بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
ثبت شده؟ چون من الان سرسریع یه سرچ زدم نبود. لطفاً یکی از بچه ها پیگیری کنن که اگه ثبت نشده، ثبت بشه حتماً.
ثبت نشده و تا مارچ هم نمیشه چون قسمت کامنتای بلاگ را بسته.
..........
Overwatch - 68

The Critics' Picks - 62

The Readers' Picks - 6

Uncharted 4: A Thief's End - 66

The Critics' Picks - 44

The Readers' Picks - 22

DOOM - 13

The Critics' Picks - 13

The Readers' Picks -

INSIDE - 10

The Critics' Picks - 10

The Readers' Picks -

پ.ن :اینجوری که داره پیش میره، آخرش مساوی میشه. (lame8-|) یه روز در میون جای انچارتد و اورواچ عوض میشه. اختلافشون هم ثابت دو تاست.

آخرین ویرایش:
جدا از اون دو تا، خیلی‌ خوشحالم Doom داره تو سکوت جوایز خودش رو میگیره. به خاطر سبک بازی و یه سری مسائل فنی ممکن نیست اما خیلی‌ دوست داشتم از نظر اکثریت هم بهترین بازی سال میشد.:دی اما همین هم خیلی‌ خوب هست و ID ثمره زحماتش رو می‌بینه.
این جوایز با فروش عالی‌ بازی باعث میشن که آثار درجه یک دیگه‌ای هم تو این سبک ببینیم.

حالا بین خودمون باشه ... ولی انچارتد ۴ لیاقت گوتی شدن رو نداره ... حالا منظورم این نیست که بین ۲۰۱۶ بهترین نباشه . ولی در مقایسه با گوتی های سال های قبل .. یا حتی دو بازی قبلی ناتی داگ در اون حد و اندازه نیست . شما خودتون کلاهتون رو قاضی کنید اگه انچارتد ۴ 2015 یا 2013 منتشر میشد اصلا شانسی گوتی شدن داشت ؟
من تمام بدی های بازی رو گزاشتم پای به هم ریختن پروژه و رفتن امی هینینگ و تغییر کادر بازی و چند تا شدن اشپز و شور شدن اش . من تو انچارتد ۱ هم باگ ندیدم .... تو انچارتد ۴ یع باگ های عجیب غریبی میدیدم که نمیدونستم بخندم یا گریه کنم .... یه جا سم مثل یه نکرومنسر تو هوا داشت پرواز میکرد میومد سمت قایق ... کلی اسکرین شات گرفتم ازش . چند چپتر اخر تازه داشت اکشن بازی جون میگرفت یه هیجانی حس میکردیم ... با خودم میگفتم نهانگار این شماره هم داره میترکونه, که یهو اون فلش بک اسفناک رو اخر بازی زدن ..تمام حس و حال و شور و هیجان منو اخر بازی کشتن ... اصلا النا چطور دقیقا همون جایی که نیت سقوط کرد پیداش شد ... دو چپتر اخر بازی هم که باورم نشد هیچ مبارزه ای در کار نیست ... فقط چند دقیقه سکو بازی؟؟؟! Really??? یا بعضی جاهای بازی هم خیلی تو ذوق میزد ... مثلا اونجا که با طناب پشت ماشین روی زمین کشیده میشیم ... و از زمین و اسمون دارن بهمون تیر میزنن بعد خیلی شیک ... با حداقل 30-40 تا گلوله ای که خوردیم ... خودمون رو میرسونیم پشت ماشین ... هیچ کدوم از انچارتدا همچین چیزایی نداشتن .
امیدوارم اعضای ناتی داگ انقدر از خود راضی نشده باشن که فکر کنن هر چی میسازن شاهکاره و همه خوششون میاد . و روی بازیای بعد بیشتر کار کنن ...

اباز تاکید میکنم ... بازی فوق العاده است ... کلی چیز تو بازی هست که با دیدنش فک ادم اویزون میشه . و شایدم بهترین بازی ۲۰۱۶ باشه ... ولی چیزی نیست که من از ناتی داگ و تیمی که انچارتد ۲ و اسمش رو نبر رو ساخته انتظار داشتم . بازی فوق العاده ولی پر ایراد و کم و کاستیه
این حرفی که زدی نه میگم اشتباه یا درست...
ولی کلا من به عنوان یه خواننده این مطلب هزارتا چیز می تونم برداشت کنم...
چون نقض کیفیت یک بازی صد در صد بازی دیگه ای رو هم تحت شعاع قرار میده...
مثلا کلی عناوین خفن قرار بود 2015 عرضه بشن... اما در عین ناباوری اصلا در حد نسخه های قبلیشون به هر دلیلی نتونستن ظاهر بشن و ویچر یجورایی یکه تازی کرد...
اونوقت اگه یو 4 و اورواچ با همین کیفیت 2015 عرضه میشدن... به نظرت باز ویچر می تونست اونطوری جوایز رو درو کنه؟ و به قول خودت بزور اسم اون بازی که اسمشو نمی بری از لحاظ تعداد پیشی بگیره؟

جدا از اون دو تا، خیلی‌ خوشحالم Doom داره تو سکوت جوایز خودش رو میگیره. به خاطر سبک بازی و یه سری مسائل فنی ممکن نیست اما خیلی‌ دوست داشتم از نظر اکثریت هم بهترین بازی سال میشد.:D اما همین هم خیلی‌ خوب هست و ID ثمره زحماتش رو می‌بینه.
این جوایز با فروش عالی‌ بازی باعث میشن که آثار درجه یک دیگه‌ای هم تو این سبک ببینیم.
بدون شک یکی از بهترین کامبک های صنعت گیم بود :دی بازی دیگه ای یادم نمیاد که اینجوری اسم سری اش رو دوباره زنده کنه :دی البته Wolfenstein هم بازگشت خوبی داشت اما نه به خوبی Doom :دی انتظارات هم خیلی ازش پایین بود و ملت انتظار اپیک فیل داشتن :دی چون کارمک که دیگه نبود و Rage هم که پیس اف ش* بود :دی

اما Doom فارغ از گیم پلی بی نظیر و داستان خیلی خوبش، از لحاظ فنی یه کلاس درس بود برای بقیه استدیو ها، بازی 60 فریم بر ثانیه بدون افت بود، همراه با رزولوشن 1080 و یه گرافیک تمیز و نسل هشتی به تمام عیار! فوق العاده پولیش شده و بدون باگ هم بود. لول دیزاین هم که خیلی خوب بود و مپ ها همه بزرگ و چند لایه.

مثلا اونجا که با طناب پشت ماشین روی زمین کشیده میشیم ... و از زمین و اسمون دارن بهمون تیر میزنن بعد خیلی شیک ... با حداقل 30-40 تا گلوله ای که خوردیم ... خودمون رو میرسونیم پشت ماشین
اصلا اون صحنه که امضای انچارتد بود! توی همه قسمت هاش هم تکرار شده. دقیقا همون ماشین ها و همون تعقیبو گریز ایرادی هم به اون قسمت وارد بشه اینه که چرا تو هر قسمت تکرار شده.
انچارتد 3
2mqn484.jpg
انچارتد 2
latest
یکش هم یادمه بود ولی یادم نمیاد چه مرحله ای بود.

لول دیزاین هم که خیلی خوب بود
از نظر من لول دیزاینش معرکه بود، کلاسیک در عین حال مدرن. یعنی وقتی هجوم اهریمن صورت میگرفت با شوتینگ سریعش و طراحی مرحله اش بهشتی بود برای من. چقدر این دووم خوب بود امسال.

آخرین ویرایش:
Doom بازی خیلی خوبی بود ولی دیگه اواخرش برای من تکراری و خسته کننده شد، تنها ایرادی که میتونم ازش بگیرم همینه :D مرحله آخرش رو هم به علت قاطی کردن سیو، از یوتیوب دنبال کردم :)) :D ولی انصافا اکشن خیلی خفنی داشت، دست id درد نکنه که کار خودش رو به خوبی انجام داد و یه شوتر کلاسیک درجه 1 برامون ساخت :D

Doom بازی خیلی خوبی بود ولی دیگه اواخرش برای من تکراری و خسته کننده شد، تنها ایرادی که میتونم ازش بگیرم همینه :D مرحله آخرش رو هم به علت قاطی کردن سیو، از یوتیوب دنبال کردم :)) :D ولی انصافا اکشن خیلی خفنی داشت، دست id درد نکنه که کار خودش رو به خوبی انجام داد و یه شوتر کلاسیک درجه 1 برامون ساخت :D

اتفاقا آخر های بازی اصل جنس، 9000 BFG رو بهت می داد که خسنگی ات اساسی در بره >:)

اتفاقا آخر های بازی اصل جنس، 9000 BFG رو بهت می داد که خسنگی ات اساسی در بره >:)
از لحاظ اسلحه و این چیزها که آره، خیلی خفن میشد :دی ولی اون روند اومدن دشمن ها یه کم تکراری میشد دیگه. ولی به صورت کلی شوتر خوش ساختی بود و بهترین بخشش هم همین اسلحه های جالب بازی بود، چه قدیمی ها و چه اسلحه های جدید :دی راستش من اصلا از Doom 3 خوشم نیومد و اون چیزی نبود که فکرش رو میکردم، در عوض این نسخه بهتر از اونی بود که انتظارش رو داشتم :دی

اینکه Inside تا اینجای کار جوایزش دو رقمی شده و witness هم داره خوب پیش می ره نشان می ده که چقدر هر سال هم کیفیت هم حمایت از بازی های مستقل بیشتر می شه
The Last Guardian هم با مشکلات فنی اش و اینکه آخر سال عرضه شده و تعدادی از سایت ها حتی تجربه اش هم نکردند با این حال تعداد جوایزش دو رقمی شده و احتمالا بیشتر هم می شه,به نوعی یادآور مفاهیمی بود که تو این نسل فراموش شده بودند(یا اصلا از اول وجود نداشتند)
در مجموع امسال برعکس سال قبل رقابت بین بازی ها در هر رده ای کاملا نزدیک و در یک سطح است که خودش نشان می ده سال خوبی برای ویدیو گیم بوده(اینکه کدام بازی ۱ یا ۲ تا جایزه بیشتر یا کمتر می بره دقیقا نقطه مقابل مفهومی است که می شه از این لیست برداشت کرد)

اصلا اون صحنه که امضای انچارتد بود! توی همه قسمت هاش هم تکرار شده. دقیقا همون ماشین ها و همون تعقیبو گریز ایرادی هم به اون قسمت وارد بشه اینه که چرا تو هر قسمت تکرار شده.
انچارتد 3
2mqn484.jpg
انچارتد 2
latest
یکش هم یادمه بود ولی یادم نمیاد چه مرحله ای بود.

از نظر من لول دیزاینش معرکه بود، کلاسیک در عین حال مدرن. یعنی وقتی هجوم اهریمن صورت میگرفت با شوتینگ سریعش و طراحی مرحله اش بهشتی بود برای من. چقدر این دووم خوب بود امسال.

نه منظورم اون بخششه که روی زمین کشیده میشد .. وگرنه تعقیب کاروان کامیون ها که بهترین بخش انچارتدا بوده

نه منظورم اون بخششه که روی زمین کشیده میشد .. وگرنه تعقیب کاروان کامیون ها که بهترین بخش انچارتدا بوده
تو سینما هم یک کلیشه ای هست و بیشتر تو فیلم های اکشن درجه B زیاد اتفاق میفته و اون اینه که شخصیت اصلی یه ما در معرض طوفانی از گلوله و خاکو خون قرار میگیره و در اخر به صورت معجزه اسایی نجات پیدا میکنه و این درواقع هیجان صحنه رو بالا میبره. این برای بازی ای مثل انچارتد با توجه به سبکش ایرادی نداره بنظرم.

آنچارتد 4 حداقل برای من بهترین آنچارتد بود. از شماره 2 هم بهتر!!! دوستان فن مثل اینکه با شماره 2 بیشتر حال کردن. من فن این سری نیستم اما در مقام مقایسه ی این چهار شماره، نظرم به 4 نزدیک تره. خیلی خیلی هم نزدیک تره :دی نه یه خورده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or