XV - 1

Firewatch - 1

Forza Horizon 3 - 1

Monster Hunter Generations - 1

Pokémon GO - 1

SUPERHOT - 1

Thumper - 1

Tokyo Mirage Sessions ♯FE - 1

Tom Clancy's Rainbow Six Siege - 1

باورم نمیشه، اشک تو چشام جمع شد :(( 8->
یعنی از ابتدای سال میدونستم که اج انتخابش میکنه.
خیلی انتخاب عالی بود کف کردم من هم
عشق است اودا

ایشالله سال بعدم بازی جدید میازاکی رو GOTY انتخاب کنه بیشتر لذت ببریم

.

Eurogamer.de Readers' Choice (DE) : Uncharted 4: A Thief's End

PlayGround.ru (RU) : Uncharted 4: A Thief's End

PlayGround.ru Readers' Choice (RU) : Battlefield 1

Uncharted 4: A Thief's End - 91

The Critics' Picks - 59

The Readers' Picks - 32

Overwatch - 76

The Critics' Picks - 69

The Readers' Picks - 7

DOOM - 14

The Critics' Picks - 14

The Readers' Picks -

INSIDE - 12

The Critics' Picks - 12

The Readers' Picks -

The Last Guardian - 12

The Critics' Picks - 12

The Readers' Picks -

Battlefield 1 - 10

The Critics' Picks - 6

The Readers' Picks - 4

آخرین ویرایش:
خوب edge هم گوتیشو انتخاب کرد و بسیار بسیار مشعوف شدیم. الانه که ارزش TLG معلوم میشه، 12 تا گوتی با اون متا!!! وقتی میگیم بعضی منتقدا درک نکردن بازی رو، قبول کنید!
با احتساب easy allies 13 تا گرفته :D

TheSixthAxis Readers' Choice (UK) : Uncharted 4: A Thief's End
entertainment.ie (IE) : Titanfall 2

کاش یه تاپیک بود بچه ها نظر خودشونو راجع به بازیای امسال و بهترین بازیشون مینوشتن اینکه بیایم یه بلاگ رو دنبال کنیم چه ارزشی داره ؟
اگه امکانش هست در کنار این تاپیک یه تاپیک هم برا نظرات بچه ها که چه بازی امسال رو بیشتر دوست داشتن چه نکات منفی و مثبتی داشت و از قبیل

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: stanley
شما خیلی با حالی کلا! یه چیزایی به نظر باعث میشن شما کلا متوجه نشی من و خیلی ها دیگه چی میگیم! لطف میکنی اگه کلا پست های منو نخونی و بزاری تو لیست سیاه چون هر بار نقل قول میکنی باید یه تایم قابل توجهی رو اختصاص بدم به اینکه بیارمت تو خط بحث که البته نمی خوای و منم حوصله اینکار رو ندارم!
اقا بنده خدا حرف بدی نزده که شما از کوره در رفتی ! داره می گه اگه دنبال سنجش اعتبار press های جایزه دهنده هستی . پس موقع احتساب متا هم باید همین کارو بکنی و اساسا این سنجش اعتبار ها پایان منطقی و مشخصی نداره ! شما وقتی اومدی تو این تاپیک یعنی پذیرفتی که برنده بزرگ بر اساس تعداد جوایز انتخاب می شه . حالا شما سایت X و y رو قبول داری. فقط اونارو معتبر می دونی و نظر بقیه سایت ها برات اهمیتی نداره . هیچ اشکالی نداره ولی حضورت تو این تاپیک بی معنیه . نه فقط شما بقیه دوستانی که این طرز تفکر رو دارن هم همینطور ! اساس شکل گیری این تاپیک چندین ساله کمیت جوایز بوده و بس ! نیازی نیست چند صفحه بحث بشه که کدوم جایزه معتبر تر هست .

p.s : جدای از تعداد جوایزی که انچارتد 4 امسال کسب خواهد کرد . از دید منتقدین و میانگین نمراتی که از press های معتبر ! در متا کسب کرده هم انچارتد 4 قطعا بهترین بازی سال 2016 بوده و تنها بازی با متا 93 هست که در این سال عرضه شده . واقعا باید به ND و تیم بی نظیرش تبریک گفت .

هولی شت ، EDGE یکی از محبوبترین ( شاید محبوبترین ) منابع نقد گیم برای من و صد البته تعداد بسیار زیادی از گیمرها هستش .

جایزه سال این مجله همیشه برای من خیلی مهم بوده ، و جایزه رو به عنوانی داد که بسیار با لیاقت هست و شایسته دریافت این جایزه بود .

اینجاست که THE LAST GUARDIAN روی خیلی ها رو سفید کرد و روی بعضی هیتر ها رو سیاه :D

UNCHARTED 4 هم داره گازش رو میگیره بره فعلا :Cheesygrin:

فقط امیدوارم با این موفقیت عنوان THE LAST GUARDIAN عزیزه دل برادر فامیتو اودا ، از الان بشینه و روی پروژه بعدیش کار کنه و تیمش بزرگتر بشه و مشکلات TLG براش پیش نیاد تا دیگه برای تجربه عناوین این بشر خیلی چشم به راه نمونیم .

خدایی TLG تو کف گذارترین بازی عمر من بود . یه نسل ، یه عمر صبر کردم براش . هر E3 و هر کنفرانسی میگذشت چشم به راه و به دنبال حتی یه عکس جدید بودم . 6 سال فقط با یک تریلر خودم رو ارضا میکردم :Cheesygrin: سرکوب کامل و عقده ای شده بودیم :Cheesygrin:

خدارو شکر عرضه شد و جواب انتظارات رو به بهترین شکل ممکن داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or