سلام دوست من
گتی ِ اشپیله-تیپس بر اساس ۳۵،۸ میلیون رأی کاربرها بوده;
View attachment 70017
:SpieleTipps
Es ist vollbracht! Wir haben eure 35,8 Millionen Stimmen ausgezählt. Der Sieger der Abstimmung zum offiziellen Spiel des Jahres 2016 bei spieletipps steht fest!
.... ما ۳۵،۸ میلیون رأی شمارو محاسبه کردیم ....
Das Spiel des Jahres 2016 steht fest
بابا ول کن بگو برهدقیقا.. این همون چیزیه که من دو سه صفحه پیش گفتم .
من بازی سال خودم انچارتد ۴ نیست .. اگه بگمش از سایت بارم میدن ...
مهم اینه که انسال سال فوق العاده ای برای گیمرا بود .. و هر کدوم از اینا گوتی بشه هیچی از ارزش سایر بازیا کم نمیکنه ... به خصوص با این رقابت نزدیک و نفس گیر .
اورواچم هر کی تا حالا بهش شک داشت ... احترام و تحسین اونها رو هم باید جلب کرده باشه
بابا ول کن بگو بره
مثلا بازی سال من ffxv هست که با ده تا u4 عوضش نمیکنم . قرار اگه این باشه از گفتن نظر شخصی خودت تو فروم بترسی که دیگه اون فروم عرضشی نداره![]()
جواب خیلی ساده هست. به خاطر اینکه اون چند نفر اصلا خود بازی ها رو تجربه نکردن که بخوان درباره ش نظر بدنمن برام جالبه چرا دوستان در رابطه با خود بازى ها خيلى بحث نميكنندهمش بحث سر اينكه چرا اون سايت اينو بازى سال كرد اين سايت اونو! درسته اينجا قراره بهترين بازى هاى سال از نظر منتقدها بازتاب بشه ولى اخرش نظر خودتون مهمه تا بقيه ى سايتها. بدم نيست دوستان بيان نظر بدن بگن مشكلشون چيه چرا بازى فلان بهتره اون بازى نيست! نميدونم والا! اين بحث اين سايت و اون سايت بنظرم اصلا ارزش فاقده اينهمه اعصابتون رو ناراحت نكنيد سر اين موضوع! هرسال همينطوريه؟!
![]()
نه منظورم بقيه است! هيچكى هيچ بازى اى رو تجربه نكرده!جواب خیلی ساده هست. به خاطر اینکه اون چند نفر اصلا خود بازی ها رو تجربه نکردن که بخوان درباره ش نظر بدن![]()
شما هم کم تو تاپیک این ادمه همچین حضور پر رنگی دارید ها . هر سه چهار صفحه هم باید این بیانیه تکراری رو پست کنید .تو زندگیم در این حد آدم معمولی رو ندیده بودم که بتونه اینهمه آدم رو مچل خودش بکنه..... .
از نظر این ادم ارزش مثلا IGN با ASGHAR.COM یکیه
از نظر این فرد ارزش گیمرای عادی یه سایت در حد مثلا EUROGAMER هست
از نظر این فرد هر سایتی رو هر وقت حال کنه ثبت می کنه
اونوقت بازم سر آرای این سایت میزنید تو سر و کله هم و هر وقت میاییم تو تاپیک فقط دعواهای عجیب و غریب و تیکه پراکنیه
واقعا چه استعدادی داره زننده این بلاگ.....بی نظیر
.
اون بلاگ ارزش گذاری نمیکنه اصلاً. فقط گزارش میده که بازیها چنتا جایزۀ بهترین بازی سال رو بردن و همهشون رو هم لیست میکنه. (یه تعدادی رو هم به دلایل خودش لیست نمیکنه البته)تو زندگیم در این حد آدم معمولی رو ندیده بودم که بتونه اینهمه آدم رو مچل خودش بکنه..... .
از نظر این ادم ارزش مثلا IGN با ASGHAR.COM یکیه
از نظر این فرد ارزش گیمرای عادی یه سایت در حد مثلا EUROGAMER هست
از نظر این فرد هر سایتی رو هر وقت حال کنه ثبت می کنه
اونوقت بازم سر آرای این سایت میزنید تو سر و کله هم و هر وقت میاییم تو تاپیک فقط دعواهای عجیب و غریب و تیکه پراکنیه
واقعا چه استعدادی داره زننده این بلاگ.....بی نظیر
.
اون بلاگ ارزش گذاری نمیکنه اصلاً. فقط گزارش میده که بازیها چنتا جایزۀ بهترین بازی سال رو بردن و همهشون رو هم لیست میکنه. (یه تعدادی رو هم به دلایل خودش لیست نمیکنه البته)
ارزش گذاری رو افرادی میکنن که میخوان نتیجۀ مطلوب خاص خودشون رو بگیرن.
یکی میاد میگه نظرات کاربرا اهمیت نداره به این دلیل و اون دلیل. اون یکی میاد میگه فقط نظر این ده تا سایت اهمیت داره و لاغیر.
چرا؟ چون یه عده نمیتونن همینجوری خشک و خالی از بازیای که خوششون میاد لذت ببرن بلکه حتماً باید اون بازی نسبت به همۀ بازیهای دیگه بهترین باشه و بقیه اصلاً نباید حق داشته باشن که در مقام مقایسه باهاش قرار بگیرن.
همین اصرار عدۀ زیادی به انتخاب یه دونه بهترین تو هر زمینهای (فیلم ، بازی و ... ) رو اگه از تو اینترنت در بیاری (به همراه پ.و.رن.) قشنگ بالای نود درصد از چیزی که الان تو اینترنت هست دیگه وجود خارجی نخواهد داشت.
........
باورم نمیشه، اشک تو چشام جمع شدEDGE Magazine (UK) : The Last Guardian