کاوه ارزشش اینجا معلوم میشه که امسال واقعا سال سنگینی برای ژانر شوتر بود، یعنی واقعا عناوین غولی اومدن که هر کدوم هر سالیکه میومدن خودشون یه وزنه بودن، battlfield 1 , titanfall 2 , shadow warrior 2 , overwatch , farcry primal , ، deus ex mankind ، devided, gears of war 4 که انصافا همشون هم کیفیت فوق العاده ای داشتن و انتخاب بینشون خیلی سخته، ولی doom بازم تونست پیروز رقابت باشه بینشون توی ژانر شوتر و این ارزشش رو چند برابر میکنه.جدا از اون دو تا، خیلی خوشحالم Doom داره تو سکوت جوایز خودش رو میگیره. به خاطر سبک بازی و یه سری مسائل فنی ممکن نیست اما خیلی دوست داشتم از نظر اکثریت هم بهترین بازی سال میشد.اما همین هم خیلی خوب هست و ID ثمره زحماتش رو میبینه.
این جوایز با فروش عالی بازی باعث میشن که آثار درجه یک دیگهای هم تو این سبک ببینیم.
Eurogamer.net (UK) : Overwatch
بالاي 150 سايت و مجله موندهتخته کنید در تاپیک رو!
شوخی کردم هنوز گیم اینفورمر، IGN، ویدیوگیمر و خیلی های دیگه مونده![]()
آنچارتد 4 حداقل برای من بهترین آنچارتد بود. از شماره 2 هم بهتر!!! دوستان فن مثل اینکه با شماره 2 بیشتر حال کردن. من فن این سری نیستم اما در مقام مقایسه ی این چهار شماره، نظرم به 4 نزدیک تره. خیلی خیلی هم نزدیک ترهنه یه خورده
![]()
کاوه ارزشش اینجا معلوم میشه که امسال واقعا سال سنگینی برای ژانر شوتر بود، یعنی واقعا عناوین غولی اومدن که هر کدوم هر سالیکه میومدن خودشون یه وزنه بودن، battlfield 1 , titanfall 2 , shadow warrior 2 , overwatch , farcry primal , ، deus ex mankind ، devided, gears of war 4 که انصافا همشون هم کیفیت فوق العاده ای داشتن و انتخاب بینشون خیلی سخته، ولی doom بازم تونست پیروز رقابت باشه بینشون توی ژانر شوتر و این ارزشش رو چند برابر میکنه.
باید اعتراف کنم منم انتظار نداشتم در این حد طوفانی باشه.بدون شک یکی از بهترین کامبک های صنعت گیم بودبازی دیگه ای یادم نمیاد که اینجوری اسم سری اش رو دوباره زنده کنه
البته Wolfenstein هم بازگشت خوبی داشت اما نه به خوبی Doom
انتظارات هم خیلی ازش پایین بود و ملت انتظار اپیک فیل داشتن
چون کارمک که دیگه نبود و Rage هم که پیس اف ش* بود
اما Doom فارغ از گیم پلی بی نظیر و داستان خیلی خوبش، از لحاظ فنی یه کلاس درس بود برای بقیه استدیو ها، بازی 60 فریم بر ثانیه بدون افت بود، همراه با رزولوشن 1080 و یه گرافیک تمیز و نسل هشتی به تمام عیار! فوق العاده پولیش شده و بدون باگ هم بود. لول دیزاین هم که خیلی خوب بود و مپ ها همه بزرگ و چند لایه.
تا جایی که میدونم رفرنس هست به قضیه خود و فراخود فروید.آی دی نیستا! اید هست.
مخفف Intellectual disability (البته اگه اشتباه نکنم)
هرچقدر هم بازیکن داشته باشه مقابل فنبیس پلیاستیشن هیچی نیستن .) :
فقط يه سوال دارم بازي كه ميگن اينقدر محبوبه و پلير انلاين بالاي داره چرا تا اين لحظه تو ريدر چويساي سايتا به سختي جزو سه تا بازي سال ميشه؟
فقط يه سوال دارم بازي كه ميگن اينقدر محبوبه و پلير انلاين بالاي داره چرا تا اين لحظه تو ريدر چويساي سايتا به سختي جزو سه تا بازي سال ميشه؟
منم موافقم هرچی این رقابت فشرده تر باشه به نفع گیمرها هست چون بازیهای بهتری هست که انجام بدن و لذت ببرننتیجه بازم تغییر کرد، uncharted 4 بازم افتاده جلو. عجب سال باحالی شده، یادم نمیاد هیچ سالی اینقدر دوتا بازی با هم ماراتون داشته باشن
باید دید آخر کی کم میاره
. جدای از بحث اینکه حق بیشتر با کدومیکی هست و کدوم یکی استحقاق بیشتری داره ولی باید گفت که اینجوری خیلی فان تر و با مزه تره، اگه هر سال اینجوری باشه هیجانش خیلی بهتر و باحال تره به نظرم
.
ولی من به عنوان فن این فرنچایز که شماره های قبلی رو هر کدوم دوبار رو PS3 و PS4 پلات کردم و n بار بازیشون کردم (آنچارتد 4 حداقل برای من بهترین آنچارتد بود. از شماره 2 هم بهتر!!! دوستان فن مثل اینکه با شماره 2 بیشتر حال کردن. من فن این سری نیستم اما در مقام مقایسه ی این چهار شماره، نظرم به 4 نزدیک تره. خیلی خیلی هم نزدیک ترهنه یه خورده
![]()