برگزاری دومین جام فیفا 13=====> جام رمضان

حسام داداش یه سخت گیری کن واسه جامه بعدی . بچه هایی که همه ی بازی هاشونو با تاخیر انداختن باید نتیجه 3 0 بشه دیگه جزء قوانینه :دی
کسایی که نبودن 3 0 بده بریم دوره بعدو بزنیم سری :دی :دی الان همه میان منو بکشن :دی
عرفااااااان تو گله منی فرق داری تو :دی

یه قانونه دیگه هم بزارین کسایی که لگ شدید دارن ۳-۰ بزنید:|:d

یه قانونه دیگه هم بزارین کسایی که لگ شدید دارن ۳-۰ بزنید:|:d
قبول دارم اینو :دی ولی معلوم شد که لگ از خودت بود که چون من نه بازی اول لگ داشتم نه آخر تازه با چندتا از بکسم بازی کردم بدونه لگ :دی با عرفانم همون موقع بازی کردم :دی

حسام داداش یه سخت گیری کن واسه جامه بعدی . بچه هایی که همه ی بازی هاشونو با تاخیر انداختن باید نتیجه 3 0 بشه دیگه جزء قوانینه :دی
کسایی که نبودن 3 0 بده بریم دوره بعدو بزنیم سری :دی :دی الان همه میان منو بکشن :دی
عرفااااااان تو گله منی فرق داری تو :دی
محمود جان ما تقریباً از سه شنبه بازی های گروهی رو انجام دادیم، الان که جمعه ست میشه سه روز، تقریباً از برنامه عقب نیستیم، روزهای جمعه هم بعضی ها شب مهمون دارن، یا میرن مهمونی، بخاطر همین زیاد نمیشه سخت گیری کرد، الان با al2(مهدی) صحبت کردم، می گفت هرکاری می کنه از صبح نمی تونه به psn وصل شه، امشب اگر خدا کمک کنه 3ه تا بازی بازی دیگه هم انجام میشه و فقط می مونه بازی های روز سوم، فقط گروه اول بازی های روز سوم رو انجام نداده، بقیه تقریباً کار رو تموم کردن، نگران نباش، الان ما فقط پیگیر شرایط عرفان هستیم که نه از خودش خبری داریم، نه از جدولاش و نه از شرایط psn اش
---------------------------------------
یک خبر بده دیگه هم اینه که red20devils هم بن شد!!!!! این جام خیلی داره تلفات میده!!!!:sad:

آخرین ویرایش:
محمود جان ما تقریباً از سه شنبه بازی های گروهی رو انجام دادیم، الان که جمعه ست میشه سه روز، تقریباً از برنامه عقب نیستیم، روزهای جمعه هم بعضی ها شب مهمون دارن، یا میرن مهمونی، بخاطر همین زیاد نمیشه سخت گیری کرد، الان با al2(مهدی) صحبت کردم، می گفت هرکاری می کنه از صبح نمی تونه به psn وصل شه، امشب اگر خدا کمک کنه 3ه تا بازی بازی دیگه هم انجام میشه و فقط می مونه بازی های روز سوم، فقط گروه اول بازی های روز سوم رو انجام نداده، بقیه تقریباً کار رو تموم کردن، نگران نباش، الان ما فقط پیگیر شرایط عرفان هستیم که نه از خودش خبری داریم، نه از جدولاش و نه از شرایط psn اش
نه داداش حسام میدونم بچه ها که همه یه روز جلو ترن شوخی میکنم من :دی خواستم به عرفان گیر بدم به شوخی یکه :دی من کوچیکه همه بکسم هستم :x

قبول دارم اینو :دی ولی معلوم شد که لگ از خودت بود که چون من نه بازی اول لگ داشتم نه آخر تازه با چندتا از بکسم بازی کردم بدونه لگ :دی با عرفانم همون موقع بازی کردم :دی

من لگ دارم ولی انقد نیست که بازیکنا اسلو موشن برن:d

لگ شما بیشتر بود که با لگ من یه بازیه تخیلی رخ داد:))

به عرفان ی ایدی دادم گفتم تست کن هنوز خبری نیست

پ.ن:محمود خیلی دور برت داشته ها:دی خوابم میومد نفهمیدم چطوری بهت باختم:دی باشه بعدا ی دست فرندلی بزنیم

پ.ن:محمود خیلی دور برت داشته ها:دی خوابم میومد نفهمیدم چطوری بهت باختم:دی باشه بعدا ی دست فرندلی بزنیم
آره زیااد :دی تازه خواب بودی دوبار باختی :دی هستم خدمتون :دی
رضا داداش اینا بهونس :دی تو نتیجه بازی تغیر درست نمیکنه :دی شوخی میکنم دادا ولی خداییش از من نبود لگ من فقط شبا از 11 تا 3 لگ دارم :دی

مهدی آیدی که دادی رندوم بود؟
من ایششالله تا شب تکلیفم مشخص میشه که میتونم ادامه بدم یا نه
اگه آیدی مهدی که بهم داد کار نده ماله دستمو میگیریم اگه اون کار بده سریع میام بازی میکنم
الان جدولم آپدیت میکنم
از صبح به کوب درگیر قضیه بن شدنم هستم و دارم راه حل پیدا میکنم واسش
ایشااله که میام

مهدی آیدی که دادی رندوم بود؟
من ایششالله تا شب تکلیفم مشخص میشه که میتونم ادامه بدم یا نه
اگه آیدی مهدی که بهم داد کار نده ماله دستمو میگیریم اگه اون کار بده سریع میام بازی میکنم
الان جدولم آپدیت میکنم
از صبح به کوب درگیر قضیه بن شدنم هستم و دارم راه حل پیدا میکنم واسش
ایشااله که میام
نه باو رندوم چیه
الان درستش رو برات پخ میکنم خیلی اشتباه داشت!

محمود نمیدونم چرا ی حسی عجیبی بهم دست داده دوست دارم قبل بازی با عرفان ی بار دیگه باهات بزنم:دی
اون دفعه خوابم میومد همه ی حمله ها وضدحمله ها رو زدم اوت یا تیر:دی
عرفان که عزمش رو جمع کرده هر جور شده ما رو 6 تایی کنه:دی

محمود نمیدونم چرا ی حسی عجیبی بهم دست داده دوست دارم قبل بازی با عرفان ی بار دیگه باهات بزنم:دی
اون دفعه خوابم میومد همه ی حمله ها وضدحمله ها رو زدم اوت یا تیر:دی
عرفان که عزمش رو جمع کرده هر جور شده ما رو 6 تایی کنه:دی

منم دوس دارم دوباره با هر ۳ تون بازی کنم،اصن یه حس عجیبی دارمااا عطش انتقام داره داغونم میکنه:d

شبی که من با عرفان بازی کردم شدیدا خوابم میومد چون ظهرش که بازی کردیمو برقشون رفت تا دقیقه ۲۴ من ۳-۰ جلو بودم:d

کلا روم کم نمیشههههه:d

منم به صورت موقت دارم کنسول دوستم رو میگیرم و اونو آماده آنلاین بازی کردن میکنم تا کنسول خودم رو اوکی کنم
پس ایشالله تا امشب میام و بازی میکنیم مهدی

- - -ویرایش - - -

جدول مسابقات
86396442985176702836.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or