atashafrooz
کاربر سایت
من کنسولم(ps3) رو به تنظیمات اولیش برگندوندم,حالا وقتی کنسول رو با دانگل هک بالا میارم و از بازی اورجینالی که دارم,کپی میگیرم, توی قسمت apps/... دیگه نمیتونم بازی رو بدون دیسک اون اجرا کنم(در صورتی که قبلا از بازی کپی میگرفتم(کپی به درون هارد)و بدون دیسک بازی میکردم).
لازم به ذکره که من هنگام بازگرداندن کنسول به تنظیمات اولیه,کنسول رو بادانگل بوت کرده بودم, و دانگل بهش وصل بود.
همچنین در قسمت تنظیمات سیستم(system setting) ,اولین گزینه اون که حالا یادم نیست(بعد درج میکنم) یک علامت به اضافه(+) زرد رنگ بالاش آومده
.زمانی که وارد این قسمت(*/app_home/PS3_GAME) از منوی گیم (وقتی که کنسول رو بادانگل بوت میکنم)میشم این ارور رو میده:error occurred during the start operation (80028F14
1.مشکل چیه؟
2.آیا مشکل میتونه مربوط به دانگل باشه؟
3.میتونم اون رو به آپدیدت بالاتر از 3.41 ببرم و دوباره برگش گردونم؟
4.آیا با آپدیت دانگل ممکنه اشکال رفع بشه؟
لازم به ذکره که من هنگام بازگرداندن کنسول به تنظیمات اولیه,کنسول رو بادانگل بوت کرده بودم, و دانگل بهش وصل بود.
همچنین در قسمت تنظیمات سیستم(system setting) ,اولین گزینه اون که حالا یادم نیست(بعد درج میکنم) یک علامت به اضافه(+) زرد رنگ بالاش آومده
.زمانی که وارد این قسمت(*/app_home/PS3_GAME) از منوی گیم (وقتی که کنسول رو بادانگل بوت میکنم)میشم این ارور رو میده:error occurred during the start operation (80028F14
1.مشکل چیه؟
2.آیا مشکل میتونه مربوط به دانگل باشه؟
3.میتونم اون رو به آپدیدت بالاتر از 3.41 ببرم و دوباره برگش گردونم؟
4.آیا با آپدیت دانگل ممکنه اشکال رفع بشه؟