برگزاری دومین جام فیفا 13=====> جام رمضان

جدول اصلاح شده
25982359329555454726.jpg

کل کل بیخود انقدر نکنین دفعه قبل پیامهارو پاک کردن اینبار تاپیک قفل میکننا از من گفتن
بعدش ادم باید بپذیره که همیشه بازیکنه قویتر ار خودش هست
در ضمن فوتبال 70% به توانایی و 30% به شانسه و اقباله و همیشه کسی نمیتونه این 30% داشته باشه

روزبه مغلوم نيست كجاست
احتماله زياد نتونسته دسته پيدا كنه يا درست كنه
ما مي تونيم فردا انجام بديم، امروز و ديروز ه روزبه نبودpsn

با تشکر از همه ی بچه ها، مرسی که بازی های رو انجام دادید، گروه چهارم تکلیفش روشن شده، گروه های بعدی هم بازی زیادی نمونده، این دو روز یک مقدار اینترنت ها مشکل داشت، بعضی از بچه ها حتی نمی تونستند بازی سنتر رو باز کنن، به همین دلیل یک کمی بازی ها دیر انجام شد، عرفان جان لطف کردی و جدول رو اپدیت کردی!!! مرسی امیدواریم که زودتر در میادین ببینیمت، بچه ها کل کل برای فوتبال خیلی خوبه، ولی یک جوری نباشه که باعث دلخوری بشه، اگر مسئله ی خاصی بود لطفاً تو پخ بدید که مدیران مشکلی نگیرند، مرسی از همکاری همه ی دوستان!!! با تمام بچه هایی که بازی هاشون دیرتر انجام شده تماس گرفتم!!! بازی ها فردا تموم میشه و میریم واسه دور حذفی به امید خدا
بازی های باقیمانده از دور گروهی:
MH_MSV در مقابل RGW1995
MHfifa در مقابل RGW1995
Red20devils درمقابل mh_msv
kingmahdi7 در مقابل erfanimmortal
Aliviper7 درمقابل mahdi-gh-m
daniooopz درمقابل mahdi-gh-m
---------------------------------------------------
سلام به همه ی دوستان، دیدید بعضی از وقت ها که می خوایم با کسی بازی کنیم هرکاری می کنیم به هم وصل نمیشیم؟ مثل اتفافی که برای من و حسن تو اون یکی لیگ افتاد؟ امروز با یکی از دوستان دیگه هم همین مشکل پیش اومد، ولی یک راهی پیدا کردم که تونستیم با هم بازی کنیم، با کسایی هم که قبلاً نمیشد بازی کنیم امتحان کردم جواب داد، اون اینکه وقتی که حریف براتون invite فرستاد، یک دقیقه الی دو دقیقه صبر کنید، بعد پیام invite رو باز کنید و join بشید(نوجه کنید که اگر پیام invite رو باز کنید و دو دقیقه ی بعد join کنید فایده ایی نداره)، بعد جوین میشه و لذتش رو ببرید، اینو تجربی خودم امروز فهمیدم، گقتم تو اینجا هم بگم که اگر کسی تو این لیگ این مشکل رو پیدا کرد شاید بتونم کمکی کرده باشم، مرسی از شما

آخرین ویرایش:
دوستان متاسفانه این پروسه آن بن شدن من طول میکشه و باید چند روزی رو صبر کنم من رو واسه این دور حذف کنید
بخدا شرمندم :-$

بخدا آدم وقتی میبینه دوستهاش کنارشن خیلی خوشحال میشه
الان چندتایی از بچه ها پیغام دادن که تو نباشی جام صفایی نداره و میخوان کمک کنن تویه آنبن کردن من
فقط میگم از همتون ممنونم و از حسام عزیز که باعث شد رفیقهایی مثه شما داشته باشم
دست تک تکتون رو میبوسم
دارم تمام تلاشم رو میکنم اوکی کنم قضیه رو با کمک بچه ها
اما اگه این جام رو از دست بدم جام بعد با قدرت کنارتون هستم
دوست ندارم بچه ها بخاطر من معطل بشن
پس جام رو ادامه بدید ایشالله همین رفاقتها رو از جام یاد بگیریم و کل کل های دوستانه کنیم(نه جدی و خدای نکرده توهین)

Last edited by a moderator:
دوستان متاسفانه این پروسه آن بن شدن من طول میکشه و باید چند روزی رو صبر کنم من رو واسه این دور حذف کنید
بخدا شرمندم :-$

بخدا آدم وقتی میبینه دوستهاش کنارشن خیلی خوشحال میشه
الان چندتایی از بچه ها پیغام دادن که تو نباشی جام صفایی نداره و میخوان کمک کنن تویه آنبن کردن من
فقط میگم از همتون ممنونم و از حسام عزیز که باعث شد رفیقهایی مثه شما داشته باشم
دست تک تکتون رو میبوسم
دارم تمام تلاشم رو میکنم اوکی کنم قضیه رو با کمک بچه ها
اما اگه این جام رو از دست بدم جام بعد با قدرت کنارتون هستم
دوست ندارم بچه ها بخاطر من معطل بشن
پس جام رو ادامه بدید ایشالله همین رفاقتها رو از جام یاد بگیریم و کل کل های دوستانه کنیم(نه جدی و خدای نکرده توهین)

منم همین صحبت ها رو میخواستم بکنم..فکر کنم تا امشب همه ی بازی ها انجام بشه...اگر تا امشب کار ما شد که شد،، اگر نشد من رو حذف کنید!
ممنون

با عذر خواهی از حسام و علی آقا من دیروز صبح هر کار کردم که وصل بشم به psn نشد و حتی بازی سنتر هم واسه من بالا نمیامد که خبر بدم بهتون
شماره علی آقا رو هم نداشتم که خبر بدم اما امروز صبح که اومدم BC که اومده بالا حالا ببینیم PSN هم میشه رفت
تا شب انشاا... همه بازیها رو انجام میدم اگه بچه ها باشن و مشکلی نداشته باشن
بازم عذرخواهی از همگروهی هام خصوصا علی آقا خدایی مقصر من نیستم
این نت لعنتیه که این چند روزه کلا ر**ه

منم همین صحبت ها رو میخواستم بکنم..فکر کنم تا امشب همه ی بازی ها انجام بشه...اگر تا امشب کار ما شد که شد،، اگر نشد من رو حذف کنید!
ممنون

امیدوارم مشکل مصطفی و عرفان عزیز هم زودتر حل بشه تا به ادامه بازی ها برسن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or