بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
قشنگ مشخصه هر کاری کنن شما یه ایرادی میگیری :D به جاینت بمب گیر میدی که میخواد متفاوت جلوه کنن، هیتمن رو گوتی میکنن؛ از اینطرف باز به بازیسنتر گیر میدی که انتخابشون مشخصه و به اولین گزینه رای میدن! :D
تازه همین بازیسنتر تو سال TLOU و GTAV، بایوشاک رو گوتی کرد!

امان از دست فن بی ها ... :D

جاینت بامب، یکی از معتبرترین وبسایتای گیمینگ هست، مورد تایید و قبول خیلیا، برای مراسم بازی سال هم، 5 روز 5 پادکست، هر کدوم نزدیک 4 ساعت بحث و گفتگو کردن، با دلایل بسیار، سرآخر دادن به هیتمن، البته بین دووم و هیتمن بودن که هیتمن درنهایت برد، حالا این فن بی ها، اکثر بازیارو ک بازی نکردن، الان از این لیست پایین فک کنم هیچ ندونن سوپرهات یا ثامپر چی هست، بعدم که گوش ندادن دلایل رو بشنون، فقط این ک اون ی بازیه محبوبشون گوتی نشده شروع میکنن به چرت و پرت گفتن ، جالب اینجاست اکثر باقی سایتای معتبر هم به بازی محبوبشون رای ندادن، خلاصه سال تلخیه برای فن بی ها ...هم تو معتبرا دستشون خالیه هم تو غیرمعتبرا ...این واکنش ها هم طبیعیه :D

Hitman

Runners-up:

2. DOOM

3. Overwatch

4. The Witness

5. Titanfall 2

6. Superhot

7. Inside

8. Hyper Light Drifter

9. Thumper

10. Stardew Valley

• Like
Reactions: Hamid Payne
امان از دست فن بی ها ... :D

جاینت بامب، یکی از معتبرترین وبسایتای گیمینگ هست، مورد تایید و قبول خیلیا، برای مراسم بازی سال هم، 5 روز 5 پادکست، هر کدوم نزدیک 4 ساعت بحث و گفتگو کردن، با دلایل بسیار، سرآخر دادن به هیتمن، البته بین دووم و هیتمن بودن که هیتمن درنهایت برد، حالا این فن بی ها، اکثر بازیارو ک بازی نکردن، الان از این لیست پایین فک کنم هیچ ندونن سوپرهات یا ثامپر چی هست، بعدم که گوش ندادن دلایل رو بشنون، فقط این ک اون ی بازیه محبوبشون گوتی نشده شروع میکنن به چرت و پرت گفتن ، جالب اینجاست اکثر باقی سایتای معتبر هم به بازی محبوبشون رای ندادن، خلاصه سال تلخیه برای فن بی ها ...هم تو معتبرا دستشون خالیه هم تو غیرمعتبرا ...این واکنش ها هم طبیعیه :D

Hitman

Runners-up:

2. DOOM

3. Overwatch

4. The Witness

5. Titanfall 2

6. Superhot

7. Inside

8. Hyper Light Drifter

9. Thumper

10. Stardew Valley
جوگیر نشو دوست عزیز .... اون دوستمون هر چی که هست فن اون یه بازیه نیست ... پس لازم نیست جو بدی . فعلا که رای سایتای معتبر (تا بماند تعریفتون از معتبر چیه ) بین دو بازی برتر امسال تقسیم شده ....

طبق چیزی که در Neogaf خواندم,گویا EDGE به The Last Guardian نمره ۹ از ۱۰ داده و به عنوان بازی سال انتخابش کرده,البته هنوز نسخه دیجیتالی مجله عرضه نشده و فقط نسخه فیزیکی دست یکسری از افراد رسیده ولی ۵ ام ژانویه به طور رسمی مشخص می شه(به Shaodw of the Colossus نمره ۸ از ۱۰ داده بود)

طبق چیزی که در Neogaf خواندم,گویا EDGE به The Last Guardian نمره ۹ از ۱۰ داده و به عنوان بازی سال انتخابش کرده,البته هنوز نسخه دیجیتالی مجله عرضه نشده و فقط نسخه فیزیکی دست یکسری از افراد رسیده ولی ۵ ام ژانویه به طور رسمی مشخص می شه(به Shaodw of the Colossus نمره ۸ از ۱۰ داده بود)
اگه اینطور باشه که باید بر طبل شادانه کوبید
ادج خیلی سختگیره .. بعید میدونم به راختی از اشکالات فنی بازی چشم پوشی کنه

* The Winners of this year *

Uncharted 4: A Thief's End - 80

The Critics' Picks - 53

The Readers' Picks - 27

Overwatch - 71

The Critics' Picks - 65

The Readers' Picks - 6

DOOM - 13

The Critics' Picks - 13

The Readers' Picks -

INSIDE - 12

The Critics' Picks - 12

The Readers' Picks -

The Last Guardian - 11

The Critics' Picks - 11

The Readers' Picks -

فاصله داره زیاد میشه!!

* The Winners of this year *

Uncharted 4: A Thief's End - 80

The Critics' Picks - 53

The Readers' Picks - 27

Overwatch - 71

The Critics' Picks - 65

The Readers' Picks - 6

DOOM - 13

The Critics' Picks - 13

The Readers' Picks -

INSIDE - 12

The Critics' Picks - 12

The Readers' Picks -

The Last Guardian - 11

The Critics' Picks - 11

The Readers' Picks -

فاصله داره زیاد میشه!!

وقتی قرار بود در تاپیک رو ببندیم تازه موتور انچارتد روشن شد . البته طبق روال باید منتظر کامبک اون یکی باشیم

• Like
Reactions: SPILL and only sony
همین الان هم باید در تاپیک رو تخته کرد چون همون موقع که یوروگیمر Overwatch رو انتخاب کرد چندین سایت که تعدادیـشون مذخرف و داغون و "معلوم نیست از کجا اومدن" هستن آنچارتد رو انتخاب کردن! انتخاب یوروگیمر رو اگه بخوایم بعنوان یه بمب هیدروژنی در نظر بگیریم اکثر انتخاب هایی که U4 رو جلو انداختن ترقه هستند (پنج از انتخاب های اخیر بازی انتخاب خواننده ها هستن) منتها همه 1 دونه حساب میشن و اینه که بعضی ها که تو تاپیک اطراق کردن خوشحالن مثل اینکه!
اینم بگم من چند روز قبل سایت های معتبری که تا الان بازی هاشون رو انتخاب کردند رو لیست کردم و کفه ترازو کاملا به سمت Overwatch سنگینی میکنه و همین الان هم بیگ وینر امسال همین بازی هست!

• Like
Reactions: JOKERACN7
خداوکیلی چه توجیه هایی میارید که بازی مورد علاقتون را بیگ وینر جلوه بدید. بمب و ترقه و ار پی جی اینا دیگه چیه؟ :|
تعداد جوایز یه عدده که یه بابایی تو بلاگش با قوانین خودش داره ثبت می کنه.اختلاف اورواچ و انچارتد هم باید خیلی بیشتر می بود(اگه همه جوایز را بخوایم در نظر بگیریم.)
بعد الان منتقدای یوروگیمر و گیم اسپات و چه و چه از کره مریخ اومدن و بقیه منتقدا را از کف خیابون جمع کردن؟ :| که رای یوروگیمر شده با ارزش و باید ده تا رای حسابش کرد و رای بقیه شده بی ارزش و حتی نصف رای هم هیچکدوم نیستن.:|
(الان جریان داره مثل همون موقع که میشه که طرف بازی را می بازه و میگه من ده تا تیر زدم و صد تا موقعیت داشتم و... و باید می بردم اما زمین کج بود و داور ضد من بود و... که باختم. :|)

کلا فکر نمیکنم Angry Joe انتخاباش ثبت شن ولی خوب برای افرادی مثل خودم مهمه نظراتش تو گف هم خیلی تحویلش میگیرن و قبولش دارن

Angry Joe: Uncharted 4: A Thief's End

10. Forza Horizen 3
9. Final Fantasy VX
8. Overwatch
7. Doom
6. Titanfall 2
5. XCOM 2
4. Civ VI
3. Total War: Warhammer
2. Battlefield 1
1. Uncharted 4

آخرین ویرایش:
همین الان هم باید در تاپیک رو تخته کرد چون همون موقع که یوروگیمر Overwatch رو انتخاب کرد چندین سایت که تعدادیـشون مذخرف و داغون و "معلوم نیست از کجا اومدن" هستن آنچارتد رو انتخاب کردن! انتخاب یوروگیمر رو اگه بخوایم بعنوان یه بمب هیدروژنی در نظر بگیریم اکثر انتخاب هایی که U4 رو جلو انداختن ترقه هستند (پنج از انتخاب های اخیر بازی انتخاب خواننده ها هستن) منتها همه 1 دونه حساب میشن و اینه که بعضی ها که تو تاپیک اطراق کردن خوشحالن مثل اینکه!
اینم بگم من چند روز قبل سایت های معتبری که تا الان بازی هاشون رو انتخاب کردند رو لیست کردم و کفه ترازو کاملا به سمت Overwatch سنگینی میکنه و همین الان هم بیگ وینر امسال همین بازی هست!
باوووشه
حرص نخور حالا :-j

"بازی مورد علاقه"، "بیگ وینر جــــــــــــــــلو بدی"
توجیه چیه؟ یعنی نگو مثلا Eurogamer.net یا GameSpot با مثلا MANIAC.de یا spieletipps Readers' Choice فرق داره هر دوتا ادمن از فضا که نیومدن پس برابرن!
من که کاملا توجیه شدم فقط نمی دونم مشکل از خودمه که یه دفعه حالت تهوع گرفتم! دیگه بازی مورد علاقه ــمو که تحریریه مراجع آشغالی مثل Eurogamer و GameSpot و The Game Awards و gamesTM و Cheat Code Central و God is a Geek و IBTimes UK و... انتخابش کردند بیگ وینر جــــــــــــــــلوه نمی دم و از اونجا که چشم و شعور هم ندارم به همون عدد بسنده میکنم :|

یه وزنه سنگین دیگه واسه Overwatch، اوه یادم نبود همه اینا آدم هستن و از فضا نیومدن!

TheSixthAxis (UK) : Overwatch

اهه .. اهه . اهاهاهاهاهاها
کدوم لیست رو میگی؟
یوروگیمر اخرین بازی که یه باری رو انتخاب کرد و اون بازی مجموع رو هم برد سال 2009 و انچارتد ۲ بوده .
اگه بخوایم با انتخاب های سلیقه ای و گهگاه پرت یوروگیمر پرونده گوتی رو ببندیم که هیچ کدوم از بازیایی که به عنوان گوتی میشناسیم گوتی نبودن .. یه چی بگید .. مرغ شکم پر رو وادار نکنه خودش بره تو فر .

۲۰۱۰:mass effect 2
۲۰۱۱: portal 2
۲۰۱۲: fez
۲۰۱۳: Super Mario 3D World
۲۰۱۴: mario kart 8
۲۰۱۵ : bloodborne موندم چرا پارسال نیومدید با انتخاب یورو گیمر تاپیک رو مختومه اعلام کنید.

پس همچین انتخاب یوروگیمر وحی منزل که هیچ ... نزدیک به بهترین سال هم نبوده . انتخاب ها کاملا سلیقه ای بوده.

پس این جر زنی ها رو هم نداره ... اوکی .

من خودم به خاطر اینکه انچارتد از نظر شخصیم به خوبی بازی های تاپ قبلیشون نیست. مقداری نا امید شدم ... و شابد حتی نخوام ... گوتی بشه ... ولی این هیت ورزی بی معنی و پرده شما هم نفرت انگیره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or