بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

نه مشکلی نیست وقتی توی بازی هستی چون دستگاه کاملا کار میکنه گرم میکنه و بعداز اینکه باز هم از بازی خارج میشی برای یک مدتی فنش کار میکنه و بعد درباره وای میسته

تو محیط خود کنسول هم که هستن بعد از چند دقیقه دور فن زیاد میشه و دیگه پایین نمیاد

اصلا حتی تا نیم ساعت بعد هم تغییری نمیکنه.

سلام بر همه اقا یک انتقاد دارم چرا یک تاپیک نمی زنید که فقط درباره اجرا نشدن بازی ها باشه این جوری نمیشه من در اجرا کردن بعضی بازی ها مشکل دارم فقط صفحه سیاه می یاد (fear2-tomb raider-Condemned 2: Bloodshot) باید چی کار کنم؟ این تایپک هم حدود 150 صفحه هست این طوری نمیشه یک شبانه روز طول میکشه تا پیداشون اقا یک تایپک فقط مخصوص اجرا نشدن بازی ها بزنیم یا بگید من چجوری این بازی ها را اجرا کنم ممنونتون میشم:-/

سلام خدواکلی یکی جواب منو بده بگید چجوری این بازی ها را اجرا کنم لااقل؟ همش یک صفحه سیاه می یاد پلی3 من ریجین2 هست و با هر برنامه ای که شد اجرا کردم بازم اجرا نشده

.

سلام به همه ی دوستان من تازگی ها به یک مشکلی برخوردم دیروز داشتم ac brotherhood رو بازی میکردم بعد یک ساعت خاموشش کردم وقتی دوباره روشن کردم تمام قسمت های game,music,video و....... به جز setting بقیه به صورت لود میمونه و دیگه ایکن ها نمی آد واز تو setting هم هر کاری میکنم هاردم فرمت نمیشه و رو 0% میمونه ولی تو system information هاردمو نشون میده که چقدر جا داره دستگاهم slim 120g هست لطفا راهنماییم کنین ممنون :(

سلام به همه ی دوستان من تازگی ها به یک مشکلی برخوردم دیروز داشتم ac brotherhood رو بازی میکردم بعد یک ساعت خاموشش کردم وقتی دوباره روشن کردم تمام قسمت های game,music,video و....... به جز setting بقیه به صورت لود میمونه و دیگه ایکن ها نمی آد واز تو setting هم هر کاری میکنم هاردم فرمت نمیشه و رو 0% میمونه ولی تو system information هاردمو نشون میده که چقدر جا داره دستگاهم slim 120g هست لطفا راهنماییم کنین ممنون :(

دوست عزیز این مشکل بعضی وقتا واسه من هم پیش میاد
با خاموش روشن کردن باید درست بشه...

نه نشد الان 2 روزه که اینطوری شده فکر کنم از هاردشه :-s

1.دستگاه رو خاموش کن.
2.دستت رو روی دکمه پاور نگه دار تا روشن شه همین طور نگه دار تا یه صدای بوق بیاد بازم نگه دار بعدش یه صدای بوق دیگه میاد و خاموش میشه.
3.حالا دوباره دستت رو بذار روی دکمه پاور و نگه دار بعد از روشن شدن همین طور که نگه داشتی هی صدای بوق میاد و چندثانیه بعد دوباره صدای بوق میاد ولی این دفعه دوتا بوق پشت سر هم میزنه که همین موقع باید دستت رو ورداری.دستگاه در حالت safe mode میاد بالا.حالا گزینه 1 رو انتخاب کن دستگات درست میشه

با سلام یکی از دوستام یه ps3 فت 80گیگ pal بهم معرفی کرده و حالا خودم ازمشکلات و خرابی های ps3 سردرنمیارم کسی می تونه راهنماییم کنه موقع خریدش به کجاها وچه قسمتهای دستگاه توجه کنم که یوقت دستگاه خراب بهم نندازه
راهنماییم کنید
ممنون

سلام.​
وقتی دستگاهم رو روشن می کنم بین موقعی که آرم پلی استیشن میاد تا موقعی که ایکونهای اکس ام بی ظاهر می شن یه پیغام پلیز ویت{منظر بمانید} برای دو ثانیه رو صفحه ظاهر می شه.البته مشکلی تو دستگا ایجاد نمی کنه.​
دوستان بنظرتون مشکل از چیه و چگونه می تونم برطرفش کنم.​
کنسولم فت 40 گیگ هستش.​
خیلی ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.حتی اگه راهی به ذهنتون می رسه بگین.​

سلام.​

وقتی دستگاهم رو روشن می کنم بین موقعی که آرم پلی استیشن میاد تا موقعی که ایکونهای اکس ام بی ظاهر می شن یه پیغام پلیز ویت{منظر بمانید} برای دو ثانیه رو صفحه ظاهر می شه.البته مشکلی تو دستگا ایجاد نمی کنه.​

دوستان بنظرتون مشکل از چیه و چگونه می تونم برطرفش کنم.​

کنسولم فت 40 گیگ هستش.​

خیلی ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.حتی اگه راهی به ذهنتون می رسه بگین.​
ببینم دستگاهت هاردت پر یا نه
چون امکان داره برای دستگاه یکمی مشکل داره اگر خیلی پر باشه

سلام دوستان می‌شه لطفا کمک کنید و بگید بازی‌های جدید که فریمور‌های 3.41 به بالا می‌خواد رو چه جوری می‌تونم بازی کنم یا پتچ کنم ؟ به عنوان مثال : Medal of Honor یا GT5 جدید که تازه دیروز اومده ، این بازی‌ها فریمور 3.50 می‌خواد و من فریمور 3.41 دارم و نمی‌خوام پلی استیشن رو آپدیت کنم چون میترسم تمام برنامها و جیلبریک و اینا کار نکنه و حوصله دوباره نصب کردن این همه برنامه و دمو دستگاه رو ندارم ، ممنون

من خیلی‌ گشتم تاپیک فارسی یا انگلیسی‌ در این مورد پیدا کنم ولی‌ فعلا موفق نشدم ، اگر هم که لینک یک تاپیک از سایت خودتون یا یه سایت معتبر هم بدید ممنون میشم
are mishe ba flashe amaze break version ps3 mishe 3.55 albate in flash dastgaho spoof mikone va vaghti flasho mikeshi biroon dastgahet hamoon 3.41 hastesh

دوستان عزیز هارد دستگام رو خالیم کردم اما دوباره همون طوره...
:-/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تنها راهی که به ذهنم خطور میکرد بهت گفتم دیگه راهی نیست بشه انجام داد
شاید بشه با ابدیت کنسول درست بشه که اونم باید صبر کنی تا ابدیت جدید بیاد:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or