بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
GamingBolt (IN) : Uncharted 4: A Thief's End
یک گوتی سنگین به قول دوستان و کفه ترازو یک صدم به سمت انچارتد رفت=))

"بازی مورد علاقه"، "بیگ وینر جــــــــــــــــلو بدی"
توجیه چیه؟ یعنی نگو مثلا Eurogamer.net یا GameSpot با مثلا MANIAC.de یا spieletipps Readers' Choice فرق داره هر دوتا ادمن از فضا که نیومدن پس برابرن!
من که کاملا توجیه شدم فقط نمی دونم مشکل از خودمه که یه دفعه حالت تهوع گرفتم! دیگه بازی مورد علاقه ــمو که تحریریه مراجع آشغالی مثل Eurogamer و GameSpot و The Game Awards و gamesTM و Cheat Code Central و God is a Geek و IBTimes UK و... انتخابش کردند بیگ وینر جــــــــــــــــلوه نمی دم و از اونجا که چشم و شعور هم ندارم به همون عدد بسنده میکنم :|

یه وزنه سنگین دیگه واسه Overwatch، اوه یادم نبود همه اینا آدم هستن و از فضا نیومدن!

TheSixthAxis (UK) : Overwatch
حالا شما چرا اینقدر حرصت گرفته ؟ هنوز کلی سایت مونده . سخت نگیر برای خودت میگم

در اینکه ارزش و اعتبار سایت ها و منتقدا باهم متفاوته و برخی شدیدا سنگینتر از بقیه هستن همونطور که نقد اوشکولی مثل فراستی با نقد منتقدای بزرگ دنیا تو یه لول و ارزش نیست و نظر مورینیو و گواردیولا و ... تو فوتبال ارزشش با نظر منصوریان و برانکو و ... تو یه لول نیست و صدها مثال دیگه این یه حقیقته مشخصا بهترین بازی شدن از دید گیم اسپات فرق میکنه با بهترین بازی شدن از دید سایتهای نه چندان مطرح اما همه این حقایقم باعث نمیشه جرزنی کنیم بزنیم زیر میز بازی :D
این بلاگ یا سایت یا خرابه یا آشغالدونی ده دلاری یا هرچیزی که دوستان میخوان اسمشو بزارن چندین ساله با یک رویه مشخص داره ثبت میکنه نظر منتقدین و کاربران خیلی واضح و روشن نه ارزش گذاری کرده نه چیزی اینجا بحث کیفیت مطرح نیست اصلا بحث کمیته حالا آنچارتد داره میزنه جلو نوش جونش تو این بازی مشخص با متر و ملاک مشخص جلو زده حالا خیلی حساسیم و دوس داریم ریزتر بشیم میتونیم بشینیم ضریب بدیم به سایت های مختلف و کمترین ضریبم بدیم به انتخاب کاربران :D بعد امتیازات رو جمع بزنیم بگیم خب طبق این متر که دقیقتر از متر این بلاگه ده دلاریه زپرتیه فلان بازی برنده بزرگ امساله حالا بجز این هزارجور کار دیگه ای هم میشه کرد اما خب متر این تاپیک مشخصه اگه قبولش نداریم خیلی راحت میتونیم از کنارش عبور کنیم ، اگر فردا روزی شخصی یا اشخاصی اومدن متر دقیقتر و ارزشی تری ارائه دادن و همه گیر هم شد ما هم کوچ میکنیم به اون سمت ولی بد یا خوب فعلا این بلاگ زپرتی ملاک گوتی سال هست حتی برای بازیسازان دنیا

توجیه چیه؟ یعنی نگو مثلا Eurogamer.net یا GameSpot با مثلا MANIAC.de یا spieletipps Readers' Choice فرق داره هر دوتا ادمن از فضا که نیومدن پس برابرن!
من که کاملا توجیه شدم فقط نمی دونم مشکل از خودمه که یه دفعه حالت تهوع گرفتم! دیگه بازی مورد علاقه ــمو که تحریریه مراجع آشغالی مثل Eurogamer و GameSpot و The Game Awards و gamesTM و Cheat Code Central و God is a Geek و IBTimes UK و... انتخابش کردند بیگ وینر جــــــــــــــــلوه نمی دم و از اونجا که چشم و شعور هم ندارم به همون عدد بسنده میکنم :|

یه وزنه سنگین دیگه واسه Overwatch، اوه یادم نبود همه اینا آدم هستن و از فضا نیومدن!

Keep CALM
داداش بیخیال دوتا جایزه ارزش این همه عصبانیت رو نداره ها:D
من اصلا قانع شدم OW شاهکار بقیه بازی بد... البته به جز اون بازی هایی که به قول خودت قرار بود مقابل U4 وایسن, که الان OW داره جورشون رو میکشه:-j
شما فقط محترمانه بیا بگو دلیل این همه هیت و تنفر نسبت به سونی و سونی فن و U4 از کجا میاد؟

یوروگیمر خیلی سایت معتبری به شخصه خودم بیشتر از هر جای دیگه برای نظراتش احترام قایلم. دلیلش هم بیشتر به این برمیگرده که خیلی شجاعانه میاد انتخاب های خلاف عادت میکنه با کسی هم تعارف نداره.
یادمه بهترین بازی نسل قبل رو ماریو گلکسی انتخاب کرد. بازی که انتخاب اکثر جاهای دیگه نبود. ولی اونموقع من و چند نفر دیگه از دوستان دفاع کردیم از انتخابش. کلا میخوام بگم خواهشا انتخاب یورگیمر رو بی اعتبار نکنین. از اونطرف هم لزوما انتخاب یک سایت وحی منزل نیست. به هر حال نظرها متفاوته و همه هم ارزشمند. حالا چون یوروگیمر معتبره دلیل نمیشه نظر بقیه بی اعتبار باشه و در این تاپیک هم تخته شه.

دوستان آرامش تاپیک رو حفظ کنید لطفا! :D

تو این جوایز آخری که اومده خیلی از سایت ها اینقدری اعتبار داشتن که توی متا ثبت بشن:
Hobby Consolas (ES) : Uncharted 4: A Thief's End
3DJuegos (ES) : Uncharted 4: A Thief's End
Gaming Age (US) : Uncharted 4: A Thief's End
The Telegraph (UK) : Dishonored 2
IGN España (ES) : Uncharted 4: A Thief's End

به نظر من اونی که بیشتر جایزه گرفته قطعا حقش بوده :D البته هنوز جوایز زیادی مونده ولی اگه Overwatch بتونه از 100 تا جایزه عبور کنه (که احتمالش خیلی زیاده)، یه موفقیت بزرگ واسه بازی به حساب میاد :D

پ.ن: با همین فرمون برم جلو، Overwatch تبدیل میشه به عنوانی که تو این نسل بیشترین تایم بازی کردنم رو بهش اختصاص دادم :D البته هنوز با TW3 فاصله داره :D

Slant Magazine (US) : Uncharted 4: A

jeuxvideo.com (FR) : Uncharted 4: A Thief's End

Lazygamer (ZA) : Uncharted 4: A Thief's

XGN (ES) : Uncharted 4: A

Empire Magazine (UK) : Uncharted 4: A Thief's En

The Guardian (UK) : Uncharted 4: A Thief's

Fun & Serious Game Festival (ES) : Uncharted 4: A Thief's End

The Independent (UK) : Uncharted 4: A Thief'sEnd

Twinfinite (US) : Uncharted 4: A Thief's End

Attack of the Fanboy (US) : Uncharted 4: A Thief's End

مثلا همین سایت که یا شما نمیشناسید یا نادیده میگیرید ۳ هزار تا نقد داره تو متاکریتیک ... بعد هی میاید سنگین و سبک ..معتبر و غیره میکنید.

تازه اینا فقط همونایی ان که من از قبل باهاشون اشنایی داشتم و سایت و مجلات و جوایز معتبر و شناخته شده هستن ... نرفتم ترازو بزارم وزنشون رو بسنجم ببینم سبک هستن یا سنگین . دوستان شناخت بیشتری دارن به لیست اضافه کنن

به علاوه نزدیک به ۳۰ ریدر چویس که نه به گقته من بلکه به گفته دوستان خیلی معتبر تر از سایت های گمنام که نه منتقدش معلومه کیه و نه تحریریه اش چیه هستن

Slant Magazine (US) : Uncharted 4: A
jeuxvideo.com
(FR) : Uncharted 4: A Thief's End
Lazygamer
(ZA) : Uncharted 4: A Thief's
XGN (ES) : Uncharted 4: A
Empire Magazine
(UK) : Uncharted 4: A Thief's En
The Guardian (UK) : Uncharted 4: A Thief's
Fun & Serious Game Festival (ES) : Uncharted 4: A Thief's End
The Independent (UK) : Uncharted 4: A Thief'sEnd
Twinfinite
(US) : Uncharted 4: A Thief's End
Attack of the Fanboy
(US) : Uncharted 4: A Thief's End
مثلا همین سایت که یا شما نمیشناسید یا نادیده میگیرید ۳ هزار تا نقد داره تو متاکریتیک ... بعد هی میاید سنگین و سبک ..معتبر و غیره میکنید.
تازه اینا فقط همونایی ان که من از قبل باهاشون اشنایی داشتم و سایت و مجلات و جوایز معتبر و شناخته شده هستن ... نرفتم ترازو بزارم وزنشون رو بسنجم ببینم سبک هستن یا سنگین . دوستان شناخت بیشتری دارن به لیست اضافه کنن
به علاوه نزدیک به ۳۰ ریدر چویس که نه به گقته من بلکه به گفته دوستان خیلی معتبر تر از سایت های گمنام که نه منتقدش معلومه کیه و نه تحریریه اش چیه هستن
خوب این شد یه چیزی! اتفاقا اینم بگم من چند روز قبل تو یه پست که ارسال نکردم، گوتی های سایت هایی که می شناختم رو لیست کردم که جالبه بگم تعداد گوتی های اورواچ تو اون لیست فقط چند تا بیشتر از U4 بود! این یعنی این دوبازی تو این لیست هم همچنان نزدیک به هم دارن پیش میرن (تاکید میکنم لیست سایت هایی که خودم می شناسم همین سایت های بالا شاملشون می شد حالا یه تعداد کمتر بیشتر)!
اما بگم انصافا یه سری سایت هایی اورواچ رو انتخاب کردن که باز مهمتر هستند. مثل همین یوروگیمر و گیم اسپات (حالا شاید بگید این نظر شخصیه)
حالا شما در نظر بگیر اینکاری که الان انجام دادی بهتره یا بگیم همه آدمن و از فضا نیومدن و فلان و فلان؟ بگذریم از این بحث منم بیشتر کش نمی دم فقط اینو بگم که انتخاب ها قطعا با هم فرق می کنند و در کل بهتره همیشه واقع بین باشیم.
خب دیگه از این به بعد مثلا نمرات هر بازی که میاد به جای متا و صد و خورده ای نقد با 5 ، 6 تا سایت(وزنه بذاریم سبک سنگین کنیم) به قول دوست بی طرفمون تاپیکو ببندیم ! مثلا الان TLG با توجه به سایتایی که بهش 6 دادن متاش به جا 83 مثلا بگیم 88 هست یوروگیمر هم گفته شاهکاره و بهتر از ICO و SOC حله دیگه . هر سال یه چیزای جدیدی کشف میشه آدم میمونه !
:-j
شما خیلی با حالی کلا! یه چیزایی به نظر باعث میشن شما کلا متوجه نشی من و خیلی ها دیگه چی میگیم! لطف میکنی اگه کلا پست های منو نخونی و بزاری تو لیست سیاه چون هر بار نقل قول میکنی باید یه تایم قابل توجهی رو اختصاص بدم به اینکه بیارمت تو خط بحث که البته نمی خوای و منم حوصله اینکار رو ندارم!

آخرین ویرایش:
خب دیگه از این به بعد مثلا نمرات هر بازی که میاد به جای متا و صد و خورده ای نقد با 5 ، 6 تا سایت(وزنه بذاریم سبک سنگین کنیم) به قول دوست بی طرفمون تاپیکو ببندیم ! مثلا الان TLG با توجه به سایتایی که بهش 6 دادن متاش به جا 83 مثلا بگیم 88 هست یوروگیمر هم گفته شاهکاره و بهتر از ICO و SOC حله دیگه . هر سال یه چیزای جدیدی کشف میشه آدم میمونه !

خوب این شد یه چیزی! اتفاقا اینم بگم من چند روز قبل تو یه پست که ارسال نکردم، گوتی های سایت هایی که می شناختم رو لیست کردم که جالبه بگم تعداد گوتی های اورواچ تو اون لیست فقط چند تا بیشتر از U4 بود! این یعنی این دوبازی تو این لیست هم همچنان نزدیک به هم دارن پیش میرن (تاکید میکنم لیست سایت هایی که خودم می شناسم همین سایت های بالا شاملشون می شد حالا یه تعداد کمتر بیشتر)!
اما بگم انصافا یه سری سایت هایی اورواچ رو انتخاب کردن که باز مهمتر هستند. مثل همین یوروگیمر و گیم اسپات (حالا شاید بگید این نظر شخصیه)
حالا شما در نظر بگیر اینکاری که الان انجام دادی بهتره یا بگیم همه آدمن و از فضا نیومدن و فلان و فلان؟ بگذریم از این بحث منم بیشتر کش نمی دم فقط اینو بگم که انتخاب ها قطعا با هم فرق می کنند و در کل بهتره همیشه واقع بین باشیم.
دقیقا.. این همون چیزیه که من دو سه صفحه پیش گفتم .
من بازی سال خودم انچارتد ۴ نیست .. اگه بگمش از سایت بارم میدن ...

مهم اینه که انسال سال فوق العاده ای برای گیمرا بود .. و هر کدوم از اینا گوتی بشه هیچی از ارزش سایر بازیا کم نمیکنه ... به خصوص با این رقابت نزدیک و نفس گیر .
اورواچم هر کی تا حالا بهش شک داشت ... احترام و تحسین اونها رو هم باید جلب کرده باشه

من برام جالبه چرا دوستان در رابطه با خود بازى ها خيلى بحث نميكنند:D همش بحث سر اينكه چرا اون سايت اينو بازى سال كرد اين سايت اونو! درسته اينجا قراره بهترين بازى هاى سال از نظر منتقدها بازتاب بشه ولى اخرش نظر خودتون مهمه تا بقيه ى سايتها. بدم نيست دوستان بيان نظر بدن بگن مشكلشون چيه چرا بازى فلان بهتره اون بازى نيست! نميدونم والا! اين بحث اين سايت و اون سايت بنظرم اصلا ارزش فاقده اينهمه اعصابتون رو ناراحت نكنيد سر اين موضوع! هرسال همينطوريه؟! :D

همین الان هم باید در تاپیک رو تخته کرد چون همون موقع که یوروگیمر Overwatch رو انتخاب کرد چندین سایت که تعدادیـشون مذخرف و داغون و "معلوم نیست از کجا اومدن" هستن آنچارتد رو انتخاب کردن! انتخاب یوروگیمر رو اگه بخوایم بعنوان یه بمب هیدروژنی در نظر بگیریم اکثر انتخاب هایی که U4 رو جلو انداختن ترقه هستند (پنج از انتخاب های اخیر بازی انتخاب خواننده ها هستن) منتها همه 1 دونه حساب میشن و اینه که بعضی ها که تو تاپیک اطراق کردن خوشحالن مثل اینکه!
اینم بگم من چند روز قبل سایت های معتبری که تا الان بازی هاشون رو انتخاب کردند رو لیست کردم و کفه ترازو کاملا به سمت Overwatch سنگینی میکنه و همین الان هم بیگ وینر امسال همین بازی هست!
من داشتم صفحات اول رو میخوندم شما قبل اینکه نتیجه فعلی مشخص بشه تمام زورت رو گذاشته بودی روی اینساید و دیسانرد و اصلا اورواچ رو داخل آدم حساب نمیکردی یعنی به خیال خودت این دوتا بازی بودن که میتونستن مقابل آنچارتد 4 قد علم کنن حالا که نتیجه عوض شده یکجوری شدی مدافع اورواچ و میخوای در تاپیک رو تخته کنی هرکی ندونه فکر میکنه کامیونیتی منیجر بلیزارد هستی شما :‌v.

تعداد سایت های معتبر (متاکریتیکی) که آنچارتد 4 رو انتخاب کردن بیشتر از اورواچ نباشه کمتر هم نیست.

واقعا این سطح از هیت‌ورزی برام جالبه !:-? بازی‌سال هرچی میخواد باشه فقط انحصاری پلی‌استیشن نباشه .
------

بازی سال مجله EDGE هم مشخص شد مثل اینکه:
5.The Witness
4.Overwatch
3.Inside
2.Rez Infinite
1.The Last Guardian

------

بازی سال مجله EDGE هم مشخص شد مثل اینکه:
5.The Witness
4.Overwatch
3.Inside
2.Rez Infinite
1.The Last Guardian
من که نمیتونم باور کنم .. اگه راست باشه جای بسی اشک شوق داره .
Ueda به عنوان یه خالق خلاق و مولف حقش خیلی بیشتر از اینا بوده تو این عالم گیم . امیدوارم این جوایز اندک دلگرمی برای ueda وgendisign بشه.

من همیشه به این باور داشتم جوایز اخر سال عیار واقعی و نهایی بازی ها رو نمایش میدن.

سلام دوست من
گتی ِ اشپیله-تیپس بر اساس ۳۵،۸ میلیون رأی کاربرها بوده;

Goty.PNG

:SpieleTipps
Es ist vollbracht! Wir haben eure 35,8 Millionen Stimmen ausgezählt. Der Sieger der Abstimmung zum offiziellen Spiel des Jahres 2016 bei spieletipps steht fest!
.... ما ۳۵،۸ میلیون رأی شمارو محاسبه کردیم ....
Das Spiel des Jahres 2016 steht fest

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or