ir7lv
کاربر سایت
توو اون لیگ 6تایی شدی اینطرف بیا تلافیشو سر من دربیار و اینطرف منو 6تایی کن :d
6 عدد انحصاری پرسپولیسه فقط رو دوپینگیا جواب میده:d
توو اون لیگ 6تایی شدی اینطرف بیا تلافیشو سر من دربیار و اینطرف منو 6تایی کن :d
عرفان جان، شما چه کار به حریفت دارید!!! همون موقع از بازی خارج میشدی، اینجا میگفتی تا بازی رو 3-0 بزنیم!!! این آقا هم هرگز دیگه حق نداره در این مورد اینجا صحبت کنه!!!!خوب بازی من و مهدی هم انجام شد
متاسفانه کاری کردن که بچه خواهرم هم که میبازه اینکار رو نمیکنهبازی اول میزبان من : عرفان 1 - 0 مهدیبازی اول که هیچ اما بازی دوم تا دقیقه 45 صفر صفر بود که من گل رو زدم
بازی دوم میزبان مهدی : عرفان 21 - 1 مهدی !!!!
دقیقه 60 مهدی گل رو با مسی زد و اومد تووپ رو برد وسط زمین یعنی میخواد بازی رو ادامه بده
اما من دقیقه 62 گل بعد رو من زدم اما مهدی خان از همون شروع بازی تووپ رو مستقیم واسه والدز مینداخت و گل میزد به خودش!
بخدا انقدر عصبانی هستم که نمیدونم چی بگم بچه خواهرمم که باهام بازی میکنه و میبازه اینکار رو نمیکنه
اگه یه لطفی کنین اگه خواستین دوباره جام بزارین من رو شرکت ندید
الان شدیدا عصبی هستم و بهتره حرفی نزنم کدورتی بوجود نیاد
خوب بازی من و مهدی هم انجام شد
متاسفانه کاری کردن که بچه خواهرم هم که میبازه اینکار رو نمیکنهبازی اول میزبان من : عرفان 1 - 0 مهدیبازی اول که هیچ اما بازی دوم تا دقیقه 45 صفر صفر بود که من گل رو زدم
بازی دوم میزبان مهدی : عرفان 21 - 1 مهدی !!!!
دقیقه 60 مهدی گل رو با مسی زد و اومد تووپ رو برد وسط زمین یعنی میخواد بازی رو ادامه بده
اما من دقیقه 62 گل بعد رو من زدم اما مهدی خان از همون شروع بازی تووپ رو مستقیم واسه والدز مینداخت و گل میزد به خودش!
بخدا انقدر عصبانی هستم که نمیدونم چی بگم بچه خواهرمم که باهام بازی میکنه و میبازه اینکار رو نمیکنه
اگه یه لطفی کنین اگه خواستین دوباره جام بزارین من رو شرکت ندید
الان شدیدا عصبی هستم و بهتره حرفی نزنم کدورتی بوجود نیاد
بازی علی و مهدی رفتش انجام شده فقط برگشتش مونده!!! بازی MHFIFA هم فردا ساعت 6 انجام میشه!!! تیم اول گروه یک می خورده به تیم دوم گروه دو، تیم دوم گروه یک هم می خورده به تیم اول گروه دوم، گروه سوم و چهارم هم به همین شکل!!! عرفان عزیز واقعاً زحمت میکشی، واقعاً من و تمام بچه ها ازت ممنونیم، ایشاالله بشه جبران کنیم رفیق2تا بازی مونده چرا این دو بازی انجام نمیشه که کار گروهی تموم بشه دیگه؟
حسام جان بازی های حذفی کی به کی میخوره تا من چارت اون رو هم رسم کنم؟
نه بابا زحمتی نیست عزیزمبازی علی و مهدی رفتش انجام شده فقط برگشتش مونده!!! بازی MHFIFA هم فردا ساعت 6 انجام میشه!!! تیم اول گروه یک می خورده به تیم دوم گروه دو، تیم دوم گروه یک هم می خورده به تیم اول گروه دوم، گروه سوم و چهارم هم به همین شکل!!! عرفان عزیز واقعاً زحمت میکشی، واقعاً من و تمام بچه ها ازت ممنونیم، ایشاالله بشه جبران کنیم رفیق
نه بابا زحمتی نیست عزیزم
در خدمتم