عرفان جان، اصلاً نگران نباش!!! من شماره ی موبایل خیلی از بچه ها که اعلام آمادگی برای حضور در لیگ کردن، دارم، همین امشب هم دو نفر دیگه گفتن که دوست دارن بیان، چون شبه نمی تونم بهشون زنگ بزنم!!! فردا صبح زنگ میزنم و هماهنگ می کنم!!! ادلم می خواد کسی تو لیگ بیاد که برای بچه ها شناخته شده باشه، اینطوری نباشه که مثل این amirsam بخواد لیگ رو بهم بزنه!!! همین امشب چند نفر بهم پیغام دادن که می خوان بیان، ولی وقتی نگاه کردم دیدم همین الان عضو سایت شده!!! این آدم می خواد ما رو ناامید کنه!!! شما نگران هیچی نباش!!1 با قدرت به کارت ادامه بده!!! اگر تازه کسی که برامون آشنا بود پیدا نکردیم، گروه شما رو با سه نفر برنامه ریزی می کنیم و دو نفر از گروه صعود می کنه!!! تازه اینطوری یک جال هم می برید!!! شما فردا بازی گروهت به خوبی انجام میشه
مرسی حسام جان
من بازی نمی کنم که بیام بالا
میخوایم یه رقابت باحال و کل کل دوستانه داشته باشیم
گروه سه تیمی هم حال نمی ده بهتره 4 تیمه باشه که شرایط سخت باشه واسمون
فقط یه آدم معتبر بیاد توو گروهمون
پس اینطوری فردا باید حسین و اون دوست جدیدمون هم با هم بازی کنن هم با ما
یعنی اون دو نفر تویه یه روز مجبورن 4 تا بازی کنن
بخاطر اینه میگم نظم بازی ها به هم نخوره
- - -ویرایش - - -
عرفان جان، اصلاً نگران نباش!!! من شماره ی موبایل خیلی از بچه ها که اعلام آمادگی برای حضور در لیگ کردن، دارم، همین امشب هم دو نفر دیگه گفتن که دوست دارن بیان، چون شبه نمی تونم بهشون زنگ بزنم!!! فردا صبح زنگ میزنم و هماهنگ می کنم!!! ادلم می خواد کسی تو لیگ بیاد که برای بچه ها شناخته شده باشه، اینطوری نباشه که مثل این amirsam بخواد لیگ رو بهم بزنه!!! همین امشب چند نفر بهم پیغام دادن که می خوان بیان، ولی وقتی نگاه کردم دیدم همین الان عضو سایت شده!!! این آدم می خواد ما رو ناامید کنه!!! شما نگران هیچی نباش!!1 با قدرت به کارت ادامه بده!!! اگر تازه کسی که برامون آشنا بود پیدا نکردیم، گروه شما رو با سه نفر برنامه ریزی می کنیم و دو نفر از گروه صعود می کنه!!! تازه اینطوری یک جال هم می برید!!! شما فردا بازی گروهت به خوبی انجام میشه
مرسی حسام جان
من بازی نمی کنم که بیام بالا
میخوایم یه رقابت باحال و کل کل دوستانه داشته باشیم
گروه سه تیمی هم حال نمی ده بهتره 4 تیمه باشه که شرایط سخت باشه واسمون
فقط یه آدم معتبر بیاد توو گروهمون
پس اینطوری فردا باید حسین و اون دوست جدیدمون هم با هم بازی کنن هم با ما
یعنی اون دو نفر تویه یه روز مجبورن 4 تا بازی کنن
بخاطر اینه میگم نظم بازی ها به هم نخوره