اگر این سری مسابقات به خوبی تموم شد، احتمالاً جام رمضان رو برگزار می کنیماگه این سرس مسابقات تموم بشه بازم مسابقه هست ؟؟؟؟
منم می خوام بازی کنم![]()
خو الان چی کار کنم من...؟amirsame از همون اول موبایل اشتباه داده
و یکی از بچه های همین گروه بندیه با یه ID دیگه!
چوف دقت کنین به زمان عضویت و تمام پستهاش کامل مشخصه! هر موقع هم راجع بهش حرف زدیم یه دقعه هم پیداش شده!!!
آقا با دو تا یوزر چرا باید شرکت کنی؟هر کسی هستی!!!
- - -ویرایش - - -
الان iran god of fifa همه بازیهاشو انجام داده؟
بیاد تایید کنه که جدول گروهشون رو بازسازی کنم
رفیق میشه از اول بازی کنیم؟اخه من خونه نبودم و در عین ناباوری اومدم خونه دیدم داداشم با شما بازی کرده!دوی دارم کلشو بکنم!!!!:d
نمی تونیم تکرار بدیم!!! آخه اگر یکبار یک بازی تکرار بشه بعداً باز هم ممکنه این شریط برای فرد دیگری پیش بیاد!!! نتیجه ی همین بازی رو ثبت می کنیم!!!چی بگم والا! مگه دادشت با ID یو بازی میکنه!؟ در هر صورت من تابع نظر مدیر مسابقاتم،اگر هم تکرار بده حرفی ندارم
اگر بدون هماهنگی باشه و بازی هاش رو اینطوری بخواد عقب بندازه حذف میشه و چون هنوز اول لیگه فرد دیگری جایگزین ایشون میشه!!! الان بیشتر از 10 نفر پیغام خصوصی دادن که اگر کسی انصراف داد ما هستیم!!! اگی از این فرد تا فردا ظهر(جمعه) خبری نشد حذف میشه!!!خو الان چی کار کنم من...؟
ینی بازی ما لغوه...؟
اگر تا فردا نیومد حذفش می کنیم!!! چون خاموش کردن موبایل تو شبی که بازی داره خیلی مشکوکه!!!آقا نیومد...یا بازی منو 3-0 بزنید یا یکی رو جایگزین کنید...
فک کنم یه نفرو جایگزین کنید بهتر باشه چون بعید میدونم این آقا بخواد بازی کنه...
اگر تا فردا نیومد حذفش می کنیم!!! چون خاموش کردن موبایل تو شبی که بازی داره خیلی مشکوکه!!!