برگزاری دومین جام فیفا 13=====> جام رمضان

خوووب شکر خدا آنبن شدم :d
از همه دوستانی که کمک کردن ممنونم حسین جوون دستت درد نکنه کمکم کردی
محمود تو ه م اگه یه PSID واسم جوور کنی که فوق العاده میشه نفس
خوب همه دوستان آیدی جدید رو add کنن البته همونه فقط 88 نداره
erfanimmortal
مهدی بیا بازی رو بزنیم که دلم واست یه ذره شده :d
دارم با مصطفی هم هماهنگ میکنم که اونم آنبن کنه

سلام دوستان
من روزبه با هزار بدبختي تونستيم به هم وصل شيم
تا دقيقه ٢٣ بايز كرديم نتيجه ٢-٠ به نفع من بود و روزبه يك اخراجي=> ٣-٠
اما من مي خوام كناره گيري كنم به چند دليل
نتم داغون شده و باعث آزار دوستان شدم ،مثل همين روزبه مه بنده خدا كلي الاف شد. يا اون روز بازي با علي كه باعث شد بدخت كلي لگ تحمل كنه
=====
از همينجا از تمامي دوستان معذرت مي خوام بابت اين رفتار كه باعث مي شه كمي از ذابيت مسابقات گروه ما كم شه اما چه كنيم :(
من به زودي(در اين هفته) isp ـم رو عوض كرده و با نتي عالي به مسابقات بر ميگردم
حسام جان من رو از الان به بيست دوره بعدي اضافه كن،ممكنه اون موقه كه مي خواي از بچه ها بپرسي شركت مي كنن يا نه،من به اينترنت دسترسي نداشته باشم
بازم شرمنده،دوره بعدي جبران مي كنم.

- - -ویرایش - - -

البته قبلش اخرين تلاشمو مي كنن

من و مهدی بازیمونو انجام دادیم
بازی رفت من میزبان
dani000pz 9 - 1 mehdi-gh-m
بازی برگشت مهدی میزبان
mehdi-gh-m 2 - 4 dani000pz
بازی اولی که این رفیق های ما اصن نذاشتن بازی کنیم کلا از 90 دقیقه 20 دقیقه دسته دست من بود باقیش دست رفیقها
یکیشون پنالتی داده داورم اخراج کرده اصلا حالیش نیست بعد 10 دقیقه میگه این دفاع ما کو=))
بازی دوم اما کلا دسته خودم بود اما گلهای خیلی خیلی بدی خودم و حداقل باید مساوی میشد
کلا تبریک به دانیال
جام بعدی باید دستگاه رو ببرم خونه یه نتم ردیف کنم تو مغازه اصلا نمیذارن رفیقا

من هم که با این همه تلاش و ذوق و شوق اومدم و آنبن کردم و مهدی هم آنلیان بود گفتم بازیمون رو بزنیم
گفت دارم fut بازی میکنم و 30min دیگه و بعد 45 دقیقه گفت مهمون اومد واسمون و رفت!
27648504927340347261.jpg

من دارم به یک جاهایی میرسم و احتمالا آن بن میشم و بتونم ادامه بدم...محمود بهم گفته که یک PSID برام جور میکنه.حتی حاضرم(حاظرم؟؟؟)تا جایی که معقول باشه خرج کنم..عرفان همه همه ی تلاششو داره میکنه و بهم کمک میکنه...
از همگی ممنونم..

پ.ن گروه ما هم همه انصرافی شدند :دی

من و مهدی بازیمونو انجام دادیم
بازی رفت من میزبان
dani000pz 9 - 1 mehdi-gh-m
بازی برگشت مهدی میزبان
mehdi-gh-m 2 - 4 dani000pz
دانیال داداش داری میترکونیو میای جلو :دی بیا فینال بهم بخوریم ببینیم چه خاکی تو سرم بریزم :دی

- - -ویرایش - - -

من هم که با این همه تلاش و ذوق و شوق اومدم و آنبن کردم و مهدی هم آنلیان بود گفتم بازیمون رو بزنیم
گفت دارم fut بازی میکنم و 30min دیگه و بعد 45 دقیقه گفت مهمون اومد واسمون و رفت!
27648504927340347261.jpg
ای ول پسر ردیفی دیگه حالا بزن زنگو :دی مهدییییییییی تو روحت که نیومدی بازی کنی :دی

دانیال داداش داری میترکونیو میای جلو :دی بیا فینال بهم بخوریم ببینیم چه خاکی تو سرم بریزم :دی

- - -ویرایش - - -

ای ول پسر ردیفی دیگه حالا بزن زنگو :دی مهدییییییییی تو روحت که نیومدی بازی کنی :دی
مهدی تو لیگ فوت داشت با من بازی میکرد
انقدر اوج نگیرین:d

- - -ویرایش - - -

یه آیدی قدیمی داشتم که دیدم تو اونو قبلا Add کردی
زمانی که اورجینال باز بودم اون آیدی رو داشتم :d
آماده بودم زنگ رو بزنم که ارژنگ نیومد :d

- - -ویرایش - - -

حسام بیاد قضیه محمد موسوی رو مشخص کنه که اگه انصرافش رو تایید کنه من به رقیبهاش امتیاز ها رو بدم
چون تا حسام جان تایید نکنه من نمیتونم چنین کار کنم

یه آیدی قدیمی داشتم که دیدم تو اونو قبلا Add کردی
زمانی که اورجینال باز بودم اون آیدی رو داشتم :d
آماده بودم زنگ رو بزنم که ارژنگ نیومد :d

- - -ویرایش - - -

حسام بیاد قضیه محمد موسوی رو مشخص کنه که اگه انصرافش رو تایید کنه من به رقیبهاش امتیاز ها رو بدم
چون تا حسام جان تایید نکنه من نمیتونم چنین کار کنم
از جدول حذفش کن و تمام امتیازای بازی هاشو کم کن از دیگران

از جدول حذفش کن و تمام امتیازای بازی هاشو کم کن از دیگران
چشم حسام جان بیان دستورشو بدن چشم همین کار رو میکنم

- - -ویرایش - - -

وضعیت گروه A اگر(اگر) حسام خان قبول کنن
همه بازی های محمد رو 3 صفر به نفع حریف دادم و بازی علی هم که با محمد بازی کرده بود رو هم شامل همین قضیه کردم که حقی از کسی ضایع نشه
94671763764174648441.jpg

چشم حسام جان بیان دستورشو بدن چشم همین کار رو میکنم

- - -ویرایش - - -

وضعیت گروه A اگر(اگر) حسام خان قبول کنن
همه بازی های محمد رو 3 صفر به نفع حریف دادم و بازی علی هم که با محمد بازی کرده بود رو هم شامل همین قضیه کردم که حقی از کسی ضایع نشه
94671763764174648441.jpg

اگر اینطوری باشه پس من وقت بیشتری برای آنبن کردن کنسول دارم!خیلی بهتر شد..البته محمد هم امیدوارم دور بعدی با نت قوی تری برگرده.

اگر اینطوری باشه پس من وقت بیشتری برای آنبن کردن کنسول دارم!خیلی بهتر شد..البته محمد هم امیدوارم دور بعدی با نت قوی تری برگرده.
آره به شرطی که حسام قبول کنه
به تو هم اینطوری کمک میشه
فقط سعی کن روندی رو که بهت گفتم بری جلو به نتیجه میرسی 100%

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or