این شماره من هست 09139608476 اسمم هم ارش هست هر کی دستگاهش RED SREEN شده بهم خبر بده تا براش درست کنم
احتمالا فتش عوض شده شما فت 32 بکنش چون احتمالا شده NTFS خوب شما با یک برنامه ای عوضش کن بعد حتما میشناسهدوستان هارد داخلی ps3 را دروردم وصل کردم به کامپیوتر بعد یک پیغام اومد بالا منم بله زدم دیدم هارد را فرمت کرد بعد حالا نه بک آپ دارم از هاردم هاردو که وصل به ps3 میکنم یه پیغام میده بعد خاموش می شود چکار کنم
سلام دوستان من تازه كنسول خريدم فعلا" 2تا مشكل برام پيش اومده لطفا" با زبون ساده بهم توضيح بديد.
1-من دستگاهو كه روشن ميكنم بايد انگشتمو رو دكمه پاور حدود 40ثانيه نگه دارم تا تصوير بياد. مثل اينكه بايد تنظيمش كنم لطفا بگيد چه جوري بايد تنظيمش كنم؟ (تلويزيون من LCD نيست قديميه).
2-يه دستگاه رو كنسول دادن اسمشو نميدونم (مثل فلش ميمونه) فروشنده گفت براي كپي خور كردنشه.
من هروقت مي خوام دستگاهو روشن كنم بايد تند تند دكمه ي OPEN بزنم وگرنه دستگاه ارور ميزنه نميزاره OPEN MANAGER بياد چيكارش كنم؟
والا یکی از بچه ها گفت میتوانی پست های قبلی را بخونی شماره تماسش گذاشته :dاقایون سلام ببخشید این مشکل red screen چگونه حل میشه من دانگرید اصل دارم باید دانگرید 3.50 به 3.41 را انجام بدم ایا مشکل این طوری برطرف میشه ؟
سلام دوستان من تازه كنسول خريدم فعلا" 2تا مشكل برام پيش اومده لطفا" با زبون ساده بهم توضيح بديد.
2-يه دستگاه رو كنسول دادن اسمشو نميدونم (مثل فلش ميمونه) فروشنده گفت براي كپي خور كردنشه.
من هروقت مي خوام دستگاهو روشن كنم بايد تند تند دكمه ي OPEN بزنم وگرنه دستگاه ارور ميزنه نميزاره OPEN MANAGER بياد چيكارش كنم؟
یکی از آپ دیتا وقتی اومد یک سری از بچه ها که آپ دیتو از اینتر نت گرفته بودن بعد از انتقالش به ps3 دیدن این جوری میشه . فکر کنم دلیلشم این بود که ریجن آپ دیت با ریجن دستگاه فرق داشت . البته شک دارم .سلام. دوستان red screen به چه علت ایجاد میشه؟
من میخوام پیشگیری کنم:d