بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
جدا از اون دو تا، خیلی‌ خوشحالم Doom داره تو سکوت جوایز خودش رو میگیره. به خاطر سبک بازی و یه سری مسائل فنی ممکن نیست اما خیلی‌ دوست داشتم از نظر اکثریت هم بهترین بازی سال میشد.:D اما همین هم خیلی‌ خوب هست و ID ثمره زحماتش رو می‌بینه.
این جوایز با فروش عالی‌ بازی باعث میشن که آثار درجه یک دیگه‌ای هم تو این سبک ببینیم.
کاوه ارزشش اینجا معلوم میشه که امسال واقعا سال سنگینی برای ژانر شوتر بود، یعنی واقعا عناوین غولی اومدن که هر کدوم هر سالی‌که میومدن خودشون یه وزنه بودن، battlfield 1 , titanfall 2 , shadow warrior 2 , overwatch , farcry primal , ، deus ex mankind ، devided, gears of war 4 که انصافا همشون هم کیفیت فوق العاده ای داشتن و انتخاب بینشون خیلی سخته، ولی doom بازم تونست پیروز رقابت باشه بینشون توی ژانر شوتر و این ارزشش رو چند برابر میکنه.

NDTV Gadgets 360 (IN) : Overwatch

Pixelcake (NL) : Overwatch

Hobby Consolas (ES) : Uncharted 4: A Thief's End

3DJuegos (ES) : Uncharted 4: A Thief's End

3DJuegos Readers' Choice (ES) : Uncharted 4: A Thief's End

Gamereactor PT (PT) : Uncharted 4: A Thief's End

Eurogamer.net (UK) : Overwatch
تخته کنید در تاپیک رو! :D
شوخی کردم هنوز گیم اینفورمر، IGN، ویدیوگیمر و خیلی های دیگه مونده :D
بالاي 150 سايت و مجله مونده :D
---------
بازي كه شماره چهارمش اينقدر گوتي بگيره شاهكار كرده ، متاشم كه بالاترينه ، ما كه خيلي راضيم هستيم
تبريك ميگم به اورواچ و طرفداران واقعي اين بازي :D
فقط يه سوال دارم بازي كه ميگن اينقدر محبوبه و پلير انلاين بالاي داره چرا تا اين لحظه تو ريدر چويساي سايتا به سختي جزو سه تا بازي سال ميشه؟

آخرین ویرایش:
آنچارتد 4 حداقل برای من بهترین آنچارتد بود. از شماره 2 هم بهتر!!! دوستان فن مثل اینکه با شماره 2 بیشتر حال کردن. من فن این سری نیستم اما در مقام مقایسه ی این چهار شماره، نظرم به 4 نزدیک تره. خیلی خیلی هم نزدیک تره :D نه یه خورده :D

دوست عزیز من یکی از فن های متعصب ناتی داگم ... اتفاقا کلی با خودم کلنجار رفتم که بگم بازی به خوبی کارای قبلیه ... ولی خوب حداقل ۳-۴ چپتر اخر کاملا این حس رو درون من کشت انچارتد ۲ رو هم خیلی اهمیت داره که ۲۰۰۹ بازی کرده باشی یا 2015

آخرین ویرایش:
کاوه ارزشش اینجا معلوم میشه که امسال واقعا سال سنگینی برای ژانر شوتر بود، یعنی واقعا عناوین غولی اومدن که هر کدوم هر سالی‌که میومدن خودشون یه وزنه بودن، battlfield 1 , titanfall 2 , shadow warrior 2 , overwatch , farcry primal , ، deus ex mankind ، devided, gears of war 4 که انصافا همشون هم کیفیت فوق العاده ای داشتن و انتخاب بینشون خیلی سخته، ولی doom بازم تونست پیروز رقابت باشه بینشون توی ژانر شوتر و این ارزشش رو چند برابر میکنه.
بدون شک یکی از بهترین کامبک های صنعت گیم بود :D بازی دیگه ای یادم نمیاد که اینجوری اسم سری اش رو دوباره زنده کنه :D البته Wolfenstein هم بازگشت خوبی داشت اما نه به خوبی Doom :D انتظارات هم خیلی ازش پایین بود و ملت انتظار اپیک فیل داشتن :D چون کارمک که دیگه نبود و Rage هم که پیس اف ش* بود :D

اما Doom فارغ از گیم پلی بی نظیر و داستان خیلی خوبش، از لحاظ فنی یه کلاس درس بود برای بقیه استدیو ها، بازی 60 فریم بر ثانیه بدون افت بود، همراه با رزولوشن 1080 و یه گرافیک تمیز و نسل هشتی به تمام عیار! فوق العاده پولیش شده و بدون باگ هم بود. لول دیزاین هم که خیلی خوب بود و مپ ها همه بزرگ و چند لایه.
باید اعتراف کنم منم انتظار نداشتم در این حد طوفانی باشه. :D یعنی‌ فکر می‌کردم خیلی‌ خوب باشه، اما اینکه بیاد نه تنها رقیب بازی‌هایی‌ مثل BF 1 و TF 2بشه، بلکه نمایش بهتر از اونا هم داشته باشه واقعا یه چیز جادویی بود.:D این رو هم باید در نظر گرفت که خود Titanfall 2 خیلی‌ بازی منتقد پسندی هست و به خاطر طراحی مراحل خلاقانه‌ای که داره منتقدا کنار DH 2 قرار دادنش امسال.
در ضمن یه جایزه هم باید بزارن برای بهترین طراحی سلاح، Doom با فاصله بهترین طراحی اسلحه‌ امسال رو داره.:D
آی دی نیستا! اید هست. :D
مخفف Intellectual disability (البته اگه اشتباه نکنم :D)
تا جایی‌ که می‌دونم رفرنس هست به قضیه خود و فراخود فروید.:D اما دقیقا همینطوری که شما میگین تلفظ می‌شه، از رو عادت آیدی میگیم.:D

) :
فقط يه سوال دارم بازي كه ميگن اينقدر محبوبه و پلير انلاين بالاي داره چرا تا اين لحظه تو ريدر چويساي سايتا به سختي جزو سه تا بازي سال ميشه؟
هرچقدر هم بازیکن داشته باشه مقابل فن‌بیس پلی‌استیشن هیچی نیستن .

• Like
Reactions: only sony
نتیجه بازم تغییر کرد، uncharted 4 بازم افتاده جلو :دی. عجب سال باحالی شده، یادم نمیاد هیچ سالی اینقدر دوتا بازی با هم ماراتون داشته باشن :دی باید دید آخر کی کم میاره :دی. جدای از بحث اینکه حق بیشتر با کدوم‌یکی هست و کدوم یکی استحقاق بیشتری داره ولی باید گفت که اینجوری خیلی فان تر و با مزه تره، اگه هر سال اینجوری باشه هیجانش خیلی بهتر و باحال تره به نظرم :دی.

:D

چون پلیرهاش غرق در بازی هستن و وقت اضافی ندارن برن تو سایتهای مختلف رای بدن :D

ولی جدای از شوخی این OW یه معجونی هست تا کسی طعمش رو نچشه نمیتونه بفهمه کجا چه خبر هست. واقعا این دو بازی U4 و OW بهترین بازیهای امسال هستن و خیلی خوشحالم که تونستم هر دو این بازیها رو تجربه کنم

نتیجه بازم تغییر کرد، uncharted 4 بازم افتاده جلو :D. عجب سال باحالی شده، یادم نمیاد هیچ سالی اینقدر دوتا بازی با هم ماراتون داشته باشن :D باید دید آخر کی کم میاره :D. جدای از بحث اینکه حق بیشتر با کدوم‌یکی هست و کدوم یکی استحقاق بیشتری داره ولی باید گفت که اینجوری خیلی فان تر و با مزه تره، اگه هر سال اینجوری باشه هیجانش خیلی بهتر و باحال تره به نظرم :D.
منم موافقم هرچی این رقابت فشرده تر باشه به نفع گیمرها هست چون بازیهای بهتری هست که انجام بدن و لذت ببرن

آنچارتد 4 حداقل برای من بهترین آنچارتد بود. از شماره 2 هم بهتر!!! دوستان فن مثل اینکه با شماره 2 بیشتر حال کردن. من فن این سری نیستم اما در مقام مقایسه ی این چهار شماره، نظرم به 4 نزدیک تره. خیلی خیلی هم نزدیک تره :D نه یه خورده :D
ولی من به عنوان فن این فرنچایز که شماره های قبلی رو هر کدوم دوبار رو PS3 و PS4 پلات کردم و n بار بازیشون کردم (:D) به دلایلی که جاش اینجا نیست به نظرم U4 بهترین و با کلاس ترین آنچارتدیه که ساخته شده
شخصا اصلا فکر نمیکردم DOOM اینقدر گوتی بگیره و DS3 و DH2 به ترتیب فقط 9 و 4 تا گوتی بگیرن !! TLG هم تا الان با احتساب easy allies تونسته 12 تا گوتی بگیره واقعا عالیه . تایتان فال 2 هم واقعا مظلوم ترین بازی ساله

CyprusGamer (GR) : Uncharted 4: A Thief's End

CyprusGamer Readers' Choice (GR) : Uncharted 4: A Thief's End

The Telegraph (UK) : Dishonored 2
* The Winners of this year *

Uncharted 4: A Thief's End - 76

The Critics' Picks - 51

The Readers' Picks - 25

Overwatch - 71

The Critics' Picks - 65

The Readers' Picks - 6

DOOM - 13

The Critics' Picks - 13

The Readers' Picks -

INSIDE - 12

The Critics' Picks - 12

The Readers' Picks -

The Last Guardian - 11

The Critics' Picks - 11

The Readers' Picks -

عجب رقابت پيچيده اي شده امسال ، رقابت براي پرافتخارترين و بهترين بازي سال خيلي نزديكه بين uncharted 4 و overwatch. اولين بار تو تاريخ اين صنعت يه همچين اتفاقي داره ميفته . و واقعا هر ٢ عنوان بسيار شايسته و با لياقت هستند . امروز هم سايت هاي بسيار معتبري جوايز دادن ، از eurogamer و gaming age گرفته تا telegraph جايزه دادن . و باز هم جوايز پخش شد . منتظر ميمونيم تا پايان جوايز تا نهايت ببينيم كدوم يك بيشتر ميگيره . اما چيزي كه مشخصه اينه كه امسال شايد اختلاف بين جوايز كم باشه كه نشه نتيجه قطعي كرد . بخصوص اينكه كلي سايت و مجله و مهمتر از مراسم هاي مهم ديگه موندن .
بشخصه از عملكرد the last guardian بسيار خوشحالم . بازي كه انقدر مشكلات داشت و انقدر فاصله ( يك نسل ) بين بازي هاي اين شركت افتاد و نگراني هايي كه وجود داشت . اومد هم تو متا و نمرات موفق عمل كرد و هم جايزه هاي زيادي گرفت و خيلي دوست دارم بعد از uncharted و overwatch تو جايگاه سوم قرار بگيره . در حالت كلي امسال سال خوبي براي صنعت گيم از لحاظ بازي هاي با كيفيت بود به نظرم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or