بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
سلام دوست من
گتی ِ اشپیله-تیپس بر اساس ۳۵،۸ میلیون رأی کاربرها بوده;

View attachment 70017

:SpieleTipps
Es ist vollbracht! Wir haben eure 35,8 Millionen Stimmen ausgezählt. Der Sieger der Abstimmung zum offiziellen Spiel des Jahres 2016 bei spieletipps steht fest!
.... ما ۳۵،۸ میلیون رأی شمارو محاسبه کردیم ....
Das Spiel des Jahres 2016 steht fest

@-)@-)@-)@-)@-)@-)@-)@-)@-)

:o:o:o:o:o:o:o:o:o

مگه داریم , مگه میشه؟

^#(^^#(^^#(^^#(^

:|:|:|:|:|:|:|:|:|

ولی اگه واقعی باشه امارشون که خیلی با حال و عالیه >:D<:D
/:)

آخرین ویرایش:
دقیقا.. این همون چیزیه که من دو سه صفحه پیش گفتم .
من بازی سال خودم انچارتد ۴ نیست .. اگه بگمش از سایت بارم میدن ...

مهم اینه که انسال سال فوق العاده ای برای گیمرا بود .. و هر کدوم از اینا گوتی بشه هیچی از ارزش سایر بازیا کم نمیکنه ... به خصوص با این رقابت نزدیک و نفس گیر .
اورواچم هر کی تا حالا بهش شک داشت ... احترام و تحسین اونها رو هم باید جلب کرده باشه
بابا ول کن بگو بره :D
مثلا بازی سال من ffxv هست که با ده تا u4 عوضش نمیکنم . قرار اگه این باشه از گفتن نظر شخصی خودت تو فروم بترسی که دیگه اون فروم ارزشی نداره :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2
بابا ول کن بگو بره :D
مثلا بازی سال من ffxv هست که با ده تا u4 عوضش نمیکنم . قرار اگه این باشه از گفتن نظر شخصی خودت تو فروم بترسی که دیگه اون فروم عرضشی نداره :D

نمیگم چون هنوز چهار تا بازی دیگه امسال رو باید بازی کنم .... بدبختی خوردیم به امتحانات . (سرپیری و معرکه گیری)
امتحانام رو بدم با خیال راحت میرم سر وقتشون

• Like
Reactions: Oakenshield
من برام جالبه چرا دوستان در رابطه با خود بازى ها خيلى بحث نميكنند:D همش بحث سر اينكه چرا اون سايت اينو بازى سال كرد اين سايت اونو! درسته اينجا قراره بهترين بازى هاى سال از نظر منتقدها بازتاب بشه ولى اخرش نظر خودتون مهمه تا بقيه ى سايتها. بدم نيست دوستان بيان نظر بدن بگن مشكلشون چيه چرا بازى فلان بهتره اون بازى نيست! نميدونم والا! اين بحث اين سايت و اون سايت بنظرم اصلا ارزش فاقده اينهمه اعصابتون رو ناراحت نكنيد سر اين موضوع! هرسال همينطوريه؟! :D
جواب خیلی ساده هست. به خاطر اینکه اون چند نفر اصلا خود بازی ها رو تجربه نکردن که بخوان درباره ش نظر بدن :دی

تو زندگیم در این حد آدم معمولی رو ندیده بودم که بتونه اینهمه آدم رو مچل خودش بکنه..... .

از نظر این ادم ارزش مثلا IGN با ASGHAR.COM یکیه
از نظر این فرد ارزش گیمرای عادی یه سایت در حد مثلا EUROGAMER هست
از نظر این فرد هر سایتی رو هر وقت حال کنه ثبت می کنه

اونوقت بازم سر آرای این سایت میزنید تو سر و کله هم و هر وقت میاییم تو تاپیک فقط دعواهای عجیب و غریب و تیکه پراکنیه

واقعا چه استعدادی داره زننده این بلاگ.....بی نظیر

.

جواب خیلی ساده هست. به خاطر اینکه اون چند نفر اصلا خود بازی ها رو تجربه نکردن که بخوان درباره ش نظر بدن :D
نه منظورم بقيه است! هيچكى هيچ بازى اى رو تجربه نكرده!:D تيم تحريريه مثلا بيان نظر شخصيشونو بگن ، چار نفر كه بازى ها رو تجربه كردن بيان حرف بزن يه بحث جون دارو خوب پيش بياد.

• Like
Reactions: Democracy
تو زندگیم در این حد آدم معمولی رو ندیده بودم که بتونه اینهمه آدم رو مچل خودش بکنه..... .

اونوقت بازم سر آرای این سایت میزنید تو سر و کله هم و هر وقت میاییم تو تاپیک فقط دعواهای عجیب و غریب و تیکه پراکنیه

.
شما هم کم تو تاپیک این ادمه همچین حضور پر رنگی دارید ها . هر سه چهار صفحه هم باید این بیانیه تکراری رو پست کنید .
کسایی که خودشون رو مچل این ادمه کردن میدونن چی رو دارن پیگیری کنن و حواسشون به چیا باشه و به جز سال 2012 هم سالی نبوده که بازی بدون به دست اوردن اکثریت سایت های معتبر گوتی شده باشه .
این چیزی هم که باعث این بهونه شده شما هر دقیقه بیای این سایت رو محکوم کنی و بی پرده بقیه کاربرا رو مسخره کنی ... اون بحث احمقانه پر افتخارترین بازی بوده .
........
والا یارو شب سال نوش میشنیه پای سیستم این سایت ها رو ثبت کنه ... ما ایرانی ها هم مثل همیشه .. کارمون بیرون گود وایسادنه و .......

.
اون بلاگ ارزش گذاری نمیکنه اصلاً. فقط گزارش میده که بازیها چنتا جایزۀ بهترین بازی سال رو بردن و همه‌شون رو هم لیست میکنه. (یه تعدادی رو هم به دلایل خودش لیست نمیکنه البته)
ارزش گذاری رو افرادی میکنن که میخوان نتیجۀ مطلوب خاص خودشون رو بگیرن.
یکی میاد میگه نظرات کاربرا اهمیت نداره به این دلیل و اون دلیل. اون یکی میاد میگه فقط نظر این ده تا سایت اهمیت داره و لاغیر.
چرا؟ چون یه عده نمی‌تونن همینجوری خشک و خالی از بازی‌ای که خوششون میاد لذت ببرن بلکه حتماً باید اون بازی نسبت به همۀ بازیهای دیگه بهترین باشه و بقیه اصلاً نباید حق داشته باشن که در مقام مقایسه باهاش قرار بگیرن.
همین اصرار عدۀ زیادی به انتخاب یه دونه بهترین تو هر زمینه‌ای (فیلم ، بازی و ... ) رو اگه از تو اینترنت در بیاری (به همراه پ.و.رن.) قشنگ بالای نود درصد از چیزی که الان تو اینترنت هست دیگه وجود خارجی نخواهد داشت.

GamerKnights: Doom/Forza Horizon 3
دو تا برنده در نظر گرفته :D
Feature: GamerKnights Game Of The Year 2016 - GamerKnights

پ.ن: اون سایتی که گفته بود 35.8 میلیون نفر رای دادن واقعیه؟ من سایتش رو چک کردم رتبش تو الکسا و توی کشور خودش 352 بود، غیر از اینکه مجله ای، روزنامه ای چیزی هم باشه که بازم این عدد تخیلی واقعا دور از ذهن به نظر میاد :D

آخرین ویرایش:
Eurogamer readers' top 50 games of 2016
انتخاب كاربراي يورو گيمر هم مشخص شد​

50. Thumper
49. Ori Definitive Edition
48. F1 2016
47. Mirror's Edge Catalyst
46. Overcooked
45. Twilight Princess HD
44. Rocket League XB1
43. Arkham VR
42. Abzu
41. PES 2017
40. Hyper Light Drifter
39. Quantum Break
38. Stellaris
37. SFV
36. Darkest Dungeon
35. Fire Emblem Fates
34. Watch Dogs 2
33. Total Warhammer
32. Stephen's Sausage Roll
31. Pokémon GO
30. Rez Infinite
29. Stardew Valley
28. Skyrim special Edition
27. Planet Coaster
26. The Division
25. WoW Legion
24. Ratchet and Clank
23. Dirt Rally
22. Gears 4
21. No Man's Sky
20. Civ VI
19. Pokémon Sun and Moon
18. Rise Of the Tomb Raider
17. The Witness
16. Hitman
15. Mankind Divided
14. Firewatch
13. XCOM 2
12. TLG
11. Inside
10. FF XV
9. Dishonored 2
8. Forza Horizon 3
7. BF1
6. Blood and Wine
5. Titanfall 2
4. DS 3
3.Doom
2. Overwatch
1. Uncharted 4: A Thief's End

آخرین ویرایش:
اون بلاگ ارزش گذاری نمیکنه اصلاً. فقط گزارش میده که بازیها چنتا جایزۀ بهترین بازی سال رو بردن و همه‌شون رو هم لیست میکنه. (یه تعدادی رو هم به دلایل خودش لیست نمیکنه البته)
ارزش گذاری رو افرادی میکنن که میخوان نتیجۀ مطلوب خاص خودشون رو بگیرن.
یکی میاد میگه نظرات کاربرا اهمیت نداره به این دلیل و اون دلیل. اون یکی میاد میگه فقط نظر این ده تا سایت اهمیت داره و لاغیر.
چرا؟ چون یه عده نمی‌تونن همینجوری خشک و خالی از بازی‌ای که خوششون میاد لذت ببرن بلکه حتماً باید اون بازی نسبت به همۀ بازیهای دیگه بهترین باشه و بقیه اصلاً نباید حق داشته باشن که در مقام مقایسه باهاش قرار بگیرن.
همین اصرار عدۀ زیادی به انتخاب یه دونه بهترین تو هر زمینه‌ای (فیلم ، بازی و ... ) رو اگه از تو اینترنت در بیاری (به همراه پ.و.رن.) قشنگ بالای نود درصد از چیزی که الان تو اینترنت هست دیگه وجود خارجی نخواهد داشت.

افرین.....دقیقا همینه

به صرف اطلاع رسانی خیلی هم این آقا داره کار خوبی میکنه و دستش هم درد نکنه و به همین دلیل هم من خودم این تاپیک رو پیگیری می کنم.........ولی وقتی بحث ارزش گذاری میاد وسط مساله بیخود و پوچ میشه و همینم میشه اسباب دعوا بین بعضی فنها و اسپم و تیکه بارون کردن تاپیک

وقتی ارزش یه منتقد کارکشته در حد یه رای دهنده 12....13 ساله پایین اورده میشه و یا نظر یه منتقد از یه مجله معروف در حد یه منتقد از سایتی که روزانه چند تا بازدید بیشتر نداره یکسان در نظر گرفته میشه فوق العاده چرته و این مساله اصلا با هیچ متر و معیار عقلانی جور درنمیاد........

مگر معیار فن بازی و عروسک من بهتر مال تو بدتر که آره من از این زاویه ای که شما بهش نگاه کرده بودی رو نگاه نکرده بودم و حرف جالبی بود:)

........

باشه تو خوبی

.

• Like
Reactions: Hamid Payne
در اینکه Overwatch بسیار بالاتر از حد انتظار هست هیچ بحثی نیست و باید اونو ستایش و تجربه کنیم
ولی یسری از دوستان فقط و فقط بخاطر اینکه هیتر سونی هستن طوری به اورواچ چنگ زدن که انگار ریسمان الهی هستش، بیخیال بشید عزیزان وقتی عنوانی در حد رقبا ندارید:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or