بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
دو سایت شناخته شده دیگه هم Overwatch رو بعنوان بهترین بازی سال انتخاب کردن! ترکونده این بازی امسال.
Eurogamer Benelux (NL) : Overwatch
EGM (US) : Overwatch

امسال کار کسی که گوتی ها رو جمع میکنه خیلی سخته! او اونجا که اورواچ و انچارتد 4 رقابت خیلی نزدیکی تو تعداد جوایز دارن نویسنده این بلاگ هم عادت داره بازی ای که گوتی بیشتر داره رو بولد کنه و تا الان چند بار بیشترین جایزه بین Overwatch و Uncharted 4 تغییر کرده! فک کنم از کد استفاده کنه چون دستی بخواد کار کنه خیلی وقت گیره! جالب اینجاست که الان هم بخاطر مساوی بودن تعداد گوتی ها بین دو بازی کلا هیچ بازی ای بولد نشده، ندیده بودم تا حالا اینطور بشه.

• Like
Reactions: mehdi88
Shacknews - Doom
GiantBomb - Hitman
GamesSpew - Forza Horizon 3

این روزنامه بریتانیایی هم جایزه رو داده Forza Horiozn 3! :D

elmo_c07bynuweaasrbt.jpg

آخرین ویرایش:
چطور بازیسنتر رو ثبت کرد؟ کامنتا باز شد مگه؟
مگه یه بلاگه زپرتی 10 دلاری که توسط یه یارویی گردونده میشه و هر سال عشقی 100تا آمارش بالا پایین میشه مرکز ثبت اسناد جهانیه که ما باید خودمونو باهاش هماهنگ کنیم! یعنی بازیسنترو با اینهمه سابقه , کاربرای حرفه ای و تحریریشو در حد یه بلاگ هم نمیدونید که خودشون تشخیص بدن چی باید ثبت بشه چی ثبت نشه! اونم این حرف از طرف کاربری گفته میشه که نزدیک به 10 سال از عضویتش تو بازیسنتر میگذره! من به نوبه خودم از تمام مدیرا / تحریریه و کاربرای سایت بازیسنتر پوزش میطلبم بابت همچین تفکر اشتباهی.

آخرین ویرایش:
مگه یه بلاگه زپرتی 10 دلاری که توسط یه یارویی گردونده میشه و هر سال عشقی 100تا آمارش بالا پایین میشه مرکز ثبت اسناد جهانیه که ما باید خودمونو باهاش هماهنگ کنیم! یعنی بازیسنترو با اینهمه سابقه , کاربرای حرفه ای و تحریریشو در حد یه بلاگ هم نمیدونید که خودشون تشخیص بدن چی باید ثبت بشه چی ثبت نشه! اونم این حرف از طرف کاربری گفته میشه که نزدیک به 10 سال از عضویتش تو بازیسنتر میگذره! من به نوبه خودم از تمام مدیرا / تحریریه و کاربرای سایت بازیسنتر پوزش میطلبم بابت همچین تفکر اشتباهی.
فازت چیه دوست عزیز ؟ :-?:D
خب این تاپیک منبعش همین سایت زپرتی ده دلاریه باید با اون هماهنگ باشه دیگه (:| اگه سایت بازی سنتر خودش اقدام به جمع آوری گوتی تمام سایتها میکرد حرفت درست بود

سایت های نسبتا شناخته شده تازه دارن وارد عمل میشن مثلا میخوان متفاوت جلوه کنن و از دو راهی دو تا بازی خارج بشن
Giantbomb : hitman!
بازیسنتر یا سایت همسایه یعنی هر سال جوایز سالشون تابلو از قبل مشخصه من ندیدم تا حالا اینا سنت شکنی کنن معمولا یا متا هست یا پاپولار بودن اون بازی سال بعدم از الان که یکسال مونده میشه بدون نوسترداموس بازی و .. گفت RDR2 حداقل انتخاب این دو تا سایته

سایت های معتبر و معروف خیلی دارن کم لطفی میکنن نسبت به انچارتد 4!!.
خداییش حق این بازی خیلی بیشتر از ایناست.
نمیدونم ..من که کیج شدم.
شاید چهارمین شماره از این عنوان هست دارن اینطوری با این بازی رفتار میکنن.

سایت های معتبر و معروف خیلی دارن کم لطفی میکنن نسبت به انچارتد 4!!.
خداییش حق این بازی خیلی بیشتر از ایناست.
نمیدونم ..من که کیج شدم.
شاید چهارمین شماره از این عنوان هست دارن اینطوری با این بازی رفتار میکنن.
مثل اینکه دنیای گیم میره به سمت بازیای انلاین ، اینجور انتخابها فقط اینو نشون میده . :D شایدم پیش خودشون میگن ما که یبار انچارتد 2 گوتی کردیم ، اینبار گوتیو بدیم به بازی که ایده های جدیدتری داره و این همه گیمر به سمت خودش جذب کرده .
شما دقت کنید همین سایتهای معرفی که اورواچو گوتی کردن اکثرا انتخاب دومشون انچارتد بوده .
باور کن انچارتد 4 متای 100 هم میگرفت باز هیچ فرقی نمی کرد :D که اون دو نمره 4 و 5 نبودن عملا متاش 95 میشد ، همین الانشم رکورد بیشترن تعداد نمره کامل در این نسل داره و این نشون میده کیفیت بازی در چه حده .
این نظر من بود ، شاید دلایل دیگه ای داشته :D

مثل اینکه دنیای گیم میره به سمت بازیای انلاین ، اینجور انتخابها فقط اینو نشون میده . :D شایدم پیش خودشون میگن ما که یبار انچارتد 2 گوتی کردیم ، اینبار گوتیو بدیم به بازی که ایده های جدیدتری داره و این همه گیمر به سمت خودش جذب کرده .
شما دقت کنید همین سایتهای معرفی که اورواچو گوتی کردن اکثرا انتخاب دومشون انچارتد بوده .
باور کن انچارتد 4 متای 100 هم میگرفت باز هیچ فرقی نمی کرد :D که اون دو نمره 4 و 5 نبودن عملا متاش 95 میشد ، همین الانشم رکورد بیشترن تعداد نمره کامل در این نسل داره و این نشون میده کیفیت بازی در چه حده .
این نظر من بود ، شاید دلایل دیگه ای داشته :D
اخه اگر انچارتد 4 انلاین نداشت میشد حرف شمارو قبول کرد. بدبختی اینه انلاین جذابی هم داره.
تنها دلیلش به نظرم همون چهار شماره بودن انچارد 4 هست وفرصت دادن به بازیهای دیگه هستش.

• Like
Reactions: only sony
حالا بین خودمون باشه ... ولی انچارتد ۴ لیاقت گوتی شدن رو نداره ... حالا منظورم این نیست که بین ۲۰۱۶ بهترین نباشه . ولی در مقایسه با گوتی های سال های قبل .. یا حتی دو بازی قبلی ناتی داگ در اون حد و اندازه نیست . شما خودتون کلاهتون رو قاضی کنید اگه انچارتد ۴ 2015 یا 2013 منتشر میشد اصلا شانسی گوتی شدن داشت ؟
من تمام بدی های بازی رو گزاشتم پای به هم ریختن پروژه و رفتن امی هینینگ و تغییر کادر بازی و چند تا شدن اشپز و شور شدن اش . من تو انچارتد ۱ هم باگ ندیدم .... تو انچارتد ۴ یع باگ های عجیب غریبی میدیدم که نمیدونستم بخندم یا گریه کنم .... یه جا سم مثل یه نکرومنسر تو هوا داشت پرواز میکرد میومد سمت قایق ... کلی اسکرین شات گرفتم ازش . چند چپتر اخر تازه داشت اکشن بازی جون میگرفت یه هیجانی حس میکردیم ... با خودم میگفتم نهانگار این شماره هم داره میترکونه, که یهو اون فلش بک اسفناک رو اخر بازی زدن ..تمام حس و حال و شور و هیجان منو اخر بازی کشتن ... اصلا النا چطور دقیقا همون جایی که نیت سقوط کرد پیداش شد ... دو چپتر اخر بازی هم که باورم نشد هیچ مبارزه ای در کار نیست ... فقط چند دقیقه سکو بازی؟؟؟! Really??? یا بعضی جاهای بازی هم خیلی تو ذوق میزد ... مثلا اونجا که با طناب پشت ماشین روی زمین کشیده میشیم ... و از زمین و اسمون دارن بهمون تیر میزنن بعد خیلی شیک ... با حداقل 30-40 تا گلوله ای که خوردیم ... خودمون رو میرسونیم پشت ماشین ... هیچ کدوم از انچارتدا همچین چیزایی نداشتن .
امیدوارم اعضای ناتی داگ انقدر از خود راضی نشده باشن که فکر کنن هر چی میسازن شاهکاره و همه خوششون میاد . و روی بازیای بعد بیشتر کار کنن ...

اباز تاکید میکنم ... بازی فوق العاده است ... کلی چیز تو بازی هست که با دیدنش فک ادم اویزون میشه . و شایدم بهترین بازی ۲۰۱۶ باشه ... ولی چیزی نیست که من از ناتی داگ و تیمی که انچارتد ۲ و اسمش رو نبر رو ساخته انتظار داشتم . بازی فوق العاده ولی پر ایراد و کم و کاستیه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amir-soccer
سایت های نسبتا شناخته شده تازه دارن وارد عمل میشن مثلا میخوان متفاوت جلوه کنن و از دو راهی دو تا بازی خارج بشن
Giantbomb : hitman!
بازیسنتر یا سایت همسایه یعنی هر سال جوایز سالشون تابلو از قبل مشخصه من ندیدم تا حالا اینا سنت شکنی کنن معمولا یا متا هست یا پاپولار بودن اون بازی سال بعدم از الان که یکسال مونده میشه بدون نوسترداموس بازی و .. گفت RDR2 حداقل انتخاب این دو تا سایته
قشنگ مشخصه هر کاری کنن شما یه ایرادی میگیری :دی به جاینت بمب گیر میدی که میخواد متفاوت جلوه کنن، هیتمن رو گوتی میکنن؛ از اینطرف باز به بازیسنتر گیر میدی که انتخابشون مشخصه و به اولین گزینه رای میدن! :دی
تازه همین بازیسنتر تو سال TLOU و GTAV، بایوشاک رو گوتی کرد!

Calm down. همین بلاگ زپرتی 10 دلاری که توسط یه یارویی گردونده می شه و کلی ایراد دیگه داره کلی ساله مرجع این تاپیکاست، شما هم اومدی به فرمت اون بلاگه نوشتی دقیقا، مشخصا فکر آدم به این سمت می ره که از اون بلاگه کپی کردی. جواب یه سوال ساده هم با فحش نمی ده کسی، یه کم آداب سخن گفتن بیاموز(!).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or