بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام
این دسته من سنسور حرکتیش خراب شده و فقط رو محور X ها حرکت میکنه بالا پایننش خرابه.
و وقتی به وسط دسته فشار میارمم درست میشه.... این سنسور حرکتی کجای دسته هست ؟ چه شکلیه ؟ چند بار بازش کردم که شاید بتونم درستش کنم نتونستم پیداش کنم...!!؟

راهی هست که درست بشه ؟ چه کنم ؟!

مرسی
bale albate bayad vared bashi

الان هارد رو عوض کردم و یه هارد 500 انداختم روش فقط یه مشکل دارم اونم اینه که بعد از چند دقیقه یهو یه اخطار میاد میگه که تمام پورت های یو اس بی مشغولن و سیستم نمیتونه بکشه و اگه دانگل رو جدا نکنم (چراغ دانگل چشمک میزنه یعنی خاموش و روشن میشه) بعد از چند دقیقه دستگاه ریاستارت میشه؟
لطفا کمک کنین.

سلام
این دسته من سنسور حرکتیش خراب شده و فقط رو محور X ها حرکت میکنه بالا پایننش خرابه.
و وقتی به وسط دسته فشار میارمم درست میشه.... این سنسور حرکتی کجای دسته هست ؟ چه شکلیه ؟ چند بار بازش کردم که شاید بتونم درستش کنم نتونستم پیداش کنم...!!؟

راهی هست که درست بشه ؟ چه کنم ؟!

مرسی
ببخشید منظورتون از فشار آوردن چیه؟:d
یعنی خیلی با فشار تکونش میدی یا چیز دیگه؟:>
میشه واضح تر بگی
مطمئنی دستت اصله؟

دوستان عزیز من یک بار دیگه هارد و فرمت کردم و دوباره اطلاعاتی رو که بک آپ گرفته بودم و ریستور کردم و بعد دانگل رو وصل کردم و بوت کردم و بعد برنامه های بک آپ منیجر و اف تی پی و گایا منیجیر رو نصب کردم و وقتی داشتم از بازی بک آپ میگرفتم دوباره شروع کرد به اررور دادن تا قبل از اینکه بک گرفتن و شروع کنم اررور نداد.موقع ارور چراغدانگل خاموش و روشن میشه.
image_1294220002.jpg

اینم عکس دانگل جدیدم که عوض کردم. راستی من وقتی وصل میکنم به کامپیوتر نمیزنه که آی سیش از کدوم نوع AT90 هست؟؟؟؟
image_1294220266.jpg

بجه ها PS3 من وقتی روشن می شه یک صفحه قرمزی اولش میاد و دیگه نمیره .تو این صفحه یه موشت نوشته میره و میاد

فقط دعا کن رد اسکرین نباشه که اگه باشه بدترین بلای عالم سرت اومدهx_x

اگه نوشته هاش چندین زبان مختلف باشه نشه درس حسابی بخونیش ودیگه دستگات کار نکنه به عبارتی قفل بکنه ..........:((

تو محیط خود کنسول هم که هستن بعد از چند دقیقه دور فن زیاد میشه و دیگه پایین نمیاد

اصلا حتی تا نیم ساعت بعد هم تغییری نمیکنه.

فقط دعا کن رد اسکرین نباشه که اگه باشه بدترین بلای عالم سرت اومدهx_x

اگه نوشته هاش چندین زبان مختلف باشه نشه درس حسابی بخونیش ودیگه دستگات کار نکنه به عبارتی قفل بکنه ..........:((

آره همینطوری شده به چند زبان نوشته می یاد

سلام دوستان من یه ps3 fat دارم.امروز با دانگل amaze break v3 میخواستم از 3.5 به 3.41 دان کنم مرحله اول که با دانگل ps3 رو به حالت فکتوری میبریم انجام دادم ولی وقتی Lv2diag.self و PS3UPDAT.PUP رو برای مرحله بعدی با فلش مموری وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیافته .لطفا راهنمایی کنید بد جور گیر کردم. آیا فایلهای دانگرید که 167 مگ هست برای همه ی دانگل ها مشترکه یا فرق میکنه ؟

دوستان خواهشا یکی جواب منو هم بده . چکار کنم که دیگه اررور نده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(بعد از چند دقیقه اررور میده که تمام پورت های یو اس بی پر هست و سیستم نمیتونه بکشه اگر من دانگل رو که چراغش چشمک میزنه جدا نکنم دستگاه ریاستارت میشه)ولی وقتی هم که جدا میکنم این ارور رو میده ولی دیرتر ریاستارت میشه

سلام بر همه یک خبر توپ اقایون هرکی PS3 اگه مشکل RED SCREEN داره و دیگه ناامید شدن و دستگاه را انداختن دور من یک روشی پیدا کردم که به احتمال 90 درصد درستش می کنم :d

سلام آقا این کنسول من تصویر نمیده چراغشم سبزه ولی نه صدا دارم نه تصویر..!!! انگشتمم که رو پاور نگه میدارم تا دو تا صدای بیپ بیاد بعد از چند ثانیه خاموش میشه کسی راه حلی سراغ داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or