بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

یه دستگاه از یکی خریدم روشن که می کنی چراغ سبز می شه هاردش هم به کار میوفته اما تصویر نمی ده انگار کلا کابل تصویر وصل نیست.... چه مرگشه ؟

پ.ن : یه کنسول از بالایی خریدم.. اشتباه کردم فروختمش خیلی عالی بود ! هیچ وقت فراموشش نمی کنم :X

یه دستگاه از یکی خریدم روشن که می کنی چراغ سبز می شه هاردش هم به کار میوفته اما تصویر نمی ده انگار کلا کابل تصویر وصل نیست.... چه مرگشه ؟

پ.ن : یه کنسول از بالایی خریدم.. اشتباه کردم فروختمش خیلی عالی بود ! هیچ وقت فراموشش نمی کنم :X
دکمه پاور رو 6ثاانیه نگه دار ( فکر کنم یه بوق صدا میده ) نداد همون 6ثانیه .. بعدش یه خاموش روشن ..
حله ! به امید خدا!!
کابلت چیه ؟

اوکی شد مرسی..

چرا اینطوری شده بود ؟

داداش دست نفر قبلی که بوده تنظیمات تصویر را روی تنظیمات بالاتری قرار داده بوده(مثلا روی 720P یا 1080P)برای همین باید دستتون را روی پاور نگه دارید تا تنظیماتش Reset بشه.

داداش دست نفر قبلی که بوده تنظیمات تصویر را روی تنظیمات بالاتری قرار داده بوده(مثلا روی 720P یا 1080P)برای همین باید دستتون را روی پاور نگه دارید تا تنظیماتش Reset بشه.
همین که کاپیتان گفت :D

کاپیتان جون من بیا بگو هارد و عوض کنم یا نه !! میترسم درش بیارم :D

همین که کاپیتان گفت :D

کاپیتان جون من بیا بگو هارد و عوض کنم یا نه !! میترسم درش بیارم :D

کاری نداره که :d توی دفترچه ی خود PS3 هم توضیح داده.
فقط چند تا چیز یادت باشه وقتی هارد جدید رو میزنی باید فرمتش کنی پس قبلش باید اطلاعات روی هارد اصلی رو بک آپ بگیری تا روی هارد جدید بتونی Restore کنی بدون مشکل.راستی هارد قبلیت رو هر جا بذاری اول باید فرمتش کنی حتی توی یه PS3 دیگه پس حواست باشه اشتباهی فرمتش نکنی.
خیلی راحته در کل.اگر مشکلی داشتی در خدمتم.فقط کافیه در رو باز کنی پیچ گوشتی آبی رو در بیاری بعدش هارد رو با خشاب در بیار و پیچ گوشتی های خشاب رو باز کن و هارد رو تعویض کن.

کاری نداره که :d توی دفترچه ی خود PS3 هم توضیح داده.
فقط چند تا چیز یادت باشه وقتی هارد جدید رو میزنی باید فرمتش کنی پس قبلش باید اطلاعات روی هارد اصلی رو بک آپ بگیری تا روی هارد جدید بتونی Restore کنی بدون مشکل.راستی هارد قبلیت رو هر جا بذاری اول باید فرمتش کنی حتی توی یه PS3 دیگه پس حواست باشه اشتباهی فرمتش نکنی.
خیلی راحته در کل.اگر مشکلی داشتی در خدمتم.فقط کافیه در رو باز کنی پیچ گوشتی آبی رو در بیاری بعدش هارد رو با خشاب در بیار و پیچ گوشتی های خشاب رو باز کن و هارد رو تعویض کن.
به نکته ی جالبی اشاره کردی .. درش که مونده بشکنمش چیکارش کنم؟!

سلام لطفا من رو راهنمای کنید.ps3من یه مشکلی براش پیش اومده که وقتی روشنش میکنم و میخوام بازی کنم از رو هارد بازی اجرا نمیشه یعنی کلا دسترسی به هارد رو اجازه نمیده.هارد هم رو دستگاه فرمت نمیشه .این مشکل رو بازی اساسین کرید برام پیش اومد.لطفا من را از نگرانی برهانید....

به نکته ی جالبی اشاره کردی .. درش که مونده بشکنمش چیکارش کنم؟!

کدوم در رو بشکنی؟اون در زیر PS3 که راحت در میاد ! با یه چیز نوک تیز راحت برداشته میشه.نزنی بشکنیش :d

سلام لطفا من رو راهنمای کنید.ps3من یه مشکلی براش پیش اومده که وقتی روشنش میکنم و میخوام بازی کنم از رو هارد بازی اجرا نمیشه یعنی کلا دسترسی به هارد رو اجازه نمیده.هارد هم رو دستگاه فرمت نمیشه .این مشکل رو بازی اساسین کرید برام پیش اومد.لطفا من را از نگرانی برهانید....

رفیق توی قسمت psjailbreak بپرسید.

سلام دوستان من تازه اومدم اینجا
ps3 با version 3.5.5 دیروز جیلبرک کردن و یه بازی هم رو هارد خودش ریختن
اما الان هر کاری میکنم نمیشه بازی رو هارد اکسترنال ریخت
فرمت هارد رو هم fat32 کردم با cluster 32 و clester 64kb اما بازم نمیشناستش ps3
مشکل از چیه؟
ممنون میشم کمک کنید

سلام دوستان من تازه اومدم اینجا
ps3 با version 3.5.5 دیروز جیلبرک کردن و یه بازی هم رو هارد خودش ریختن
اما الان هر کاری میکنم نمیشه بازی رو هارد اکسترنال ریخت
فرمت هارد رو هم fat32 کردم با cluster 32 و clester 64kb اما بازم نمیشناستش ps3
مشکل از چیه؟