قشنگ مشخصه هر کاری کنن شما یه ایرادی میگیریبه جاینت بمب گیر میدی که میخواد متفاوت جلوه کنن، هیتمن رو گوتی میکنن؛ از اینطرف باز به بازیسنتر گیر میدی که انتخابشون مشخصه و به اولین گزینه رای میدن!
تازه همین بازیسنتر تو سال TLOU و GTAV، بایوشاک رو گوتی کرد!
جوگیر نشو دوست عزیز .... اون دوستمون هر چی که هست فن اون یه بازیه نیست ... پس لازم نیست جو بدی . فعلا که رای سایتای معتبر (تا بماند تعریفتون از معتبر چیه ) بین دو بازی برتر امسال تقسیم شده ....امان از دست فن بی ها ...
جاینت بامب، یکی از معتبرترین وبسایتای گیمینگ هست، مورد تایید و قبول خیلیا، برای مراسم بازی سال هم، 5 روز 5 پادکست، هر کدوم نزدیک 4 ساعت بحث و گفتگو کردن، با دلایل بسیار، سرآخر دادن به هیتمن، البته بین دووم و هیتمن بودن که هیتمن درنهایت برد، حالا این فن بی ها، اکثر بازیارو ک بازی نکردن، الان از این لیست پایین فک کنم هیچ ندونن سوپرهات یا ثامپر چی هست، بعدم که گوش ندادن دلایل رو بشنون، فقط این ک اون ی بازیه محبوبشون گوتی نشده شروع میکنن به چرت و پرت گفتن ، جالب اینجاست اکثر باقی سایتای معتبر هم به بازی محبوبشون رای ندادن، خلاصه سال تلخیه برای فن بی ها ...هم تو معتبرا دستشون خالیه هم تو غیرمعتبرا ...این واکنش ها هم طبیعیه
Hitman
Runners-up:
2. DOOM
3. Overwatch
4. The Witness
5. Titanfall 2
6. Superhot
7. Inside
8. Hyper Light Drifter
9. Thumper
10. Stardew Valley
اگه اینطور باشه که باید بر طبل شادانه کوبیدطبق چیزی که در Neogaf خواندم,گویا EDGE به The Last Guardian نمره ۹ از ۱۰ داده و به عنوان بازی سال انتخابش کرده,البته هنوز نسخه دیجیتالی مجله عرضه نشده و فقط نسخه فیزیکی دست یکسری از افراد رسیده ولی ۵ ام ژانویه به طور رسمی مشخص می شه(به Shaodw of the Colossus نمره ۸ از ۱۰ داده بود)
* The Winners of this year *
Uncharted 4: A Thief's End - 80
The Critics' Picks - 53
The Readers' Picks - 27
Overwatch - 71
The Critics' Picks - 65
The Readers' Picks - 6
DOOM - 13
The Critics' Picks - 13
The Readers' Picks -
INSIDE - 12
The Critics' Picks - 12
The Readers' Picks -
The Last Guardian - 11
The Critics' Picks - 11
The Readers' Picks -
فاصله داره زیاد میشه!!
همین الان هم باید در تاپیک رو تخته کرد
باوووشههمین الان هم باید در تاپیک رو تخته کرد چون همون موقع که یوروگیمر Overwatch رو انتخاب کرد چندین سایت که تعدادیـشون مذخرف و داغون و "معلوم نیست از کجا اومدن" هستن آنچارتد رو انتخاب کردن! انتخاب یوروگیمر رو اگه بخوایم بعنوان یه بمب هیدروژنی در نظر بگیریم اکثر انتخاب هایی که U4 رو جلو انداختن ترقه هستند (پنج از انتخاب های اخیر بازی انتخاب خواننده ها هستن) منتها همه 1 دونه حساب میشن و اینه که بعضی ها که تو تاپیک اطراق کردن خوشحالن مثل اینکه!
اینم بگم من چند روز قبل سایت های معتبری که تا الان بازی هاشون رو انتخاب کردند رو لیست کردم و کفه ترازو کاملا به سمت Overwatch سنگینی میکنه و همین الان هم بیگ وینر امسال همین بازی هست!
اهه .. اهه . اهاهاهاهاهاهاهمین الان هم باید در تاپیک رو تخته کرد چون همون موقع که یوروگیمر Overwatch رو انتخاب کرد چندین سایت که تعدادیـشون مذخرف و داغون و "معلوم نیست از کجا اومدن" هستن آنچارتد رو انتخاب کردن! انتخاب یوروگیمر رو اگه بخوایم بعنوان یه بمب هیدروژنی در نظر بگیریم اکثر انتخاب هایی که U4 رو جلو انداختن ترقه هستند (پنج از انتخاب های اخیر بازی انتخاب خواننده ها هستن) منتها همه 1 دونه حساب میشن و اینه که بعضی ها که تو تاپیک اطراق کردن خوشحالن مثل اینکه!
اینم بگم من چند روز قبل سایت های معتبری که تا الان بازی هاشون رو انتخاب کردند رو لیست کردم و کفه ترازو کاملا به سمت Overwatch سنگینی میکنه و همین الان هم بیگ وینر امسال همین بازی هست!