برگزاری جام فیفا 13=====> FIFA 13 CUP

عذفان جان فکر کنم یه اشتباهی تو جدول شده
اخه mh_msv
4 تا بازی انجام داده و 5 تا باخت داره تو جدول

مرسی بابت تذکر
از دستم در رفته بود اون
تویه جدول جدیدی که گذاشته خواهد شد اصلاح شد
البته اونو واسه باخت بازی بعدیشم زدم :d

مرسی بابت تذکر
از دستم در رفته بود اون
تویه جدول جدیدی که گذاشته خواهد شد اصلاح شد
البته اونو واسه باخت بازی بعدیشم زدم :d
هر هر هر، خيلي جالب بود=)):|:|
بيا ut ببين اصلاً مي توني تيمه درست حسابي ببندي؟

هر هر هر، خيلي جالب بود=)):|:|
بيا ut ببين اصلاً مي توني تيمه درست حسابي ببندي؟

ریختم به ut نمیخوره;;)
یه بار اومدم اصلا نفهمیدم چیه
ایشالله واسه 14 که بیاد میام ازت کمک میگیرم من یاد بگیرم بیام ut رقیب هم بشیم
اما الان اومده بودم انقدر گیج شدم نفهمیدم چیه!:d

- - -ویرایش - - -

عاجزانه از محمود تقاضا دارم که بزنه عرفانو بترکونه که من بیام بالا...^:)^( عرفان ببخشید شوخی کردم...:d)

خوب باید وارد قضیه تبانی بشیم با محمود:d
به تمام بازیکنهاش نفری یه کارت سوخت میدم:d
تماشاچی ها داد میزن تـــــــــــــبانی تـــــــــــــبانی تـــــــــــــبانی تـــــــــــــبانی:d
تازه از اونطرف باید محمد رو بزنی که محمد با بازی که من ازش سراغ دارم دست کم سه تا گل تو کیسه والدزه>:)

ریختم به ut نمیخوره;;)
یه بار اومدم اصلا نفهمیدم چیه
ایشالله واسه 14 که بیاد میام ازت کمک میگیرم من یاد بگیرم بیام ut رقیب هم بشیم
اما الان اومده بودم انقدر گیج شدم نفهمیدم چیه!:d

- - -ویرایش - - -

خوب باید وارد قضیه تبانی بشیم با محمود:d
به تمام بازیکنهاش نفری یه کارت سوخت میدم:d
تماشاچی ها داد میزن تـــــــــــــبانی تـــــــــــــبانی تـــــــــــــبانی تـــــــــــــبانی:d
تازه از اونطرف باید محمد رو بزنی که محمد با بازی که من ازش سراغ دارم دست کم سه تا گل تو کیسه والدزه>:)
Ut بيا تو تاپيكش ازمون هرجاش مشكل داري بپرس تا راهنماييت كنيم:>:bighug: خيلي جذاب تر از سيزنه ،كمكه مالي هم خواستي خودم و دوستان هستيمb-)
متاسفانه يا خوشبختانه:dبازيه من و حسين بازيه رفت(تو خونه حسين:d) ٥-١ شد به نفع من ( يا ٥-٢ ،شك دارم:|):d
بازيه برگشتم ايكر هيچي نخورد اما والدز ٤ تا :bighug:
انشاالله من و حسين با تمام قوا برا دور بعد ميايم

با تشکر از بچه های گروه چهارم!!! بازی های روز دوم این گروه هم به خوبی انجام شد!!! پست اول آپدیت شد و بازی و جدول دوست عزیزمون عرفان در اون قرار گرفت!!! در حال حاضر بازی های مهمی از گروه سوم و دوم درحال انجامه!!!! واقهاً تو گروه دوم شرایط عجیبی ممکنه به وجود بیاد

Ut بيا تو تاپيكش ازمون هرجاش مشكل داري بپرس تا راهنماييت كنيم:>:bighug: خيلي جذاب تر از سيزنه ،كمكه مالي هم خواستي خودم و دوستان هستيمb-)
متاسفانه يا خوشبختانه:dبازيه من و حسين بازيه رفت(تو خونه حسين:d) ٥-١ شد به نفع من ( يا ٥-٢ ،شك دارم:|):d
بازيه برگشتم ايكر هيچي نخورد اما والدز ٤ تا :bighug:
انشاالله من و حسين با تمام قوا برا دور بعد ميايم
محمد با شما بازی کرد دستش راه افتاد اومد مارو قلع و قم کرد...:hurted1:

با تشکر از بچه های گروه چهارم!!! بازی های روز دوم این گروه هم به خوبی انجام شد!!! پست اول آپدیت شد و بازی و جدول دوست عزیزمون عرفان در اون قرار گرفت!!! در حال حاضر بازی های مهمی از گروه سوم و دوم درحال انجامه!!!! واقهاً تو گروه دوم شرایط عجیبی ممکنه به وجود بیاد
مشتاقانه منتظر نتایج این دو گروه هستیم
من هم باید بازیمو امشب انجام بدم آخه فردا صبح بلیت دارم واسه (خرم آباد) و فردا که میرم چهارشنبه صبح اهوازم و تا اون موقع نمیتونم بازی انجام بدم پس بازیم با محمود باید امشب انجام بشه که معلوم بشه صعود میکنم یا نه
وظیفست حسام جان کاری نکردم

- - -ویرایش - - -

محمد با شما بازی کرد دستش راه افتاد اومد مارو قلع و قم کرد...:hurted1:

جدی بازی انجام شد؟؟؟؟ با این نتیجه ؟;;):bighug:
بارســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا آبکش شدb-( هیـــــــــــــــــــــــــــپ هیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــپ هورااااااااااااااااا:d

- - -ویرایش - - -

Red20devils کیه که فقط 2 بازی انجام داده؟b-)

بازی منو علی اقا هم انجام شد
رفت 4/1 علی اقا برد
برگشت 1/4 من بردم

============
واقعا چقدر اسپید پایین مسخرست و رئال رو الکی قوی ساختن
بازی اول گل هایی خوردم که فقط رو قدرت بدنی محاجم های حریف بود حتی یه شوت خیلی مسخره کریس زد رفت تو گل که دروازه بان هیچ حرکتی انجام نداد

ولی بازی دوم اسپید رو با ارژانتین به رئالی ها نشون دادم و اگر قدرت واقعا الکی کریس نبود همون یک گل رو نمیخوردم

من هم باید بازیمو امشب انجام بدم آخه فردا صبح بلیت دارم واسه (خرم آباد) و فردا که میرم چهارشنبه صبح اهوازم و تا اون موقع نمیتونم بازی انجام بدم پس بازیم با محمود باید امشب انجام بشه که معلوم بشه صعود میکنم یا نه
وظیفست حسام جان کاری نکردم

Red20devils کیه که فقط 2 بازی انجام داده؟b-)
آره حتماً بازیتو انجام بده که تکلیف گروه چهارم روشن بشه!!! اگر صعود کردی بازیتو میندازیم واسه چهارشنبه شب که میای
این دوستمون هم امروز باهاش صحبت کردم!!! بازیشو فردا انجام میده!!! ولی خب یک کمی کارهارو عقب انداخته!!! مرسی

- - -ویرایش - - -

بازی منو علی اقا هم انجام شد
رفت 4/1 علی اقا برد
برگشت 1/4 من بردم

============
واقعا چقدر اسپید پایین مسخرست و رئال رو الکی قوی ساختن
بازی اول گل هایی خوردم که فقط رو قدرت بدنی محاجم های حریف بود حتی یه شوت خیلی مسخره کریس زد رفت تو گل که دروازه بان هیچ حرکتی انجام نداد

ولی بازی دوم اسپید رو با ارژانتین به رئالی ها نشون دادم و اگر قدرت واقعا الکی کریس نبود همون یک گل رو نمیخوردم
چه شود گروه دوم با این شرایط، ممد جان تو بازی برگشت معلومه خون جلوی چشماتو گرفته بوده!!! چون نتایج دقیقا! یکی شده مهم نیست کی میزبان بوده، ولی مهمان میزبان رو هم بگو که تو جدول بزنیم، مرسی

چه شود گروه دوم با این شرایط، ممد جان تو بازی برگشت معلومه خون جلوی چشماتو گرفته بوده!!! چون نتایج دقیقا! یکی شده مهم نیست کی میزبان بوده، ولی مهمان میزبان رو هم بگو که تو جدول بزنیم، مرسی

حسام جان باور کن این رئال واقعا الکی قوی هست تو فیفا و شوت ها و قدرت کریس رونالدو افراطی بالا بردن!!!!

جفت بازی ها انویت من بود و تو خونه من بود

آخرین اتفاقات در جدول بندی بازیها
18663491665591924992.jpg

- - -ویرایش - - -

آره حتماً بازیتو انجام بده که تکلیف گروه چهارم روشن بشه!!! اگر صعود کردی بازیتو میندازیم واسه چهارشنبه شب که میای
این دوستمون هم امروز باهاش صحبت کردم!!! بازیشو فردا انجام میده!!! ولی خب یک کمی کارهارو عقب انداخته!!! مرسی

- - -ویرایش - - -

از صعود که آره صعود کردم اما باید بازی امشب انجام بشه که تویه برنامه بازی ها خللی ایجاد نکنه این سفر من و چهارشنبه بازی 1/4م رو انجام بدم
میگم بازی که تویه دوره حذفی مساوی بشه چی میشه؟friendly که بازی کنی مساوی که بشه بازی رو تموم میکنه و به وقت اضافه و پنالتی نمیرسه :d

حسام جان باور کن این رئال واقعا الکی قوی هست تو فیفا و شوت ها و قدرت کریس رونالدو افراطی بالا بردن!!!!

جفت بازی ها انویت من بود و تو خونه من بود
ممد عزیز می دونم!!! خودم سینه سوخته ام!!! مسی رو خیلی طبیعی تر ساخته اند تا کریس!!! البته با تمام احترام به افرادی که رئال میشن!!! یک وقت علی عزیز بد برداشت نکنه!!!! من وقتی با ایشون بازی کردن واقعاً ایشون حرفه ایی بودن!!!

- - -ویرایش - - -

میگم بازی که تویه دوره حذفی مساوی بشه چی میشه؟friendly که بازی کنی مساوی که بشه بازی رو تموم میکنه و به وقت اضافه و پنالتی نمیرسه :d
بازی های دور حذفی هم رفت برگشت انجام میشه!!! اگر تو دوتا بازی، برنده مشخص نشد، بازی سوم برنده رو تعین می کنه(میزبان به قید قرعه)!!! اگر بازی سوم هم مساوی شد، بازی چهارم!!! البته یک جورایی اینطوری بهتره!!!! آخه پنالتی خیلی شانس توش دخیله!!! حتی یک لگ کوچیک ممکن باعث باخت یک نفر بشه!!! اینطوری اون کسی که حقه شه پیروز میشه!!!

عرفان دادا کاش همون دیشب میزدیم تقصیر من شد ببخشید اخه 3 تا بازی با حسن کردم تو ut
این دو روزم نتام داغون شدن فقط 3 شب تا 12 صب خوبه بعد میترکه :(
بازیه منو تو هم که هیجانش زیاده نمیشه با گ بارون بازی کرد :دی

عرفان دادا کاش همون دیشب میزدیم تقصیر من شد ببخشید اخه 3 تا بازی با حسن کردم تو ut
این دو روزم نتام داغون شدن فقط 3 شب تا 12 صب خوبه بعد میترکه :(
بازیه منو تو هم که هیجانش زیاده نمیشه با گ بارون بازی کرد :دی
محمود جان، عرفان که فردا داره میره خرم آیاد و چهارشنبه میاد!!! اگر امشب بشه خیلی بهتره!!! ولی اگر نشد یک فکری با هم براش می کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or