mehrdad_giga
کاربر سایت
.
دوست عزیز این مشکل از بازی assassins creed brotherhod هستش و نگران نباش چیز خاصی نیست دستگات رو خاموش کن بعد دستت رو 3-4 ثانیه رو دکمه ی پاور نگه دار 2تا بوق میزنه بعدش دستگاه خاموش میشه وبعد دوباره اینکار رو انجام بده ایندفعه دو تا بوق پشت سر هم میزنه بعد دستت رو بردار و دستگاهت وارد منوییrecovery میشه بعد گزینه ی Rebuild Database رو بزن دستگاهت درست میشه موفق باشی
با سلام
من ps3 رو حدود 3ماه پیش ارتقا دادم و هاردشو 500 گیگ کردم.بعد 35 تا بازی کپی ریختم تو هاردش و تا امروز بدون هیچ مشکلی بازی میکردم.ولی امروز که روشن کردم یه بازی رو اجرا کردم و وسطش بیرون اومدم روی صفحه اصلی گیر کرد دستگاه رو روشن خاموش کردم تو محیط ps3 میاد ولی هیچ کدوم از گزینه های game یا بقیه منو ها ثابتا نمیشه و در حالت جستجو میونه(یعنی دو تا فلش دایره ای شکل مدام دور هم میچرخن قبلا اوله بالا اومدن دستگاه این شرایط ایجاد میشد و بعد از 2 3 ثانیه منوهای زیر مجموعه هر منوی اصلی ظاهر میشد) فقط منوی system قابل رویته که مثلا میشه theme رو عوض کرد ولی برای فرمت کردن هم که اقدام میکنم پس مقدمات فورمت توی مرحله 0% میمونه و جلو نمیره.چیکار کنم لطفا کمکم کنید.دارم دیوونه میشم.
دوست عزیز این مشکل از بازی assassins creed brotherhod هستش و نگران نباش چیز خاصی نیست دستگات رو خاموش کن بعد دستت رو 3-4 ثانیه رو دکمه ی پاور نگه دار 2تا بوق میزنه بعدش دستگاه خاموش میشه وبعد دوباره اینکار رو انجام بده ایندفعه دو تا بوق پشت سر هم میزنه بعد دستت رو بردار و دستگاهت وارد منوییrecovery میشه بعد گزینه ی Rebuild Database رو بزن دستگاهت درست میشه موفق باشی
آخرین ویرایش: