بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

اگه دانگل وصله و اینجوری میشه مشکل از دانگلته چون دانگل قبلی من هم همینطوری بود.
دوما که شما نباید دکمه پاور رو برای بوت شدن نگه دارین بلکه باید دکمه eject رو 2ثانیه نگه دارین

دوستان هارد داخلی ps3 را دروردم وصل کردم به کامپیوتر بعد یک پیغام اومد بالا منم بله زدم دیدم هارد را فرمت کرد بعد حالا نه بک آپ دارم از هاردم هاردو که وصل به ps3 میکنم یه پیغام میده بعد خاموش می شود چکار کنم

دوستان هارد داخلی ps3 را دروردم وصل کردم به کامپیوتر بعد یک پیغام اومد بالا منم بله زدم دیدم هارد را فرمت کرد بعد حالا نه بک آپ دارم از هاردم هاردو که وصل به ps3 میکنم یه پیغام میده بعد خاموش می شود چکار کنم
احتمالا فتش عوض شده شما فت 32 بکنش چون احتمالا شده NTFS خوب شما با یک برنامه ای عوضش کن بعد حتما میشناسه
اگر این طوری هم نشناخت بروید به منوی ریکاوری و اونجا ببین درست میشه یا نه :d

سلام دوستان من تازه كنسول خريدم فعلا" 2تا مشكل برام پيش اومده لطفا" با زبون ساده بهم توضيح بديد.

1-من دستگاهو كه روشن ميكنم بايد انگشتمو رو دكمه پاور حدود 40ثانيه نگه دارم تا تصوير بياد. مثل اينكه بايد تنظيمش كنم لطفا بگيد چه جوري بايد تنظيمش كنم؟ (تلويزيون من LCD نيست قديميه).

2-يه دستگاه رو كنسول دادن اسمشو نميدونم (مثل فلش ميمونه) فروشنده گفت براي كپي خور كردنشه.
من هروقت مي خوام دستگاهو روشن كنم بايد تند تند دكمه ي OPEN بزنم وگرنه دستگاه ارور ميزنه نميزاره OPEN MANAGER بياد چيكارش كنم؟

اقایون سلام ببخشید این مشکل red screen چگونه حل میشه من دانگرید اصل دارم باید دانگرید 3.50 به 3.41 را انجام بدم ایا مشکل این طوری برطرف میشه ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من تازه كنسول خريدم فعلا" 2تا مشكل برام پيش اومده لطفا" با زبون ساده بهم توضيح بديد.

1-من دستگاهو كه روشن ميكنم بايد انگشتمو رو دكمه پاور حدود 40ثانيه نگه دارم تا تصوير بياد. مثل اينكه بايد تنظيمش كنم لطفا بگيد چه جوري بايد تنظيمش كنم؟ (تلويزيون من LCD نيست قديميه).

2-يه دستگاه رو كنسول دادن اسمشو نميدونم (مثل فلش ميمونه) فروشنده گفت براي كپي خور كردنشه.
من هروقت مي خوام دستگاهو روشن كنم بايد تند تند دكمه ي OPEN بزنم وگرنه دستگاه ارور ميزنه نميزاره OPEN MANAGER بياد چيكارش كنم؟

1- نمخواد که 40 دثانیه نگه داری فقط کافی 2 یا 3 ثانیه بعدش هم یک یا دوتا بوق میزنه بعدش هم تنظیماتت ریستار میشه و تصویر میاد که خودتت بعد تصویرش را تنظیم کن

2- نمیدوم

اقایون سلام ببخشید این مشکل red screen چگونه حل میشه من دانگرید اصل دارم باید دانگرید 3.50 به 3.41 را انجام بدم ایا مشکل این طوری برطرف میشه ؟
والا یکی از بچه ها گفت میتوانی پست های قبلی را بخونی شماره تماسش گذاشته :d

منظورم از (فلش) همون دانگل بود تازه فهميدم:d:d:p.
كسي نميدونه چيكار بايد كنم:-/.

سلام دوستان
من سيو بازي رو از اينترنت ميگيرم و به جاي خودش منتقل ميکنم
مال همون ريجن هست و داخل بازي هم اون رو ميشناسه اما
وقت لود کردن ميگه از يک پروفايل ديگه اومده و لود نميشه
بايد چکارش کنم ؟

سلام. دوستان red screen به چه علت ایجاد میشه؟

من میخوام پیشگیری کنم:d
یکی از آپ دیتا وقتی اومد یک سری از بچه ها که آپ دیتو از اینتر نت گرفته بودن بعد از انتقالش به ps3 دیدن این جوری میشه . فکر کنم دلیلشم این بود که ریجن آپ دیت با ریجن دستگاه فرق داشت . البته شک دارم .

.

سلام به همه ی دوستان من یه چند روز پیش یه هارد اکسترنال گرفتم بعد وقتی که به کامپیوتر وصلش میکنم مشکلی باهاش ندارم ولی وقتی که به ps3 میزنم اصلا نمیبینتش بعدشم وقتی میخوام فرمتش کنم fat32 نداره و فقط ntfsوexfat داره که ps3 هیچ کدومو نمیبینه مدل هاردمم اینه ممنون میشم کمکم کنین seagate expansion portabale drive 500gb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or