حالا شما چرا اینقدر حرصت گرفته ؟ هنوز کلی سایت مونده . سخت نگیر برای خودت میگم"بازی مورد علاقه"، "بیگ وینر جــــــــــــــــلو بدی"
توجیه چیه؟ یعنی نگو مثلا Eurogamer.net یا GameSpot با مثلا MANIAC.de یا spieletipps Readers' Choice فرق داره هر دوتا ادمن از فضا که نیومدن پس برابرن!
من که کاملا توجیه شدم فقط نمی دونم مشکل از خودمه که یه دفعه حالت تهوع گرفتم! دیگه بازی مورد علاقه ــمو که تحریریه مراجع آشغالی مثل Eurogamer و GameSpot و The Game Awards و gamesTM و Cheat Code Central و God is a Geek و IBTimes UK و... انتخابش کردند بیگ وینر جــــــــــــــــلوه نمی دم و از اونجا که چشم و شعور هم ندارم به همون عدد بسنده میکنم
یه وزنه سنگین دیگه واسه Overwatch، اوه یادم نبود همه اینا آدم هستن و از فضا نیومدن!
TheSixthAxis (UK) : Overwatch
Keep CALM"بازی مورد علاقه"، "بیگ وینر جــــــــــــــــلو بدی"
توجیه چیه؟ یعنی نگو مثلا Eurogamer.net یا GameSpot با مثلا MANIAC.de یا spieletipps Readers' Choice فرق داره هر دوتا ادمن از فضا که نیومدن پس برابرن!
من که کاملا توجیه شدم فقط نمی دونم مشکل از خودمه که یه دفعه حالت تهوع گرفتم! دیگه بازی مورد علاقه ــمو که تحریریه مراجع آشغالی مثل Eurogamer و GameSpot و The Game Awards و gamesTM و Cheat Code Central و God is a Geek و IBTimes UK و... انتخابش کردند بیگ وینر جــــــــــــــــلوه نمی دم و از اونجا که چشم و شعور هم ندارم به همون عدد بسنده میکنم
یه وزنه سنگین دیگه واسه Overwatch، اوه یادم نبود همه اینا آدم هستن و از فضا نیومدن!
خوب این شد یه چیزی! اتفاقا اینم بگم من چند روز قبل تو یه پست که ارسال نکردم، گوتی های سایت هایی که می شناختم رو لیست کردم که جالبه بگم تعداد گوتی های اورواچ تو اون لیست فقط چند تا بیشتر از U4 بود! این یعنی این دوبازی تو این لیست هم همچنان نزدیک به هم دارن پیش میرن (تاکید میکنم لیست سایت هایی که خودم می شناسم همین سایت های بالا شاملشون می شد حالا یه تعداد کمتر بیشتر)!Slant Magazine (US) : Uncharted 4: A
jeuxvideo.com (FR) : Uncharted 4: A Thief's End
Lazygamer (ZA) : Uncharted 4: A Thief's
XGN (ES) : Uncharted 4: A
Empire Magazine (UK) : Uncharted 4: A Thief's En
The Guardian (UK) : Uncharted 4: A Thief's
Fun & Serious Game Festival (ES) : Uncharted 4: A Thief's End
The Independent (UK) : Uncharted 4: A Thief'sEnd
Twinfinite (US) : Uncharted 4: A Thief's End
Attack of the Fanboy (US) : Uncharted 4: A Thief's End
Gaming Age (US) : Uncharted 4: A Thief's End
3DJuegos (ES) : Uncharted 4: A Thief's End
مثلا همین سایت که یا شما نمیشناسید یا نادیده میگیرید ۳ هزار تا نقد داره تو متاکریتیک ... بعد هی میاید سنگین و سبک ..معتبر و غیره میکنید.
GamingBolt (IN) : Uncharted 4: A Thief's End
تازه اینا فقط همونایی ان که من از قبل باهاشون اشنایی داشتم و سایت و مجلات و جوایز معتبر و شناخته شده هستن ... نرفتم ترازو بزارم وزنشون رو بسنجم ببینم سبک هستن یا سنگین . دوستان شناخت بیشتری دارن به لیست اضافه کنن
به علاوه نزدیک به ۳۰ ریدر چویس که نه به گقته من بلکه به گفته دوستان خیلی معتبر تر از سایت های گمنام که نه منتقدش معلومه کیه و نه تحریریه اش چیه هستن
خب دیگه از این به بعد مثلا نمرات هر بازی که میاد به جای متا و صد و خورده ای نقد با 5 ، 6 تا سایت(وزنه بذاریم سبک سنگین کنیم) به قول دوست بی طرفمون تاپیکو ببندیم ! مثلا الان TLG با توجه به سایتایی که بهش 6 دادن متاش به جا 83 مثلا بگیم 88 هست یوروگیمر هم گفته شاهکاره و بهتر از ICO و SOC حله دیگه . هر سال یه چیزای جدیدی کشف میشه آدم میمونه !
دقیقا.. این همون چیزیه که من دو سه صفحه پیش گفتم .خوب این شد یه چیزی! اتفاقا اینم بگم من چند روز قبل تو یه پست که ارسال نکردم، گوتی های سایت هایی که می شناختم رو لیست کردم که جالبه بگم تعداد گوتی های اورواچ تو اون لیست فقط چند تا بیشتر از U4 بود! این یعنی این دوبازی تو این لیست هم همچنان نزدیک به هم دارن پیش میرن (تاکید میکنم لیست سایت هایی که خودم می شناسم همین سایت های بالا شاملشون می شد حالا یه تعداد کمتر بیشتر)!
اما بگم انصافا یه سری سایت هایی اورواچ رو انتخاب کردن که باز مهمتر هستند. مثل همین یوروگیمر و گیم اسپات (حالا شاید بگید این نظر شخصیه)
حالا شما در نظر بگیر اینکاری که الان انجام دادی بهتره یا بگیم همه آدمن و از فضا نیومدن و فلان و فلان؟ بگذریم از این بحث منم بیشتر کش نمی دم فقط اینو بگم که انتخاب ها قطعا با هم فرق می کنند و در کل بهتره همیشه واقع بین باشیم.
من داشتم صفحات اول رو میخوندم شما قبل اینکه نتیجه فعلی مشخص بشه تمام زورت رو گذاشته بودی روی اینساید و دیسانرد و اصلا اورواچ رو داخل آدم حساب نمیکردی یعنی به خیال خودت این دوتا بازی بودن که میتونستن مقابل آنچارتد 4 قد علم کنن حالا که نتیجه عوض شده یکجوری شدی مدافع اورواچ و میخوای در تاپیک رو تخته کنی هرکی ندونه فکر میکنه کامیونیتی منیجر بلیزارد هستی شما :v.همین الان هم باید در تاپیک رو تخته کرد چون همون موقع که یوروگیمر Overwatch رو انتخاب کرد چندین سایت که تعدادیـشون مذخرف و داغون و "معلوم نیست از کجا اومدن" هستن آنچارتد رو انتخاب کردن! انتخاب یوروگیمر رو اگه بخوایم بعنوان یه بمب هیدروژنی در نظر بگیریم اکثر انتخاب هایی که U4 رو جلو انداختن ترقه هستند (پنج از انتخاب های اخیر بازی انتخاب خواننده ها هستن) منتها همه 1 دونه حساب میشن و اینه که بعضی ها که تو تاپیک اطراق کردن خوشحالن مثل اینکه!
اینم بگم من چند روز قبل سایت های معتبری که تا الان بازی هاشون رو انتخاب کردند رو لیست کردم و کفه ترازو کاملا به سمت Overwatch سنگینی میکنه و همین الان هم بیگ وینر امسال همین بازی هست!
من که نمیتونم باور کنم .. اگه راست باشه جای بسی اشک شوق داره .------
بازی سال مجله EDGE هم مشخص شد مثل اینکه:
5.The Witness
4.Overwatch
3.Inside
2.Rez Infinite
1.The Last Guardian
"بازی مورد علاقه"، "بیگ وینر جــــــــــــــــلو بدی"